Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:21® kubas
-
nnnap> Svatá pravda. „Řídit“ od vrchu se dá třeba restaurace nebo firma o 10 zaměstnancích, ale větší masa lidí, pokud s něčím nesouhlasí tě takřka vždy sežere… Nejkrásněji to bylo vidět právě na té Slávii
.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:20® koubic
-
nnnap> souhlasím, ono až vyjde na povrch ta pravá příčina Ospreyovo vyhazovu, tak sem opravdu moc lidí chodit nebude.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:13® nnnap
-
Mary> lenka filipová?
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:11® nnnap
-
komunitní věci se nedají brát jako normální byznys. Řebíček si taky myslel, že má Slávii. Majitelé Baníku si také mysleli, že si můžou dělat s baníčkem co chcou. Hovno. Oba narazili a zachraňují to fans. Je třeba ctít pravidla komunikace. Potom můžu řídit byznys, byť vlastní firmy.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:11® sethy
-
Martin Chmelík> To bylo bráno jako žert, všimni si toho smajla.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:00® revoke
-
džigit> k diskuzi s adminy – na pozadi behu webu se deje vic, nez pak muzete poznat. Osobne pro chytej pracuji nekolik desitek hodin mesicne.. Diskuzi sledujeme a pokud je to mozne, reagujeme a veci napravujeme.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:55® Mary
-
Odkaz z Face…od Džigita, když budete šířit, možná bude dopadena.
Smutné,ale důležité!Prosím sdílejte,nebo i jinak pomozte.Žádná zlodějina nesmí nikomu projít! Kamarádi,přátelé.Obracím se na Vás s prosbou o pomoc.Na uvedené společné fotce je i ženština(blondýna,menší postavy,obrýlená),která si od kamaráda…Hakliho(ten na vozíku)pujčila kytaru cca za 24 000 Kč a pak se i s kytarou ztratila jak pára na kotlíkem.Proto bychom byli rádi za jakoukoliv informaci pohybu této ženštiny,říká si „MEČIÁROVKA“ a má se pohybovat v okolí Českých Budějovic.Volejte i na mobil č.723768307 Dík Walda z Čenkova
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:57:25 uživatelem Mary. - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:48® Martin Chmelík
-
Za sebe jsem zde napsal co jsem chtěl a dále nehodlám diskutovat protože ta diskuze mi připomíná NĚCO. Děkuji Mírovi, držím palce CHYTEJ a Tomášovi. Nějací návštěvníci zmizí, nějací přijdou. To je život, každý je nahraditelný.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:48:51 uživatelem Martin Chmelík. - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:41® Tomik
-
Sice se zde již moc nevyjadřuju,ale čtenář jsem pravidelný. Chci tímto příspěvkem poděkovat Mírovi za jeho práci, bylo to fajn a Tvoje práce zde zanechala obrovskou stopu.
Zároveň chci přivítat Toma a těším se na změny, které s sebou určitě přinese…
PS: Změna je život! a život je fajn…
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:40® džigit
-
Martin Chmelík> obávám,že ne.Dáváš dostatečně najevo „svůj“ úhel pohledu na nastálou situaci, ale v něčem máš pravdu,jenže když budu platit,tak za jinou kvalitu a pružnější reakce stran majitele a odpovědných/bez urážky vůči někomu/,jinak to půjde do kytek.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:42:55 uživatelem džigit.
Projeď si zpětně žádosti v diskuzi s adminy a reakce na ně… - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:39® MP-E65mm
-
Martin Chmelík> Ale já se nebojím, jsi dospělý člověk a máme demokracii, takže se vyjadřuj směle dál.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:36® Martin Chmelík
-
džigit> Ale uvědomil. Nicméně bych si neodvážil, brát Davidovi právo na výběr zaměstnanců. Platí je totiž on! On musí peníze vydělat. Až bude členství na CHYTEJ.cz zpoplatněno, pak můžeme „kecat“ i do personálního obsazení.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:36® revoke
-
Bigpista> zhodnotil jsi to opravdu moc hezky.
Osobne se domnivam, ze neslo o vymenu redaktoru. Proste jen neco skoncilo a tak tam neco jineho zase zacina.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:39:07 uživatelem revoke. - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:32® džigit
-
Martin Chmelík> a to je přesně ono. Koukáš na to jako „tvrdý“ majitel firmy. Komu v tomhle straníš si dal dostatečně najevo.Jen sis opravdu,ale opravdu nikdy neuvědomil,čím byl tento server s Ospreyem vyjímečný…
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:34:37 uživatelem džigit.
