Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:42® HaD
-
hraji> mě taky
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:25® skwor
-
David Havlíček> Včera na Primě jsem Tě poznal po hlase ještě než Tě zabrali
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:22® hraji
-
David Havlíček> Davide, pokud ten revír, na jehož břehu ryby leží, je váš, tedy máte ze zákona přímo povinnost ty ryby odklidit a postarat se o jejich likvidaci v souladu se zákonem (do 30 kg zakopat) nad 30 kg kafilerie. Dokonce to musíte i uhradit v kafilerii a pak se můžete domáhat náhrady škody. Po pravdě mě překvapuje, že už dávno příslušná odnož ČRS nezorganizovala úklid břehů.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:15® sidla
-
David Havlíček> já bych vám tak maximálně pomohl posláním půllitra Moravské slivovice, i když tento rok jen kalvádosu
aby vám to šlo líp od ruky,jinak bych přes takové počasí a odpolední směny v práci uvítal sice nemilou ale nějakou aktivitu,škoda té dálky
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:48® HaD
-
sidla_napajedla> snad jo. Nicméně mne ten pohled hrozně ničí. Dneska jsem byl osloven Českou televizí a natáčeli se mnou další rozhovor (zase budu večer mediální mrdka
) a těch ryb je na březích a ve vodě okolo břehů moc. Chtělo by to, aby jsme se my táborští rybáři nějak domluvili a společně alespoň něco posbírali.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:39® sidla
-
David Havlíček> aspon něco ,..
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:30® HaD
-
DOBRÁ ZPRÁVA! Dnes jsem konzultoval případný dopad uhynulých ryb z Jordána na ryby v řece s ichtyologem z ČRS. Zjistil jsem, že to, co mi běželo hlavou, když jsem na silvestra chodil okolo Lužnice a sbíral mrtvé ryby, je zřejmě pravda. A to – že živé ryby těmi mrtvolami negativně ovlivněny nebudou. Jiná situace by byla v létě na stojaté vodě, kde by hnilobné a rozkladné procesy spotřebovávaly kyslik a ryby by se mohly dusit + by se mohly hodně rozšířit bakterie a napadnout zdravé ryby. V současné studené vodě na řece, kde se to neustále odplavuje a míchá a není kyslíkový problém, nehrozí riziko takřka žádné a ze zkušenosti z lososích řek, kde ročne přirozeně umírají po rozmnožovacím aktu obrovské masy lososů, vlastně dojde k „pohnojeni“ řeky – tudíž je to živná půda pro tuším fytoplanktnon a zooplankton, který pak slouží jako potrava pro ryby.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:30® HaD
-
Bigpista> musím Tě opravit: správě je to „Dobrdan“
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:54® Bigpista
-
Dobrden! Jelikož jsem tu nějaký čas nebyl, tak všem přeju vše nej v novém roce!
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:16® džigit
-
David Havlíček> sem neřek,že je hloupé.Jen že se nedá ukrýt jeho „připojení“
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:10® HaD
-
džigit> a tak to není asi zase úplně hloupé. Taky jsem s optimálním řešením vždy trochu bojoval. Především v hodně zarostlém terénu…
Tento příspěvek byl editován 3.1.2013 10:10:58 uživatelem HaD. - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:07® HaD
-
džigit> fakt? Kouknu
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:04® džigit
-
David Havlíček> nedá se ukrýt,už tu fláknul nové fórum
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:01® HaD
-
Dobré dopoledne
MM se nějakou dobu nedařilo připojit k Chytej.cz a dne s mi hlásil, ze už se mu to povedlo, tak na něj buďte hodní, až se objeví.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 9:57® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 8:33® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:31® sus1
-
David Havlíček> Jistě.?!
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:30® HaD
-
sus1> i slyšenej?
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:17® sus1
-
David Havlíček> Jj, byl si viděnej.
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:15® HaD
-
http://play.iprima.cz/all/305530/all kousek před koncem
- Středa 2. ledna 2013 ve 22:04® ladamaj
-
Alivio>ahoj Tome potřebuješ papíry seženu
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:59® Fryw
-
Náhodou dobře, že ju dostane každej vandrák. Aspoň se na to nemusím holit, mejt a strojit.
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:56® Shrek
-
regulus> to s tím, že papíry dostane dneska kdejakej vandrák, jsem psal já a za tímto názorem si stojím.
- Středa 2. ledna 2013 ve 21:35® sus1
-
regulus> To neni možný,že to v ČR jde.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2013 20:40:08 uživatelem sus1. - Středa 2. ledna 2013 ve 21:28® regulus
-
malej.uzasnak> ty nejseš malej, ale opravdu VELKEJ ÚŽASŇÁK, ty brďo, to snad není možný, nespletls tu šestku ve věku s nulou???
Těma ústřižkama myslíš sumář nebo žádanku o povolenku na další rok (neznám zvyky ČRS, takže jen typuju).
Ještě si neodpustím jednu poznámku. Jeden a možná i víc uživatelů, zde ve fórech nebo diskusích prohlásilo, že dneska dostane povolenku kdejakej vandrák, kdysi jsem úplně nepochopil jak to bylo myšleno a měl jsem jim to docela za zlý, čím dál tím víc se z jejich názorem ztotožňuju.
- Středa 2. ledna 2013 v 19:14® Georgino
-
malej.uzasnak> A pak že nejde naučit koně psát. Gratuluju tvému žokejovi.
- Středa 2. ledna 2013 v 18:38® hraji
-
malej.uzasnak> promiň, ale neměl by jsi v 16 letech už vykazovat alespoň náznaky schopnosti se orientovat v problematice svazu a alespoň minimální znalosti? Brigádu si odpracováváš předem, pokud je ti 16 let, tak bys letos už měl. Ideální je se na věci související s činností v MO ptát v MO a ne na internetu.
- Středa 2. ledna 2013 v 18:21® malej.uzasnak
-
no ja kdyz kupuju a odevzdavam povolenku na vzajem tak po me chtej takovy ustrizky do kterejch se neco vyplnuje ale brigady to nejsou asi se tam pise druh povolenky nebo co ale vim ze jsou 2 a jak to je kdyz si chci udelat brigady ty se delaj az po koupeni povolenky nebo pred ?? ja v tom mam celkem zmatek
- Středa 2. ledna 2013 v 16:27® timbab
-
malej.uzasnak> Jakejma ústřižkama?
- Středa 2. ledna 2013 v 16:01® malej.uzasnak
-
ja mel todle taky najity ale nevim no a chci se vas jeste zeptat taky vas terorizujou pri koupi povolenky nejakejma ustrizkama ? a jak se to ma vyplnovat ?