Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. prosince 2012 v 16:55® hraji
hraji

Takový stromeček může vypdat různě. Třeba takto

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90153.jpg
Středa 5. prosince 2012 v 16:50® HaD
HaD

Vyjádření ing. B. Ličko k nové knize vydané ČRS:

Vzhledem k tomu, že publikace Rybářství a rybolov byla vydána v nákladu 5200 ks a členů ČRS je přes 250 tis., tak není možné, aby se publikace dostala pro každého člena. V říjnu proběhla distribuce těchto publikací na jednotlivé ÚS a následně na jednotlivé MO. Jak naloží MO se svými výtisky je pouze na jejím rozhodnutí, ale rozhodně se nedá očekávat, že při omezeném počtu kusů (ČRS má 478 MO) by se kniha mohla rozdávat členům. MO by mohla knihy třeba půjčovat, ale to je pouze na jejím rozhodnutí. Publikace Rybářství a rybolov vyšla na základě získané dotace z OP Rybářství a proto není možné knihy prodávat. Předpokládáme, že uplynutí povinné doby udržitelnosti projektu, a to bude v roce 2015, vydáme tuto publikaci vlastními náklady v druhém doplněném vydání. Potom už bude kniha opravdu pro každého rybáře, který o ni bude mít zájem.

Středa 5. prosince 2012 v 16:27® HaDová
HaDová

FOTOSOUTĚŽ: http://www.chytej.cz/fotosoutez/

Jak si představujete rybářský vánoční stromeček? Vážení přátele, připravili jsme pro vás zbrusu novou fotosoutěž s vánočním motivem. Její téma zní: Jak si představujete rybářský vánoční stromeček? Pro inspiraci můžeme napovědět, že to může být zasněžená vrba nad vodou, opravdový vánoční stromek ověšený nástrahami nebo jen zamrzlá větvička šípků. Záleží jen na vaší fantazii, co ve finále zvěčníte okem objektivu. Ať máte originální nápady a dobré světlo. :-) redakce

Středa 5. prosince 2012 ve 12:17® toro
toro

Robur> Chudáci včely! Teda, jestli „v úlu“ nějaký byly… :-D

Středa 5. prosince 2012 v 10:01® Robur
Robur

ty jo, to mně připomnělo ten fór, jak Džejn svádí Tarzana, roztáhne nohy a tn jí s rozběhem nakopne a uteče. Když se pak za chvíli vrátí, tak Tarzan říká, že sondoval, zda tam nejsou včely.

Středa 5. prosince 2012 v 9:59® Robur
Robur

Alivio> to zní zajímavě, co Bobo udělá s mým ptákem? Vykládej, přeháněj.

Středa 5. prosince 2012 v 9:37® HaD
HaD

Dobré ráno :-)

Středa 5. prosince 2012 v 7:38® Shrek
Shrek

revoke> ouuuu, říct Bobovi, že má nedostatečné PC je asi jako strčit ptá*a do vosího hnízda a dloubnout do něj několikrát klacíkem. :-D

Středa 5. prosince 2012 v 1:11® revoke
revoke

BoBo-Falknow> tipnul bych to na nedostatek výpočetního výkonu Tvého PC v kombinaci vykreslování přehrávání videa a měnící se flashové reklamy.

Středa 5. prosince 2012 v 0:03® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

BigMike> To je dobrá demagogie :-)

Úterý 4. prosince 2012 ve 23:45® Prichy
Prichy

David Havlíček> jen aby na Tebe nekoukal Srstka s Kubišovou :-D

Úterý 4. prosince 2012 ve 23:45® sidla
sidla

BoBo-Falknow> mě je to jede v klidu, ale je to roztřepané

Úterý 4. prosince 2012 ve 23:41® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

revoke> Proč se to video seká? Sleduju to už delší dobu. Dělá mi to ze všech PC, která používám (a je jich dost :-D ). Když stejné video spustím rovnou na YouTube, je to OK.

Úterý 4. prosince 2012 ve 22:45® BigMike
Mám chromou ruku, k vodě nemohu, řeším tedy krávovinky, evidenci členů MO, jestli se najede na Lipana, když byl průser, brouzdám po netu, hledám něco pro rozveselení a občas s eněco najde:))) Totalita po libyjsku:
Úterý 4. prosince 2012 ve 22:15® HaD
HaD

revoke> supeeer! Tak hned testuji. Upozorňuji, že má vizáž odpovídá zhruba dvouměsíčnímu maratonu při střihu letošních DVD novinek. To už jsem byl u konce :-)

Úterý 4. prosince 2012 ve 22:13® revoke
revoke

Vložíte-li do diskuze nebo do fóra odkaz na youtube video, zobrazí se ve výpisu příspěvků rovnou ono video.

Úterý 4. prosince 2012 ve 21:17® toro
toro

OBr> Já takovou romantiku neměl. Tam co jsem chytal, byl pěknej vichr a vločky lítaly skoro vodorovně…

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:56® džigit

Fryw> no zaleži,jak si ji to udělal :-)) to je jěčtě mimo? :-D

Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 19:57:07 uživatelem džigit.
Úterý 4. prosince 2012 ve 20:47® OBr
OBr

David Havlíček> no, ještě teď se rozhřejvám, přitom ten plovoucí jsem měl hned v tašce u auta připravenej, příště … ale bylo krásně, takový ticho je jenom když padá sníh ;-)

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:42® HaD
HaD

OBr> Z lovu – tak Ty jsi taky hustej :-D

Hlavně ten oblek bude asi oproti tomu lyžařskýmu plovoucí a to by mohlo být v tomhle počasí dost zásadní. Příště neblbni a neriskuj!!!

Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 19:43:49 uživatelem HaD.
Úterý 4. prosince 2012 ve 20:35® Fryw
Fryw

džigit> Byla písemná tak eště nevim. Já su spokojenej, záleží jestli bude spokojená i paní profesorka :-D Zétra to bude větší mazec…

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:33® HaD
HaD

JHolc> vím, že je to chyba. Ale nemám na to kapacitu. A zabývat se tím jen povrchně nemá smysl.

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:29® JHolc

David Havlíček> A to je ta chyba, všichni radši zavírají oči. Je to snazší. Proto jsme tam, kde jsme…

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:27® JHolc

mvincik> To je fakt, ideální je se s realitou vůbec nepotkat… :-)

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:26® JHolc

Luccini> Částečně souhlasím. Jsou to naše peníze. Nazpět jich dostaneme jen část, ale smysluplnost některých projektů z „peněz EU“ je menší než žádná. Prostě je to o tom ty peníze vybrat za každou cenu. A to se mi vůbec nelíbí. Takhle to prostě nejde. Ale co, ganze tschechische folk ist eine simulantenbande…

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:25® džigit

Fryw> jak zkoužka?

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:23® HaD
HaD

JHolc> jo to už je politika a tou si fakt snažím kazit život minimálně.

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:23® mvincik
mvincik

JHolc> Systém je na houno, páč tady lidi málo hulej! :-D

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:20® JHolc

David Havlíček> Nemyslím knížku o rybařině za pakatel, mluvím o myšlení, systému.

Úterý 4. prosince 2012 ve 20:12® Luccini

JHolc> Tady jde o něco jiného vstup do EU byl tragický v tom, že nám teď někdo diktuje co se svými penězi máme dělat. Oni to totiž jsou jen a jen naše peníze, které EU pošleme a když je nevybereme, tak o ně přijdeme, takže to děláme takhle hezky po českém způsobu. Jinak by se tu totiž vydaly miliony osvětových publikací, postavily školící střediska, ale nic by se nevyrábělo ani nepěstovalo.