Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:31® chosebaits
-
Fryw> Neboj
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:31profil byl smazán
-
David Havlíček> souhlas -právě proto se domnívám že to někomu podsouvat dopředu je trošku namyšlené
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:29® HaD
-
Flip> Děkuji za radu
To je na každém z nás, který revír považujeme za nejlepší. Pro někoho je to Amazonka, pro někoho potok v lese, pro někoho třeba Lipno.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:25® chosebaits
-
toro> Jj,asi potká každého a muže se stát že to je i startovací pole k něčemu lepšímu.Také jsem si to kdysi nepřipouštěl takto,ale ....... Připadal jsem si hrozně nedoceněný,ale pak ........... Takový je život.
Jen se chovám lidsky a je mi Míry hrozně líto a proto reaguji tak jak reaguji.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:23profil byl smazán
-
David Havlíček> S výměnou lidí by jsi měl Davide též zároveň pouvažovat o výměně loga neboť Chytej-nejlepší internetový revír mi trošku zavání (kulantně řečeno) poněkud přehnaně a mimo reál.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:17profil byl smazán
-
toro> Čau Tome vítám tě a zároveň ti skládám kompliment za odvahu nastoupit na místo kormidelníka Ospreye,který opustil tuto kocábku.Nebo to bylo naopak? Nejdřív tichá nominace nového a potom odejití starého- ale to je vlastně šumák.Každopádně ti přeju hodně štěstí.A sobě bych přál abych na Chytej za čas zase objevil takové články a recenze co sem dával Míra a kvůli jediným jsem já mně podobný na Chytej kliknul. Že jsem v tom nebyl sám mě ubezpečil kolega který to napsal v příspěvku níže. Jinými slovy-nebudou články nebudou kliky.Hodně štěstí. Petr
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:11® HaD
-
toro> to jsi teda charakter, takhle to chápat
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:10® toro
-
David Havlíček> Chápu. na druhou stranu zbyde víc všeho pro mě.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:04® HaD
-
toro>
Nejsem teď v rozpoložení letět 200 km. Někdy jindy…
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:01® toro
-
David Havlíček> Tak ta nabídka k návštěvě Kyjova platí Máš asi hlavu jak armádní buben. Na to je nejlepší vypšoukat se u vody a večer zaplout do sklípku. Pozval bych i ostatní věrné, ale na to je kapacita sklípku, tutových revírů a zásob Bellybótovice dost malá.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:55® HaD
-
toro> Klubovka mě neláká a to už vůbec není tutovka
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:54® toro
-
David Havlíček> Co Klubovka? Tam je to mrtvý? Pozval bych tě k nám, máš to však trochu z ruky. Víš jak je to s tutovkama… Jediná má tutovka je pětilitrový demižón Bellybótovice v našem sklepě.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:46® HaD
-
toro> Já mám podobný plán. Chybí tomu tedy ten atribut „tutovky“, ale to nevadí. Hlavně že budu u vody, v atmosféře, kterou mám rád.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:44® HaD
-
MrCement>
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 11:56:50 uživatelem HaD.Zeptal jsem se soukromě, máš potřebu psát veřejně. OK. Respektuji.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:43® toro
-
David Havlíček> Existují metanolové desinfekce. Leč dost bylo hřebíků – zítra po čtrnácti dnech chci vyrazit na fišle (už mě nebaví čučet do kýble s vodou, jestli se v něm něco nehýbe)! Dostal jsem tutovej tip…
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:36® HaD
-
toro> doufám, že to budou alespoň značkové kleště
Víš, abych nechytli od těch hřebíků rez!
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:36profil byl smazán
-
Tak můj poslední text – když už se mechanismus odregistrace ptá na důvody
důvody:
- chytej.cz není podnik do kterého chodím a tak nevidím důvod proč tam mít pullitr se svým jménem (proč nechodím není jeden, ne všechny lze popsat, ale je to skutečnost)
- spouštěcí mechanismus je „osprey“, kde chytej.cz nezvládl sdělení,
v horším případě nezvládl tento konec lidsky (je mi šumák kde je pravda
neb to neovlivním a jsem jen divákem. Je to pro mne zábava a když se mi
něco nelíbí, tak to nekonzumuji). Osprey byl bezesporu velka osobnost, mam na
nej svuj nazor, nikdy jsem ho nepotkal a jen cetl. Mohl bych rozvijet uvahy na
tema loajalita, clovek ala spotrebni material, otroci z nás, nelehká role
kapitalisty apod. Ale proc?
, raději půjdu měnit svět okolo sebe, vezmu děcka, návštěvu co přijela a jdeme tropit hlouposti. I tento text je jen plácnutím do vody .-)
- lovím čím dál méně, nepiluji techniku, nepodléhám nákupům novinek a
blbinek jako dříve. Prostor využívám k debatám o všem (nejen o rybách s rybáři co se znám) a rád s těmi lidmi zažívám setkání, debaty. Toto se mi zde podařilo v omezené míře jen v době kdy jsem měl moc zápisů/přihlášení. Poslední roky jsem chytej-mrtvola, monitor, pasivní článek.
- nevidím důvod proč absentuje tlačítko „zrušit profil“. Toto je trošku v rozporu s propagovaným volným prostorem chytej.cz a pokud to je „past na členy“ za kdovíjakým účelem, tak na mne funguje jako plašička.
- mám své pocity a dle těch se chovám. Tož se tu mějte.
MrCement
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:35® toro
-
Fryw> Znal jsem slepého rybáře, který s vodícím psem chodil muškařit lipany. Dokonce s ním na bývalém působišti byla reportáž. Fakt mazec!
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:32® toro
-
David Havlíček> K hřebíkům ještě kleště, ať je můžeš použít ještě jednou…
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:31® toro
-
skwor> Nikdo ti nemůže dát víc, co my můžeme slíbit! Takové heslo zní z nejvyšších postů. Jelikož jsem malý pán, tak dárky budou skromnější. Určitě něco bude, ale kdo je zvědavý, bude brzo vetchý
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:26® Fryw
-
Do každyho oka jeden hřebík a pak chytat na cit
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:25® Fryw
-
chosebaits> Já tak nějak myslel, že vzhledem k tvé prezentaci v pěst na oko budeš velice nakloněn tržním principům a svobodě podnikání v kapitalistickém režimu
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:25® HaD
-
toro> hm, můj fanklub je koukám fakt ohromný
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:24® skwor
-
toro> Dostaneme dárečky?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:23® Fryw
-
No, je pravda, že v těch blábolech je o člověku uvažováno jako o ekonomické jednotce. Termín „lidské zdroje“ je velice výmluvný.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:23® toro
-
David Havlíček> Dva hřebíky, do každého oka jeden.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:22® toro
-
Kubah> Máš užasný dar hledět do budoucnosti. Kdy tedy bude ten konec světa?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:20® HaD
-
toro> co jsi mi koupil? Mě čeká dnes poněkud méně radostná činnost
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:19® toro
-
David Havlíček> Hřebík nehledej, už tak nejsi žádný krasomil.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:19® HaD
-
džigit> hraješ na bicí?