Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:02® nnnap
nnnap

pipa> kuwa seš línej si počíst a druhé úkoluješ?

Neděle 2. prosince 2012 v 18:01® HaD
HaD

Pikeperch> ale jo, jsou. Ono leckde pěkné ryby jsou a jen o nich nevíme a nechytíme je. Ale v tom je rybařina krásná. Nikdy nevíš :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 18:01® regulus
regulus

pipa> máš to marný, neřekne … :-D

mimochodem, jak víš, že ho David vyhodil, co když se tak rozhodl osprey? No a mlčení je vzájemná dohoda.

Neděle 2. prosince 2012 v 17:59® pipa
pipa

David Havlíček> já sem uklidnenej,ale chci jen odpověd..

Neděle 2. prosince 2012 v 17:59® Pikeperch
Pikeperch

David Havlíček> Však třeba příští rok překvapí něčím kapitálním :-) A že tam několik takových ryb ještě je :->

Neděle 2. prosince 2012 v 17:57® HaD
HaD

pipa> uklidni se a važ slova.

Neděle 2. prosince 2012 v 17:52® pipa
pipa

David Havlíček> ale tak mi to řekni,já nic tady nebudu číst a nebuď křivák.....

Neděle 2. prosince 2012 v 17:50® HaD
HaD

Pikeperch> My jsme tam skoro ani nechytali. Šli jsme pár km proti vodě, kde by to mělo být skoro nechytané. Voda ale byla hodně mrtvá. Anebo jsme měli olšové ruce. Kdoví…

Neděle 2. prosince 2012 v 17:47® HaD
HaD

pipa> více než je dole v diskuzi Ti k tomu neřeknu.

Neděle 2. prosince 2012 v 17:43® Pikeperch
Pikeperch

David Havlíček> Podle fotek určitě ano ;-) Jen už je prostě příliš profláknutý :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 17:41® pipa
pipa

David Havlíček> ty mi neumíš odpovědět ?

Neděle 2. prosince 2012 v 17:36® HaD
HaD

Pikeperch> to se mi taky zdá, pokud mluvíme o tom stejném. Ono kde to vlastně s dravci nepokulhává, že :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 17:30® Pikeperch
Pikeperch

David Havlíček> Zdravím. Slepé rameno o kterém je řeč pravidelně navštěvuji každý rok. Podle mého je naprostá blbost, že by kal pocházel od kaprů, protože se objevuje vždy až v říjnu (listopadu). Jinak poslední dobou se mi zdá, že zde obsádka dravců,především štik, dosti upadá :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 17:28® pipa
pipa

David Havlíček> Tak Mistře Hade,proč si vubec vyhodil toho Ospreje?

Neděle 2. prosince 2012 v 17:04® HaD
HaD

toro> jo, to já mám taky. V závodní bedně :-) Vloni jsem si jí vzal na dírky a zapomněl v ní pár měsíců krevety. I když jsem se jí snažil vyčistit, páchne jak bolavá noha dál. Ale třeba to „nadipuje“ nástrahy a pak to půjde samo.

Apropo- psal jsi o kalné vodě. Já dnes byl mj. na slepém rameni řeky, která je čistá a v rameni je kalná až do žluta. Kolegovi někdo tvrdil, že to je zrytý od kaprů. To se mi ale na začátku prosince nezdá. Čím by to mohlo být? Delší dobu nepršelo…

Neděle 2. prosince 2012 v 16:56® toro
toro

David Havlíček> Jak jsem se vrátil do baráku, začal jsem ihned hledat to, co mi chybělo u vody – fluosmáčky. Z rybářské skříně se na mě vyvalil takovej „mrdokvas a repuch“, že jsem teď všechno vyskádal (je toho hromada přes půl předsíně) a začal přerovnávat. Původce zápachu jsem zatím neodhalil…

Neděle 2. prosince 2012 v 15:51profil byl smazán

Žádám admina o zrušení registrace.Děkuji

Neděle 2. prosince 2012 v 15:42® HaD
HaD

Mno, rybolov byl vskutku veselý/neveselý. Ale fajn. Viz. Z lovu..

Neděle 2. prosince 2012 ve 14:21® sus1

revoke> To než dojde do Olomouce,tak to opadne.:-)

Neděle 2. prosince 2012 ve 14:04® revoke
revoke

Tak na Šumavě naměřili –16°C → to nám to tu asi brzy zamrzne :-((

Neděle 2. prosince 2012 ve 12:20® revoke
revoke

Ještě včera odpoledne jsem spekuloval o nedělní vláčce, ale po tom, co jsem spal od půl sedmé večer do čtvrt na deset ráno (tj. něco přes 14 hodin), tak jsem to vzdal. Asi na mě něco leze :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 11:22® Kazan

skwor> tak si vemte oba brusle:-))

Neděle 2. prosince 2012 v 11:19® skwor
skwor

Kazan> Ještě jsem venku nebyl, stačil mi pohled na auta venku :-) Stejně budu muset se psem, tak se asi k rybníku zajdu podívat.

Neděle 2. prosince 2012 v 11:12® Kazan

skwor> ráno jsem byl v Praze, máte ve stř. Čechách větší zimu jak mi tady na jihu.

Neděle 2. prosince 2012 v 11:07® skwor
skwor

V noci muselo pěkně mrznout. Takže z plánované okounovačky nic nebude, protože rybník bude pod ledem.

Neděle 2. prosince 2012 v 9:55® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Neděle 2. prosince 2012 v 8:34® toro
toro

sidla_napajedla> Bronzová příčka taky není k zahození. Stačil jsem si navíc připravit vercajk na okouny a oškrábat auto od námrazy. Mizim na celé dopoledne…

Neděle 2. prosince 2012 v 8:20® sidla
sidla

David Havlíček> já druhý,ale už mám snídanu hotovou a čaj s kafím taky, huráááá na ně. u Nás na zlínsku jen –1,5,takže ideál

Neděle 2. prosince 2012 v 7:06® HaD
HaD

Historický okamžik, vstávám první :-) Dobré ráno, dobrý den :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 1:52® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

regulus> Klobouk dolů :-)