Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. prosince 2012 ve 13:42® sus1

David Havlíček> Včera měla držka hody,dneska stačí doušek vody.
Copak hlava,ale až se dozvíš,cos tam všechno viváděl,tak to s tebou sekne.:-))

Tento příspěvek byl editován 15.12.2012 12:43:32 uživatelem sus1.
Sobota 15. prosince 2012 ve 13:41® Shrek
Shrek

David Havlíček> Davide, hlava neslouží jako černá osma, takže to asi nebylo jen o kulábru, což?? :-D

Sobota 15. prosince 2012 ve 13:37® HaD
HaD

brý poledne… po dlouhý době jsem si včera zašel na kulečník a… au ta hlava :-((

Sobota 15. prosince 2012 ve 13:17® regulus
regulus

Martin Mošna> když píšeš ve škole diktát, tak předpokládám, že si to po sobě přečteš a případný hrubky opravíš i když na to máš omezenej čas danej učitelkou.

Tady tě čas ani „úča“ nehoní, je úplně jedno, jestli píšeš krátkej nebo dlouhej příspěvek a jak dlouho to trvá než ho odešleš. Myslím si, že pokud nejseš úplnej trotl, tak když napíšeš příspěvek a přečteš si ho, tak tě některý hrubky musí přímo praštit do očí a dají se opravit. Konec konců můžeš si je opravit i po odeslání, ještě myslím jednu nebo dvě minuty máš možnost editace příspěvku, stačí kliknout na upravit (viz obrázek).
Já si všechno co napíšu přečtu ještě než to odešlu a pak ještě jednou po odeslání a občas tam najdu hrubku i překlep. Nikdo není dokonalej, ono něco jinýho je napsat totální hrubici, jako vyjmenovaný slova nebo např. to tvoje „vjeřím“, zatím co blbý i/y ve slovesu tolik nebije do očí a mnozí to ani nezaregistrují, ale to neznamená, že se na to dá kašlat. Pokud někdo napíše místo ta at, tak je to jasnej překlep a pokud to bude jednou za čas, tak nikdo ani nepípne, ale celej příspěvek překlepů je masakr.
Vezmi si k srdci co ti tu napsal nnnap, je na to velkej kus pravdy, zbrklostí co nejrychleji napsat a odeslat příspěvek se spoustou chyb si akorát tak nasereš do vlastního hnízda, lidi tě budou mít za lojzu co ani pořádně neumí psát, protože tím, že něco napíšeš na internet, neseš svoji kůži na trh, podle tvého projevu si o tobě ostatní udělají obrázek a pokud je ten prvotní dojem z někoho veskrze negativní, je docela těžký ostatní přesvědčit, že tomu tak není.

Tento příspěvek byl editován 15.12.2012 12:19:40 uživatelem regulus.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90623.jpg
Sobota 15. prosince 2012 ve 12:14® sethy
sethy

skwor> +5, po sněhu už není ani památky, všude mokro a břečka.

Sobota 15. prosince 2012 ve 12:07® skwor
skwor

sethy> Tady leží na silnicích i chodníkách souvislá ledovka. Stačila mi vycházka se psem, dostat se k vodě ani nebudu zkoušet. Mimochodem našel jsem solidně rozhrabaný kus lesa, musela to být poměrně početná rodina divočáků.

Sobota 15. prosince 2012 v 11:43® sethy
sethy

hraji> Dík :-)

Sobota 15. prosince 2012 v 11:31® hraji
hraji

sethy> tak ti přeji, abys ještě do konce roku na Moravě zachytal.

Sobota 15. prosince 2012 v 11:30® sethy
sethy

hraji> To se někdo má. Morava je zamrzlá po krajích, ale takovým stylem, že bys žádnou rybu nevytáhl :-((
Ale už to povoluje, hurá;-)

Sobota 15. prosince 2012 v 11:13® hraji
hraji

sethy> Svitava dost teče, takže se volná místa najdou a Svratka nezamrzá díky přehradě.

Sobota 15. prosince 2012 v 11:11® Martin Mošna
Martin Mošna

hraji> ja už dárky mam nakoupený :-)

Sobota 15. prosince 2012 v 11:05® sethy
sethy

hraji> Jo tak :-)
No jo dárky, vídíš to. V pondělí, snad :-93;
Vám to tam nějak nezamrzá co. U nás je morava pase (ikdyž teď doufám v odlednění – i přes noc bylo nad nulou).

Sobota 15. prosince 2012 v 11:01® hraji
hraji

sethy> hraji nezaspal, hraji sem v sobotu moc nechodí, protože je většinou na rybách. Ale dneska je výjimka, včera jsem byl na nákupu vánočních vín i s ochutnávkou a tak jsem dnes ryby odsunul až na odpoledne. Taky musím nakoupit pár dárků, když už se ty svátky blíží. Hezké dobré ráno Chytej.

