Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.451 příspěvků, z toho 128451 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 20:40® BoBo-Falknow
-
David Havlíček> Aha, teď sleduju, že jsi vůbec nepochopil, o čem byla řeč
Vůbec nešlo o to, že by rotačka byla vyladěná
na jeden konkrétní typ trojháčku a s jiným chodila hůř. Šlo o to, že
se zhorší chod při výměně TROJHÁČKU ZA JEDNOHÁČEK.Takže s Tvojí větou: „Tvrdit, že je rotačka vyladěná na trojháček a s jiným chodit nebude je hloupost.“ Naprosto souhlasím, akorát nevím, proč to vztahuješ na můj příspěvek
Tento příspěvek byl editován 9.12.2012 20:47:00 uživatelem BoBo-Falknow.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 20:35® BoBo-Falknow
-
David Havlíček> Ahoj, nic jiného neděláme, než to, co umíme. Davide, z pohledu závodníka, který si umotá pár rotaček v ruce, máš jistě pravdu, ale výroba je o něčem úplně jiném. Chápu, že jako obchodník a rybář to řešit nemusíš, ale já bohužel ano. Nikde nepíšu, že chodit nebude, stejně tak mne nepřesvědčuj, že když místo trojháčku dáš jednoháček, tak to chodí stejně. To je totiž blbost – fyzika

- Neděle 9. prosince 2012 ve 20:18® skwor
-
Char> Tak to jsi zakončil pěkně. Já už se asi nedostanu, stojáky jsou pod ledem a na řeku v těch závějích nejedu. To bych musel 10km lesem serpentinama a tam teď asi moc aut jezdit nebude…
- Neděle 9. prosince 2012 ve 20:15® HaD
-
BoBo-Falknow> No, měli byste ale dělat to, co umíte. Tvrdit, že je rotačka vyladěná na trojháček a s jiným chodit nebude je hloupost. Zejména proto, že když se mění trojháček, tak většinou za kvalitnější owner a pokud neudělám úplnou pikačovinu, tak ta rotačka jede dál, jak má. A to mluvím o mikro rotačkách, u kterých jsou tyto vlivy mnohem dříve znát. U velkých rotaček, je to u dobrý rotačky většinou úplně jedno. Tedy pokud tam člověk nedá místo trojháčku 14 velikost 3/0

- Neděle 9. prosince 2012 ve 20:13® Char
-
skwor> no něco napadalo, snad si toho cestáři do rána všimnou a udělaj z toho sr.čku protože v ní se hůř jezdí
Asi poslední ryba téhle sezony.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2012 20:15:07 uživatelem Char. - Neděle 9. prosince 2012 v 19:46® skwor
-
Sype se nám to tady solidně, ráno to možná bude zajímavý

Char: Pěkná ryba.
- Neděle 9. prosince 2012 v 18:43® BoBo-Falknow
-
TJSS> Jasná zpráva

- Neděle 9. prosince 2012 v 16:12® TJSS
-
BoBo-Falknow> takže vláčejáci rozšíří sortiment ??
Tento příspěvek byl editován 9.12.2012 18:43:09 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Neděle 9. prosince 2012 v 11:30® Prichy
-
Segoves> kolega je váže na naše olivky tuším 20 gramů, pokud z něj dostanu fotky zveřejním, bohužel mě osobně ty trojháky na nástraze, kde to vyloženě není potřeba dost trápí… ( myšleno trojháky jak krávy, ne trojháček v ocasu kopejtka)…
- Neděle 9. prosince 2012 v 11:09® Segoves
-
BoBo-Falknow> mě napadly hlavičky na koguty ty sem nikde v česku neviděl

- Neděle 9. prosince 2012 v 10:46® BoBo-Falknow
-
skwor> Zatím 1,2,3
Na Jig streamery nejsou výrobní
kapacity – šikovné a volné ruce 
- Neděle 9. prosince 2012 v 9:08® skwor
-
BoBo-Falknow> Hezký, ještě ty jigstreamery a bude to dokonalý
V jakých velikostech ty rotačky budou? - Neděle 9. prosince 2012 v 9:07® ladamaj
-
krásné dobré ráno přeji.

