Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:12® sfox
sfox

Filaprofishing> Na Ploučnici ,ale nedělal bych to ,bo mník je chráněný živočich ,a tudíž podle mne nelovitelný …Śalom.

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:09® skwor
skwor

toro> Zapomněl bych poděkovat za radu s voskem na spojku prutu. Pomohlo to a jednodíl se z něj nestal :-) díky

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:55® Tomik
Tomik

David Havlíček> Z chemického hlediska mi to přijde v pořádku…ostatní si netroufám komentovat…

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:38® HaD
HaD

Tomik> a ty podivnosti okolo?

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:35® Filaprofishing

Zdravím, chtěl bych Vás požádat o tip kam na mníky :-) . S kamarádem bysme ho rádi ulovili. V našem blízkém okolí se mník nevyskytuje, leda na orlíku, ale to je jak hledání jehly v kupce sena. Na velikosti nezáleží, radost udělá jakýkoliv i-když 50cm mník to už by bylo něco.Předem díky za info…

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:24® Tomik
Tomik

David Havlíček> Co na to říct, našli tam violeť našli a ty argumenty kterými se tam ohání jsou mimo mísu. Pokud koupili ryby ze slovenska, kde nemají tušení co se používá tak je to klidně možné. U nás jsou taky sádka kde se z vesela použivá malachitová zeleň a nikdo to neřeší, respektive nikdo to neví, jenom jsem jednou bral vzorky když v řece pod sádkama tekla nechutně zelená voda…

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:04® HaD
HaD

nějaký chemik? http://neviditelnypes.lidovky.cz/…-/p_veda.asp?…

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 13:18® Mates(původní)
Mates(původní)

Robur> Tam můžeš dát cokoliv, waxy na to taky sere :-)) Hejno kormoránů je parádní PFko

I když waxy asi neví co je to PFko a v důsledku asi taky nebude vědět co je to vánoční stromeček.

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 11:38® Robur
Robur

trvám na stromečku a opakování ceremoniálu

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 11:11® HaD
HaD

Robur> však se taková fotka dá použít i jako PF! To Lexa nevěděl? :-)

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 9:09® Robur
Robur

David Havlíček> diskriminace, mám ve hře dva snímky a včera jsem na rybách ulovil další. Jak k tomu přijdu, když jsem včera v –10 byla na rybách za účelem lovu candáta a fotky? Ha! Co mám říci Lexovi, který tam se mnou statečně mrznul?

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 8:37® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Středa 12. prosince 2012 ve 22:39® peta128
peta128

David Havlíček>tak jak :-D ,už jsem houm.

Tento příspěvek byl editován 12.12.2012 21:40:43 uživatelem peta128.
Středa 12. prosince 2012 ve 22:11® ladamaj
ladamaj

nnnap,toro>chlapi moc děkuji neumím nic vzdát a ani nevzdám všechny trumfy držím v ruce a na ono samé dno sem si už šáh,prošel peklem ale život běží dál :-)) Každý je stáncem svého osudu vybral si sám mne stál spoustu peněz dostal přednost jezdit na závody já už závodit nehodlám mám už jistý věk i když mám pořád nabídku jezdit na mistrovství světa vše je o penězích chtěl sem aby to dotáhl zamne bohu žel ale protekci ne .Já si své musel vybojovat i školu ale za svůj život sem dokázal strašně moc a sem nato hrdej a rádi mne kolegové vidí mám tam méno škoda že nemužu říct více o mém povolání někteří zde ho ví ale nepoví.Jinak sem v klídku a pohodě i když to bolí to vše časem přejde a synátor nato jednou přijde ale bohužel pozdě to raději budu stakovou které na mne bude záležet a tu mám chystal sem se položit i rybařinu a ona sama nechce už ji dělám od mala a viděla i mé vísledky chytaí i její kluci sou daleko starší jak můj synáček ale jejich chování ke mne je uplně o něčem jiném a já sem.:-> Moc děkuji ustojím to.9-)

