Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:39® sus1

noba> Ale to je přece v demokracii normální. :-))

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:26® noba
noba

Tak já vám něco povím: já mám v práci (Kuchyni hotelu s italským majitelem) za kolegy maďary.To si ani nedovedete představit co to je. ředitel hotelu je makedonec, múj hlavní nadřízený filipínec, a ostatní personál je úplně z celého světa. Hodně i z arabských zemí což mi vadí dost. Pracovní jazyk je angličtina a to vše je v ČESKÉ republice:-((

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:10® sus1

regulus> Škoda mluvit.:-x

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:07® toro
toro

CeP> To je trend dnešní doby. Učňáky se zavírají, protože se tam nikdo nehrne. Někde jsem četl, že v Americe je dnes víc právníků, než řemeslníků. Všichni tam nadávají na přistěhovalce, ale rukama tam makají jen Mexičani a Portorikáni. My za chvíli taky budeme rádi za fachmany z východu.

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:07® regulus
regulus

CeP> musíš ale taky říct, kdo to tak systematicky posral. UKčko dělalo za míň peněz než Čech, tak si firmy raděj vzali UKčka, dneska za ty prachy i ti Ukrajinci nechtějí dělat, tak jsou na stavbách Rumuni, parta X cizinců něco dělá a jeden nebo dva vyučení Češi jen opravují, případně dělají práce který se těm cizinců svěřit nedají. A proč mizí tyto obory je asi nad míru jasný, kdo by se hrmul na obor, kde mu nekouká žádný slušný živobití (jako zaměstnanci).

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:07® sus1

CeP> … a to je důkaz toho, že na lidi musí bejt pořád bič, jinak to nefunguje.!!!

Ono na jednu stranu, zedník tady v okolí bere poloviční mzdu jak ten v Praze za tu samou práci a hodiny,ale to asi víš,když tam seš.A výmluva stále dokola ta samá,že tam zase na druhou stranu mají draho ?! neberu ani omylem,protože co sem jezdí pražáci na chalupu a chatu, tak si vozí( nejen ) žrádlo z domova, protože my to tady máme strašně předražený,at­d,atd.Ne, nemá cenu se dohadovat,protože by to stejně nebralo konce a tady je to rybach. . )

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:04® chj.rybar
chj.rybar

CeP> tak, tak každej by nejraději seděl jen u PC a makat se nikomu nechce

Úterý 8. ledna 2013 v 19:47® CeP
CeP

Fryw> asi tak. uz jen fakt kolik se drive ucilo zedniku, tesaru, pokryvacu, klempiru a kolik dnes je myslim vic nez dostatecne vymluvny. kloudnyho remeslnika aby dnes pohledal. rychlokvasky se zivnostakem co jezdej po zateplovackach, sadrokartonech a pod. bych nejradej chytil za prdel a vyhnal ze stavby jeste driv nez si vylozej vercajk. proste co se tyka stavebnictvi tak je soucasny personalni stav hrube tristni.

Úterý 8. ledna 2013 v 19:12® Fryw
Fryw

Jo, v jedné takové „multikulturní“ fabrice jsem opravoval lis. Běžnej jev byl českej pracant v kuřárně s nohama na stole, vodkou v kávě nadávající na tam zaměstnané ukrajince, poláky, kazachy… zatím co oni makali jak šroubci. Aj nad rámec. Když jsem něco potřeboval přizvednout destou, tak jedině za ukrajincem…

Úterý 8. ledna 2013 v 19:06® toro
toro

CeP> Na druhou stranu: oproti tuzemcům, cizáci dostávají také o hodně nižší žold. Zaměstnavatelům se vyplatí mít 3 Mongoly místo 1 Čecha (nemyslím tím zrovna Péťu Čecha z Chelsea):-D .

Úterý 8. ledna 2013 v 18:26® CeP
CeP

David Havlíček> spis nasinec nechce makat. tak holt musej nastoupit cizaci.

Úterý 8. ledna 2013 v 18:23® toro
toro

chj.rybar> Ve vodě je to samé. Chceš chytat kapry a berou ti jen karasi stříbřití… :-(

Úterý 8. ledna 2013 v 18:21® toro
toro

David Havlíček>Jo, jo. Pokaždé chytí jen pohádkář…;-)

Úterý 8. ledna 2013 v 17:53® sus1

chj.rybar> Ono si nevybereš.U nás dělají Slováci,Rumuni,U­krajinci a čechy propouštějí.
Ani nemůžu napsat,že je to bordel, bo bych urazil ty, co tam pracují. :-)

Úterý 8. ledna 2013 v 17:41® HaD
HaD

chj.rybar> u nás jim je zřejmě dobře:)

Úterý 8. ledna 2013 v 17:22® chj.rybar
chj.rybar

Dorý den pánové, dělám ve škodovce, na obědě si vedle mě sednul Vietnamec, měl knedlo zelo, já játra s rejží.8-( První občan roku 2013 v Mladé Boleslavi je Mongol. Něco je špatně!:-( Vím, že to sem moc nepatří, ale bylo to ve mě, jako v koze…:-/

Úterý 8. ledna 2013 ve 12:32® HaD
HaD

toro> My zkoušeli jednou ze stavidla na klubovce a okouni byli někde u telky s plnýma hubama cukroví a na nás se ani neotočili. Asi hráli Mrazíka :-/

Úterý 8. ledna 2013 v 10:46® casper
casper

dobré ráno Chytejákům :-D

Úterý 8. ledna 2013 v 9:10® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno!

Úterý 8. ledna 2013 v 8:38® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Po nějaké době přeji dobré ráno Chytejáci… :-)

Úterý 8. ledna 2013 v 8:31® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Úterý 8. ledna 2013 v 7:13® toro
toro

David Havlíček> Na ďourách jsem ještě nebyl. Počasí lítá jako na houpačce a led je na „mém“ revíru jako pavučina. Snad se to změní a „dírovercajk“ nebude zahálet další rok. Loni jsem stihl vyrazit jen 2×.To globální oteplování asi fakt nastává…

Úterý 8. ledna 2013 v 7:07® toro
toro

dam> Tak jest!9-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:32® dam
dam

toro> 9-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:36® TJSS

_ANTRAX> tento Rakušan dle mne ani neví, že nějaké hlasování probíhá, to ty ostatní to tlučou přes kamarády a šplhaj pro cenu…

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:34® toro
toro

dam> Souhlas. Nebo nějakou pěknou fotku u velkýho panáka. :-))

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:28® dam
dam

toro> přesně tak…to si dáme radši toho panáka u pěkný fotky:-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:20® toro
toro

dam> Pro pár špinavých zlaťáků a falešnou slávu…:-P Fuj!

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:15® dam
dam

_ANTRAX> navíc jde o ceny…

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:13® _Beny
_Beny

TJSS> Kdyby to do popisku napsal, že je ryba vrácená vodě, tak by měl určitě větší ohlasy.