Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:52® regulus
-
sus1> kurnik, to už je historie, jo kdysi jsem to hrál, dostal jsem se k tomu v první polovině 80 let, ale tehdy to už bylo passé i u nás, byly lepší hry, nicméně už tehdy byly lepší hry i když z dnešního pohledu … no prostě by jste se tomu museli lochčit. Mimochodem v té době u nás 99% lidí nikdy nevidělo počítač a už vůbec nechápali k čemu by to bylo dobrý.
Jen tak pár odkazů o jakých „strojích“ je řeč.
http://cs.wikipedia.org/wiki/PMD_85
http://cs.wikipedia.org/wiki/IQ_151
http://cs.wikipedia.org/…_ZX_Spectrum
http://cs.wikipedia.org/…čítače_Atari - Sobota 1. prosince 2012 v 17:48® Fryw
-
sus1> z toho znám hero a pitfall. Hrával jsem to na c64.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:44® Fryw
-
toro> na městskejch stránkách zatím vyhrožujou že bude nad nulou, tak snad to bude platit i pro víkend. To bych ještě zašel zkusit, v listopadu jsem tomu moc nedal. Dirky jsem ještě nezkoušel, tak třeba letos…
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:37® sus1
-
Hrál někdo z vás Pong?
http://aktualne.centrum.cz/…a-kulate-vy/#… - Sobota 1. prosince 2012 v 17:35® toro
-
Fryw> Já to také nestihl
Zítra má být hůř. Rosničky sýčkují s dvacítkou do mínusu. Pomalu půjdu přebírat otep dírkových proutků.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:33® chosebaits
-
No,tak na rybách bylo fajně.Slunko svítilo slušně jen do té doby než zašlo za kopec.Jak zašlo za kopec tak očka prutu byli okamžitě plné ledu.
Jo,nějakej pruhovanej se podíval ven a ten spešl co měl jít do foťáku nešel bo baterie jsou vybité!!!! Kurde,proč se to vždy stane když to člověk nejméně potřebuje.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:31® Fryw
-
Závidím vám, co jste byli na rybách. Já se byl jen na chvilku projít a málem mě upadly ruky a nohy. Jak řikal praděda – snesu každé stupeň tepla, žádné zimy.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:20® toro
-
regulus> Souhlas. Mimochodem, prutů jsem za život zlomil dost, ale nikdy ne ve vzteku. Nejčastějším důvodem byla nepozornost při zavírání kufru nebo dveří u auta. Aúúú.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:15® regulus
-
toro> ale zase z druhý strany, je lepší mlátit sekerou do dřeva než prutem o zem …
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:10® sus1
-
toro> Já teda nevim jak komu,ale když nad něčim přemejělim,tak je jedno kde jsem, je to v hlavě pořád.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:08® sus1
-
hraji> Jo to mělo, já byl dopoledne taky chvilku venku a bylo fajn, jenže tady to začínalo bejt zajímací,tak jsem se vrátil.
16 : 08 a je tady skoro tma.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 16:09:05 uživatelem sus1. - Sobota 1. prosince 2012 v 17:07® toro
-
regulus> Myslím, že si vyčistil hlavu na rybách by prospělo mnohým z nás. Ale proti gustu žádný dišputát – někdo pro uklidnění lapne motorovku a dělá Dr.voštěpa.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:04® hraji
-
sus1> tak se budeme modlit, aby to nepřiletělo i k nám. Protože to sluníčko mělo ještě pořád slušné grády a bylo to moc příjemné.
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:54® regulus
-
hraji> neprovokuj, musel jsem do oběda pracovat a když jsem ráno zjistil jak bude hezky, tak jsem myslel, že mě klepne, doufám, že to do zítřka vydrží.
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:53® sus1
-
hraji> Tady bylo hezky tak do 11 hodin,následně padla mlha a je tady hnus,že neni na krok vidět.
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:45® hraji
-
sus1> no jaképak no tak. V Brně nádherně svítilo sluníčko, bylo +8 a foukal pouze mírný větřík a ke všemu ještě i ryby braly. Pohoda, veget.
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:45® kubas
-
regulus> Amen…
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:42® sus1
-
hraji> Ale no tak.?!
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:38® hraji
-
Hezké odpoledne Chytej. Jestli nebylo líp na rybách.
- Sobota 1. prosince 2012 v 15:44® Piranha
-
regulus> tím to děkuji regulovi za kulturní vložku a hrrrrr do nich
- Sobota 1. prosince 2012 v 15:25® regulus
-
Původně jsem se k aktuálnímu tématu nechtěl vůbec vyjadřovat, přiznám se, že už třetí den čučím jako puk nad pomalu hysterickými výlevy některých. K tomu abych něco napsal mě vlastně přiměla jedna z žádostí o zrušení registrace na Chytej, čí to je úplně fuk. Trochu mi to připomíná situaci na jiném serveru kde nějaké svým způsobem pro uživatele nepodstatné rozhodnutí majitele spustilo lavinu odchodů, naschválů, vytvoření konkurenčního webu a následného postupného úpadku mimo jiné i díky roztříštění komunity.
