Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:18® Fryw
-
nnnap> Nepoznal bych z pár bodů tak důkladně jako ty, o čem se dnes na VŠ učí. Ale musím říct, že věci jako loajalita, motivace, pohádky o baťovi atd jsou značná část učiva. Leč, kde je loajalita a motivace v bodě, kdy je zaměstnanec propuštěn nevím. Ale musím říct, že teorie se s praxí malých provozů v ČR a SR značně rozchází.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:18® toro
-
chosebaits> K tvému názoru, částečně souhlas. Dnes jsou lidi braní jako zboží, můžeš být spolehlivý až na půdu, ale dřív nebo později tě vymění za modernější model. I já si tím prošel – rozjel jsem nějaký projekt a až se stal životaschopným, tak jsem byl odejit. Každá podobná zkušenost v životě potká asi každého.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:18® kubas
-
toro> Takže tam není nikdo?
- Sobota 1. prosince 2012 ve 12:13® toro
-
Jsem na drátě. Právě jsem se vrátil z nakupování „dárečků“. V krámech je lidí jak škaredých psů v rómské osadě.
- Sobota 1. prosince 2012 v 11:57® džigit
-
nnnap> taky jen koukám,že se duch vytrácí a raděj půjdu zmlátit nějaké percuse za „doprovodu“ Sully Erny…
- Sobota 1. prosince 2012 v 11:40® HaD
-
Tak přemýšlím, zda se sem ještě vlastně mohu chodit a psát a zda bych si neměl dát ban. Asi vezmu rezavej hřebík a půjdu si asi vypíchnout aspoň voko.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 10:41:47 uživatelem HaD. - Sobota 1. prosince 2012 v 11:34® Kubah
-
Chytej nikdy nebude tak dobré jak MRK a pokud odešel Mirek tak už určitě ne.
- Sobota 1. prosince 2012 v 11:18® nnnap
-
chosebaits> no, je otázka, jestli tu je pro 2 blešáky místo. Tím blešárnu myslím MRK. Tento stav je možná důsledkem profilace. Já třeba na novinky.cz nechodím. Kolik takových je? To bude obtížné změnit.
Přiznám se, že mne prakticky nezajímá psaný redakční obsah, jeho kvalita apod, ale prostředí, které přitáhne. A je proto logické, že vysoká kvalita přitáhne i lidskou kvalitu. Tak vysokou kvalitu článků, že se chodili napást i monitoři z MRKu jak vidno z jednoho odhlášeného nicku s cca 3000 přihlášeními a 70 fišbony. To je nevšední stav a to je především mirova zásluha.
Já pravděpodobně nenajdu nic pozitivního pro sebe na tom, že nový redaktor pěkně, loajalně píše, jak říkám, obsah mne nezajímá, ten nepotřebuji, panebože co je na tom chytit rybu, ale jaké prostředí přitáhne, na to si počkám. Od toho se bude jevit úspěšnost redaktora. Pro mne. Zatím mám jenom lidské ztráty. Je 1.12. Sice sobota ale kde je? Až v pondělí. Tak , jo, jdu si drnkat na kytaru. V pondělí čus.
- Sobota 1. prosince 2012 v 10:28® chosebaits
-
Ještě si k tomuto dění na chytej.cz dovolím napsat názor neuzajatého návštěvníka.
Možná že i chápu to co se stalo.Majitel to má jako obživu a pro jeho lepší příjem potřebuje mít hojnou návštěvnost.Čím víc lidí,tím má reklama větší hodnotu.Nebudem najivní,že??? Kdo dnes nechce mít slušný příjem.
Míra odváděl velice slušnou práci,ale návštěvnost nevzrustala a ani neklesala.To muj názor !!Byla to tu jedna velká rodina.Jenže jako podnikatel -majitel potřebuji zajisté něco jiného.Návštěvnost!!!! Zisk!!! A tak se udělá jistá změna.To jestli ku předu či zpět ukáže pouze čas.Je to sázka na divokou kartu.BUĎ A NEBO.
- Sobota 1. prosince 2012 v 10:12® nnnap
-
kinder managament se tomu říká. Připomíná mi to dobu po revolušn. Pěkný hovna je na těch školách ti bolševici učí. A to tu budou kritizovat kapitalismus.