Středa 12. prosince 2012 ve 21:54® Alov
Alov

nnnap> Tak hele, já jsem pro.
Jinak doufám, že už máš v soutěži přáníčko. Já jsem si ho tam ted dal. Sice přáníčkům s kormorány nebo hnusou zimou konkurovat nemůžu,ale není důležité vyhrát, ale…

Středa 12. prosince 2012 ve 21:46® toro
toro

ladamaj> Každý máme své trápení. Člověk se proto musí umět radovat i z malých věcí – třeba, že svítí slunce a ryby právě žerou. Nikdo není dole nafurt, stejně tak není pořád nahoře. Jak říká klasik: „Cítíš se skvěle, buď bez obav, to přejde!“ Platí to však i naopak. Drž se. :o)

Středa 12. prosince 2012 ve 21:20® nnnap
nnnap

ladamaj> držím ti palce, laďo.

Středa 12. prosince 2012 ve 21:17® nnnap
nnnap

Chorchus> no to je správně. To znamená- nejez nás a piš! Dobře ti to napsaly. Ty mandarinky. :-)

Středa 12. prosince 2012 ve 21:14® ladamaj
ladamaj

nnnap>to mu věřím sám sem synátoru vasekmaj neposkyt žádnou známost (protekci)na to aby se dostal na jednu ze středních škol kam chtěl nemá nato.Tak mu ji poskytnul jeden známí zde z chytej a dnes nezvládá nic ze základky ho nechali odejít protože by tam byl pomalu do 18 let jelikož je prosincoví a měl odklad.Teď v prosinci mu bylo 17 let je na rybářské v Třeboni nedělal ani přijímačky nic a bylo spoustu daleko lepších uchazečů kterří se tam nedostali je to stejné jako za komančů nemáš tlačenku máš smůlu.Následek synáček se mne zřek a to sem se o něho staral 2roky když máma utekla za jiným. 8-( ale pravdiví dnes mne špiní kde se dá ale tak dlouhé prsty jako mám já nemaj a mít nebudou.:-> Nemusím se trápit co za něj budu muset žehlit za průsery nic neplatím a platit nebudu řešeno soudně dobrý ne.Vše sem pokaždé vyhrál nemohu napsat co sem byl zač profesně ale sem třída.Jeden problém tu je a nestydím se zato sem po mozkové příhodě takže kdo ví co to obnáší tak například pravopis (pamněť pohyb a spoustu věcí okolo)takže když se vzdal on mne tak sem se zachoval jako on a nikdy mu to neodpustím 8-( ale pravdivé.Dnes sem sám ženských mužu mít spousty ale to zde nebudu rozvádět.Plně stebou souhlasím že na školu chodí dementi jak píšeš,já pořád trénuji mozek cvičím jak oživot v 50 letech a co zvládnu to nepovím pomalu ale jistě se ze všeho zotavuji ale prošel sem ještě ktomu úrazem páteře držím se a díky mé vůli dokážu hodně ale jestli se mne povede někdy vůbec odstranit lépe oprášit psaní to nikdo neví říkají ať sem rád že to jde aspoň takto.Jdu hlavou proti zdi i když vím žeji neprorazím.:->

Středa 12. prosince 2012 ve 20:48® HaD
HaD

nnnap> myslím si to samé, ovšem bez praktických zkušeností. Resp. to v praxi vidím, jak děti komunikují. Píše mi spousta dětí na FB a ještě mi snad nikdo nenapsal česky. Hrůza.

Středa 12. prosince 2012 ve 20:47® kety.vydra
kety.vydra

Ještěže tady ten server nefunguje jako výchvoný prostředek v rámci češtiny.Protože kdyby to tu mělo program na filtr chyb,tak by se tady zřejmě většina píšících nedostala,protože by je to tu nepustilo…Čím víc příspěvků s „chybama“ čtu,tím víc nabývám dojmu,že je to správně…wole.

