Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. prosince 2012 ve 23:30® BoBo-Falknow
-
mvincik> Budou i verze s jednohákem. Vyměnitelné dělat určitě nebudeme a to hned ze dvou důvodů:
- Věř nebo ne, ale „vyměnitelná“ varianta je dražší.
- Pokud je rotačka „vyladěna“ na trojhák, nebude stejně dobře chodit s jednohákem a naopak.
Takže nejsme o krok pozadu, ale o krok napřed
- Sobota 8. prosince 2012 ve 23:16® mvincik
-
Bobo> Měl bych jednu poznámku k těm rotnám. Koukám na tu ve „Z lovu“ a vidím, že je dělaná se zahnutým drátkem. Já osobně dnes vybírám především ty typy, které jsou dělány jinak a je na nich snadné vyměnit trojhák za jednohák. V dnešní době je to pro dost lidu docela zásadní především na P vodách, leckde již dokonce povinné, jako v Jč a tam v tom vidím výhodu. Přeci jen u takto dělaných je to o dost složitější.
To já jen tak…
- Sobota 8. prosince 2012 ve 22:23® Shrek
-
Bobo> jupíííí, chrochtačky jsou na světě!!!!!
- Sobota 8. prosince 2012 ve 22:17® pipa
-
Vylez zbabělče
- Sobota 8. prosince 2012 v 19:17® peta128
-
havel>Sem to napsal blbě Havel jako Havel
.A David má štěstí
- Sobota 8. prosince 2012 v 18:37® havel
-
toro> Tobogán pořádnej
ale aspoň trochu přírodní
- Sobota 8. prosince 2012 v 18:37® havel
-
peta128> Já nikam nejel
A brácha prý také ne, jen projížděl odpoledne okolo…
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:34® peta128
-
BigMike>Ne.Havel mi zamlčel,že jede na orlík a bude po zásluze potrestán rapalou do oblasti své pánve
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:32® timbab
-
BigMike> Já ale bez ryb
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 16:34:37 uživatelem timbab. - Sobota 8. prosince 2012 v 17:26® BigMike
-
Byl dnes někdo u vody s prutama a foťákem?
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:26® BigMike
-
toro> mám laminátovou, ale bojím se, že mi jí někdo ukradne, takže si asi také udělám něco z betonu! Akorát nevím, kterým jeřábem ji budu na podzim tahat z vody. A ani nedomýšlím, kdyby mi do ní napršelo během sezóny víc než málo a šla ke dnu:)))
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:22® toro
-
BigMike>Betonové lodě už se dělají, tak co. Zbývají auta, vlaky, ponorky a letadla. :o)
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:19® toro
-
havel> Moc hezké. Tak tohle už je tobogán pro sviště horské…
- Sobota 8. prosince 2012 ve 13:05® hraji
-
Hezký den přeji všem, kteří našli odvahu vyrazit a byli úspěšní. Na plavanou to ještě bere. Ale je třeba hledat
- Sobota 8. prosince 2012 ve 12:52® havel
-
BigMike> Mam tady pár fotek z jedné stavby na Šumavě. Byl tam problém s nadměrným odnosem splavenin a tvorbou strží. Postavilo se tam několik retenčních a konsolidačních přehrážek… Koryto zpevnily kamennou rovnaninou… Takovéhle úpravy mi nevadí, když maj nějaký smysl. Ty betonový koryta, co jsi vkládal samozřejmě svůj význam mají v oblasti protipovodnňové ochrany, ale ve výsledku vůbec nic neřeší… jen přesouvají problém do spodní části povodí a částečně ho ještě zhoršují.
