Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:59® HaD
HaD

Vážení návštěvníci, s Mírou jsme během posledního roku začali vidět rozdílně některé koncepční věci ohledně serveru a celkově naší spolupráce. Snažili jsme se společně některé věci korigovat a dojít ke shodě. Tak jak to však v životě bývá, ne vše se ale podaří a dostali jsme se k okamžiku, kdy před námi bylo rozhodnutí jak dál. A rozhodnutí, ačkoliv bylo velmi obtížné a složité, jsme učinit prostě museli. Jestli bylo správné či nikoliv ukáže jen čas. Dejte nám tedy prosím onen čas. Děkuji

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:57® filip111
filip111

Robur> to by asi nedali, ale Manice to tu ukončil sám od sebe, tak by se to dalo udělat, že to bylo jeho poslední přání.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:54® foks01
foks01

cormoran> taky vy jste dobrý hyeny,ještě mu tu ani nevychladla karta a už se supi slétávaj:-D :-D

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:53® Robur
Robur

cormoran> vem si Ospreyovi, nebudeš muset pracovat do konce života:-D

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:52® filip111
filip111

cormoran> áá, no tak jsi byl rychlejší. Zrovna jsem se chystal vznést dotaz.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:48profil byl smazán

David Havlíček> budeme-li k sobě upřímní, tak sám musíš uznat že třeba na pokec v přívlači,která má taky třeba 100 příspěvků za měsíc to tu zrovna moc ideální klima není,takže si povídám u sousedů.Nicméně občas sem Mrknu a rád jsem si přečetl nějaký článek od Ospreye popř. nějakou recenzičku.A bylo jich tu za ty roky docela dost.Míra je neuvěřitelně kvalitně plodnej a chytrej chlap.Proto jsem vyslovil svoje obavy,že tu díru po něm bude někdo těžko lepit.Ale třeba se pletu- život mě naučil že zázraky se dějí.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 13:49:09 uživatelem .
Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:44® cormoran
cormoran

Mám dotaz na někoho kompetentního.

Před velmi krátkou dobou odešel z našich chytejřad můj kamarád mannice. S dalším kamarádem filipem111 jsme se dohodli, že bychom se zeptali, jestli by na nás dva nemohli být převedeny fišbony opustivšího bývalého chytejáka. Děkujeme.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:40profil byl smazán

David Havlíček> jo jestli se to nechá nazvat životem-dostal jsem avízo,že tady proběhla nějaká sametová defenestrace a řekl jsem si že si to přece nemůžu nechat ujít:-)

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:37® Robur
Robur

BigMike> pohřebák si dělá mauzoelum, tak to si ho nech.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:35® HaD
HaD

Flip> A helemese, Ty jsi ještě živ? :-)

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:29profil byl smazán

Osprey odejit? ajajaj-nastanou těžké časy:-((

Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:08® skwor
skwor

Tak jsem právě dočetl do konce, co se tu od včerejšího večera stalo. Chodím sem už od roku 2005 a něco podobného vidím poprvé. Myslím, že to jenom dokazuje, jaký přínos Osprey byl. Budoucnost už mají v rukou jiní, tak uvidíme…

Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:49® Tino
Tino

David Havlíček> respektujeme, jen ohlášení ve Všeobecné diskuzi tomu dává nádech podivnosti.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:47® cormoran
cormoran

BigMike> Skvělej příběh! Zasmál jsem se, držel v sobě napětí a pak tězce polknul zvedající se oběd:-D Ale máš recht:->

Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:30® sethy
sethy

koubic> Já vím si monitor :-D

Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:28® BigMike

cormoran> je to tak! Jednou, kdysi v již zapomenutém čase, když jsem byl mlád a jezdil k babičce, dědovi, strýčkovi, tetičce, bratranci Pepovi, Frantovi a Jirkovi na prázdiny, stala se podobná příhoda. V malém, pozapomenutém nebesáku poblíž vepřína, kam jsme chodili chytat rybky a koupat se, se utopila svině. Říkalo se to, my klucí u toho nebyli! Bohužel jsem to byl já, který to potvrdil a to tak, že jsem při koupání a potápění u dna do něčeho hodně měkkého a velkého narazil! Vyplu jsem k hladině a vedle mě se vynořila nafouklá, krásně uzrálá prasnice! Jestli existuje disciplína výstup z vody na břeh v co nejkratším čase, jsem dodnes neoficielním rekordmanem. Klucí se mohli zbláznit smíchy, já se klepal v zimnici, blil a už v životě do té vody nevlezl! Prostě jak to není v sudu, v betonu nebo zatěžkaném pletivu, vše se jednou nafoukne a vyplave! Vím to, dělal jsem 6 let na pohřebce!:))))

