Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. prosince 2012 v 1:04® džigit
-
nnnap> jelikož sem včil dorazil,asi nebudu s přizpěvkem čerstvy.ad1) šupnul sem odkaz a kontroloval před odchodem-BYL momentalně neni
Tuš sorry,někde cosyk neštymuje-…
Ja už kolik razy urgoval o porozuměni,ale neni čas
Pišeš kemusik a ? HOUNO
Nikdy se dotačny nedovi,že Ty na něho,či ON na Tě
Bere mně uvaha- Fajn,že už vime jak na Mars,ešče kdyby fungoval převod peněz o vikendu - Neděle 2. prosince 2012 v 1:03® pavel68
-
KOLIBŘÍK> Já si to pamatuju jinak, stejně jako to bylo tady. Hnali ho a zpívali si … Ostatně to se se zloději a podvodníky tak nějak běžně dělá. Tak nezapomínej.
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:27® HaD
-
OBr> ouki. Já jdu vstát, v šest vstávám na fišle

- Neděle 2. prosince 2012 v 0:18® OBr
-
David Havlíček> to já naštěstí taky nejsem, takže na ty svoje domácí výtvory nekoukám tak kriticky a mám radost, že z toho vůbec vzniklo něco pitelnýho. Ale do dalšího srazu to ještě vypiluju, nemůžu na Moravě udělat plzeňákům ostudu

- Neděle 2. prosince 2012 v 0:08® HaD
-
OBr> kéž bych byl pivař

- Neděle 2. prosince 2012 v 0:04® HaD
-
KOLIBŘÍK> klid, už zase přestřeluješ.
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:04® OBr
-
Fryw> žejo, takový sympatický, nechám si poslat nějaký plakáty David> když se na mě někdo tak pěkně směje, zábrany jdou stranou a podepisuju, až se ze mě kouří
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 23:06:23 uživatelem OBr.
No a abyste neřekli, že se
nepodělím o lepší náladu, tak kromě předchozího osvětového odkazu
připojím i svojí „plechovku“, kterou doporučuji vyzkoušet:
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:02® regulus
-
KOLIBŘÍK> jasný, vezmu si tvou radu k srdci a klidnej su, to se bát nemusíš …
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:59® KOLIBŘÍK
-
regulus> Měj se krásně.A dám ti jednu dobrou radu do života.Všímej si jen věcí které se týkají tebe.Jinak s tím můžeš mít potom i zbytečné problémi.Tady o nic nešlo.Ale ty ses do toho vysejral.Tak jsis bohužel naběhl.Tak pozdravuj Brno sklidni se a dobrou noc.Neznám tě nikdy jsem tě neviděl s nikým si tu nepíšu a do ničeho se tu také nepletu.Jsem obyčejný chlap se srdcem rybáře na správném místě.A jsou mi naprosto lhostejní lidé tvého nebo Matákova typu.Já jsem spíš u vody a ne u klávesnice.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:47® regulus
-
KOLIBŘÍK> odpovím ti jednoduše, kdykoliv jsi sem přiletěl, tak jsi vysejral, no a právě dneska ses fakt trefil a jsem přesvědčenej, že to nebylo náhodou, ale to je jedno.
Pokud se mne a MRKu týká, tak jsem tam nebyl a ani nejsu zaregistrovanej a to ani pod jiným nickem a navíc tam nechodím ani nakukovat. Maťáka neznám, nikdy jsem ho neviděl (pokud vím, nevím jak vypadá) a jediný co jsem se o něm TADY dozvěděl, je to, že je šéf MRKu.
No a koukám, že máš i potíže s čichem, soudě podle tvé poslední věty …
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:43® HaD
-
OBr> a už jsi podepsal?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:41® kubas
-
Fryw>

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:40® Fryw
-
OBr> Já uznávám tady ty tebou zveřejněné návrhy. Hesla na tom linku zní rozumně a já jsem pro .-)
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:39® Fryw
-
Doporučíte nějakou vepřovou konzervu?

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:34® OBr
-
nnnap> vždyť ty hesla jsou tak krásný, kdo by odolal nepodepsat? Já nemohl jinak, když se tady teď valí tolik zloby

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:29® nnnap
-
OBr> pěkné. Každý obrázek sis i podepsal

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:28® HaD
-
Fryw> já bych řekl, že je tam dal a hlídkuje, jací vesmírní lidé si pro ně přiletí

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:27® Fryw
-
mě jen zajima to, kdy a kde dá ten toro na kliku v igelitce ty konzervy
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:26® Fryw
-
je tak nesnesitelné žít s implantáty od UFO
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:26® HaD
-
OBr> no a Tys tomu všemu nasadil korunu
D - Sobota 1. prosince 2012 ve 23:25® peta128
-
A David je Kuba Vágnerů a pohádky je konec

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:24® OBr
-
nevím, co je tady k smíchu, je to vážná věc, navíc mám znepokojivé zprávy od ověřeného zdroje, že „ti druzí“ založili vlastní klub pod vedením mocného mága: http://www.vesmirni-lide.cz/
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:21® Fryw
-
Ach jo…nekazte mi pohádku prosím.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:18® kubas
-
Heuréka… Regulus je Maťák
. Co to máte za matroš? 
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:16® sus1
-
osprey odešel, regulus je jedna ruka s Matákem,… ty woe,co se tady ještě nedozvíme?!!
)))))))))) - Sobota 1. prosince 2012 ve 23:15® KOLIBŘÍK
-
David Havlíček> Ahoj.No nevypadáto že by byl až zas tak v klidu.Spíš se potrefená husa ozvala.Nemám ani zájem dál s ním co řešit jelikož má zpráva nepatřila jemu.Jen jsem mu odpověděl.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:13® ladamaj
-
regulus>bohužel tak už to chodí ale ohánět se pčr tak to bych na jeho místě nedělal.

- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:11® HaD
-
KOLIBŘÍK> Klídek. Velmi se v některých věcech mýlíš. Nebuď tak podezíravý! Regulus je poslední z těch, kteří by se chovali tak, jak píšeš.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:11® Fryw
-
a regulus je ve skutečnosti 00regulus - Sobota 1. prosince 2012 ve 23:09® KOLIBŘÍK
-
regulus> Jasně …to asi ale píšeš o něčem a o někom jimém.Nepsal jsem to tobě ale svému kamarádovi.Ale rád ti odpovím svou češtinou.Jsi z Brna tak budeš asi s Matákem jedna ruka.Z Mrku jsem se odhlásil já sám.A věř tomu že by mě ani ve snu nenapadlo hledat žádnou díru jak se dostat mezi tu verbeš na zpět.Ty tam budeš určitě zaregistrovanej pod jiným nickem.....říkalo se že Maták má na Chytej své konfidenty kteří mu donáší…tomu věřím..Já nepatřím mezi rybáře kteří se každý den a to po celý rok ráno přihlásí a večer odhlásí.Během dne vloží dvěstě zápisů a ještě píší o tom jak rybaří.Z tvého zápisu však cítím Matáka…