Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. ledna 2013 v 19:21® gavlos
-
opravdu vsem velka omluva za hrubosst a vulgarismy.fakt ta bezmoc dela z lidi opravdu zoufalce..k politice se radsi vyjadrovat nebudu
petruv zdar asorry moc
- Středa 9. ledna 2013 v 18:55® džigit
-
gavlos> máš tam akční MP,volal bych furt a taky žádal,jaké učinili úkony které jim vyplývají s jejich zákonů o PČR 273/2008 Sb a MP 553/1991 sb. § 2
Určitě si dokážeš najít,co jsou povinni - Středa 9. ledna 2013 v 18:54® gavlos
-
novy prut pletenka i navijak..jsem nedockavy
jsem si jen myslel ze nekdo poradi…benga pryc a pojdme bandiry!!!za par
- Středa 9. ledna 2013 v 18:46® gavlos
-
džigit> 158 prisla cca za 30 min..jsou bez auta!!hmm sepsali uz nekolikrat.psal sem i na kriminalku do Ovy,, a furt nic!!!nejsem urputny duchodce!!!je mi 30!!!a proto vim co ty fetky dokazou..bohutel!!
- Středa 9. ledna 2013 v 18:42® gavlos
-
sem jen cekalnekdo vytahne paragraf a bude…fakt se omlouvam za sve chovani…mluvi ze me opravdu zoufalst
- Středa 9. ledna 2013 v 18:38® džigit
-
gavlos> ber to tak,že to můžeš neustále směřovat na 156 a 158. Jsou povinni dojet a hovory se monitorují,kdyby sis chtěl zpětně ztěžovat.Tím bych začal
- Středa 9. ledna 2013 v 18:36® gavlos
-
tu nadavate na benga za botku a vazne veci se tu pry hroti..jen jsem chtel poradt.ne poucovat!!sry vsem
- Středa 9. ledna 2013 v 18:33® gavlos
-
omluva za nehezke chovani,ale fakt jsem nasranya nikdo nic!!vulgarni bezne nebyvam.omluva vsem vc casper!!
- Středa 9. ledna 2013 v 18:33® regulus
-
Trochu zklidněte hormony
- Středa 9. ledna 2013 v 18:32® džigit
-
gavlos> co kdyby ses uklidnil?
- Středa 9. ledna 2013 v 18:30® gavlos
-
casper> hnupe konkretne ty!!!kdyz takove veci pises!!!pral bych ti par ran nozen od smazky…tvym detem ne..oni si to nezaslouzi..ale pokud to ty tak citit ze ja to hrotim…pojdme nech si dat jednu nozem do patere!!!ty hnupe!"
- Středa 9. ledna 2013 v 18:27® gavlos
-
s prominutim jste uplne kokoti…deti chodi do skoly.musi!!co muzu udelat abych je ochranil po cely dena k tomu vydelaval vubec nic nehrotim ty frajere!!!ty asi nemas deti!!!!bys mluvil jinak…a pral bych ti to same ty hnupe!!!"
- Středa 9. ledna 2013 v 18:26® kubas
-
Alivio> Ta Tvá poznámka je teda ..... MM ti už asi leze na hlavu
.
- Středa 9. ledna 2013 v 18:21® gavlos
-
Alivio> pro zacatek jsem v praci na telefonu!!!musim makat!!!!asi jsem nededil jako ty!!
- Středa 9. ledna 2013 v 18:18® kubas
-
gavlos> V této oligarchisticky vedené zemi s tím neuděláš nic. Musíš bohužel jen doufat, že se nic závažnýho nestane nikomu z rodiny. U nás se zásadně neřeší prevence, ale důsledek. A to jen když se to někomu hodí
…
- Středa 9. ledna 2013 v 18:13® casper
-
gavlos> mam takovej pocit, jestli to trochu moc nehrotíš…znám spousty lidí co vyrůstaly i v horších částech města, ale být tebou, tak se pokusím uvažovat trochu racionálněji, chápu strach o děti, ale určitě tě budou mít radši doma, než v lochu za to, že píchneš nějakou nulu do zad, protože z ní máš strach…drž se chlape
- Středa 9. ledna 2013 v 17:55® OBr
-
gavlos> zeptám se ti, ale bohužel dokud se nic protiprávního nestane, nic s tím nemůžou udělat…bydlím ve čtvrti, která je z části plná podobnejch existencí a mám velmi dobrýho kamaráda přímo v tomhle obvodu a nic moc pozitivního se k tomu říct nedá.
A jak psal Alivio, nesedět u PC, poslat děti na kurzy sebeobrany a atletiku, to se jim bude vždycky hodit…
Tento příspěvek byl editován 9.1.2013 16:59:12 uživatelem OBr. - Středa 9. ledna 2013 v 17:54® Shrek
-
gavlos> no v první řadě bych neseděl na PC a hlídal si rodinu – to asi jen tak na začátek.
