Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:32® HaD
HaD

toro> plandavky jsou vůbec dost podceňované. Máš ještě tu ultra lehkou od toho Rumuna ze Švédské části Laponska? :-D DD

Neděle 2. prosince 2012 v 19:18® toro
toro

Segoves> Jo jo, pomalu vedené plandy jsou jsou skvělé, když okouni loví pod hladinou potěr. Minimálně stejně spolehlivé jako rotačky. Jejich výhodou je, že v současnosti na ně málokdo okouny chytá, tak nejsou u ryb tolik profláknutý.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:17® HaD
HaD

Segoves> já si myslím, že klidně. Případně rozšířit, doplnit foto. Někdo možná nebude nadšen, že už to četl, ale budou tací, co to četli a ocení přístupnosti on-line a většina čtenářů to uvidí poprvé. Klidně můžeme na toto téma udělat anketu. Každopádně už bylo několik případů, kdy jsem o to byl čtenáři výslovně žádán.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:08® Segoves
Segoves

toro> nemyslím si že je to špatnej nápad já si vzpomínám na jeden hodně starej myslim že se jmenoval okoun-pruhovaný bandita nebo tak nějak:) měl sem bohužel jen jedno číslo a zrovna si psal o lovu na plandavky který mi moc nechytají

Neděle 2. prosince 2012 v 19:06® pipa
pipa

Tak to vzdávám stejnak ten zbabělec Had nenapíše pravdu,tak čus všem …

Neděle 2. prosince 2012 v 18:55® toro
toro

Segoves> V mírně upravené verzi by to asi šlo oprášit, ale nevím, co nato poví Dejf. Třeba mu retro vadit nebude…

Neděle 2. prosince 2012 v 18:50® Segoves
Segoves

Mám otázku na Davida a na Tomáše uvažujete o publikování starších Tomášovo článcích z kajmana jak píše skwor ten časopis sem svího času považoval za nejlepší v ČR právě kvuli těmhle článkům

Neděle 2. prosince 2012 v 18:41® Kazan

pipa> no, takže se s tím smiř jako my ostatní. Ostatně hoši jestli někdy budou chtít tak to pustí sami. Zatím nechtějí a asi to tak zůstane. Velice dobrý, dlouhý příspěvek má níže regulus, doporučuji ti se k tomu vrátit, přečíst a zamyslet;-)

Neděle 2. prosince 2012 v 18:41® skwor
skwor

Alivio> Asi tak. Ospreyova odchodu je sice škoda, ale už sem chodím dost dlouho na to, abych tu skončil. Ostatně třeba Kajmana jsem si dřív vesměs kupoval kvůli Torovým článkům :-) Takže pokračujem dál, ne?

Neděle 2. prosince 2012 v 18:39® jiris
jiris

Alivio> tak nějak, když má člověk firmu, ještě aby mu lidi poroučeli koho platit :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 18:36® Shrek
Shrek

Mě by jen zajímalo, co komu do toho je? Prostě je to Davidovo a Mírovo věc, jestli to řeknou. Neřekli – je to jejich volba a jako takovou jsme povinni ji respektovat. Míra mi taky chybí, vážím si ho, teď se budu muset seznámit s Tomášem a je jen na mě, jak se k tomu postavím. Kdo se s tím nedokáže smířit, má možnost odejít – pokud vím, David tu násilím nikoho nedrží.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:35® pipa
pipa

kubas> máš recht …

Neděle 2. prosince 2012 v 18:33® pipa
pipa

Kazan> toje pravě ono,nic se nedozvím…

Neděle 2. prosince 2012 v 18:26® kubas
kubas

pipa> Upřímnost se v dnešní době nenosí, tak co čekáš.....

Neděle 2. prosince 2012 v 18:26® toro
toro

David Havlíček> njn, co mi teda zbévá. Budu za tebó jezdit v neopénech…:-(

Neděle 2. prosince 2012 v 18:22® Piranha
Piranha

Kazan> von si dal doma zase dvě krabicové bílé a mele sračky :-)) on vyčichne zase.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:21® HaD
HaD

toro> njn :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 18:21® Kazan

pipa> tři dny se to tu řešilo a ani jedna z zainteresovaných stran k tomu nechtěla dát podrobnosti. To jen ve zkratce pokud se ti to nechce všechno číst. Pokud tu dál chceš s tím otravovat, doporučuji ti si to celé přečíst, alespoň u toho vychladneš a nakonec se dozvíš že se nic nedozvíš;-)

Neděle 2. prosince 2012 v 18:20® toro
toro

David Havlíček> Cože?! O tomhle ses ve výčtu mých povinností nezmiňoval…

Neděle 2. prosince 2012 v 18:19® pipa
pipa

David Havlíček> hele neoblbuj tady naky ryby a už to napiš…

Neděle 2. prosince 2012 v 18:15® HaD
HaD

pipa> hele zakecáváš tu kartu a PIN. Šup sem s tím!

Neděle 2. prosince 2012 v 18:14® pipa
pipa

David Havlíček> dobře to zakecáváš,ale už fakt napiš,proč sho vyhodil?

Neděle 2. prosince 2012 v 18:14® Piranha
Piranha

David Havlíček> :-D :-D :-D :-D

Neděle 2. prosince 2012 v 18:13® HaD
HaD

pipa> hm, tak a je to venku :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 18:12® HaD
HaD

pipa> jsem to dlouho tajil, ale jsem ultraortodoxní homosexuál a s TR chci být dnem i nocí.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:09® pipa
pipa

David Havlíček> tak tady je 32421567765/433556 a pin je 1234 a ted ty a bez kecu…

Neděle 2. prosince 2012 v 18:09® HaD
HaD

toro> a na canďoury to funguje? Nebo jim slejzají ploutve? Mizí pruhy? :-D DD

Neděle 2. prosince 2012 v 18:06® toro
toro

David Havlíček> Pachatel už je známý! Vylil se mi do police dip na candáty, který jsem snad použil jen jednou. Přilepilo mi to krabičky ke dřevu líp jak vteřiňák. By mě zajímalo, z čeho to je vyrobený. Snad mi do rána neslezou nehty…

Neděle 2. prosince 2012 v 18:03® HaD
HaD

pipa> a hned!

Neděle 2. prosince 2012 v 18:02® HaD
HaD

pipa> já bych chtěl číslo Tvé kreditky a pin ;-)