Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. prosince 2012 v 1:19® džigit
-
Fryw> dnes sem dezinfikoval vyčepni Irsku za zvuku bité kože z kozy, jakesyk ovce a břizy :- Na zrzka sem byl v knajpě…
Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 00:24:02 uživatelem džigit. - Neděle 2. prosince 2012 v 1:08® džigit
-
Fryw> strécu z ryb.Aj bych reagoval,no neni jak. Moje pidani neni,tuš nevim, jak s tym mlatem
- Neděle 2. prosince 2012 v 1:04® džigit
-
nnnap> jelikož sem včil dorazil,asi nebudu s přizpěvkem čerstvy.ad1) šupnul sem odkaz a kontroloval před odchodem-BYL momentalně neni
Tuš sorry,někde cosyk neštymuje-…
Ja už kolik razy urgoval o porozuměni,ale neni časPišeš kemusik a ? HOUNO
Nikdy se dotačny nedovi,že Ty na něho,či ON na Tě
Bere mně uvaha- Fajn,že už vime jak na Mars,ešče kdyby fungoval převod peněz o vikendu - Neděle 2. prosince 2012 v 1:03® pavel68
-
KOLIBŘÍK> Já si to pamatuju jinak, stejně jako to bylo tady. Hnali ho a zpívali si … Ostatně to se se zloději a podvodníky tak nějak běžně dělá. Tak nezapomínej.
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:27® HaD
-
OBr> ouki. Já jdu vstát, v šest vstávám na fišle
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:18® OBr
-
David Havlíček> to já naštěstí taky nejsem, takže na ty svoje domácí výtvory nekoukám tak kriticky a mám radost, že z toho vůbec vzniklo něco pitelnýho. Ale do dalšího srazu to ještě vypiluju, nemůžu na Moravě udělat plzeňákům ostudu
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:08® HaD
-
OBr> kéž bych byl pivař
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:04® HaD
-
KOLIBŘÍK> klid, už zase přestřeluješ.
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:04® OBr
-
Fryw> žejo, takový sympatický, nechám si poslat nějaký plakáty David> když se na mě někdo tak pěkně směje, zábrany jdou stranou a podepisuju, až se ze mě kouří
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 23:06:23 uživatelem OBr.No a abyste neřekli, že se nepodělím o lepší náladu, tak kromě předchozího osvětového odkazu připojím i svojí „plechovku“, kterou doporučuji vyzkoušet:
- Neděle 2. prosince 2012 v 0:02® regulus
-
KOLIBŘÍK> jasný, vezmu si tvou radu k srdci a klidnej su, to se bát nemusíš …
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:59® KOLIBŘÍK
-
regulus> Měj se krásně.A dám ti jednu dobrou radu do života.Všímej si jen věcí které se týkají tebe.Jinak s tím můžeš mít potom i zbytečné problémi.Tady o nic nešlo.Ale ty ses do toho vysejral.Tak jsis bohužel naběhl.Tak pozdravuj Brno sklidni se a dobrou noc.Neznám tě nikdy jsem tě neviděl s nikým si tu nepíšu a do ničeho se tu také nepletu.Jsem obyčejný chlap se srdcem rybáře na správném místě.A jsou mi naprosto lhostejní lidé tvého nebo Matákova typu.Já jsem spíš u vody a ne u klávesnice.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:47® regulus
-
KOLIBŘÍK> odpovím ti jednoduše, kdykoliv jsi sem přiletěl, tak jsi vysejral, no a právě dneska ses fakt trefil a jsem přesvědčenej, že to nebylo náhodou, ale to je jedno.
Pokud se mne a MRKu týká, tak jsem tam nebyl a ani nejsu zaregistrovanej a to ani pod jiným nickem a navíc tam nechodím ani nakukovat. Maťáka neznám, nikdy jsem ho neviděl (pokud vím, nevím jak vypadá) a jediný co jsem se o něm TADY dozvěděl, je to, že je šéf MRKu.
No a koukám, že máš i potíže s čichem, soudě podle tvé poslední věty …
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:43® HaD
-
OBr> a už jsi podepsal?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:41® kubas
-
Fryw>
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:40® Fryw
-
OBr> Já uznávám tady ty tebou zveřejněné návrhy. Hesla na tom linku zní rozumně a já jsem pro .-)
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:39® Fryw
-
Doporučíte nějakou vepřovou konzervu?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:34® OBr
-
nnnap> vždyť ty hesla jsou tak krásný, kdo by odolal nepodepsat? Já nemohl jinak, když se tady teď valí tolik zloby
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:29® nnnap
-
OBr> pěkné. Každý obrázek sis i podepsal
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:28® HaD
-
Fryw> já bych řekl, že je tam dal a hlídkuje, jací vesmírní lidé si pro ně přiletí
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:27® Fryw
-
mě jen zajima to, kdy a kde dá ten toro na kliku v igelitce ty konzervy
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:26® Fryw
-
je tak nesnesitelné žít s implantáty od UFO
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:26® HaD
-
OBr> no a Tys tomu všemu nasadil korunu
D
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:25® peta128
-
A David je Kuba Vágnerů a pohádky je konec
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:24® OBr
-
nevím, co je tady k smíchu, je to vážná věc, navíc mám znepokojivé zprávy od ověřeného zdroje, že „ti druzí“ založili vlastní klub pod vedením mocného mága: http://www.vesmirni-lide.cz/
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:21® Fryw
-
Ach jo…nekazte mi pohádku prosím.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:18® kubas
-
Heuréka… Regulus je Maťák
. Co to máte za matroš?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:16® sus1
-
osprey odešel, regulus je jedna ruka s Matákem,… ty woe,co se tady ještě nedozvíme?!!
))))))))))
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:15® KOLIBŘÍK
-
David Havlíček> Ahoj.No nevypadáto že by byl až zas tak v klidu.Spíš se potrefená husa ozvala.Nemám ani zájem dál s ním co řešit jelikož má zpráva nepatřila jemu.Jen jsem mu odpověděl.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:13® ladamaj
-
regulus>bohužel tak už to chodí ale ohánět se pčr tak to bych na jeho místě nedělal.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:11® HaD
-
KOLIBŘÍK> Klídek. Velmi se v některých věcech mýlíš. Nebuď tak podezíravý! Regulus je poslední z těch, kteří by se chovali tak, jak píšeš.