Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:53® Alov
-
Fryw> Myslím si dle předposledního Mírova příspěvku ve všeobecné diskusi, že tak upe v poho to zdaleka nebylo. Míra je člověk, který kdyby odešel v pohodě a měl kam jít, tak nám to tu nějak napíše. Ale z toho jeho příspěvku mám pocit, že se na chvilku chtěl uklidit do stínu nechat vyprchat emoce a pak se možná vrátí. Možná…
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:53® hraji
-
Všem, kteří zítra vyrazí na ryby přeji Petrův zdar.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:52® hraji
-
Fryw> s některými body bych snad i mohl souhlasit, ale s některými ani náhodou. Ale ono je to úplně, ale úplně jedno. Osprey je dneškem pryč a začíná nová éra. Já to v plavané zamknu a zhasnu, sám tam být nechci
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:49® Fryw
-
chosebaits> jistě víš, že drobný podnikatel je mezi dvěma mlýnskými kameny… A to že byly rozdílné názory neznamená, že byl Osprey odejit, tak bych to tak ani nestavěl. Při své naivitě a nedostatku informací věřím tomu že:
- nerozhodlo se tak ze dne na den
- byla vedena diskuse
- nebyla jiná možnost
- Osprey měl kam odejít
- neznamená to uplný konec působení Ospreye na chytej
- podaří se využít nové příležitosti
- toro má jistě potenciál k zodpovědnému plnění své nové funce a chuť jej plně uplatnit
- není důvod dělat předběžné závěry, vše je otevřené
a ano, jsem tím studiem podnikového managementu už asi trošku zdegenerovaný…
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:46® Chorchus
-
osprey> čtu to jako opařeny a nechce se mi to věřit. Rovněž mi nepřísluší to kritizovat a proto se zmůžu pouze na obrovské poděkování, neboť jsi mi byl velmi blízký svými názory nejenom na rybařinu. Budeš mi moc chybět Mirku. Ještě jednou dík. J.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:45® fila
-
chosebaits> ja to nedokazal,takhle hezky vyjadrit…
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:13® chosebaits
-
Tak to je teda mrda!!!Tahoun a člověk co tomu tady dával tvář je fuč.Hmmm.
Dočítám se že měl jiné názory než majitel a proto konec.Možná měl názory jiné nebo naslouchal veřejnosti-chytejákum a tak to pak podával ven.Hlavně byl člověkem a rybářem a tak asi prezentoval své oběktivní názory.
Nebojím se říci že měl asi reálné názory s čistým umyslem a né s umyslem jiným. Takto vlastně dopadl i veletrh FF.První to začalo tím že se udělá veletrh pro rybáře v Praze ,nebo tu žádný nebyl a když se to povedlo tak přišel LEVEL číslo 2.
Míro,díky za vše.
Tome,příjemný start.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:12® hraji
-
fila> mám rukavice bez prstů (bez špiček) od vietnamců za deset korun, když je moc velká zima, tak tenké fleecové, a když je moc velká zima, tak oboje přes sebe, vláčet se dá, horší je to s manipulací s rybou a háčky
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:06® fila
-
hraji> dik
Ani neverim,ze neco vygumuju,ale potrebuju se vyzit.Letos mam jen jednoho candada pred zahajenim na chlebovou kurku ze dna.
Boty mam ok,ale ruce mi asi zmrznou.Rukavice mi vadej,kdyz vlacim,jak to resis ty?
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:51® sus1
-
hraji>
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:51® Fryw
- snad to nebude tak hrozny –
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:50® hraji
-
Fryw> tak v Brně už to hlásí jen +1, do rána bude mrazík mrazíček
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:48® hraji
-
sus1> v Brně být nesmí, když jdu na ryby, bych mohl uklouznout a upadnout.
) a už bych nevstal. To víš, věk se hlásí.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:45® Fryw
-
Ve Zbýšově (cca 20 km od Brna, směr JZ) jsme na tom hůř. Sice sucho ale teploměr ukazuje něco mezi –3 a –4 C
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:43® sus1
-
hraji> Proč by to měl bejt vtip ? Hlásí,že je všude,tak se ptam.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:42® hraji
-
fila> tak já mám stejné plány jako ty, taky přívlač. Držím palce ať se zadaří.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:41® hraji
-
Fryw> tak to se ti opravdu ta příprava moc nevyvedla. Mě vadí zima na ruce, musímmít ruce v teple a je fajn
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:40® fila
-
Zasel jsem neplanovane na
urovnat myslenky.
Rano vyrazim po 14ti dnech pauzy premluvit candose.Ja s vlacakem a kamarad na rybicku,tak uvidime.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:38® hraji
-
sus1> to není povedený vtip, není u nás žádný, v Brně je cca 2 stupně nad nulou a sucho. Žádné srážky dnes nepřiletěly.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:38® Fryw
-
hraji> Jak nejsou nohy v teple, nepomůže sebelepší bunda.
Jak jsem zmínil ty Jestřabice, tak tam kromě selhání obuvi došlo i k dalšímu zádrhelu. Omylem jsem si místo horního dílu termoprádla vzal bílou dámskou blůzku. No, hřála, ale bohužel jen do půlky zad a po lokty. Naprosto jsem se zpronevěřil pionýrskému „vždy připraven“.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:35® sus1
-
hraji> Správně.
Kolik je u vás sněhu?
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:32® hraji
-
sus1> čajíček bude v termosce po ruce, ale pro jistotu se zastavíme cestou domů na další.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:31® sus1
-
hraji> Jj, přituhuje a tak je třeba se nadít do zimního.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 20:31:45 uživatelem sus1.Na čaj cestou nazpět.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:30® hraji
-
Fryw> máš pravdu, že oblečení a obutí je v zimě strašně důležité, protože jak je ti zima, nevychutnáš si ten lov. Na botách se rozhodně nevyplatí šetřit
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:27® Fryw
-
Na čt2 dnes už druhej zajimavej dokument. Momentálně jezero Malavi.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:23® Fryw
-
Jinak, většinu vercajku jsem zazimoval. Nechal jsem vytaženej jen vlačák a bolo. Ale ještě uvidím, jestli se přemluvím k tomu to použít. Nemám vlastně momentálně solidní boty, s kterejma bych se nebál vyrazit někam do přírody v nečase…Kožené šněrovací boty koncem září v Jestřabicích totálně selhaly a zbytek pobytu jsem trávil v teniskách. To bylo zdravo.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 20:24:51 uživatelem Fryw. - Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:22® Fryw
-
hraji> Naštěstí mám ještě s kým zajít. No a chodit sám na
a třeba dopoledne, to by byl už důvod k vážnému zamyšlení.
Je pravda, že si někdy sám na to jedno
sednu. Ale to vyjimečně, většinou když na něco (autobus, vlak…) nebo někoho čekám…
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:17® hraji
-
sus1> neboj se, připravil jsem si takovou horu oblečení, že když uklouznu a spadnu, ani to neucítím. Ale na druhou stranu říkám, nemáme to rybaření za trest, když je zima, jdeme do hospody na čaj.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:13® sus1
-
hraji> Tak hlavně nezapomen na teplé oblečení?!, přeci jenom už jsi starší ......
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:12® hraji
-
mvincik> no, sdílím tvé tušení taky. Ale necháme se překvapit.