Sobota 15. prosince 2012 v 10:59® Martin Mošna
Martin Mošna

skwor> určitě nepíšu tak jak se má mě to nikdo neučil já sem si proste zvykl psát tak jak píšu…

Sobota 15. prosince 2012 v 10:58® CeP
CeP

Nazdar holky. :-)

Tento příspěvek byl editován 15.12.2012 09:58:31 uživatelem CeP.
Sobota 15. prosince 2012 v 10:58® Martin Mošna
Martin Mošna

nnnap> já se snažim ty chyby omezit ;-)

Sobota 15. prosince 2012 v 10:47® skwor
skwor

Martin Mošna> Pokud opravdu píšeš všema deseti tak, jak se má, tak by písmena s háčky neměla být problémem. Pokud jsou, tak se jenom vymlouváš.

Sobota 15. prosince 2012 v 10:47® nnnap
nnnap

Martin Mošna> víš marťas. To nejlepší, co zde od party na chytej můžeš dostat není rada, jak na pártykel, jak na kapra, 2m sumca, to sou nedůležité pičoviny, ale že tě pošťouchávaj dál v otázce projevu atd. Kdyby na tebe srali, to by bylo zlé. Tak se snaž. V reálném kontaktu ti totiž každej natrhne prdel. Proto nám nejseš lhostejný. Makej na sobě. Budeš muset celej život. Posluchej, já mám taky kotník v hajzlu a musím vážit každý krok. Každý krok. Chápeš to? Do konce života. Prostě mysli na to vždy když píšeš. Je to práce navíc k tomu, co ostatním jde samo. Tvoje práce na sobě. Na furt.

Sobota 15. prosince 2012 v 10:47® sethy
sethy

Hraji asi zaspal takže:
Hezké dobré ráno Chytej (© Hraji)

Sobota 15. prosince 2012 v 10:43® Martin Mošna
Martin Mošna

sethy> dívej já když píšu všema deseti tak vynechávám háčky čárky atd.Takle když tam doplnuju hačky i čárky tak mi to trva o dost dele protože musím hledat kde je třeba ě nebo ž a tak dál…

Sobota 15. prosince 2012 v 10:41® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> ale já vjeřím v to že se vse povede ;-)

Sobota 15. prosince 2012 v 10:40® sethy
sethy

Martin Mošna>" vjeděl" nebo „vjetřina“ nemá nic společné s psaní všemi deseti (ani kdybys psal třeba všemi 20ti). Pořád se jen vymlouváš. Sakra kluku vzpamatuj se!
Takhle po ránu mě už dlouho nikdo nevytočil.

Sobota 15. prosince 2012 v 10:37® ladamaj
ladamaj

Martin Mošna>kdepak hochu tak jednoduché to není chodím ale kdy koliv se vše muže otočit asem tam kde sem byl.

Sobota 15. prosince 2012 v 10:30® Martin Mošna
Martin Mošna

ladamaj> To je super že uz můžeš na nohy :-) tak ať se ti vše vydaří a aby jsi už brzo chodil bez potíží ;-)

Sobota 15. prosince 2012 v 10:24® ladamaj
ladamaj

Prichy>něco natom je já sem po mozkoví příhodě také kolikrát udělám spoustu hrubek ale učitelka mne stále učí abych to zvládal i přesto tam je překlep chyba ale asi vše nespravím ale nic nevzdávam už i pomalu chodím bolíto ale sem beran a jdu byl sem i v Praze měl sem stoho vítr že to nezvládnu a le zvládl i přesto sem toho měl plné zuby.:->

Sobota 15. prosince 2012 v 10:22® Martin Mošna
Martin Mošna

Prichy> Já nemám žádnej problém psat na papír bez chyb…Prostě u klávesnice píšu všema deseti a dost rychle…Ono ve škole to je jiný a špatný známky nedostávám…Já nemám problém psát tady pomaleji a s mín chybami…ale když píšu něco delšího tak proste pišu rychle…A žádná zprýva mi nedošla…

Sobota 15. prosince 2012 v 10:16® Prichy
Prichy

Martin Mošna> Svého 9-ti letého syn s poruchou autistického spektra jsem posadil za klávesnici a v rámci tréningu jsme Ti napsali zprávu . . . máme daleko horší startovací lajnu než ty, ale snažíme se. Nevylučuji žádné dis, sám mám problémy, ale tvoje výmluvy mne štvou. Kurva buď už chlap a začni bojovat! Alespoň základní dodržování pravopisu po tobě bude vyžadováno zde i jinde .....teď mne napadá, že u bezdomáčů ne…ale tam asi nechceš skončit že?

to All: dobré ráno, chytej

Sobota 15. prosince 2012 v 10:13® Martin Mošna
Martin Mošna

Prichy> čau ja Martin :-D Potřebuješ něco?

Sobota 15. prosince 2012 v 10:10® Prichy
Prichy

Martin Mošna> ahoj martine imenuji se adam-

Sobota 15. prosince 2012 v 7:47® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.