Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.446 příspěvků, z toho 128446 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2012 v 11:20® revoke
revoke

Ještě včera odpoledne jsem spekuloval o nedělní vláčce, ale po tom, co jsem spal od půl sedmé večer do čtvrt na deset ráno (tj. něco přes 14 hodin), tak jsem to vzdal. Asi na mě něco leze :-((

Neděle 2. prosince 2012 v 10:22® Kazan

skwor> tak si vemte oba brusle:-))

Neděle 2. prosince 2012 v 10:19® skwor
skwor

Kazan> Ještě jsem venku nebyl, stačil mi pohled na auta venku :-) Stejně budu muset se psem, tak se asi k rybníku zajdu podívat.

Neděle 2. prosince 2012 v 10:12® Kazan

skwor> ráno jsem byl v Praze, máte ve stř. Čechách větší zimu jak mi tady na jihu.

Neděle 2. prosince 2012 v 10:07® skwor
skwor

V noci muselo pěkně mrznout. Takže z plánované okounovačky nic nebude, protože rybník bude pod ledem.

Neděle 2. prosince 2012 v 8:55® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Neděle 2. prosince 2012 v 7:34® toro
toro

sidla_napajedla> Bronzová příčka taky není k zahození. Stačil jsem si navíc připravit vercajk na okouny a oškrábat auto od námrazy. Mizim na celé dopoledne…

Neděle 2. prosince 2012 v 7:20® sidla
sidla

David Havlíček> já druhý,ale už mám snídanu hotovou a čaj s kafím taky, huráááá na ně. u Nás na zlínsku jen –1,5,takže ideál

Neděle 2. prosince 2012 v 6:06® HaD
HaD

Historický okamžik, vstávám první :-) Dobré ráno, dobrý den :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 0:52® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

regulus> Klobouk dolů :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 0:19® džigit

Fryw> dnes sem dezinfikoval vyčepni Irsku za zvuku bité kože z kozy, jakesyk ovce a břizy :- Na zrzka sem byl v knajpě…

Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 00:24:02 uživatelem džigit.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img89561.jpg
Neděle 2. prosince 2012 v 0:08® džigit

Fryw> strécu z ryb.Aj bych reagoval,no neni jak. Moje pidani neni,tuš nevim, jak s tym mlatem ;-)

Neděle 2. prosince 2012 v 0:04® džigit

nnnap> jelikož sem včil dorazil,asi nebudu s přizpěvkem čerstvy.ad1) šupnul sem odkaz a kontroloval před odchodem-BYL momentalně neni :-(( Tuš sorry,někde cosyk neštymuje-…
Ja už kolik razy urgoval o porozuměni,ale neni čas :-(( Pišeš kemusik a ? HOUNO
Nikdy se dotačny nedovi,že Ty na něho,či ON na Tě
Bere mně uvaha- Fajn,že už vime jak na Mars,ešče kdyby fungoval převod peněz o vikendu

Neděle 2. prosince 2012 v 0:03® pavel68
pavel68

KOLIBŘÍK> Já si to pamatuju jinak, stejně jako to bylo tady. Hnali ho a zpívali si … Ostatně to se se zloději a podvodníky tak nějak běžně dělá. Tak nezapomínej.

Sobota 1. prosince 2012 ve 23:27® HaD
HaD

OBr> ouki. Já jdu vstát, v šest vstávám na fišle :-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 23:18® OBr
OBr

David Havlíček> to já naštěstí taky nejsem, takže na ty svoje domácí výtvory nekoukám tak kriticky a mám radost, že z toho vůbec vzniklo něco pitelnýho. Ale do dalšího srazu to ještě vypiluju, nemůžu na Moravě udělat plzeňákům ostudu :-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 23:08® HaD
HaD

OBr> kéž bych byl pivař :-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 23:04® HaD
HaD

KOLIBŘÍK> klid, už zase přestřeluješ.

Sobota 1. prosince 2012 ve 23:04® OBr
OBr

Fryw> žejo, takový sympatický, nechám si poslat nějaký plakáty David> když se na mě někdo tak pěkně směje, zábrany jdou stranou a podepisuju, až se ze mě kouří :-) No a abyste neřekli, že se nepodělím o lepší náladu, tak kromě předchozího osvětového odkazu připojím i svojí „plechovku“, kterou doporučuji vyzkoušet:

Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 23:06:23 uživatelem OBr.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img89557.jpg
Sobota 1. prosince 2012 ve 23:02® regulus
regulus

KOLIBŘÍK> jasný, vezmu si tvou radu k srdci a klidnej su, to se bát nemusíš …

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:59® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

regulus> Měj se krásně.A dám ti jednu dobrou radu do života.Všímej si jen věcí které se týkají tebe.Jinak s tím můžeš mít potom i zbytečné problémi.Tady o nic nešlo.Ale ty ses do toho vysejral.Tak jsis bohužel naběhl.Tak pozdravuj Brno sklidni se a dobrou noc.Neznám tě nikdy jsem tě neviděl s nikým si tu nepíšu a do ničeho se tu také nepletu.Jsem obyčejný chlap se srdcem rybáře na správném místě.A jsou mi naprosto lhostejní lidé tvého nebo Matákova typu.Já jsem spíš u vody a ne u klávesnice.

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:47® regulus
regulus

KOLIBŘÍK> odpovím ti jednoduše, kdykoliv jsi sem přiletěl, tak jsi vysejral, no a právě dneska ses fakt trefil a jsem přesvědčenej, že to nebylo náhodou, ale to je jedno.

Pokud se mne a MRKu týká, tak jsem tam nebyl a ani nejsu zaregistrovanej a to ani pod jiným nickem a navíc tam nechodím ani nakukovat. Maťáka neznám, nikdy jsem ho neviděl (pokud vím, nevím jak vypadá) a jediný co jsem se o něm TADY dozvěděl, je to, že je šéf MRKu.

No a koukám, že máš i potíže s čichem, soudě podle tvé poslední věty …

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:43® HaD
HaD

OBr> a už jsi podepsal?

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:41® kubas
kubas

Fryw> :-D

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img89556.jpg
Sobota 1. prosince 2012 ve 22:40® Fryw
Fryw

OBr> Já uznávám tady ty tebou zveřejněné návrhy. Hesla na tom linku zní rozumně a já jsem pro .-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:39® Fryw
Fryw

Doporučíte nějakou vepřovou konzervu?:-D

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:34® OBr
OBr

nnnap> vždyť ty hesla jsou tak krásný, kdo by odolal nepodepsat? Já nemohl jinak, když se tady teď valí tolik zloby ;-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:29® nnnap
nnnap

OBr> pěkné. Každý obrázek sis i podepsal:-D

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:28® HaD
HaD

Fryw> já bych řekl, že je tam dal a hlídkuje, jací vesmírní lidé si pro ně přiletí :-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 22:27® Fryw
Fryw

mě jen zajima to, kdy a kde dá ten toro na kliku v igelitce ty konzervy