Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.447 příspěvků, z toho 128447 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. prosince 2012 v 9:43® Martin Mošna
-
sethy> dívej já když píšu všema deseti tak vynechávám háčky čárky atd.Takle když tam doplnuju hačky i čárky tak mi to trva o dost dele protože musím hledat kde je třeba ě nebo ž a tak dál…
- Sobota 15. prosince 2012 v 9:41® Martin Mošna
-
ladamaj> ale já vjeřím v to že se vse povede

- Sobota 15. prosince 2012 v 9:40® sethy
-
Martin Mošna>" vjeděl" nebo „vjetřina“ nemá nic společné s psaní všemi deseti (ani kdybys psal třeba všemi 20ti). Pořád se jen vymlouváš. Sakra kluku vzpamatuj se!
Takhle po ránu mě už dlouho nikdo nevytočil. - Sobota 15. prosince 2012 v 9:37® ladamaj
-
Martin Mošna>kdepak hochu tak jednoduché to není chodím ale kdy koliv se vše muže otočit asem tam kde sem byl.
- Sobota 15. prosince 2012 v 9:30® Martin Mošna
-
ladamaj> To je super že uz můžeš na nohy
tak ať se ti vše vydaří a aby jsi už brzo chodil bez potíží 
- Sobota 15. prosince 2012 v 9:24® ladamaj
-
Prichy>něco natom je já sem po mozkoví příhodě také kolikrát udělám spoustu hrubek ale učitelka mne stále učí abych to zvládal i přesto tam je překlep chyba ale asi vše nespravím ale nic nevzdávam už i pomalu chodím bolíto ale sem beran a jdu byl sem i v Praze měl sem stoho vítr že to nezvládnu a le zvládl i přesto sem toho měl plné zuby.

- Sobota 15. prosince 2012 v 9:22® Martin Mošna
-
Prichy> Já nemám žádnej problém psat na papír bez chyb…Prostě u klávesnice píšu všema deseti a dost rychle…Ono ve škole to je jiný a špatný známky nedostávám…Já nemám problém psát tady pomaleji a s mín chybami…ale když píšu něco delšího tak proste pišu rychle…A žádná zprýva mi nedošla…
- Sobota 15. prosince 2012 v 9:16® Prichy
-
Martin Mošna> Svého 9-ti letého syn s poruchou autistického spektra jsem posadil za klávesnici a v rámci tréningu jsme Ti napsali zprávu . . . máme daleko horší startovací lajnu než ty, ale snažíme se. Nevylučuji žádné dis, sám mám problémy, ale tvoje výmluvy mne štvou. Kurva buď už chlap a začni bojovat! Alespoň základní dodržování pravopisu po tobě bude vyžadováno zde i jinde .....teď mne napadá, že u bezdomáčů ne…ale tam asi nechceš skončit že?
to All: dobré ráno, chytej
- Sobota 15. prosince 2012 v 9:13® Martin Mošna
-
Prichy> čau ja Martin
Potřebuješ něco? - Sobota 15. prosince 2012 v 9:10® Prichy
-
Martin Mošna> ahoj martine imenuji se adam-
- Sobota 15. prosince 2012 v 6:47® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 23:22® sethy
-
BoBo-Falknow> I tak je možno

- Pátek 14. prosince 2012 ve 23:22® sethy
-
skwor> Tak ja vycházel ze zaubra, vůle tam po pár letech byla, ale na na té rychlosklopce.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 23:03® sus1
-
hraji>

- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:51® regulus
-
BoBo-Falknow> mě některý věci už připadnou spíš jako naschvál, nedovedu si představit, že by někdo byl schopnej napsat až takový p......y. Dělá si z nás prdel a myslí si, že je IN.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:37® Robur
-
hele, já jsem se normálně přisthl, že zcela vážně píšu všemi 10 slovo kde s G. Myslím, že mám náběh …
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:22® noba
-
dislexie neexistuje, je to jen lenost.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:21® hraji
-
BoBo-Falknow> moc, strašně moc. Ale s ospreyem jsem to probral, je zbytečné se o tom vůbec bavit, minimálně polovina těch chyb je z toho, že je lajdák, to nemá s žádnou dys nic společného.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:17® BoBo-Falknow
-
Martin Mošna> Co chyba, to známka dolů není znak přísnosti, ale normální učitelky

Jinak malování neposoudím, zbytek nezvládáš – bez urážení.

Hraji> A jak…
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:15® kubas
-
Martin Mošna> Vjedět a vjetšina je rozhodně tím, že člověk píše deseti prsty
… - Pátek 14. prosince 2012 ve 22:15® BoBo-Falknow
-
Martin Mošna> Já píšu všemi prsty na RUKÁCH také a společně semnou hromada dalších lidí, ale je tomu rozumět, tím to URČITĚ není.

Nicméně nebudu rýt, Tvoje postižení Tě omezuje, ale snaž se s tím prosím bojovat – zvýšenou pečlivostí.
Tento příspěvek byl editován 14.12.2012 22:18:20 uživatelem BoBo-Falknow.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:14® hraji
-
BoBo-Falknow> ne on tím netrpí, trpíme my ostatní. On je v pohodě.

- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:13® Martin Mošna
-
BoBo-Falknow> Ale v reálu nemam problem s ničím ať to je čtení ,malovaní nebo pravopis,teď v 8 mě z ČJ vychází 2,5,Což na naší přísnou učitelku jde..Co chyba to známka dolů
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:11® Martin Mošna
-
BoBo-Falknow>já ti netrpím ale mám to…proč?Jsem dislektik a mirně i disgrafik.Osprey o tom vjeděl ale tady vjetřina chyb je jen kuli tomu že píšu 10 prsty.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:08® BoBo-Falknow
-
Martin Mošna> Prosím Tě, neptám se nijak ve zlém, ale ty trpíš nějakou formou dyslexie, nebo něčím podobným?
- Pátek 14. prosince 2012 ve 22:00® Martin Mošna
-
nnnap> No jo ale ten co mi tu motorku prodal tak nereáguje na email a ani na telefon…
- Pátek 14. prosince 2012 ve 21:02® Char
-
skwor> je fakt že na Arctice je ten vakl výraznější než na jiných navi co mám s rychlosklopkou
- Pátek 14. prosince 2012 ve 20:43® BoBo-Falknow
-
sethy> Ale když jsem řekl a), musím říct i b) – Faktem je, že ona vůle je většinou tak malá, že to ničemu nevadí

- Pátek 14. prosince 2012 ve 20:42® BoBo-Falknow
-
sethy> Ještě jsem neviděl naviják s rychlosklopnou kličkou, který by neměl vůli. Ono to technicky za tyhle peníze ani jinak nejde…
- Pátek 14. prosince 2012 v 19:48® skwor
-
sethy> Právě kamarádovi se na Arctice docela slušně vyvaklala. Ale má i Zaubera a ten je bez problémů.