Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:11® Fryw
-
a regulus je ve skutečnosti 00regulus
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:09® KOLIBŘÍK
-
regulus> Jasně …to asi ale píšeš o něčem a o někom jimém.Nepsal jsem to tobě ale svému kamarádovi.Ale rád ti odpovím svou češtinou.Jsi z Brna tak budeš asi s Matákem jedna ruka.Z Mrku jsem se odhlásil já sám.A věř tomu že by mě ani ve snu nenapadlo hledat žádnou díru jak se dostat mezi tu verbeš na zpět.Ty tam budeš určitě zaregistrovanej pod jiným nickem.....říkalo se že Maták má na Chytej své konfidenty kteří mu donáší…tomu věřím..Já nepatřím mezi rybáře kteří se každý den a to po celý rok ráno přihlásí a večer odhlásí.Během dne vloží dvěstě zápisů a ještě píší o tom jak rybaří.Z tvého zápisu však cítím Matáka…
- Sobota 1. prosince 2012 ve 22:46® regulus
-
KOLIBŘÍK> no tys tady scházel …
Pokud se týká MRKu nebo jakýhokoliv jinýho serveru, tak platí, že tě dveřma vyhodí ale oknem se tam dá vlízt, zjednodušeně řečeno, přihlásit se pod jinou identitou z jiné IP adresy, třeba od souseda nebo odkudkoliv odjinud.
Tím více mne zaráží nicméně neudivuje, že to píšeš právě tady a právě teď. Takže proč si svoje srdíčko nevyliješ na MRKu způsobem který jsem ti popsal, kdyby na mě někde byli tak zlí, tak bych to opakovaně udělal nebo že by byla chybička někde jinde???Jo a vidím, že češtin je tvůj velkej kamoš …
- Sobota 1. prosince 2012 ve 22:41® Fryw
-
regulus> Je mi stydno odpovídat stroze na to co napíšeš, protože vždy to má hodnotu menšího literárního díla. Ale prostě a jasně. Znám! Každou středu na intru se to fasovalo . Jeden víkend jsme dali dohromady několik konzerv lanšmítu s tím, jaké budou hody. Nedalo se to žrát. Mastné piliny.
A celkově ta strava tam mě dovedla až k léčení na chudokrevnost. Bouřili jsme se, to se neboj. Odpověď?! „nemusíte tady být“. Ano, já ze Zbýšova u Brna, učeň Aera ve Vodochodech jsem opravdu „nemusel být“ na internátě. Krátkodobě to klidně zvládnu, sním co je, ale bohužel…není to vždy tak, že by byla možnost volby. A neviditelná ruka trhu je až moc neviditelná… - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:19® Fryw
-
džigit> No jo, ale to je „Kocanda“, takže: „pane starej, dejte mi trochu mláta dětem na kaši“. A teď vážně. Jsem byl vyrván neopeřen z hnízda do čech a tam jsem si zvyk na ledasco. Tudlevá jak jsme se viděli tak to jsem pět dní přežíval na konzervě neznámé značky a stačilo to. Čím dezinfikuješ? esi připomeneš tak máš u mě jabka.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 22:18® KOLIBŘÍK
-
osprey> Zdravím..Jak jsem psal zpětně v této diskusi o mém vyjádření k letošní Pražské výstavě.Kde jsem porovnal kvalitní a dobrou práci redaktorů stránek Chytej s porovnáním Mrku.cz.Tak jsem se dočkal opět zvláštního chování majitele Mrku.Já jsem se z Mrku sám odregistroval a to lonský rok.Měl jsem k tomu osobní důvody.Neochránění a zveřejnování osobních ůdajů na webu Mrk.cz.Nafoukaný Maták to nemohl přenést přes svoje hrdé ego a tak mi poslal za vyjádření k letošní Pražské výstavy pozdrav v podobě že mi jako nezaregistrovanému členu zatrhl vůbec přístup na jeho web Mrk.cz.Jen potrvdil ůpadek tohoto serveru.Kde se už nescházejí rybáři aby si vyměnili své zkušenosti.Má kolem sebe lidi kteří si z jeho webu udělali své diskusní forum.Slušní rybáři už zápisi nevkládají nebo se sami raději odhlásili jako jsem to udělal já sám.A Maták.Toho zajímá jen reklama a prachy které s této reklamy dostává.Je to smutné ale bohužel jeho práce na Mrku není již dávno žádná.Jen má kolem sebe bývalé policajty alkoholiky a fetáky.A ty mu skvěle ohlídají jeho zlatý rybářský důl aby se zde každý chval jen jak on sám řekne..Já jsem rád že jsem to zjistil včas a svoje členství sám zrušil.Jelikož nemám rád když mi někdo leze do mého soukromý.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 21:24:44 uživatelem KOLIBŘÍK. - Sobota 1. prosince 2012 ve 21:55® HaD
-
ráno bude krušné – místo přípravy na ráno jsem po dřevorubeckém odpoledni zlehka usnul
tak až ráno…
- Sobota 1. prosince 2012 ve 21:09® timbab
-
skwor> Přímo premiéra to nebyla ale zatím paráda.Hlavní je, že se mi podařilo zalepit broďáky.Minule to nebylo moc fajn.Začlo mi tam téct tak v 8:30 a vydržel jsem tak do 15:00.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 21:05® skwor
-
timbab> A s premiérou mušáku jsi spokojen?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 21:02® timbab
-
skwor> U nás bílo,cca 15 km na jih a hned je tam lépe.Když jsem vyjížděl tak –2 na místě +3.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:59® skwor
-
timbab> Máte nějak zeleno
Tady na zemi námraza zůstala i přes den. Sněhu naštěstí minimum.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:50® timbab
-
Já mám z dnešního lovu jen omrzliny
ryby, které by stály za foto se nekonaly.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:41® Chorchus
-
nnnap>hodíí – poradím, když hraješ to poslední tutůů, rozvališ mandolínu o stěnu.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:34® nnnap
-
Chorchus> mandolínu mám taky, ale moc ji do dethmetalu neuplatním
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:32® Chorchus
-
nnnap> Moji už nevadí nic, smířila se s tím, že má doma debila. Já mám enem tři ale zato ešče mandošku a dvoje uku.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:23® nnnap
-
Chorchus> správně. A i b.
