Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. prosince 2012 ve 22:02® peta128
peta128

David Havlíček>A zepředu nám pupen neukážeš ?:-D

Středa 5. prosince 2012 ve 22:00® HaD
HaD

BoBo-Falknow> no ve skutečnosti ano a není to z baněk, ale takový mi naskákaly pupeny z toho, co je v týhle zemi možný.

Středa 5. prosince 2012 ve 21:58® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

David Havlíček> Tak znovu chybka? Já myslel, že na fotce jsi Ty :-)

Středa 5. prosince 2012 ve 21:54® HaD
HaD

Scanix> sem zvědavej, jak se to vybarví zítra :-) Do bazénu každopádně ještě asi nepůjdu :-)) )

Středa 5. prosince 2012 ve 21:53® HaD
HaD

BoBo-Falknow> upečeme, bude toho dost a ještě je to mlaďounký masíčko :-D

Středa 5. prosince 2012 ve 21:50® Fryw
Fryw

OBr> Jasny, to jsme jen prohodili pár vět, jak když se potkaj dvě babky co jdou z nákupu :-D Je to komplexní záležitost…

Středa 5. prosince 2012 ve 21:48® OBr
OBr

Fryw> souhlas.. a dál už do toho nebudu šťourat, není to na krátkou debatu na webu, byť by se zdálo, že to všechno má snadné řešení.

Středa 5. prosince 2012 ve 21:43® Scanix
Scanix

David Havlíček> Sadlo / Maslo jo :-) Ja mel z posledniho bankovani takove cucfleky, ze mi to doma skoro nechtela zena verit :-))

Středa 5. prosince 2012 ve 21:40® Fryw
Fryw

OBr> V některych připadech je na místě a někdy zase ne. Mě to přijde právě špatny to brát paušálně. Stejně pro knížku, jak pro rybník, tak třeba pro kulturní centrum… (proto ten příměr k výběrovému řízení ve státních zakázkách) – proto to podivné, ne ve smyslu bezúčelné..

Dotace jako takovy chápu a v mnoha oblastech považuju za nutny.

Středa 5. prosince 2012 ve 21:37® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

David Havlíček> To už chystáte čuníka na sraz? :-)

Edit: Sorry, teď jsem si tu fotku otočil :-((

Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 20:37:53 uživatelem BoBo-Falknow.
Středa 5. prosince 2012 ve 21:36® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

revoke> Ja furt tvrdím, že 4 jádra a 4 GB nestačí :-D Hele, chápu Tvůj odhad, ale tím to není :-) . Na stejnou potíž jsem dnes narazil i na dalším kompu. Než budeš hledat problém v rychlosti kompu či netu, tak – šlo o hodně nadupaný herní komp pro zákazníka a připojen jsem ho měl na své patéřní lince – vlákno z Telematiky s přenosovkou 1Gbps. ;-)

Středa 5. prosince 2012 ve 21:35® HaD
HaD

byl jsem bit :-)) )

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90170.jpg
Středa 5. prosince 2012 ve 21:25® OBr
OBr

Fryw> ty „podivné“ utlimáta máš u různých dotací celkem běžně(záleží samozřejmě na nastavení účelu daného dotačního titulu), pokud si necháš vykopat rybníček a využiješ dotace, nebudeš na něm smět několit let provozovat komerční činnost – důvody jsou zřejmé. Nechci tady dotace obhajovat(to píšu abych si alibisticky zachoval tvář vůči obecnému stereotypu EU=zlo), jak vidno, je zde řada jiných expertů, kteří tomu jistě rozumí lépe.. nicméně zatím na dotacích bereme víc, než posíláme. Což se ale brzy změní…

Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 20:26:00 uživatelem OBr.
Středa 5. prosince 2012 ve 21:04® Fryw
Fryw

A pak naši proevropští politici pujdou pokládat věnce na hroby těch, kteří padli aby Evropa jednotná nebyla…

Ty dotace jsou v jádru dobrej nápad. Kazí to jen drobnosti, že se to pere přes Brusel a že to je zlomek toho co se do EU z našich kapes dá, a pak se z toho dělá na vládní urovni uspěch.

Je nesmysl mit stejny kriteria na hafo rozdílny záležitosti. Jak v dotacích tak třeba ve vyběrovym řízení na státní zakázky.

U ty knižky mi přijde poměrně jedno kam se to primárně rozdalo, duležitější je si myslim to, že až vyprší podivny ultimatum o komerním využití, že ta nížka už prostě bude hotová, jen se dá znovu do tiskárny.

Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 20:05:37 uživatelem Fryw.
Středa 5. prosince 2012 ve 20:52® nnnap
nnnap

hraji> nebezpečně souzníme.:-) Je to vohovnu a tunel. Klasika. Za vlastní by to nikdy nikdo neudělal.

Dneska se na mne na besídce valily 3 minuty odkazů, jak si moje děcko bez dotací města ani NEUPRDNE! ASIK!!! Nakopal bych doprdele každého. Jak jsem viděl ty částky. Na úplný hovna! Na úplně samozřejmý věci. Úplně nehorázný sumy. Valím oči v jaké ZOO žiju! Všechny bych vyházel z práce, zavedl povinně živnosťák každému, ať se něco více dozvíte o životě. Jaká je skutečná hodnota věci v konkurenci. No to se to rozhazuje z hromady! Ani kačku!

Tady se furt hovoří o korupci, z mouchy se dělá velbloud, prostě to tak je, ale že EU je největší tunel na světě, nejkryplovatější prostředí, kde je korupce/ znáte cedulku … blablabla, tento projekt je spolufinancován… blablabla./ povýšena na státní politiku!!! , kde se úplácí celé státní celky výměnou za otroctví, tak to je v pořádku. FUCK JU CELOU EVROPU!

Ne, nepraská mi žilka:-D

Středa 5. prosince 2012 ve 20:47® peta128
peta128

David Havlíček> 9-)

Středa 5. prosince 2012 ve 20:46® regulus
regulus

hraji> Jirko, já se ti divím, že se tady v tom bordelu ještě vůbec něčemu divíš.

Středa 5. prosince 2012 ve 20:39® HaD
HaD

hraji> Pokud vím, je takto primárně používána. Myslím si i, že to je právě důvod, proč jich je pro členy tak málo.

Středa 5. prosince 2012 ve 20:31® džigit

hraji> no pokud to je za dotace,je třeba proinvestovat.Jak, už nikdo neřeší…

Středa 5. prosince 2012 ve 20:12® hraji
hraji

Zkuste mi prosím někdo vysvětlit, proč bylo potřeba za cca 3 miliony korun zpropagovat rybářství a rybolov v řadách českého rybářského svazu? Já to prostě nechápu. Vydali jsme knihu, která je rozdána do MO. To aby se v MO dověděli, jak se chytá na mušku a nebo jaké ryby žijí v našich vodách? Chápal bych to, kdyby se ta kniha rozdala do škol a podobných zařízení, do knihoven , kde by sloužila jako propagace rybářství a rybolovu mezi veřejností. Ale takto mi to pořád připadá jako naprosto zbytečné plýtvání penězi.

Středa 5. prosince 2012 ve 20:01® HaD
HaD

peta128> hezky pěkně :-) I na popíka šli? Mmmmmm :-)

Středa 5. prosince 2012 v 19:23® HaD
HaD

peta128> mám. A radostí rozhodně nekvíkám :-((

Středa 5. prosince 2012 v 19:23® Shrek
Shrek

Luccini> Přesně, my máme to samé – viz obrázek

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90167.jpg
Středa 5. prosince 2012 v 19:23® HaD
HaD

hraji> no jestli si ho tak představuješ, tak coby ne :-)

Středa 5. prosince 2012 v 18:47® peta128
peta128

Beer.Beda>Myslim že to bude za chvíli ve starejch kolejích :-))

Středa 5. prosince 2012 v 18:45® Beer.Beda
Beer.Beda

Tak už to máme za sebou.Malej říkal, že bude celý rok hodný.Jsem zvědav, jak dlouho mu to vydrží.:-))

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90158.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90159.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90160.jpg
Středa 5. prosince 2012 v 18:22® Luccini

Alivio> Těžko říct tady máme v okruhu 10 km 4MO což je podle mě na tu plochu dost.

Středa 5. prosince 2012 v 18:09® Shrek
Shrek

Proč je v ČRS tolik MO? Já to fakt nechápu – vždyť by těch MO stačilo 20× méně.

Středa 5. prosince 2012 v 17:57® peta128
peta128

David Havlíček>Máš připravený hrablo?:-D

Středa 5. prosince 2012 v 17:51® toro
toro

hraji> Mě nějaký dobrák pověsil na plot u chaty vybělenou kostru z candáta. Když se mu na žebra pověsí baňky. Tak je to rybářský stromek jako vyšitý (jen trochu morbidní). Ještě musím počkat na dobré světlo…:-D :-D