Středa 12. prosince 2012 ve 20:45® Chorchus
Chorchus

nnnap> no fakt, fčil jsem se odevřel mandarinky made in thailand ..... a tam nnap.:-P

Středa 12. prosince 2012 ve 20:18® nnnap
nnnap

regulus> tak tady tě vyvedu z optimismu. Nějaký čas jsem se věnoval těm vašim parchantům, řekněme nad 15 let a neuvěřil bys, co z nich padá. Když se mi dostaly do rukou jejich diktáty, moře červeně. To je neklasifikova­telné!! Dva vykřičníky, protože tři patří Ostravákům.

Kluci neumí do dvou napočítat. Jak jsem z toho měl udělat lidi? Prostě jsem nemrhal svým profesním časem a šel od tama pryč. Ano, byl jsem na té druhé straně , před kterou studenti obhajovali své znalosti. Vstupní úroveň, po otevření soukromých škol jedním slovem KATASTROFÁLNÍ. Jsou to jenom jednotky procent v populaci, které snesou nejprůměrnější nároky. Bohužel.

Tento příspěvek byl editován 12.12.2012 19:21:31 uživatelem nnnap.
Středa 12. prosince 2012 ve 20:02® regulus
regulus

David Havlíček> já už ten češtin popravdě taky vzdal, nejdřív u některých jednotlivců a pak globálně, nemá to smysl. Rejpal jsem do nich, sem tam jsem i ty největší hrubice co doslova bily do očí opravoval, abysme nebyli jako trotli, když sem nakoukne někdo cizí, ale teď už na to seru jak na placatej šutr. Ono když do někoho rejpne víc lidí, tak se možná i začne snažit a není to alespoň takovej děs, ale pak se najde nějakej chytrolín s poznámku o rybářským nikoliv češtinovým serveru (teď nemyslím jen příspěvek kousek dole) a dotyčnej se na to zase vysere nebo dokonce si začne myslet, že když píše jako trotl z pomocné školy, tak je vlastně IN.

Nemyslím si, že to je o trendech a o školství snad proboha taky ne, protože pokud by provozovali takovej pravopis ve škole, museli by zákonitě propadnout už ve 4 třídě.

Tento příspěvek byl editován 12.12.2012 19:03:39 uživatelem regulus.
Středa 12. prosince 2012 v 19:29® MP-E65mm
MP-E65mm

džigit> prej konzerva :-D

Středa 12. prosince 2012 v 16:35® HaD
HaD

zralok: paráda! Na marmyšku?

Středa 12. prosince 2012 ve 13:26® HaD
HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI,

VZHLEDEM K PRŮBĚHU SOUČASNÉ FOTOSOUTĚŽE JSME PŘISTOUPILI KE ZMĚNĚ TÉMATU.

NOVÉ TÉMA AKTUÁLNÍ FOTOSOUTĚŽE JE:

RYBÁŘSKÉ PF 2013

http://www.chytej.cz/fotosoutez/16/

Tento příspěvek byl editován 12.12.2012 12:27:32 uživatelem HaD.
Středa 12. prosince 2012 ve 13:18® HaD
HaD

hraji> Přitom se podle mě píše o dost více, než dříve a snaha by být měla…

Středa 12. prosince 2012 ve 13:12® hraji
hraji

David Havlíček> ano, „trendy“ je neřešit neschopnost vyjádřit se správně mateřským jazykem. Protože by se naprostá většina internetových diskuzí zvrhla do debat o pravopisu. Já o tom dost často debatoval s Mirkem, co je, a co už není únosné, ale řešení neexistuje. Za situace, kdy mladí nečtou knihy a neumí pracovat s jazykem, to rybářský server nevyřeší. To je víc než jasné.

Středa 12. prosince 2012 ve 12:57® HaD
HaD

hraji> z toho ale není cesta ven. Alespoň ne tady na webu. To je o školství a o současných „trendech“. A mě se zdá, že je „trendy“ neřešit, jak člověk píše. Je to smutné, ale co naděláme?