- Neděle 9. prosince 2012 v 8:01® mvincik
-
BoBo-Falknow> V pohodě, díky za vysvětlenou. Ikdyž pravda je, že na těch, kde jsem háky měnil, jsem neměl s chodem nástrahy pramalý problém. Stejně tak tomu bylo u malých wobů(především Salmo Hornet).
- Sobota 8. prosince 2012 ve 22:33® Cudla
-
mvincik>dobrá připomínka,já jsem u některých starších štípl a jen taktak se to přetáhlo a vyměnil háček
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 22:34:20 uživatelem Cudla. - Sobota 8. prosince 2012 ve 22:30® BoBo-Falknow
-
mvincik> Budou i verze s jednohákem. Vyměnitelné dělat určitě nebudeme a to hned ze dvou důvodů:
- Věř nebo ne, ale „vyměnitelná“ varianta je dražší.
- Pokud je rotačka „vyladěna“ na trojhák, nebude stejně dobře chodit s jednohákem a naopak.

Takže nejsme o krok pozadu, ale o krok napřed

- Sobota 8. prosince 2012 ve 22:16® mvincik
-
Bobo> Měl bych jednu poznámku k těm rotnám. Koukám na tu ve „Z lovu“ a vidím, že je dělaná se zahnutým drátkem. Já osobně dnes vybírám především ty typy, které jsou dělány jinak a je na nich snadné vyměnit trojhák za jednohák. V dnešní době je to pro dost lidu docela zásadní především na P vodách, leckde již dokonce povinné, jako v Jč a tam v tom vidím výhodu. Přeci jen u takto dělaných je to o dost složitější.
To já jen tak…

- Sobota 8. prosince 2012 ve 21:23® Shrek
-
Bobo> jupíííí, chrochtačky jsou na světě!!!!!
- Sobota 8. prosince 2012 ve 21:17® pipa
-
Vylez zbabělče

- Sobota 8. prosince 2012 v 18:17® peta128
-
havel>Sem to napsal blbě Havel jako Havel
.A David má štěstí
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:37® havel
-
toro> Tobogán pořádnej
ale aspoň trochu přírodní 
- Sobota 8. prosince 2012 v 17:37® havel
-
peta128> Já nikam nejel

A brácha prý také ne, jen projížděl odpoledne okolo…
- Sobota 8. prosince 2012 v 16:34® peta128
-
BigMike>Ne.Havel mi zamlčel,že jede na orlík a bude po zásluze potrestán rapalou do oblasti své pánve

- Sobota 8. prosince 2012 v 16:32® timbab
-
BigMike> Já ale bez ryb
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 16:34:37 uživatelem timbab.

- Sobota 8. prosince 2012 v 16:26® BigMike
-
Byl dnes někdo u vody s prutama a foťákem?
- Sobota 8. prosince 2012 v 16:26® BigMike
-
toro> mám laminátovou, ale bojím se, že mi jí někdo ukradne, takže si asi také udělám něco z betonu! Akorát nevím, kterým jeřábem ji budu na podzim tahat z vody. A ani nedomýšlím, kdyby mi do ní napršelo během sezóny víc než málo a šla ke dnu:)))
- Sobota 8. prosince 2012 v 16:22® toro
-
BigMike>Betonové lodě už se dělají, tak co. Zbývají auta, vlaky, ponorky a letadla. :o)
- Sobota 8. prosince 2012 v 16:19® toro
-
havel> Moc hezké. Tak tohle už je tobogán pro sviště horské…
- Sobota 8. prosince 2012 ve 12:05® hraji
-
Hezký den přeji všem, kteří našli odvahu vyrazit a byli úspěšní. Na plavanou to ještě bere. Ale je třeba hledat
- Sobota 8. prosince 2012 v 11:52® havel
-
BigMike> Mam tady pár fotek z jedné stavby na Šumavě. Byl tam problém s nadměrným odnosem splavenin a tvorbou strží. Postavilo se tam několik retenčních a konsolidačních přehrážek… Koryto zpevnily kamennou rovnaninou… Takovéhle úpravy mi nevadí, když maj nějaký smysl. Ty betonový koryta, co jsi vkládal samozřejmě svůj význam mají v oblasti protipovodnňové ochrany, ale ve výsledku vůbec nic neřeší… jen přesouvají problém do spodní části povodí a částečně ho ještě zhoršují.
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 11:53:16 uživatelem havel.