Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:29® ladamaj
-
džigit>jeto
ale pravdiví.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:26® HaD
-
džigit>
(
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:18® džigit
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:42® HaD
-
hraji> mě taky
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:25® skwor
-
David Havlíček> Včera na Primě jsem Tě poznal po hlase ještě než Tě zabrali
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:22® hraji
-
David Havlíček> Davide, pokud ten revír, na jehož břehu ryby leží, je váš, tedy máte ze zákona přímo povinnost ty ryby odklidit a postarat se o jejich likvidaci v souladu se zákonem (do 30 kg zakopat) nad 30 kg kafilerie. Dokonce to musíte i uhradit v kafilerii a pak se můžete domáhat náhrady škody. Po pravdě mě překvapuje, že už dávno příslušná odnož ČRS nezorganizovala úklid břehů.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:15® sidla
-
David Havlíček> já bych vám tak maximálně pomohl posláním půllitra Moravské slivovice, i když tento rok jen kalvádosu
aby vám to šlo líp od ruky,jinak bych přes takové počasí a odpolední směny v práci uvítal sice nemilou ale nějakou aktivitu,škoda té dálky
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:48® HaD
-
sidla_napajedla> snad jo. Nicméně mne ten pohled hrozně ničí. Dneska jsem byl osloven Českou televizí a natáčeli se mnou další rozhovor (zase budu večer mediální mrdka
) a těch ryb je na březích a ve vodě okolo břehů moc. Chtělo by to, aby jsme se my táborští rybáři nějak domluvili a společně alespoň něco posbírali.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:39® sidla
-
David Havlíček> aspon něco ,..
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:30® HaD
-
DOBRÁ ZPRÁVA! Dnes jsem konzultoval případný dopad uhynulých ryb z Jordána na ryby v řece s ichtyologem z ČRS. Zjistil jsem, že to, co mi běželo hlavou, když jsem na silvestra chodil okolo Lužnice a sbíral mrtvé ryby, je zřejmě pravda. A to – že živé ryby těmi mrtvolami negativně ovlivněny nebudou. Jiná situace by byla v létě na stojaté vodě, kde by hnilobné a rozkladné procesy spotřebovávaly kyslik a ryby by se mohly dusit + by se mohly hodně rozšířit bakterie a napadnout zdravé ryby. V současné studené vodě na řece, kde se to neustále odplavuje a míchá a není kyslíkový problém, nehrozí riziko takřka žádné a ze zkušenosti z lososích řek, kde ročne přirozeně umírají po rozmnožovacím aktu obrovské masy lososů, vlastně dojde k „pohnojeni“ řeky – tudíž je to živná půda pro tuším fytoplanktnon a zooplankton, který pak slouží jako potrava pro ryby.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:30® HaD
-
Bigpista> musím Tě opravit: správě je to „Dobrdan“
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:54® Bigpista
-
Dobrden! Jelikož jsem tu nějaký čas nebyl, tak všem přeju vše nej v novém roce!
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:16® džigit
-
David Havlíček> sem neřek,že je hloupé.Jen že se nedá ukrýt jeho „připojení“
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:10® HaD
-
džigit> a tak to není asi zase úplně hloupé. Taky jsem s optimálním řešením vždy trochu bojoval. Především v hodně zarostlém terénu…
Tento příspěvek byl editován 3.1.2013 10:10:58 uživatelem HaD. - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:07® HaD
-
džigit> fakt? Kouknu
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:04® džigit
-
David Havlíček> nedá se ukrýt,už tu fláknul nové fórum
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:01® HaD
-
Dobré dopoledne
MM se nějakou dobu nedařilo připojit k Chytej.cz a dne s mi hlásil, ze už se mu to povedlo, tak na něj buďte hodní, až se objeví.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 9:57® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 8:33® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:31® sus1
-
David Havlíček> Jistě.?!
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:30® HaD
-
sus1> i slyšenej?
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:17® sus1
-
David Havlíček> Jj, byl si viděnej.
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:15® HaD
-
http://play.iprima.cz/all/305530/all kousek před koncem
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:04® ladamaj
-
Alivio>ahoj Tome potřebuješ papíry seženu
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:59® Fryw
-
Náhodou dobře, že ju dostane každej vandrák. Aspoň se na to nemusím holit, mejt a strojit.
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:56® Shrek
-
regulus> to s tím, že papíry dostane dneska kdejakej vandrák, jsem psal já a za tímto názorem si stojím.
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:35® sus1
-
regulus> To neni možný,že to v ČR jde.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2013 20:40:08 uživatelem sus1. - Středa 2. ledna 2013 ve 21:28® regulus
-
malej.uzasnak> ty nejseš malej, ale opravdu VELKEJ ÚŽASŇÁK, ty brďo, to snad není možný, nespletls tu šestku ve věku s nulou???
Těma ústřižkama myslíš sumář nebo žádanku o povolenku na další rok (neznám zvyky ČRS, takže jen typuju).
Ještě si neodpustím jednu poznámku. Jeden a možná i víc uživatelů, zde ve fórech nebo diskusích prohlásilo, že dneska dostane povolenku kdejakej vandrák, kdysi jsem úplně nepochopil jak to bylo myšleno a měl jsem jim to docela za zlý, čím dál tím víc se z jejich názorem ztotožňuju.
- Středa 2. ledna 2013 v 19:14® Georgino
-
malej.uzasnak> A pak že nejde naučit koně psát. Gratuluju tvému žokejovi.
- Středa 2. ledna 2013 v 18:38® hraji
-
malej.uzasnak> promiň, ale neměl by jsi v 16 letech už vykazovat alespoň náznaky schopnosti se orientovat v problematice svazu a alespoň minimální znalosti? Brigádu si odpracováváš předem, pokud je ti 16 let, tak bys letos už měl. Ideální je se na věci související s činností v MO ptát v MO a ne na internetu.