Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:49® Shrek
-
Martin Mošna> BAN není smazání účtu, ale zablokování přístupu. Většinou jsem se setkával s blokováním IP adresy – to je adresa Tvého síťového prvku, pod kterou se připojuje k internetu – laicky řečeno. Přesné info máš tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/IP_adresa
Pokud někdo zablokuje přístup Tvojí IP adrese, můžeš si dělat registrací kolik chceš, nepustí Tě to vůbec ani na přihlášení.
EDIT: HaDová byla rychlejší
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 20:50:21 uživatelem Shrek. - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:48® HaDová
-
Martin Mošna> BAN znamená, že se na chytej.cz nedostaneš. Určitou dobu …
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:42® sus1
-
regulus> Když jsem to dočetl,tak jsem si vzpoměl na svoji písemnou práci na fakultě,když jsem ji psal při závěrečné zkoušce z psychologie. Díky.
Napsal si to dost výstižně a snad i dost pochopitelně pro zdejší návštěvníka MM.
Edit: A jak píší někteří zde přítomní,k téhle věci nebo problému opravdu AMEN.
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 20:43:46 uživatelem sus1. - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:39® Martin Mošna
-
regulus> Nevím co to je ban,ale předpokládám že to je smazání učtu.To co sem napsal dnes davidovi sem nemyslel ve zlém.On to ví a psal sem mu to na Facebooku.Já vím jak to myslíš,snažím se ale neni to nejjednodušší.Já chodím na ryby s jedním pánem kterýmu je přez 50.Normálně kecáme o rybaření ale i já mam co mu říct co nevjeďel,protože něco z těch novinek nezná,není to žádnej problém,a to co tady napíšu co vám připadne zlí neni zlí…To já bych si nedovolil.Tak já se budu snažit víc a díky že si to tak napsal
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:38® Beer.Beda
-
regulus> 100% souhlas.Moc pěkně psané.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:36® HaD
-
regulus> děkuji, podepisuji, Amen. (Copyright Alivio)
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:33® Shrek
-
regulus> amen…
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:28® regulus
-
Martin Mošna
Chci po tobě, aby jsi si tento můj příspěvek opravdu pořádně přečetl, zamyslel se nad ním a taky nad tím jak se zachováš. Nemá cenu abys na něj reagoval, já ti k tomuto už nic jinýho nenapíšu, protože tady je vše co k tomu mohu napsat a jakákoliv diskuse je úplně zbytečná.
Vzhledem k tomu, že je mezi námi věkovej rozdíl skoro 40 let, pokusím se vžít do myšlení tebe a tvých vrstevníků, protože ti docela reálně hrozí BAN na tomto serveru.
Na následujících pár řádcích se ti pokusím vysvětlit, čím značnou část místního osazenstva štveš a je mi úplně jedno, jestli máš dlouhý vedení (nechápeš to) nebo z nás děláš voly a náramně se bavíš.
Pokud by ses v přiměřené míře vyptával, tak ti spousta lidí ráda poradí a řekl bych, že ti mnozí poradili i když nemuseli. Ty jsi následně i když si získal jen kusé teoretické informace začal rozdávat rozumy. Místo abys sklopil krovky, pozorně četl příspěvky lidí co tak chytají už léta, abys v nich objevil nové fígle, případně se zeptal na něco čemu nerozumíš, tak jsi začal rozdávat rozumy sám i když ve skutečnosti víš kulový, jen to co jsi posbíral po netu a to často taky tak úplná pravda být nemusí.
Za otázku, pokud nebude úplně stupidní a stokrát dokola ti nikdo nadávat nebude a máš šanci získat spoustu informací, ke kterým by ses sám dostával roky.Druhou věcí jsou tvoje někdy docela nemístné poznámky, které ti možná připadají jako rádoby vtipné, ale dotyčného v lepším případě popudí, protože s tebou jak se říká nechodil pást husy. Fakt, že se tu nenosí vykání ještě neznamená, že si můžeš dovolit co chceš. Nedívej se na vzájemné rýpání ostatních uživatelů, které z pohledu nezasvěceného může dokonce vypadat jako urážka, ti lidé se znají roky, za spoustou narážek je pozadí které znají jenom někteří a jsou myšleny zcela jinak než jsou napsány a jeví se nezasvěceným. Pokud, byť ze tvého pohledu z legrace, použiješ podobnej výraz, je to protistranou vnímáno jako v lepším případě drzost, v horším urážka. Vyvaruj se takových vtípků vůči starším uživatelům, to co se tobě zdá jako prdel, je docela nasírá. Uvědom si, že se nemůžeš třeba k Davidovi Havlíčkovi chovat jako ke svým vrstevníkům, protože je ve věku tvých rodičů, navíc na něm je, jestli se ti při příštím přihlášení objeví stránka Chytej nebo červená ryba s nápisem Zlobil jsi a máš po žížalkách. Zrovna tak když vezmu namátkou hrajiho, ten by mohl být tvým dědečkem, mělo být ve tvým zájmu si ho neznepřátelit, protože od něj jsi se mohl naučit spoustu užitečných věcí, ztracená reputace se napravuje těžko. To jsou jen okrajově dva příklady, namíchl jsi spoustu dalších lidí.
Zkus si představit, že by ses takhle choval u vody, jeden den bys ze staršího rybáře tahal rozumy a druhej den ho poučoval. Nebo by sis z vedle sedícího staršího rybáře dělal legraci. V lepším případě by tě poslal do prdele, dostal bys přes tlamu nebo by to mohlo skončit i koupačkou ve studené vodě.