Na to, abych si tu konzervu koupil, tak jak její složení tady kolega Fryw popsal, tak mi tam chybí něco jako loajalita, tradice, stabilita. To jsou ty nejzákladnější a nejpodstatnější ingredience zdravé firmy. Proč vás to na těch školách neučí? Proč z vás dělají hňupy? Taky kdo vám to má předat, že. Debil, co celý život strávil za katedrou. Největší nervy měl, když se jednou za měsíc potácí na mzdovou účtárnu pro výplatní sáček. Jestli tam bude a kolik tam bude a jestli to je v pořádku. A nasraný, že je nedoceněný. Takoví učí menežment.
- Sobota 1. prosince 2012 v 9:51® chosebaits
-
Fryw> myslím že budeš zdegenerovaný
V některých bodeh nesouhlasím,ale to je jen má doměnka.
Kurde,já vědět jako Míra že jdu do řiti tak už bych takovou pozornost veletrhu (moderní rybář co zrovna skončil)nevěnoval. Tím neříkám že bych pálil za sebou mosty či snad chtěl závěrem poškodit zaměstnavatele.Pokud si přečtu článek,tak tam necítím žádné pochybení či zdrženlivost od Míry.To mi říká že vubec nic netušil a nebo to BYL REDAKTOR PROFESIONÁL,který nedal najevo nic ani brvou.
Divné je také že by před kamarády -chytejáky na MR udržel emoce na uzdě a nezmínil by se že je to jeho poslední MR co by šefredaktor.Ono přijít o práci v dnešní době a takto před Vánoci není lehká situace.
Nebojím se,že by takto šikovnej člověk zustal ................
- Sobota 1. prosince 2012 v 9:50profil byl smazán
-
Prosím administratívu o vymazanie môjho profilu.Ďakujem.
- Sobota 1. prosince 2012 v 9:17® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 2:39® brčkař
-
mvincik> Bohužel, je jich tady víc zdegenerovaných…
- Sobota 1. prosince 2012 ve 2:30® fila
-
David Havlíček> Moc ne…:)jsem Pražák a na sumce jezdím náhodně.Cíleně druhý rok a doufám, že jsem konečně našel to místo kde jsou.Na Labi mě opravdu trvalo dva roky ,než mě aspoň někdo odpověděl na pozdrav.:)Ten bolen 70ka na vláčku je letos nejcenější ryba,bo mi poradil místní a nikdo by tak bolena nechytal.Stačí bejt slušnej a pouštět aspoň někdy… Pš:Tvoje DVD je super..četl jsem skoro všechny tvoje články a rady a jediné co jsem neznal bylo navlékání šńůry podtlakem.:))
- Sobota 1. prosince 2012 ve 2:10® mvincik
-
Fryw> Bohužel musím potvrdit, že jsi zdegenerovaný…
Alov> Souhlas. Jen ne s tou poslední větou, si myslím. Čas vše vyjasní.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:42® HaD
-
fila> to mě těší a daří se?
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:36® fila
-
David Havlíček> ahoj Davide.Vse co vim o lovu sumcu vim od tebe.Za to dik.,
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:34® timbab
-
David Havlíček> Já zajdu zejtra a v neděli se budu léčit
Dřevo neřeším,mám hromadu uhlí.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:33® HaD
-
timbab> nakonec asi až v neděli. Zítra musíme zlikvidovat výstavu (zatím jsme neměli čas vše uklidit), musím nařezat dřevo (zásoby dochází), pustili nám ze špitálu babičku (88 let), takže návštěva… Ryby do toho nedostanu, i kdybych sebevíc chtěl.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:29® timbab
-
David Havlíček> Jestli na ně jdeš tak tobě taky Petrův zdar.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:26profil byl smazán
-
David Havlíček> prosím vymazat moji, díky.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:24® HaD
-
MrCement> to může pouze admin. Zmizí přezdívka a profil uživatele, příspěvky však zůstanou.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:22profil byl smazán
-
Zdarec – kde v nastaveni lze vymazat profil ? nebo uzivatel toto sam nemuze ? diky
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:17® HaD
-
Petrův zdar!
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:14® fila
-
Dobrou noc a vsem co rano vyrazi hodne stesti.
Hraji dik za tip,ja zkousel neopreove a nic moc.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:03® Alov
-
hraji> No pocit. Já bych tomu dal 99,999% Ale je to buřt. Míra je fuč. Ale snad už zde bylo napsáno vše. Takže… Ráno jdu pro toho kapra
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:57® timbab
-
hraji> Ty na ně razíš?
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:55® hraji
-
Alov> měl jsem podobný pocit
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:54® Alov
-
hraji> Jdu s brkem a krabkou červů. Doma zazněl požadavek na vánočního kapra, takže úkol zní jasně..