Na začátek bych chtěl říct, že o tom co se stalo vím úpně stejný howno jako vy všichni a možná ještě větší. Znám osobně ospreye, Davida a konec konců i Tomáše a tak jako vy se něco domnívám, ale jsou to pouhé spekulace a tak jako vám je houbec po tom co si myslím, pokud budu chtít tak vám to řeknu, pokud ne tak máte smůlu, tak úplně stejně mě i vám je houbec po tom co se stalo a proč, je to interní záležitost Chytej.cz a pokud ani jedna strana nechce něco říct, tak je třeba to brát jako fakt a nemá cenu to tu řešit srdceryvnými příspěvky na hranici nátlaku a vyhrožování nebo hromadným rušením registrací.
Ještě něco pro ty odhlašovače a vyhrožovače odchodem na MRK. Je docela zajímavý, že když byl osprey „jen“ jihočeskej učitel, sem tam tu něco napsal, článek, nějaká ta odpověď v diskusích a fórech, tak jste sem bez problémů chodili, pak byl přes 3 roky redaktor, víc článků, hodně víc příspěvků, hold byla to jeho práce a najednou jsme tam kde jsme byli v červenci 2009, osprey je jen řadový registrovaný uživatel Chytej, tak v čem je problém? Aha vy se bojíte, že už se nenajde nikdo kdo sveřepě odpoví na každou s odpuštěním pičovinu na kterou se zeptáte, že vám nikdo neschválí prut nebo naviják který jste si koupili. Úplně mi to přípomíná jednu scénu z filmu Na samotě u lesa, „… pane Rolenc uvezu to?“ … .
Podívejme se na to z druhé strany, zrovna tak jak měl osprey svoje stoupence, kterým vyhovovalo jak to dělá, tak je dost pravděpodobné, že byli i tací, kterým to lezlo na nervy, někteří to prostě jen nečetli, jiní sem možná kvůli tomu i přestali chodit. Myslíte si že to není možný? Vyvedu vás z omylu, je, nevím sice o nikom konkrétním, ale úplně každej má svoje zastánce a odpůrce.No a na závěr. Chcete sestřelit Chytej nebo Havlíčka, prosím, poslušte si, pokud tu zůstanu poslední, tak „zamknu a zhasnu“. Před tím vás ale musím upozornit na to, že ospreyovi prokážete medvědí službu, vše o co se tu poslední 3 roky snažil pošlete do prdele.
P.S. Jsem přesvědčenej, že je Míra na rybách, čistí si hlavu, konečně na to má po delší době klid, nemusí v noci napsat žádnej článek nebo duel, možná bude mít letos i nečekaně klidný vánoce.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 14:33:12 uživatelem regulus. - Sobota 1. prosince 2012 v 15:12® HaD
-
Flip> souhlas. A už jdu na to dřevo.
- Sobota 1. prosince 2012 v 15:09profil byl smazán
-
David Havlíček> Čas je myslím dost spravedlivej rozhodčí a ukáže jestli výměna trenéra byla pro tvůj mančaft přínosná.
- Sobota 1. prosince 2012 v 15:01profil byl smazán
-
David Havlíček> fanoušek ale někdy není hloupej a občas i pochopí ,že dobrej trenér nemůže za to že se mančaft potácí na dně tabulky.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:58® HaD
- nnnap> já se někdy nabíjím takto:
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:55® nnnap
-
chosebaits> tak já jsem si vzal místo prutu do ruky svou elektrofounickou kytaru a místo čerstvým vzduchem si hlavu vypláchl párplama a je to jako vyjít z kostela.
Jdu pojíst.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:54® HaD
-
Flip> ano, souhlasím. Ale fanoušek v zákulisí není a tudíž, jak trefně napsal Fryw, může hodnotit maximálně na základě kávové sedliny a to bývá velmi nepřesné
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 13:56:00 uživatelem HaD. - Sobota 1. prosince 2012 ve 14:52® Piranha
-
chosebaits> těž mi nebylo odpovězeno.Aby to jednou nebyl server vybraných přátel
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:51profil byl smazán
-
David Havlíček> s tou fotbalovou paralelou jsi to trefil celkem výstižně. Stejně tak jako se neumí chovat fanouškové,tak i v zákulisích vedení klubů se mnohdy hraje unfair. Ale to většinou není na očích veřejnosti.No už toho nechám.Jak už jsem několikrát psal -je to tvůj fotbalovej stadion.Já jsem jenom ten fanoušek jiného klubu co čůrá na soupeřovo šálu.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:50® HaD
-
Já taky mizím – zima se blíží a dřevo dochází a cirkulárka už natěšeně brouká