Takže moje jediná a poslední rada je, važ dobře co a komu píšeš, když si klikneš na ® u nicku, většinou se dozvíš co je dotyčný zač, kolik mu je let a na základě toho se k němu taky chovej, nemyslím tím, že bys měl starším vykat, to se tu nenosí, ale je nutno se chovat slušně, obecná úcta ke starším, slušný chování, je to stejný jako bys dotyčného potkal u vody. U všeho o čem toho nevíš opravdu hodně se zdrž rad, i když se tobě zdá že o tom víš dost, ve skutečnosti to taková hitparáda není, nechci-li říct, že o tom víš houbec. Než se na něco zeptáš, zkus strýčka google, často dostaneš vyčerpájící odpověď, ale to neznamená, že by ses neměl ptát, jen ne na každou ptákovinu. Projeď si seznam uživatelů, určitě si najdeš vrstevníky, se kterými se dobře pobavíš, vyměníte si názory. Nechci aby sis to přebral tak, že se nemáš bavit s dospělejma, to v žádným případě, jen je třeba rozlišovat s kým a jak je vhodné se bavit.
Pokud z toho co jsem ti napsal máš srandu, tak si uvědom, že to je jedna z posledních dobře míněných rad na tomto serveru, pokud ty nezměníš svůj přístup, nebudeš zajímat už vůbec nikoho.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:16® peta128
-
Beer.Beda>Pořádboj je hodně výstižnej
.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:14® Beer.Beda
-
peta128> Dneska to byl pořádboj.Kuwa a zítra zase.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:13® Beer.Beda
-
džigit> Zrovna před chvilkou mladá říkala, že to měli péct pomaleji a dřív vyndat.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:13® peta128
-
Fryw>Přesně tak to probíhá.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:12® jajco
-
džigit> Minuta je málo.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:12® peta128
-
Beer.Beda>Jo jo je to boj a někdy i víceboj
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:11® HaD
-
džigit>
na smutek budu veceret kachnu.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:09® džigit
-
když zme u teho žradla,vyhlašuju minutu ticha
http://www.novinky.cz/…uhynula.html - Úterý 25. prosince 2012 ve 21:07® HaD
-
kubas> toto jsem promazal. Tablet mi poslal zprávu dvakrát a reakce na to postradala smysl.
25.12.2012 11:58:11Martin Mošna ® napsal příspěvek do diskuze Všeobecná diskuze → aktuálně neplatné David Havlíček> Máš to tu dvakrát ty joudo
25.12.2012 11:54:35David Havlíček ® napsal příspěvek do diskuze Všeobecná diskuze → aktuálně neplatné peta128> to jsou z půlky jablka ty joudo
) 25.12.2012 11:54:34David Havlíček ® napsal příspěvek do diskuze Všeobecná diskuze peta128> to jsou z půlky jablka ty joudo
)
- Úterý 25. prosince 2012 ve 21:06® Beer.Beda
-
peta128> Ty wole, to nemá fér.Já zas mám tour, NEŽER POŘÁD, KOUKNI SE JAK VYPADÁM.
a ŘÍZKY, kdo by odolal.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 20:57® Alov
-
kubas> Hele kubas, nechci Ti brát iluze, ale já měl ten samý dojem než… Než jsem zjistil, že když dlouho trčím na jedné stránce a ona se sama zaktualizuje, tak tam najednou nějaké příspěvky chybí. Už jsem taky k tomu něco chtěl napsat, ale pak mě napadlo eF5 a šup. Příspěvky byli zpět. Takže podle mého se jedná o technický problém, který neumím specifikovat…
- Úterý 25. prosince 2012 ve 20:15® Fryw
-
peta128> V ledničce jsou párečky dobry, vem si. -Ne babi děkuju, ja fakt vubec nemám hlad. – tak si aspoň oloupej pomeranč. – ne ja jsem teď večeřel, už nic nechcu. – jé vidiš, ja tam mam buchty co máš rád (co jsem měl rád třeba před dvaceti rokama)!
Tento příspěvek byl editován 25.12.2012 19:16:00 uživatelem Fryw. - Úterý 25. prosince 2012 ve 20:00® peta128
-
Fryw>Tak to je asi fakt,mě se to za ty roky nepodařilo vysvětlit ani jednou
- Úterý 25. prosince 2012 v 19:56® Fryw
-
peta128> to tady někde bylo, že jedině Chuck Norris dokáže svojí babičce vysvětlit že nemá hlad
- Úterý 25. prosince 2012 v 18:53® peta128
-
Tak jsem se vrátil z „TOUR DE MUSÍŠ SE NAJÍST,SEŠ HUBENEJ“,ač si tak vůbec nepřipadám.Uf ty vánoce jsou náročný,ale přežil jsem
- Úterý 25. prosince 2012 ve 14:08® peta128
-
David Havlíček>Včera mi zase přeskakovali odpovědi,ale jenom chvilku
,jak se to dělo nedávno.
- Úterý 25. prosince 2012 ve 14:00® kubas
-
David Havlíček> Radši žádný.....
- Úterý 25. prosince 2012 ve 13:38® peta128
-
David Havlíček>Si myslíš,že nepoznám jablko ty jeden kuchtíku v plenkách
- Úterý 25. prosince 2012 ve 13:28® Martin Mošna
-
David Havlíček> Já to pochopil tak jako že sem sem nic nevího nepíše…
- Úterý 25. prosince 2012 ve 13:26® HaD
-
kubas> jaký?
- Úterý 25. prosince 2012 ve 13:18® Martin Mošna
-
kubas> Byl štědrý den…dneska david má narozeniny…Všichni přejou a nejsou otázky…
- Úterý 25. prosince 2012 ve 13:12® kubas
-
Kam mizí příspěvky?