Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2012 ve 21:29® toro
toro

revoke> Vychází mi, že nejrychlejším řešním bude asi „ruční datlovačka“. Třeba bych u ní odhalil nějaké omyly a kixy z mládí. Uvidím…

Neděle 2. prosince 2012 ve 21:18® revoke
revoke

Toro> články jsou naskenovat a pomocí šikovného softwaru převést do běžně editovatelné podoby. Obvykle to ušetří hodiny práce.

„Kdo všechno z vás zálohuje?“ Tak zněla první otázka našeho učitele a na ni zvedlo několik studentů ruku. „Dobrá, kdo z vás o data už přišel?“ A ruku zvedli ti samí studenti…

Neděle 2. prosince 2012 ve 21:13® HaD
HaD

Mrakoš> No prostě jiní. Když přijdeš do hospody, tak někde zpívají „Na pankráci“, někde se sedí ve dvou u svíček, někde se čučí na fotbal. A pořád jsou to hospody a jejich návštěvníci.

Neděle 2. prosince 2012 ve 21:06® Mrakoš

David Havlíček> Nechtěl jsem studi, chtěl jsem vědět jak to myslíš. Ale na tom nesejde.

Neděle 2. prosince 2012 ve 21:03® HaD
HaD

Mrakoš> sociodemografickou studii nemám, takže nedokáži fundovaně odpovědět. Ale mnohdy tu bývá 400 lidí online a nemají tolik potřebu diskutovat. Přitom mají s kým.

Neděle 2. prosince 2012 ve 21:02® toro
toro

regulus> Já mám taky starou mechaniku, ale tu historii to nechce chroupat. Chrochtá jako nizozemec a ne a ne to rozbalit. Asi už budou v háji diskety.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:58® Mrakoš

David Havlíček> V čem jiné složení? Nenapadá mě co tím můžeš myslet.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:56® HaD
HaD

Mrakoš> anebo je u nás trochu jiné složení návštěvníků. Ono jen diskuze o ničem nevypovídá.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:52® Mrakoš

Řek bych že návštěvnost na MRKu dosáhla toho stavu kdy už se návštěvníci zabaví skoro sami. Na chytej je třeba aby to neustále někdo posouval. Asi tak bych to viděl.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:46® regulus
regulus

toro> disketa není problém a to ani ta velká, teda pokud není poškozená a z filmů by se to dalo taky dostat do textový podoby elektronicky.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:43® HaD
HaD

Hledáte něco ve fórech? Nově, resp. asi 14 dní tu máme vyhledávání speciálně zaměřené na fóra. Naleznete jej po kliknutí na tlačítko fórum v horním menu. Nebo zde: http://www.chytej.cz/forum/

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:22® HaD
HaD

sus1> abych pravdu řekl, krátkodobé stavy opravdu neřeším.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:15® toro
toro

HaDová> Tak jo, ale to si „zobneš“ děvče!:-D

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:10® HaDová
HaDová

toro> ve finále když na to přijde, píšu celkem rychle všema deseti :-)

Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 19:11:13 uživatelem HaDová.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů)
Neděle 2. prosince 2012 ve 20:10® sus1

David Havlíček> Mě zajímal jen tenhle víkend.
Ale jak píši níže,…

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:09® HaD
HaD

sus1> denní návštěvnost není podstatná.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:09® sus1

HaDová> To neni rejpání ale opravdu zvědavost.:-)
OK,rozumim.

Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 19:09:57 uživatelem sus1.
Neděle 2. prosince 2012 ve 20:07® toro
toro

Segoves> V redakcích to asi mají, ale já píšu o svém soukromém compu. Jinak co vím, tak dřív se archivovaly články na filmech, pak na disketách a nakonec na CD. To co by še našlo na filmech, to by se stejně muselo „růčo“ přepsat. Diskety už jsou hroby, které asi už nikdo neotevře. Tak nevím…

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:06® HaDová
HaDová

sus1> bylo by vám to k ničemu, nemáte další data, opravdu si myslím, že je to zbytečné

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:04® sus1

HaDová> Jen tak,pro info,ale jestli by to nějak mělo ,, něco " narušit, tak ne.:-)

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:00® HaDová
HaDová

sus1 – k čemu by vám to bylo?

Neděle 2. prosince 2012 v 19:59® kubas
kubas

sus1> http://www.toplist.cz/konicky-hobby Třeba zde to najdeš…

Neděle 2. prosince 2012 v 19:57® sus1

HaDová> :-) To věřim, ale jde to vyjádřit nějakým číslem? : )

Neděle 2. prosince 2012 v 19:56® HaDová
HaDová

sus1> slušná

Neděle 2. prosince 2012 v 19:54® Segoves
Segoves

toro> to mě ani nenapadlo že by s tímhle mohl být problém čekal sem že autorům stačí zavolat do redakce kde jim to pošlou nebo že si poctivě zálohují ;-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:54® sus1

Schválně, jaká je návštěvnost chytej tet,za poslední 2 dny ??:-))

Neděle 2. prosince 2012 v 19:48® toro
toro

Segoves> Bóže můj, kde já to budu hledat?! Mám štos papírů psaných ještě na psacím stroji – články z roku 1992–94. Pak jsem najel na počítač, ale nedělal žádné zálohy. Když mi pak vyhořel PC, tak to všechno odletělo do kosmu. Bude to fuška něco z dávné minulosti vykouzlit…:-|

Neděle 2. prosince 2012 v 19:42® Segoves
Segoves

David Havlíček> já měl právě plno časopisů okolo roku 98 nebo tak nějak pár čísel kajmana ale hlavně českýho rybáře tenkrát stál myslim 25kč a byly v něm ilustrovaný mapy přehrad alá pivrnec na ty rád vzpomínám :-D bohužel mi je vzala voda sice sem sehnal od známejch plno novějších časáků ale tyhle archivní kousky mi chyběj :-D

Neděle 2. prosince 2012 v 19:37® HaD
HaD

Segoves> já jsem téhož názoru. Já od TR četl skoro všechno, ale všechna ta moudra v hlavě udržet nejde a je fajn, když se k nim člověk má možnost vrátit. A sice mám asi metrový stoh časopisů, ale kdybych v tom měl něco najít, tak u toho zestárnu :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:34® Segoves
Segoves

David Havlíček> sem určitě pro plno článků mi uniklo a rád bych si některý přečetl

toro> já chytám převážně na malých vodách a tam mi nikdy plandavka neseděla ale hlavně momentálně disponuju asi dvěma kousky který už mám od nepaměti a nerad bych je urval:)