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 12:29:44 uživatelem BigMike.
Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:13® cormoran
cormoran

…a už se to dere na povrch jak nafukující se zdechlina…

Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:56® BigMike

Robur> Bože muj, jak dlouho ještě tohle budu slýchávát?!?:)))Řek­nu to takhle: „Už ti ho nevrátím“! Je spolu s vícero předměty ukryto na tajném místě a počítá se s ním jako s exponátem do připravované síně slávy, kterou připravuji v jedné světniče hluboko ve sklepě! A bude u něj popiska – Toto ušmudlané obinadlo od nezištného Robura zachránilo další vláčkařskou kariéru Velkého Big Majka! Tak to prostě je a bude! Ale mohu ti zaslat jiné, byť ne tak relikviální – právě ruším starou lékárničku z moto stroje JAWA Mustang!:)) A co se týče mých současných problémů, více najdeš u „nás“ woblerářů. Tam jsem s tím tak profláklý, že tam už nikdo radši nepíše:(

Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:31® Robur
Robur

BigMike> jaké zdravotní problémy. Laskavě neumírej, ještě jsi nevrátil obinadlo:-D .

Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:22® BigMike

Koukám, koukám, řeším si své podružné zdravotní problémy a tady se mezitím hroutí Atlantida:)) To se tedy dějou věci!!! Laik se diví, odborník žasne, zúčastněné strany vědí, veřejnosti nepovědí… Prostě to berme tak, že někde něco zaskřípalo, něčeho již bylo příliš a ono se občas nározy na nějaký děj rozejdou diametrálně a navždy!!! Král je mrtev, ať žije král!:)

Míro, tobě díky za vše, tobě Tome držím palce na startu!!!

Míra se ve světě vůbec, ale vůbec neztratí, možná si už i vydechl úlevou nad ztrátou tlaku na svoji osobu, především i ze své strany hřiště – je maximalista a to někdy hodně tlačí ke zdi. Na druhou stranu se zase zbavil povinné loajality k majiteli a snad se nyní ve svých článcích opře i do témat, která byla tabu!!! Otázkou je, jestli nám sdělí, kde bude publikovat:)))My si ho ale najdeme!!!:)

Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:02® HaD
HaD

Přátelé, respektujme prosím soukromé záležitosti.

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:55® HaD
HaD

mvincik> Bude pěkně mrazivo. Já mám v plánu štikovanou a jen se bojím, aby nezamrzaly očka.

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:53® mvincik
mvincik

koubic> Někdy, pokud se s Mírou potkám a on se bude chtít na toto téma bavit(o čemž pochybuji), třeba na ten rozhovor dojde. Psát SZ mu ale nebudu, hned z několika důvodů.

A jinak přátelé, je dnes poslední den, kdy mohu na P vodě poškádlit lipany a vzhledem k tomu, že je počas zatím v celku přívětivý, jdu to zkusit. :-) A odpol zkusim níky s kamarádem JHolcem. Víkend začíná…

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:51® kubas
kubas

koubic> Ajé, už to začíná :-D .....

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:47® koubic

mvincik> čau Míro, schválně se Ospreye zeptej, znáš ho osobně, proč dostal vyhazov. Pokud mám správné informace, budeš důvodem zhnusen

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:42® koubic

sethy> moc sem nepíšu, ale občas sem zajdu. Sleduju to už od začátku, co to sem David Havlíček napsal

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:39® Fugas

Hmmm, docela překvapivá zpráva…za sebe mohu napsat, že jsem sem chodil hlavně kvůli ospreyovi. Jeho styl a jistý svéráz mi nějak přirostl k srdci, bude tu chybět.. Přeji novému chytej i Mírovi hodně štěstí!

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:31® Robur
Robur

jestli vy jste slávisti, tak já teda ne!!!

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:28® mvincik
mvincik

sethy> :-D

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:25® sethy
sethy

koubic> šmarja ty už to taky víš? To se šíří rychle jak blesk.