Tahle komunita,které si na hony daleko, utrpěla ránu a prostě se z tím nějak vypořádává.Sic každej po svým,ale i tím dávaj najevo tu vyjímečnost… - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:29® Martin Chmelík
-
hraji> do toho ti vůbec nic není. Ale když to chceš vědět, žádné. Na rozdíl od politiků se živým poctivou prací a státu odvádím slušné daně, byť skřípu u toho zubama.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® Martin Chmelík
-
MP-E65mm> Neboj, už se vyjadřovat nebudu. Ono v podstatě to nemá smysl. Každý má svou pravdu, každý má možnost volit si své zaměstnance.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® džigit
-
hraji> jisté je,že téma vláčení zajištěno bude, na plavanou se tu snad ještě občes zjevíš Ty,ale feeder? Feederu nastane chudé období…
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® hraji
-
Martin Chmelík> a ty jsi zastupitel které pražské městské části?
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:22® Martin Chmelík
-
hraji> já MRK respektuji. Tečka konec. Jen jsem si dobvolil poznamenat, že nemám rád demonstrativní sebevraždy. A ty tu někdo předváděl.
JINAK ŠKODA, ŽE AKTIVITA NĚKTERÝCH DISKUTUJÍCÍCH SE NEPŘENESE DO POLITIKY. PAK BY TÉTO ZEMI NEVLÁDLI Z M R D I.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:24:09 uživatelem Martin Chmelík. - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:22® Kazan
-
džigit> i ty máš pravdu předsedo
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:21® hraji
-
džigit> jo, já to chápu.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:15® džigit
-
hraji>Máš pravdu předsedo
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:16:20 uživatelem džigit.víš,ono je pro některé opravdu těžké se smířit s tím,že tou nešťastnou prezentací výměny redaktorů,se vlastně pozapomělo na prohlášení typu: děláme to pro Vás a Vy děláte tento server. Tak nějak jim došlo,že je to byznys a ne „rodina“.
Jisté je, že to tu navštěvovalo dost lidí kvůli Mírovi a ne kvůli Davidovi /bez urážky,nemyslím,že bych s náčelníkem nevycházel v dobrém/
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:13® MP-E65mm
-
Martin Chmelík> Nemyslím si to, ostatně stačí si přečíst diskuze níže. Možná tlačíš moc na pilu, otázkou je jestli to nebude kontraproduktivní
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:11® hraji
-
Martin Chmelík> ale každý má právo napsat tři písmena. Třeba o mně je zcela veřejně známo, že jsem aktivní jako autor na obou serverech. A neměl s tím nikdo problém. A moje články mají zde na Chytej velmi slušnou „návštěvnost“. Zájem o plavanou zde na Chytej je malý, pokud bude ještě nižší, vyplatí se vůbec sem psát? Nebudou pak ona tři písmena jedinou rozumnou alternativou? Já chápu, že vy osobně nemáte MRK v oblíbených. Ale čí to je vina?
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:09® olda
-
Pokud vezmeme selský rozum,tak nám musí vyjít že to byl vyhazov za slušnou práci. Kdyby redaktor odešel sám z vlastní vůle už dávno by se o tom vědělo že se něco takového chystá.Pan majitel by měl vysvětlit jak se věci mají,redaktor to vysvětlovat nebude,já bych to také neudělal.Bez vysvětlení vždy vznikají konspirační teorie.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:09® Kazan
-
Martin Chmelík> ale tady o tora vůbec nejde. Za prvé, spousta lidí tu psala včetně tora že to nebude mít jednoduchý. Za druhé pevně věřím že tomu bude dávat co bude moct. Tady jde jen o to že změna byla udělaná náhle a podivně zdůvodněna.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:08® nerf
-
Martin Chmelík> Já si nemyslím, že by tu Tomáše někdo odsuzoval. Spíš místní diskutéry mrzí, že odchází někdo výjimečný a to ještě za mlhavých okolností. Ale i já jsem toho názoru, že do „proč“ nám diskutujícím zas až tak moc není.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:05® džigit
-
Martin Chmelík> nějak jsem si nevšim,že by Toma někdo odsuzoval.Ty jsi někdy hodně ponořen v byznysu,viď?
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:02® Martin Chmelík
-
MP-E65mm> Jo to chápu. Ale mě jako návštěvníka a čtenáře nejvíce zajímá, jak na Mírovu práci naváže Tomáš. Tato výměna má pouze dvě roviny. Buď bude přínosem nebo ztrátou. Ještě ani Tomáš neměl šanci ukázat své kvality a už se tu odsuzuje, někteří demonstrativně píší tři písmena M R K. Klasika český národ, kritizovat umí každý blbec.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:02:33 uživatelem Martin Chmelík. - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:01® mvincik
-
Bigpista> Napsal jsi to myslím si, velice dobře. I já píšu v klidu a s rozvahou.