Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:49® havel
havel

Flip> Tu má každý očividně někde jinde… Mně například přijde denně do schránek více než stovka reklamních mailů. U některých se pozastavím, některé přejdu bez povšimnutí a většinu jich nakonec smažu, ale že by mne to nějak uráželo nebo omezovalo? Neřekl bych… A reklamy na internetu? Je jich všude tolik, že to nijak neřeším. A pokud myslíš, že se vše dá dělat bez reklamy, asi jsi nikdy nepodnikal…

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:48® HaD
HaD

chosebaits> Petrův zdar!

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:47® HaD
HaD

havel> Mno, souhlasím. Bohužel se nám i rybařina už leta kastuje, dělí, partičkuje a mnohdy se vytrácí samotná podstata… Je mi z toho smutno, pokud jsem k tomu i já svou desetiletou činností na tomto poli přispěl. Ale jsem optimista a věřím v lepší zítřky!

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:46® chosebaits
chosebaits

No,asi raději pujdu povodit vodním sloupcem nějaké ty mrchy s lopatkou a trojhákama nebo tady dnes nechytnu nic.

PS-Škoda že se to tu takto hrotí místo toho aby se naslouchalo a něco z toho si třeba vzalo. To dokázal Míra a proto tento web byl tak uspěšný.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:43profil byl smazán

David Havlíček> dík -použiju:-)

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:42® havel
havel

David Havlíček> Je to škoda… Rybařina by měla být o klidu a relaxaci a ne rozbrojích a shazování se…

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:42profil byl smazán

havel> do jisté míry máš pravdu-ale kde je hranice mezi snahou a dotěrností?

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:40® HaD
HaD

Flip> v každém informačním mailu na konci. V každém.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:39profil byl smazán

David Havlíček> Technická-Kde najdu ten tebou zmiňovaný KlIK na zrušení odesílání emailů z chytej na moji soukromou poštu do seznamu?

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:38® HaD
HaD

havel> tady se bohužel v rybařině stala věc, která má paralelu ve fotbale. Tuhle hru miluje a sleduje velká část národa. Celkem poklidně, na úrovni. A pak existují fanatiční fanoušci (jako např. v onom dokumentu), kteří své už své malé děti vodí čůrat na soupeřovu šálu, o soupeři i před dětmi mluví jako o sviních, šmejdech a sráčích. Na hony vzdálené koníčku a fairplay. Doporučuji shlédnout. Byl jsem šokován!

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:33® HaD
HaD

Flip> doporučuji shlédnout. Zejména to močení na šálu by mohlo být inspirující. http://voyo.nova.cz/…i-hosi-1-dil

Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 13:39:06 uživatelem HaD.
Sobota 1. prosince 2012 ve 14:33® havel
havel

Flip> Z tebe opravdu čiší obrovská předpojatost… Já osobně si třeba nedokážu představit, že by obchodní řetězec Billa nabízel produkty Tesco… A proč taky, mají svoje, tak proč je nepřidat do sortimentu? Davidovo snahou je nabídnout návštěvníkům něco víc a mne osobně hodně mrzí, že Davidovu snahu pokládáš za otravování Tvé osoby.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:29® HaD
HaD

Flip> já nejsem ten, kdo v této diskuzi tasí zbraně.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:25profil byl smazán

David Havlíček> hezký žongluješ pěkně -nic jsi nepochopil a tvoje poslední reakce mě o tom ubezpečila . Nikdy a nikde jsem netvrdil narozdíl od Ospreye že jsi můj kamarád a to půjčení prutů jsi mi nabídnul sám,když jsem po tobě chtěl nějaké informace o Ebru.Takže tolik abych uvedl věci na pravou míru. Jinak je vidět,že už ti dochází střelnej prach jinak bys tasil zbraně z jiného arzenálu.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:14® HaD
HaD

Flip> Hehehe, nemůžeš nabízet domácí zboží když ho nemáš. A když ho má, tak ho nabízíš. A ne, jak Ty říkáš „nutíš“. My nikomu nic nenutíme.

Dostáváš informační maily? Vadí? Stačí jeden klik.

A řeknu Ti jedno. Nemám rád lidi, kteří se tváří jako velcí kamarádi, když něco potřebují a pak, když si mohou kopnout, kopou. To je ale Tvoje věc. Rozhodně bych byl rád, až zase pojedeš na sumce a budeš potřebovat cajk a moudra, abys požádal o pomoc někoho jiného. OK?

Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 13:23:48 uživatelem HaD.
Sobota 1. prosince 2012 ve 14:08profil byl smazán

toro> Ono dost lidí to totiž vnímá jako dotěrnost či vlezlost což jsou v podstatě odpuzující vlastnosti-určitě více než přitažlivé.Stejně tak dokáže hodně lidí nasrat,když podobně jako mě chodí na email zprávy o které jsem nikdy nežádal viz emaily z Chytej.cz.A to jenom proto že někdo využívá či spíše zneužívá mojí zde registrované internetové adresy.-chápal bych to ještě v okamžiku kdy mě někdo informuje o tom,že se koná nějaký sraz či akce.Ale to že právě vzniklo nové DVD s Rudou na rybách mě vůbec netankuje.Nakonec si to můžu přečíst i pětkrát tady na serveru.

Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 13:11:12 uživatelem .
Sobota 1. prosince 2012 ve 14:04profil byl smazán

toro> A to je právě to na co je dost lidí alergických-je vidět že se nakonec dokopeme k tomu co jsem tím chtěl sdělit.

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:02profil byl smazán

David Havlíček> Mám už s tím problém dost dlouhou dobu a nakonec jsem to i párkrát Ospreyovi sdělil,stejně jako to že dost lidí je alergických na to,že když někam přijde do krámu a vrhnou se na něj s výkřikama ,,kup si naše zboží,hodinky s vodotryskem ,nebo DVD".Třeba proto je i většině rybářů bližší ten Mrk,kde sice taky na něj svítí všemožné reklamní bannery ale nikdo mu nenutí domácí zboží.A o tom,že Maťák videa umí natáčet pochyby nikdo nemá.Je toho víc a na delší debatu.Každopádně jsem to chtěl uvést do souvislosti s odchodem Ospreye,že chyba vždy nemusí být tam kde ji chceme vidět.Nicméně klidně ty moje kecy hoď za hlavu pokud se domníváš že jsou zbytečné a že ty to děláš dobře.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:56® toro
toro

Flip> Srovnáváš nesrovnatelné. pro někoho to tak může být, pro jiného ne. Kdo to rozsoudí? Média jsou dnes plné sloganů: nejvýhodnější půjčka, nejlevnější tarify, nekvalitnější suroviny. Těch nej nej je tolik, že už to spousta lidí ani nevnímá…

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:49profil byl smazán

toro> nemyslím tím tebe- ale ty slova o nejlepším internetovém revíru v záhlaví chytej cz.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:45® HaD
HaD

Flip> To, o čem píšeš, je věc stará asi 5 let. Těch 5 let Ti to nevadilo a dnes, v sobotu 1.12.2012 s tím máš problém? Petře!?

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:45® toro
toro

Flip> Dost dobře nechápu, co jsem megalomansky proklamoval?

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:43® toro
toro

chosebaits> člověk věčně stojí na nějaké křižovatce. Buď se zasekne, anebo si vybere trasu a vykročí. Souhlasím, že většina je ze začátku v pytli (to jsem si taky prožil)…

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:42profil byl smazán

toro> právě proto,že trocha skromnosti někdy na potencionálního čtenáře udělá jistě lepší dojem než megalomanské proklamace.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:42® Piranha
Piranha

David Havlíček> s tím logem bych se tolik neoháněl, pač jsem byl rybám spíše dál.Seděl jsem tu a plkal pí…y a na ryby se kloudně nedostal :-)) Nic ve zlém samozřejmě.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:40® Piranha
Piranha

David Havlíček> Chci se zeptat zda sem osprey bude chodit i nadále a nadále publikovat své články aspoň jako řadový uživatel toho to serveru, nebo s chytej skončil nadobro.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:40profil byl smazán

David Havlíček> promiň omezenci a pouhému konzumentu internetu ale pokud do strejdy Gůgla někdo zadá Chytej.cz -vyvalí se na něj ten,, nejlepší internetový revír".A o nějaké vzálenosti k šupině tam není zmínka.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:39® toro
toro

Flip> Dík za uvítání. Vynasnažím se jít stejným směrem, ale jinou cestou. Co se týče změn v textu loga, tak to je subjektivní názor – nejčtenější časopis na trhu, nebo 120 let od prvního vydání mají v záhlaví i periodika, ač to s nimi určitě nebude tak horké…

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:34® HaD
HaD

Flip> Btw. logo a slogan jsou poněkud rozdílné věci. A pokud jsi si toho za pět let nevšiml, je naším sloganem „…blíž k rybám!“ ;-) A za tím si stojím a celé roky to, myslím, obsahem dokazujeme.

Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 12:34:32 uživatelem HaD.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img89537.jpg
Sobota 1. prosince 2012 ve 13:31® chosebaits
chosebaits

Fryw> Neboj:-)