Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:39® sus1
-
noba> Ale to je přece v demokracii normální.
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:26® noba
-
Tak já vám něco povím: já mám v práci (Kuchyni hotelu s italským majitelem) za kolegy maďary.To si ani nedovedete představit co to je. ředitel hotelu je makedonec, múj hlavní nadřízený filipínec, a ostatní personál je úplně z celého světa. Hodně i z arabských zemí což mi vadí dost. Pracovní jazyk je angličtina a to vše je v ČESKÉ republice
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:10® sus1
-
regulus> Škoda mluvit.
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:07® toro
-
CeP> To je trend dnešní doby. Učňáky se zavírají, protože se tam nikdo nehrne. Někde jsem četl, že v Americe je dnes víc právníků, než řemeslníků. Všichni tam nadávají na přistěhovalce, ale rukama tam makají jen Mexičani a Portorikáni. My za chvíli taky budeme rádi za fachmany z východu.
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:07® regulus
-
CeP> musíš ale taky říct, kdo to tak systematicky posral. UKčko dělalo za míň peněz než Čech, tak si firmy raděj vzali UKčka, dneska za ty prachy i ti Ukrajinci nechtějí dělat, tak jsou na stavbách Rumuni, parta X cizinců něco dělá a jeden nebo dva vyučení Češi jen opravují, případně dělají práce který se těm cizinců svěřit nedají. A proč mizí tyto obory je asi nad míru jasný, kdo by se hrmul na obor, kde mu nekouká žádný slušný živobití (jako zaměstnanci).
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:07® sus1
-
CeP> … a to je důkaz toho, že na lidi musí bejt pořád bič, jinak to nefunguje.!!!
Ono na jednu stranu, zedník tady v okolí bere poloviční mzdu jak ten v Praze za tu samou práci a hodiny,ale to asi víš,když tam seš.A výmluva stále dokola ta samá,že tam zase na druhou stranu mají draho ?! neberu ani omylem,protože co sem jezdí pražáci na chalupu a chatu, tak si vozí( nejen ) žrádlo z domova, protože my to tady máme strašně předražený,atd,atd.Ne, nemá cenu se dohadovat,protože by to stejně nebralo konce a tady je to rybach. . )
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:04® chj.rybar
-
CeP> tak, tak každej by nejraději seděl jen u PC a makat se nikomu nechce
- Úterý 8. ledna 2013 v 19:47® CeP
-
Fryw> asi tak. uz jen fakt kolik se drive ucilo zedniku, tesaru, pokryvacu, klempiru a kolik dnes je myslim vic nez dostatecne vymluvny. kloudnyho remeslnika aby dnes pohledal. rychlokvasky se zivnostakem co jezdej po zateplovackach, sadrokartonech a pod. bych nejradej chytil za prdel a vyhnal ze stavby jeste driv nez si vylozej vercajk. proste co se tyka stavebnictvi tak je soucasny personalni stav hrube tristni.
- Úterý 8. ledna 2013 v 19:12® Fryw
-
Jo, v jedné takové „multikulturní“ fabrice jsem opravoval lis. Běžnej jev byl českej pracant v kuřárně s nohama na stole, vodkou v kávě nadávající na tam zaměstnané ukrajince, poláky, kazachy… zatím co oni makali jak šroubci. Aj nad rámec. Když jsem něco potřeboval přizvednout destou, tak jedině za ukrajincem…
- Úterý 8. ledna 2013 v 19:06® toro
-
CeP> Na druhou stranu: oproti tuzemcům, cizáci dostávají také o hodně nižší žold. Zaměstnavatelům se vyplatí mít 3 Mongoly místo 1 Čecha (nemyslím tím zrovna Péťu Čecha z Chelsea)
.
- Úterý 8. ledna 2013 v 18:26® CeP
-
David Havlíček> spis nasinec nechce makat. tak holt musej nastoupit cizaci.
- Úterý 8. ledna 2013 v 18:23® toro
-
chj.rybar> Ve vodě je to samé. Chceš chytat kapry a berou ti jen karasi stříbřití…
- Úterý 8. ledna 2013 v 18:21® toro
-
David Havlíček>Jo, jo. Pokaždé chytí jen pohádkář…
- Úterý 8. ledna 2013 v 17:53® sus1
-
chj.rybar> Ono si nevybereš.U nás dělají Slováci,Rumuni,Ukrajinci a čechy propouštějí.
Ani nemůžu napsat,že je to bordel, bo bych urazil ty, co tam pracují. - Úterý 8. ledna 2013 v 17:41® HaD
-
chj.rybar> u nás jim je zřejmě dobře:)
- Úterý 8. ledna 2013 v 17:22® chj.rybar
-
Dorý den pánové, dělám ve škodovce, na obědě si vedle mě sednul Vietnamec, měl knedlo zelo, já játra s rejží.
První občan roku 2013 v Mladé Boleslavi je Mongol. Něco je špatně!
Vím, že to sem moc nepatří, ale bylo to ve mě, jako v koze…:-/
- Úterý 8. ledna 2013 ve 12:32® HaD
-
toro> My zkoušeli jednou ze stavidla na klubovce a okouni byli někde u telky s plnýma hubama cukroví a na nás se ani neotočili. Asi hráli Mrazíka :-/
- Úterý 8. ledna 2013 v 10:46® casper
-
dobré ráno Chytejákům
- Úterý 8. ledna 2013 v 9:10® Bigpista
-
Dobré ráno!
- Úterý 8. ledna 2013 v 8:38® ssg.Jimmy Wild
-
Po nějaké době přeji dobré ráno Chytejáci…
- Úterý 8. ledna 2013 v 8:31® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Úterý 8. ledna 2013 v 7:13® toro
-
David Havlíček> Na ďourách jsem ještě nebyl. Počasí lítá jako na houpačce a led je na „mém“ revíru jako pavučina. Snad se to změní a „dírovercajk“ nebude zahálet další rok. Loni jsem stihl vyrazit jen 2×.To globální oteplování asi fakt nastává…
- Úterý 8. ledna 2013 v 7:07® toro
-
dam> Tak jest!
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:32® dam
-
toro>
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:36® TJSS
-
_ANTRAX> tento Rakušan dle mne ani neví, že nějaké hlasování probíhá, to ty ostatní to tlučou přes kamarády a šplhaj pro cenu…
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:34® toro
-
dam> Souhlas. Nebo nějakou pěknou fotku u velkýho panáka.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:28® dam
-
toro> přesně tak…to si dáme radši toho panáka u pěkný fotky
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:20® toro
-
dam> Pro pár špinavých zlaťáků a falešnou slávu…
Fuj!
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:15® dam
-
_ANTRAX> navíc jde o ceny…
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:13® _Beny
-
TJSS> Kdyby to do popisku napsal, že je ryba vrácená vodě, tak by měl určitě větší ohlasy.