Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 14:29® casper
casper

tohle sem prostě musím hodit :-D

→ Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mi ho podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 14:06® casper
casper

ladamaj> to by ses divil :-D samozřejmě, že tenhle mod má už i hromada chytrých telefonů, ale bohužel vubec nefunguje tak jak by si člověk představoval :-) btw: asi nevíš jak jsem na podiu rychlej :-D což tě omlouvá :-D

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:45® ladamaj
ladamaj

skwor>skoro každý dig.foták má i focení pohyblivé sám tak fotím tak by to problém neměl být ale nejsem profík jen amarér:-))

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:20® casper
casper

skwor> mě fotit na podiu je horší, než štiku ve výskoku :-D

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 12:14® skwor
skwor

casper> Punkový kapely se špatně fotí, členové se moc hýbou :-) Zlatej Arakain :-D

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 10:09® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 9:50® casper
casper

skwor> vole to jsem já :-D neblbni za chvilku prozradíš mojí identitu :-D

All> dobré ráno rybáři :-P

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 9:13® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno.

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 8:28® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 7:19® toro
toro

David Havlíček> Otázkou je, jestli jsi ještě chovný plemeník, neb už jen tažný valach… :-D

Tento příspěvek byl editován 10.1.2013 06:20:30 administrátorem .
Čtvrtek 10. ledna 2013 v 0:59® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>a doufám že zapřáhla tahouna:-)) :->

Středa 9. ledna 2013 ve 23:40® HaD
HaD

Alivio> to mi dnes dcera v bazénu taky říkala. Pořád „koniku jeď“!!!:))))

Středa 9. ledna 2013 ve 23:23® Shrek
Shrek

NENÉÉÉÉÉ :-D :-D :-D

Davide, Ty jsi kůň!!! :-D :-D

Středa 9. ledna 2013 ve 23:13® Scanix
Scanix

David Havlíček> tady je videt, ze se zjisti, ze to nebyla nici vina, resp. vina vsech a tedy to nikdo neuhradi, nikdy se ty ryby nezaplati a nebudou, jako ostatne vzdy, tady pri stavbe podjezi se zasypala dira asi s 200 parmami, ktere tam uvizly, nez se to vyresilo, byly pod hlinou a nic z toho nebylo, to se muze stat jen v CR, kde ministerstvo zivotniho prostredi je jen pro smich a kdejakej PAN podnikatel a seda eminence jako pan Dlouhy maji sve ucty plne melounu, ktere se jim a jejich manzelkam objevuji z nenadani a nikdo netusi proc a odkud, viz napr. rybarstvi Trebon nasypalo 40mil. na ucet Dlouheho manzelky a proc a jak, ticho po pesine…Mam trosku pocit, ze napr. ten drobnohled na Jarodane je zavislej jen od toho, kolik a kde uplave penez a ke komu priplavou, ale necham se rad prekvapit ;-)

Středa 9. ledna 2013 ve 22:44® HaD
HaD

Martin Mošna> já vlastně už taky ne. Nechme to plavat kraulem…

Středa 9. ledna 2013 ve 22:43® Martin Mošna
Martin Mošna

David Havlíček> z toho co čtu..tak vůbec nechápu co na něm řešíte..

Středa 9. ledna 2013 ve 22:37® HaD
HaD

http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

Středa 9. ledna 2013 ve 22:35® HaD
HaD

Martin Mošna> O Rudovi z Ostravy. Je to Alivia kámoš.

Středa 9. ledna 2013 ve 22:33® Alov
Alov

LOL :-D

Středa 9. ledna 2013 ve 22:32® Martin Mošna
Martin Mošna

David Havlíček> O kom je řeč?

Středa 9. ledna 2013 ve 22:29® HaD
HaD

Alivio> mám ho odchytit na FB? :-)

Středa 9. ledna 2013 ve 22:26® Shrek
Shrek

David Havlíček> tak asi jen pouze ticho před bouří :-D

Středa 9. ledna 2013 ve 22:23® HaD
HaD

Alivio> Nevím, kde je mu konec. Ale nic se nepokazilo…

Středa 9. ledna 2013 ve 21:50® gavlos
gavlos

Alivio> no za chlapa se povazuji..ale co s 5 fetkama?ha?slus­ne vyhodit?trochu poplacat bejsbolkou.??asi by se nedaly!!!pak uz se jen nechat pichnout a zabit a svest to na neprimerenou sebeobranu??co kdyz nic a pujdes do prace.. deti jen pro rohliky kdyz tam nebudes a co vse by se mohlo stat.nebudu riskovat ze si nrkdo pocka na nekojo zme rodiny..byt sam tak je asi umlatim hokejkou..nemuzu!!! jak bych rad,ale deti nevystavim nejakemu pomstychtivemu nasili!!!!

Středa 9. ledna 2013 ve 21:19® Shrek
Shrek

Alov> přesně tak – BOHUŽEL!!!Smažky také řeším s pomůckami – připraveno za dveřmi, kdyby někdo prudil v noci. Přeci jen jsme chlapi a o svoje ženský a děcka se musíme postarat my sami.

Středa 9. ledna 2013 ve 20:59® Alov
Alov

gavlos> Chápu Tě. Mého syna v 9 letech po cestě ze školy naháněl uchyl. Kluk naštěstí utekl k manželce do prace. Ta mi volala, tak jsem přijel. Na internetu jsem zadal „hledaný deviant Bruntálsko“, vyskočilo x fotek a kluk bez váhání ukázal na jednu fotku a brečel, že to byl on. Volal jsem benga, ti přijeli. Kluk jim řekl, co se mu stalo, ukázal jim fotku na netu, ti to sepsali a čau. Na otázku, co budou dělat mi bylo odpovězeno, že nemůžou dělat nic, dokud nedojde k trestnému činu. Tak jsem se jich zeptal, jestli mám příště zavolat, až mi kluka ojede a zapíchne nějaký uchyl. A ona, že jo. Na čež jsem řekl, že to už si poradím sám, že jim pak jen brnknu, kde si ho mají vyzvednout a at si vemou igelitový pytel.
Takže od beng po tomhle už čekám minimum, i když vím, že mají dost svázané ruce naším debilním právním řádem…

Středa 9. ledna 2013 ve 20:56® skwor
skwor

casper> Něco z archivu. Neznáš ho? :-)

foto/diskuze/vseobecna/2013/th-img91364.jpg
Středa 9. ledna 2013 ve 20:10® Beer.Beda
Beer.Beda

Tak jsem si právě přinesl povolenku.V pátek na ně vyrazím.

Středa 9. ledna 2013 v 19:55® gavlos
gavlos

_ANTRAX> stiznost na policii neni jen ode me!!! je.od vsech najemniku..par duchodcu a par mladych jako ja sdetmi…stale nic!!.vcetne petice na vystehovani te co ho tam udajne ubytovava..i tak nic!proto jsem se musel bohuzel i s vulgarismy obratit zde na forum mych pratel rybaru,zdali nekdo neporadi :-((

Středa 9. ledna 2013 v 19:43® _Beny
_Beny

gavlos> Kdyby si nenapsal, že si zoufalej, tak bych řek, že, si magor… :-) Chápu nechtěl bych bejt v tvojí situaci.
Mít v baráku fetky, tak bych volal snad i armádu, dokud by to někdo nevyřešil. Ale svůj hněv bych asi nasměřoval na neustálý otravování policie.

Ale tahle věc snad musí vadit více lidem v baráku ne, ne jenom tobě. Dejte hlavy dohromady a policie tomu dá snad větší vážnost.