- Středa 9. ledna 2013 v 17:51® gavlos
-
kluci musel jsem to napsat aspon tady..nikde nemam uznani a nikdo nic nedela..neni mezi vama normalni benga???co mam delat..fakt jsem zoufaly a bojim se o rodinnku..
- Středa 9. ledna 2013 v 17:39® gavlos
-
Fryw> si me zvedl ze zidle zase..u nas v baraku bydli stary cip u sve matky cca matka 80 ten syn tak kolem 60!!!no co tam se zaclo dit!!denne 5–15 fetaku a smazek u schranek cekajici na toho cypa stareho..na perni??ci co..buh vi…nekolikrat privolana policice..hmmm to uz se pry resi a cekaji na velkou rybu!!!na bytaku nahlaseny najemnik co tam nema co delat a ktomu nechava spat vandraky u nas ve sklepe!!!a nic se nedeje!!uz rok..bojim se poustet vubec deti ven!!6 11a 14 let!!!co tim muzu delat???vubec nic…nase skvela demokracie…nejsem nasilnik ani nic jineho…ale jednou neco"pokud nebude pozde"nekoho fakt ubodam nozem…mivam ho na venceni sve mini cicavy…ale ti zm.....!!!!nebo pčr fakt ceka az se neco stane????co mam delat???poradi nekdo..bo fakt nekomu budu muset ublizit…nechci do krimu,,,ale cekat az moji rodine nekdo ublizi..
- Středa 9. ledna 2013 v 17:27® OBr
-
už aby vyschly břehy u vody
- Středa 9. ledna 2013 v 17:07® casper
-
noba> nene, alkohol ta metla lidstva za to mohla
dejchnul jsem ve stresu z prvního ťukance v autě 0.3 a bohužel jsem jim nalítnul na to, že prej nemusim na krev (až vyšetřovatel mi osvítil, že jsem na ní vlastně odmítnul jet) atd, přitom kdybych tam jel tak to bude 0 čistá, to mi pak říkal i vyšetřovatel…no prostě pakárna, od tý doby se bojim si dát
i 8 hodin před jízdou
- Středa 9. ledna 2013 v 17:00® mvincik
-
Fryw> Jak je to s tím heslem? Náš velitel se jich už několikrát u zásahu zeptal(když mi dělali a oni na nás kluci koukali), jestli taky pomáhají, a nebo jen chrání. A oni? Radši odjeli.
- Středa 9. ledna 2013 v 17:00® noba
-
casper> nemělo to náhodou něco společného s nepřebíráním výzev?
- Středa 9. ledna 2013 v 16:54® casper
-
Piranha> přesně!!! Hlavně nevěřit bengům!!! udělal jsem to jednou a byla z toho pokuta 25 000 jen proto, že jsem uvěřil, že to semnou kluci myslej dobře
njn neznalost neomlouvá
))
- Středa 9. ledna 2013 v 16:38® Tomik
-
Kde je Jiris? že by se k tomu vyjádřil..
- Středa 9. ledna 2013 v 16:35® Piranha
-
chj.rybar> nemáš jezdit na kole a věřit bengům
- Středa 9. ledna 2013 v 16:13® chj.rybar
-
toro> před lety mi ukradli kolo, viděl jsem, jak ho nakládají do auta SPZ MEA 43-.. (na požádání ho uvedu celé) toto jsem nahlásil policii. Konec byl stejný, jako u bráchy. Pachatel neznámý
- Středa 9. ledna 2013 v 15:47® Fryw
-
toro> Je to hnus, velebnosti. Vzpomněl jsem si ještě na jednu věc, ta mě nijak teda nenaštvala, neurazila jen mi přišla zajimavá.
Tento příspěvek byl editován 9.1.2013 14:48:32 uživatelem Fryw.
Vrazil do mě na křižovatce chlápek. Neměl jsem u sebe telefon, tak on zavolal policii. Mám telefon na kartu, koupenou v trafice. Ještě ten večer mi volal chlápek z jakési soukromé agentury, že jsem měl prý bouračku a nabízel mi na pujčení auto abych byl mobilní, za nějaký poplatek…kde on sehnal moje číslo netuším, na to jsem se nestačil zeptat, jsem takovej váhavej střelec. - Středa 9. ledna 2013 v 15:32® toro
-
Fryw> PČR je někdy kapitola sama pro sebe! Bráchovi před pár lety někdo vybílil byt. Měli však přes chodbu zvědavou sousedku, která pachatele viděla kukátkem. Popsala ho a dokonce uvedla, že ho potkala přímo na služebně policie v době, kdy tam šla cosi nahlásit. Bezpečně ho prý poznala. Uvedla také datum, kdy tehdy na policii byla. I přesto bráchovi za tři neděle přišlo resumé: šetření se zastavuje, pachatel neznámý…