Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 14:29® casper
-
tohle sem prostě musím hodit
→ Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mi ho podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.
- Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 14:06® casper
-
ladamaj> to by ses divil
samozřejmě, že tenhle mod má už i hromada chytrých telefonů, ale bohužel vubec nefunguje tak jak by si člověk představoval
btw: asi nevíš jak jsem na podiu rychlej
což tě omlouvá
- Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:45® ladamaj
-
skwor>skoro každý dig.foták má i focení pohyblivé sám tak fotím tak by to problém neměl být ale nejsem profík jen amarér
- Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:20® casper
-
skwor> mě fotit na podiu je horší, než štiku ve výskoku
- Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 12:14® skwor
-
casper> Punkový kapely se špatně fotí, členové se moc hýbou
Zlatej Arakain
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 10:09® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 9:50® casper
-
skwor> vole to jsem já
neblbni za chvilku prozradíš mojí identitu
All> dobré ráno rybáři
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 9:13® Bigpista
-
Dobré ráno.
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 8:28® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 7:19® toro
-
David Havlíček> Otázkou je, jestli jsi ještě chovný plemeník, neb už jen tažný valach…
Tento příspěvek byl editován 10.1.2013 06:20:30 administrátorem . - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 0:59® ladamaj
-
David Havlíček>a doufám že zapřáhla tahouna
- Středa 9. ledna 2013 ve 23:40® HaD
-
Alivio> to mi dnes dcera v bazénu taky říkala. Pořád „koniku jeď“!!!:))))
- Středa 9. ledna 2013 ve 23:23® Shrek
-
NENÉÉÉÉÉ
Davide, Ty jsi kůň!!!
- Středa 9. ledna 2013 ve 23:13® Scanix
-
David Havlíček> tady je videt, ze se zjisti, ze to nebyla nici vina, resp. vina vsech a tedy to nikdo neuhradi, nikdy se ty ryby nezaplati a nebudou, jako ostatne vzdy, tady pri stavbe podjezi se zasypala dira asi s 200 parmami, ktere tam uvizly, nez se to vyresilo, byly pod hlinou a nic z toho nebylo, to se muze stat jen v CR, kde ministerstvo zivotniho prostredi je jen pro smich a kdejakej PAN podnikatel a seda eminence jako pan Dlouhy maji sve ucty plne melounu, ktere se jim a jejich manzelkam objevuji z nenadani a nikdo netusi proc a odkud, viz napr. rybarstvi Trebon nasypalo 40mil. na ucet Dlouheho manzelky a proc a jak, ticho po pesine…Mam trosku pocit, ze napr. ten drobnohled na Jarodane je zavislej jen od toho, kolik a kde uplave penez a ke komu priplavou, ale necham se rad prekvapit
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:44® HaD
-
Martin Mošna> já vlastně už taky ne. Nechme to plavat kraulem…
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:43® Martin Mošna
-
David Havlíček> z toho co čtu..tak vůbec nechápu co na něm řešíte..
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:37® HaD
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:35® HaD
-
Martin Mošna> O Rudovi z Ostravy. Je to Alivia kámoš.
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:33® Alov
-
LOL
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:32® Martin Mošna
-
David Havlíček> O kom je řeč?
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:29® HaD
-
Alivio> mám ho odchytit na FB?
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:26® Shrek
-
David Havlíček> tak asi jen pouze ticho před bouří
- Středa 9. ledna 2013 ve 22:23® HaD
-
Alivio> Nevím, kde je mu konec. Ale nic se nepokazilo…
- Středa 9. ledna 2013 ve 21:50® gavlos
-
Alivio> no za chlapa se povazuji..ale co s 5 fetkama?ha?slusne vyhodit?trochu poplacat bejsbolkou.??asi by se nedaly!!!pak uz se jen nechat pichnout a zabit a svest to na neprimerenou sebeobranu??co kdyz nic a pujdes do prace.. deti jen pro rohliky kdyz tam nebudes a co vse by se mohlo stat.nebudu riskovat ze si nrkdo pocka na nekojo zme rodiny..byt sam tak je asi umlatim hokejkou..nemuzu!!! jak bych rad,ale deti nevystavim nejakemu pomstychtivemu nasili!!!!
- Středa 9. ledna 2013 ve 21:19® Shrek
-
Alov> přesně tak – BOHUŽEL!!!Smažky také řeším s pomůckami – připraveno za dveřmi, kdyby někdo prudil v noci. Přeci jen jsme chlapi a o svoje ženský a děcka se musíme postarat my sami.
- Středa 9. ledna 2013 ve 20:59® Alov
-
gavlos> Chápu Tě. Mého syna v 9 letech po cestě ze školy naháněl uchyl. Kluk naštěstí utekl k manželce do prace. Ta mi volala, tak jsem přijel. Na internetu jsem zadal „hledaný deviant Bruntálsko“, vyskočilo x fotek a kluk bez váhání ukázal na jednu fotku a brečel, že to byl on. Volal jsem benga, ti přijeli. Kluk jim řekl, co se mu stalo, ukázal jim fotku na netu, ti to sepsali a čau. Na otázku, co budou dělat mi bylo odpovězeno, že nemůžou dělat nic, dokud nedojde k trestnému činu. Tak jsem se jich zeptal, jestli mám příště zavolat, až mi kluka ojede a zapíchne nějaký uchyl. A ona, že jo. Na čež jsem řekl, že to už si poradím sám, že jim pak jen brnknu, kde si ho mají vyzvednout a at si vemou igelitový pytel.
Takže od beng po tomhle už čekám minimum, i když vím, že mají dost svázané ruce naším debilním právním řádem… - Středa 9. ledna 2013 ve 20:56® skwor
-
casper> Něco z archivu. Neznáš ho?
- Středa 9. ledna 2013 ve 20:10® Beer.Beda
-
Tak jsem si právě přinesl povolenku.V pátek na ně vyrazím.
- Středa 9. ledna 2013 v 19:55® gavlos
-
_ANTRAX> stiznost na policii neni jen ode me!!! je.od vsech najemniku..par duchodcu a par mladych jako ja sdetmi…stale nic!!.vcetne petice na vystehovani te co ho tam udajne ubytovava..i tak nic!proto jsem se musel bohuzel i s vulgarismy obratit zde na forum mych pratel rybaru,zdali nekdo neporadi
- Středa 9. ledna 2013 v 19:43® _Beny
-
gavlos> Kdyby si nenapsal, že si zoufalej, tak bych řek, že, si magor…
Chápu nechtěl bych bejt v tvojí situaci.
Mít v baráku fetky, tak bych volal snad i armádu, dokud by to někdo nevyřešil. Ale svůj hněv bych asi nasměřoval na neustálý otravování policie.Ale tahle věc snad musí vadit více lidem v baráku ne, ne jenom tobě. Dejte hlavy dohromady a policie tomu dá snad větší vážnost.