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 11:53:16 uživatelem havel. - Sobota 8. prosince 2012 ve 12:45® peta128
-
David Havlíček>
- Sobota 8. prosince 2012 ve 12:40® havel
-
David Havlíček> Jsi jel na ryby? Že neřekneš…
Bych taky rád zmizel jet fotit k vodě
- Sobota 8. prosince 2012 ve 12:39® havel
-
BigMike> Někde se utrácí obrovský peníze za renaturalizace, revitalizace a hrazení bystřin… no a jinde se utrácej ještě větší peníze za za denaturalizaci a likvidaci přirozených podmínek…
- Sobota 8. prosince 2012 ve 12:38® HaD
-
orlik aktuálne
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Sobota 8. prosince 2012 v 11:36® BigMike
-
David Havlíček> čekám, kdy začnou dělat levná, betonová auta, myslím, že technoligii mají už dávno zmáknutou:))
- Sobota 8. prosince 2012 v 11:34® BigMike
-
Extol sekyrka (sekáček)za 229,–. K vodě a na drobné práce s oddělováním hlav a zobáků kormoránům po spontánním a masovém sebeúhynu dobrá.))
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 10:35:22 uživatelem BigMike. - Sobota 8. prosince 2012 v 11:34® HaD
-
BigMike> to je šílený Mike. Spějeme do betonové záhuby
- Sobota 8. prosince 2012 v 11:23® BigMike
-
Už nemám sílu to ani komentovat. V rámci protipovodňových opatření se konají zvěrstva, že to je na pozdější tribunál v Haagu! To je matroše, to to stojí peněz, to na tom někdo pěkně vydělává. Ještě pár let a poteče nám voda v korytech nad hlavami, nedej bože aby se to někde provalilo a zalilo to městskou „nížinu“ dole!!! Přitom by stačilo nad Veselím udělat pořádný poldr aby se ta voda rozlila (už desítky let se uvažuje i o přehradě)a ty, které to případně zatopí pak prostě pořádně odškodnit. .......................................................................No a kormouši se už začínají objevovat, tuhle 20 ks a dělili se do 2členných průzkumných hlídek. Jak zamrznou rybníky, máme je tady!!! Bohužel, letos s tím ramenem jim asi nevyjdu vstříc:((((
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 10:25:10 uživatelem BigMike. - Sobota 8. prosince 2012 v 10:34® toro
-
BigMike>To je bobová dráha pro kormorány?
- Sobota 8. prosince 2012 v 8:27® timbab
-
Venku –12, vyrážím na ryby
- Pátek 7. prosince 2012 ve 23:17® mvincik
-
BigMike> Koukám, že jako u nás nádherné přírodní břehy.
- Pátek 7. prosince 2012 ve 23:16® mvincik
-
skwor> A proto se zítra zavřu na 24h do fabriky a budu doufat, že nás nikdo nebude potřebovat. Z tepla by se mi fakt nechtělo!
- Pátek 7. prosince 2012 ve 22:02® regulus
-
Fugas> já myslím, že ani nee (moc slabej motor), on ten ESPACE je fakt relativně lehkej (myslím I, II a III, pak už jsou to klasický plecháče, tehdy to byla vcelku rarita, dneska už to dělá skoro každej), ale pokud s tím jezdil furt naplno naložený, tak možná jo, ale spíš si myslím, že ty diesely od Renaultu fakt nejsou dobrý. Mimochodem pokud to byl ESP III, tak to byl motor dTi a ne dCi, ty se dělali až od ESP IV, no a taky I a II měli diesely 2,1 TD, až od III tam začaly srát ty 1,9.
Já když kupoval toho co mám, tak jsem váhal mezi tím co mám čtyřválec 2,2 a V6 2,8. Ten šestiválec (150 HP) mě lákal jako sviňa, ale zatraceně mě odrazovala psaná spotřeba a neznal jsem nikoho kdo by to měl nebo znal někoho … prostě vypadalo to na 12–13 litrů na 100 km a to už je síla i když jsem věřil, že by se to snad okolo těch 10 l/100 dalo udržet, ale nerisknul jsem to.
- Pátek 7. prosince 2012 ve 22:00® pajos07
-
sethy> zdravím to je na dalešicích ?
Tento příspěvek byl editován 7.12.2012 21:13:07 administrátorem regulus. - Pátek 7. prosince 2012 ve 21:21® Char
-
džigit, skwor> mam ledoborec, ale asi budou trošku namrzat očka to abych strčil do kapsy štanglu špeku
Zima je debyl (copiright Sander)