Koukám, že nejen kukuřičným šrotem člověk živ je.Koukal jsem po očku po jakýchsik. Kolem štrnácky by stály, ale to by mňa stará už vystěhovala z baráku. Nevím, co jí na mých 5 kytarách vadí.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:18® nnnap
-
džigit> život je hořký, bohudík.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:15® Chorchus
-
nnnap> máš tam chybu, na konci je tutůů. Nasrali ste mňa, jdu zapnout moje elbubny.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 20:08® džigit
-
nnnap> to si radši „doprovodím“ toto. Dneska teho bylo dost,jdu na zrzka
- Sobota 1. prosince 2012 v 19:58® nnnap
-
David Havlíček> dobré to je. Sem si s tebou zajamoval.
Fakt.
Trošku rychleji a dobrej spodek pod Smoke on the water od párplů. Tu,tu,tů, tu,tu, , tu,tů, tu,tu,tů, ,tutů
- Sobota 1. prosince 2012 v 19:55® regulus
-
Fryw> před možná tak 7–8 roky jsme byli domluveni s kamarádem, že pojedeme s děckama na jarní prázdniny na jeho chalupu lyžovat. Moje žena tuhle aktivitu neprovozuje, kluci už měli svůj program a tak jsem měl jet sám s holkama. Nakonec jsem jel jen s jednou, protože ta druhá onemocněla a protože jsem pro dva nechtěl nijak složitě řešit jídlo, tak jsem to pojal tak, že v poledne zajdem do hospody na oběd, a k večeři si něco dáme a za tím účelem jsem koupil 3 konzervy. Protože jsem poslední konzervu jedl ještě za komunistů, domníval jsem se, že hovězí ve vlastní šťávě, vepřová konzerva a luncheon meat pork, což alespoň u těch prvních dvou znamenalo v dřívějším pohledu kvalitní konzervy a u té třetí jak kterej ale dycky se to dalo sníst. To co ze všech tří po ohřátí vzniklo, vypadalo přesně jak v onom videu co jsi sem dal a chutnalo to ještě hůř než vypadalo. Pokud bych to měl charakterizovat, tak to je normálně na přesdržku, pokud ne na na vraždu. Představa, že pojedu někde úplně mimo civilizaci a netuše co si kupuju si pořídím zásoby na 14 dní, tak mě asi hrábne. Vůbec nechápu, že se něco takovýho smí prodávat, osobně bych výrobcovi za tyto výrobky dal takovou pokutu, že by se se z toho posral. Asi úplně nejhorší je Hamé, ale oni nejspíš jsou jedni za 18 a druzí bez dvou za 20.
Od té doby bych opravdu neměl odvahu si konzervu koupit a pokud bych fakt potřeboval nějaký zakonzervovaný jídlo, tak bych si to udělal sám. Nejhorší ale je, že ty konzervy nejsou jediná sračka, která je na trhu. - Sobota 1. prosince 2012 v 19:50® džigit
-
Fryw> synek ze vsi a totok žereš? Kujwa,až sem se musel dat jednoho dezinfekčniho na odvyknuti…
- Sobota 1. prosince 2012 v 19:34® regulus
-
osprey> no dobře, tak jsem se netrefil, půjdeš zítra …
- Sobota 1. prosince 2012 v 19:22® Fryw
-
toro> to nedělej. Hlad bévá sviňa
- Sobota 1. prosince 2012 v 19:16® osprey
-
regulus> Míra není na rybách. Musí vyřešit veškeré závazky vůči serveru a dalším osobám. Takže zatím ještě klávesnice.
- Sobota 1. prosince 2012 v 19:08® HaD
-
toro> inspiračka bude, ale až zítra. Tedy doufám. 4 metry dřeva na polínka – to už bolí hřbet :-/
- Sobota 1. prosince 2012 v 18:16® toro
-
Fryw> Reportáž docela masakr. Ty nejhorší modely mám na chatě. Asi je vyvěsím v igelitce zvenku na kliku, ať si je někdo naloží pod stromeček.
- Sobota 1. prosince 2012 v 18:00® Fryw
-
Občas koukám na tyhle pořady. Myslím, že tento díl by se nám rybářům mohl na léto hodit. http://www.stream.cz/…ove-konzervy
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:57® sus1
-
regulus> Jj, historie.
Fryw>
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:55® toro
-
Fryw> Dobrá zpráva, dík. Odhazuji otep zaprášených dírkáčů do kouta. Ještě se hecnu a vyrazím s vláčákem. Čekám jen na nějakou kladnou inspiraci Z lovu.