Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:11® Fryw
-
Jestliže volba presidenta není politika, tak co to je? Erotika?
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:10® chosebaits
-
Fryw> A neřekl Klauz takle náhodou že pověří sestavení vlády toho kdo přijde první stím že má připravenou koaliční smlouvu+většinu ve sněmovně a tady socani byli trochu v řiti.Proč?? Neschopnost bo nikdo krom komančů s nima nepeče.
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:07® kubas
-
chosebaits> Copak vláda hlasovala o Amnestii? … Přečti si Ústavu, pak se můžeme bavit dál

- Sobota 12. ledna 2013 v 18:05® chosebaits
-
kubas> Co pak vláda hlasovala o amnestii??
Co uděla vláda pana Zemana dobrého tomuto státu???
Bych volbu Prezidenta vubec nemíchal s politikou.
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:05® sus1
-
skwor> Mě je to popravdě tak nějak jedno,hlavně aby byla ryba ve vodě,což je větší problem,než ta výbava.
Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 18:05:35 uživatelem sus1.
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:05® Fryw
-
Ale přituhlo nám. Byl teď někdo o víkendu poškádlit ryby?
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:04® Fryw
-
chosebaits> Nejde o jmenování, ale o pověření k sestavení…
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:03® skwor
-
sus1> Já Ryobi
Ale chtěl jsem to odlehčit 
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:02® Fryw
-
kubas> Možná se tím vyjasňuje otázka, proč byla tak náhle protlačena přímá volba, která byla roky diskutována a nic se tím směrem nehnulo, až doposud (v situaci kdy příští volby nejspíš vyhraje levice).Zda by klasickou cestou byl takový výsledek vůbec možný.
- Sobota 12. ledna 2013 v 18:01® chosebaits
-
sus1> Klaus a Zeman byli na počátku a tak je čas dát jim zbohem.
Já vím kam si směřoval s jmenováním vlády Klauzem.Ano,volby vyhráli socani,ale jejih neschopnost složit vládu je položila na zem – teda do opozice.Ti co sice ve volbách byli níže se spojili a měli větší váhu a tak jsou ve vládě.(netvrdím a neříkám že tato vláde se mě osobně sedí) I opozice má velkou váhu a dá se dělat slušně,ale to tady v ČR nejde.Slušnost emigrovala asi.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:59® sus1
-
skwor> Přiklánim se k Daiwě. : )
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:58® Fryw
-
chosebaits> Napsal jsi „Já bych asi politiku a Prezidenta nemíchal dohromady“ Tak jsem tě asi špatně pochopil.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:56® Georgino
-
Karel je jasná volba. A Daiwa taky.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:56® kubas
-
Nepochopím jednu věc. Jak můžou lidi volit účastníka této vlády, když na tuto vládu nadávají v čele s její poslední peckou Amnestiemi? Výsměch, ale lidská hloupost nezná mezí. To je bohužel obecně známo
. - Sobota 12. ledna 2013 v 17:55® skwor
-
sus1> Můžu Ti to podepsat? Takřka doslova souhlas.
A vůbec, to je samá politika. Shimano nebo Daiwa?
Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:55:55 uživatelem skwor. - Sobota 12. ledna 2013 v 17:52® sus1
-
chosebaits> … a právě Klaus tam je od 90 let a jak to tady také díky němu vypadá ?!!!!
Ne, nemá cenu to tady řešit.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:50® chosebaits
-
Fryw>Ano .A co jako??
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:47® Fryw
-
chosebaits> Není tomu přesně tak. Vzpomínáš na to, jak díky Klausovi byla ustavena tato pravicová vláda?
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:46® chosebaits
-
sus1> Já bych asi politiku a Prezidenta nemíchal dohromady a pokud ano,tak právě Zeman byl v politice od 90 let a kam to došlo.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:45® Fryw
-
sus1> Nemám k tomu co dodat. Konec konců, není potřeba. Už to napsal Borovský v Písni čechů:
Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde: jeden, ten je generál a druhý je kardinál; zle, matičko, zle! Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde: jeden drží karabáč, druhý říká »Otčenáš«; zle, matičko, zle! Zle, matičko, zle! Švarcenberci zde: jeden, ten je arcibiskup, a druhý je taky ......., zle matičko, zle!
Vždy může člověk očekávat překvapení. Třeba si myslí, že už ohnout hřbet víc nejde a hle…
Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:46:56 uživatelem Fryw. - Sobota 12. ledna 2013 v 17:41® sus1
-
Fryw> Přesně!!!!Lidi jsou nasraný na nynější zřízení a nakonec volí jednoho z nich?!!

