Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. prosince 2012 ve 12:43® TJSS
-
Ten Jordán je obrovská kaňka v závěru roku… i přes to vše, přeji všem poctivcům a chytejákům vše nej do 2013 a pěknýho Silvestra-připijte v půlnoci i na počest všem šupinatým, těm pokořeným i těm co nám příští rok přinesou neopakovatelné zážitky. Hodně štěstí, chovejte se u vody tak jak se sluší a patří, přírodu máme jenom jednu, Petrův zdar.
- Pondělí 31. prosince 2012 ve 12:26® HaD
-
Dnes už teče té špíny relativně málo a řeka dostala normální barvu. Na březích a v ouplavech jsou ale mrtvoly. Cele údolí potoka teď čistí rybáři. Smutný pohled. Sumci i 150 cm, kapři, cejni, candáti. Obavám se, že nepřežilo téměř nic. Maximálně pár procent.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 10:07® skwor
-
Tak to je síla
Neuvěřitelná škoda.
Ale i tak, chytejáci přeji hodně štěstí do roku 2013.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 9:57® toro
-
frenki> Ono za ta staletí v tom „hlenu z vetřelce“ může být cokoli. Kdoví jestli už Davidovi neslezly nehty…
- Pondělí 31. prosince 2012 v 9:09® Cudla
-
To je v prdeli,na to se nedá koukat,Davide beze slov.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 7:05® Nerodia
-
Ano je to tragedie ryb,ale stejná je i u bezobratlých tvorů ( ty už to nerozchodí vůbec).
- Pondělí 31. prosince 2012 v 1:47® Scanix
-
David Havlíček> osobne jsem zvedavej, jak se k tomu postavi patricne organy, doufam, ze zodopovedna firma dostane solidni flastr a povinnost nahradit skodu na rybach, nejen tech jordanskych, ale i cele dolni Luznice
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:54® TJSS
-
… smutný, smutný, smutný, to se může stát opravdu jen u nás… chytí se už kurva někdo za rypák!
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:31® frenki
-
David Havlíček> opravdu smutný pohled, to bahno vypadá jak ropa a důlní kal dohromady, na našich propadlinách je ten černý bordel bohužel taky:(
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:22® havel
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:20® HaDová
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:15® regulus
-
David Havlíček> mám takovej dojem, že se to soudruhům nějak zvrtlo, nečekanej přechod do 3. etapy http://www.taborcz.eu/…ts/File.ashx?… , to není blbej pokus o žert, ale holý konstatování, že to někdo posral, klasicky se šetřilo nebo spíš zbylo málo peněz na tu rozdělovací hráz (ale dyť von projektant to přehání, to musí vydržet nebo se prostě jen ošidil geologickej průzkum) a najednou BÁC a včlka si to budou jeden druhýmu přehazovat jako horkej brambor. Je to obrovskej průser (ne kvůli rybám, ty nikdo neřeší), je ohrožená dotace z EU.
Možná se vám zdá, že jsem spadnul z jahody na znak, ale ono to bohužel tak je.
To video je pohled na zblití.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:14® Mikyška
-
Průtok v řece je sice docela velkej. Ale toho bahna taky neni málo. Už sem to trochu popisoval včera pod prvním videm. Navíc se to bahno usazuje v klidnějších partiich a s klesající hladinou se bude měnit i proudění a usazeniny se budou dostávat dál do oběhu. Bude to i řece nějak čas trvat než se stim vypořádá.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:08® HaD
-
Průtok se snížil a už to není tak huste. Ale stále velehnus. Fotky dá brácha.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 0:07® HaD
-
toro> někdo by si to zasloužil
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:55® toro
-
David Havlíček> Tak to bych nedal! Jak říkáš, život jim to nevrátí. A navíc si ještě zku…š spaní. Kazisvěty je potřeba namočit do toho černýho sajrajtu!
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:38® HaD
-
Neda mi to – jedu se tam podivat…
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:38® fila
-
David Havlíček> Nevím co napsat…je mi s toho na nic a smutno.
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:37® HaD
-
dam> v některých ohledech ano:(
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:37® HaD
-
toro> ono je to skoro jedno. Tem rybám to život nevrátí.
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:29® dam
-
David Havlíček> já slavil docela dobře, ale už nemám důvod…svět se v pr… obrací
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:27® toro
-
David Havlíček>Upřímnou soustrast! Na to se nedá ani koukat. Nechci být špatným prorokem, ale obavám se, že se to tradičně zamete pod koberec (pod led). Pachatel neznámý – viz větru dešti neporučíš!
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:21® HaD
-
dam> parádní oslava svátku
((
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:20® HaD
-
peta128> je to mozné. Jak to dopadne se těžko dozvíme. Teď se ryby hned tak nenafouknou a nevyplavou. A pokud, bude to pri soucasnem prutoku někde na Orliku pod ledem:(((
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:19® dam
-
David Havlíček> to je mi jasný, chvilku tě znám
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:19® HaD
-
jiris> půttok je naštěstí dost velký. O dva kilometry níže je už sedimentace dost malá. Fakt nevím, co to způsobí. Navíc to bahno je i kontaminované a to např. Parmy nesnášejí moc dobře.
Alivio: snad už by to nemelo byt tak hrozné. Je tma a na potok už nevidím. Ráno Mam schůzku se starostou a okouknu to.
dam> já emoce držím zuby nehty
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:15® peta128
-
Alivio>Já mám pocit že všechna voda a bahno už proteklo a ted se bude čekat jak to dopadne
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:10® ladamaj
-
Davide video sem skouknul je to katastrofa.Když si vezmu ten kalenec tak to nezustane jenom na Parmách tohle kaliště otráví spoustu ryb což je moc špatné.Na Jordánu sem byl chytat ještě jako 15 letý kluk a jako 25letý sem navštívil oblíbenou vodu jistě budeš znát zlatou stoku u Borkovic kousek od Veselí nad Lužnicí když sem uviděl tu melioraci bylo mne stoho na blit.rád sem tam chodil na štiky ale i ostatní ryby vše bylo v háji ale že takto dopadne Jordán je moc smutné a bude dlouho trvat než se spamatuje.Myslím že skrýval takové ryby o kterých se rybářům jen zdá.Zažil sem promrzlou Labskou tůň kde sme ryby vysekávali a odváželi do kafilérije myslím že tohle bude čekat i Lužnici moc smutné pro opravdové rybáře.
Tento příspěvek byl editován 30.12.2012 22:13:48 uživatelem ladamaj. - Neděle 30. prosince 2012 ve 23:07® dam
-
David Havlíček> tak jsem měl dnes docela dobrej den, ale tohle je fakt k breku
- Neděle 30. prosince 2012 ve 23:06® Shrek
-
David Havlíček> a jak dlouho to poteče? Nepomohla by nějaká zábrana usměrňující tok? Něco jako norná stěna. Něco, co by nedovolilo tomu bahnu vlítnout do toku, ale nechat se unášet Lužnicí v příbřežní partii.