Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. prosince 2012 v 15:18® Alov
-
1Mara> Mařeno, brzdi. Přijde Ti normální o 13 letém děcku napsat, že je humus? Kolik si vychoval děcek, že tu moralizuješ, jak se děcko má a nemá chovat. Jak by měly admini řešit problém Mošna jak píšeš? Třeba ho odsud vyrazit? Řekni mi rozumně proč? Nadává někomu sprostě? Naváží se do někoho? Vyhrožuje někomu? To že ho Ty a Tobě podobní nedokážete ignorovat je jen Váš problém. Mi Mošna problém nedělá. Spíš mi přijde a to doslova dětinská Tvá podmínka o přispívání. Pamatuj, že chytej bude fungovat s Tebou i bez Tebe, stejně tak se mnou i beze mě a stejně tak s Ospreyem jako bez Ospreye. Líbit se Ti to nemusí, ale to je tak všechno, co s tím naděláš.
Tento příspěvek byl editován 28.12.2012 14:19:15 uživatelem Alov.
Takže ponoř nohy do lavoru s teplou vodou, dej si kus bůčku, polkni škopek a budˇ v klidu… - Pátek 28. prosince 2012 v 15:02® Shrek
-
Přátelé, dám vám dobrou radu – nekažte si konec roku hádkami kvůli MM. Prožijte těch posledních pár dní v pohodě a poklidu. Třeba u nás doma už probíhají přípravy na Silvestra a to tak že naplno.
- Pátek 28. prosince 2012 ve 13:17® Luccini
-
Mori> Znám ale čeká mě to až zítra
- Pátek 28. prosince 2012 ve 13:13® Mory
-
Ani ne. Kouknul jsem ráno z okna a udělal si volno. Znáš to, ne?
- Pátek 28. prosince 2012 ve 13:10® Luccini
-
Mori> Copak nuda v praci???
- Pátek 28. prosince 2012 ve 13:07® Mory
-
Z dnešních zpráv: http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Tento příspěvek byl editován 28.12.2012 12:08:51 uživatelem Mory. - Pátek 28. prosince 2012 v 10:36® ladamaj
-
Krásné bobré ráno přeji.
- Pátek 28. prosince 2012 v 10:35® OBr
-
dobre rano vsem a pracujicim at to rychle utika
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 28. prosince 2012 v 9:07® 1Mara
-
Piranha> Máš pravdu ! Oprava : Osprey
- Pátek 28. prosince 2012 v 9:04® Piranha
-
1Mara> Osprey se píše s Y ne s J
- Pátek 28. prosince 2012 v 8:42® 1Mara
-
Beer.Beda> ® Beer.Beda
Rybáři a rybářky, nevím jak to slušně napsat.Teď jsem přišel z práce, zapnu noťase a koukám do diskuzí.V pomalu každé je do třetího příspěvku ten humus Mošna. Už toho asi je dost.Jsem nasranej z práce a teď ještě Mošna. Do doby než admini vyřeší problém Mošna, jsem rozhodnut nepřispívat do diskuzí.Omlouvám se, ale on toho ví daleko víc než já a já jsem tady tím pádem zbytečný. Gratuluji NOBOVI ke krásnému Jesíkovi.
Nechtěl jsem reagovat , ale fakt musím !!! Otázka zní : A ty seš kdo ? Že se tady povyšuješ nad mladým klukem a sprostě mu nadáváš , vyčítáš mu jeho přízpěvky,názory a otázky ?? Myslím si že tohle David totálně nezvládnul , a Toro je asi na dovolený !!!! Zlatej Osprej !!!!!!!
- Pátek 28. prosince 2012 ve 2:14® _Beny
-
Jak.novi> Oni tu jsou diskuse a fóra kam ještě nic nenapsal jo?
- Pátek 28. prosince 2012 v 0:28® Pichmond
-
Hooši, mě to baví
- Pátek 28. prosince 2012 v 0:09® Jak.novi
-
A jo, směšný to je, proto jsem psal, že už by se měl Mošna nějak vyřešit, i když přiznávám, že teď je to o kapánek lepší.
- Pátek 28. prosince 2012 v 0:07® Jak.novi
-
_ANTRAX> Jsem nemluvil o hlídání jeho příspěvků, to je zbytečný, jsou všude.
Tady jde o hlídání diskuzí a fór, do kterých zatím nepsal.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 23:16® _Beny
-
Jak.novi> Já ale reagoval na tuhle diskusi a na konkrétní reakce některejch lidí.
Co se týká JV, tak co s ním chceš řešit? Psát sem může přece každej, a jestli tu někdo hlídá diskuse, kde hledá jeho příspěvky, tak je to jeho problém.
Přece kvůli 1 člověku nepřestanu chodit na diskuse nebo dokonce na celej webto je směšný.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 22:03® Jak.novi
-
_ANTRAX> „A komu to vadí, tak ať si to nečte a jde se podívat třeba na jiný téma co tu je k řešení.“ Výborné řešení! Ovšem to by znamenalo přestat navštěvovat pomalu všechny diskuze a fóra, co zde na Chytej jsou. On je totiž všude. Není jednodušší to nějak vyřešit s Mošnou, než aby všichni hlídali diskuze, jestli už tam Mošna není a tím pádem, že tam mají přestat chodit?
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:31® BoBo-Falknow
-
Prichy> O to se ale vůbec nikdo nepokouší.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:28® jajco
-
MP-E65mm> Nevím,nějak mi byl ukradenej,ale myslím že to bylo tím,že sem byl pracovně mimo a teď co sem doma tak už mně taky leze krkem.
Tento příspěvek byl editován 27.12.2012 20:28:37 uživatelem jajco. - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:19® MP-E65mm
-
jajco> to je Džigitem zaměrně vytvořená averze
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:18® Martin Mošna
-
džigit> To psal někdo jinej já tu sem půl roku.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:18® sidla
-
džigit> já mu ho se shodou okolností feeder prodával
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:15® jajco
-
džigit> Tys to s tím morem nazval výstižně,nejdřív mi to bylo jedno a už mně taky štve.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:14® Piranha
-
džigit> by mě zajímalo jak ty bony naplkal 5600 to psal i článek asi o feederu
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:52® džigit
-
CeP> on už to má v hlavě celé popletené.Někde tu psal,že už je tu rok a půl…
Na feeder rozdává rady a v červenci chtěl rady ohledně koupě feeder prutu… - Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:30® kubas
-
_ANTRAX> Máš recht, jediný rozumný řešení je „odjebať se odtialto. Pretože“..... Tak nějak
.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:54® _Beny
-
Beer.Beda> To je na pytel no. Ale 100 lidí 100 názorů. Mě osobně to taky vadí. Ale zrovna v téhle diskusi se to dá přehlídnout. Radši si přečti nějakej článek nebo koukni na video co ti zvedne náladu a nekaž si jí pitomečkem.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:49® Beer.Beda
-
_ANTRAX> Kterou mám číst, když (V pomalu každé je do třetího příspěvku ten humus Mošna.)
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:44® _Beny
-
Mě se zdá, že toho kluka už buzerujete za pí..viny. Jak řikal Alivio, je to všeobecná diskuse. A komu to vadí, tak ať si to nečte a jde se podívat třeba na jiný téma co tu je k řešení.
Čeho je moc, toho je příliš. Nadávat nemůžete na všechno. Lepší než, aby rozdával blbý rozumy… - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:00® Martin Mošna
-
CeP>
kubas> došlo mě to tak nějak až když na to alivo odpověděl.A já se jen zeptal protože sem to nevěděl to vadí?