- Sobota 12. ledna 2013 v 17:40® sus1
-
_ANTRAX> A co tak velkého pro ČR udělal, víš ??
skwor> Asi tak, jak píšeš,nebyl tady, ,, užíval " si svobody v cizině.
To je jako tady u nás v okolí.Lidi(češi),kteří žijou v Německu, kecají do naší politiky a co by bylo třeba dělat a že tady chtějí taky volit, … a když jim řeknem, ať sem teda taky jdou bydlet,platit tady daně, brát vejplatu jaká je,tak to né?!, to nechtějí ani slyšet,ale kecat do zřízení to jsou odborníci.!!!! - Sobota 12. ledna 2013 v 17:38® Fryw
-
Vzhledem k výsledku voleb do zastupitelstev, a cekově náladách ve společnosti mi přijde umístnění představitele TOP 09 a velkého spojence Kalouska poměrně zajímavé…Ale tak, je to mediální miláček a tyto volby nebyly o ničem jiném než o mediálním divadlu (holt, už jsme v USA).
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:37® chosebaits
-
Á tady se jede Prezident.
Tady nikdo nic k volbě Prezidenta??? Karel byl dobrej,co??? Ze čtvrté pozice to natáhl postupně na druhou příčku tak jako to třeba dělá Pepíček Váňa

14dní se bude bojovat na taxisu a pak bude cílová rovinka.Karel má dobrého koně a tak snad onoho jezevce z vysočiny zažene.
Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:38:14 uživatelem chosebaits. - Sobota 12. ledna 2013 v 17:32® _Beny
-
Je to vlastenec, kterej bojoval proti komoušům, to je důležitý i když jak řikáš, strávil podstatnou část života mimo Čechy.
Tento příspěvek byl editován 12.1.2013 17:37:20 uživatelem _Beny.
A tím je pro mě větší Čech, než některý lidi co tu žijou celej život. - Sobota 12. ledna 2013 v 17:29® regulus
-
hecht> u volby prezidenta bych tu nadvládu tak nehrotil, je to takovej spíš reprezentativní úřad.
První kolo dopadlo (snad už se to dá říct) k mojí spokojenosti, ti co mě srali ostrouhali mrkev a v podstatě tam teď jsou dva kandidáti, kteří jsou alespoň pro mě, z toho co se nabízelo, akceptovatelní. Byť jsem v prvním kole volil Zemana z racionálních důvodů jak jsem psal včera, tak v druhým kole to tam hodím knížeti, aby to kluci měli spravedlivě rozdělený.

- Sobota 12. ledna 2013 v 17:22® regulus
-
skwor> jasný, většinu svýho života žil v Rakousku …
Prostě tu jen debatujem nad něčím co můžeme ovlivnit jenom minimálně a to jedním volebním hlasem.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:16® skwor
-
regulus> Jasně, to Rakousko-Uhersko jsem použil spíš v nadsázce, abych osvětlil svůj názor. Člověka, co prožil půlku života v zahraničí, bych osobně jako prezidenta nevolil. To je čistě můj názor, kdo chce, může nesouhlasit. Ostatním ho nevnucuji.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:14® regulus
-
skwor> mimochodem, kníže Hajaja se narodil v Praze a žil tady až do roku 1948 kdy emigrovali do Rakouska, proč to je asi jasný, že. Takže je otázka, jestli je více rakušák nebo čech.
- Sobota 12. ledna 2013 v 17:13® _Beny
-
hecht> Přesně! Volba je podle mě naprosto jasná.