Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:21® kubas
kubas

nnnap> Svatá pravda. „Řídit“ od vrchu se dá třeba restaurace nebo firma o 10 zaměstnancích, ale větší masa lidí, pokud s něčím nesouhlasí tě takřka vždy sežere… Nejkrásněji to bylo vidět právě na té Slávii :-) .

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:20® koubic

nnnap> souhlasím, ono až vyjde na povrch ta pravá příčina Ospreyovo vyhazovu, tak sem opravdu moc lidí chodit nebude.

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:13® nnnap
nnnap

Mary> lenka filipová?

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:11® nnnap
nnnap

komunitní věci se nedají brát jako normální byznys. Řebíček si taky myslel, že má Slávii. Majitelé Baníku si také mysleli, že si můžou dělat s baníčkem co chcou. Hovno. Oba narazili a zachraňují to fans. Je třeba ctít pravidla komunikace. Potom můžu řídit byznys, byť vlastní firmy.

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:11® sethy
sethy

Martin Chmelík> To bylo bráno jako žert, všimni si toho smajla.

Pátek 30. listopadu 2012 v 11:00® revoke
revoke

džigit> k diskuzi s adminy – na pozadi behu webu se deje vic, nez pak muzete poznat. Osobne pro chytej pracuji nekolik desitek hodin mesicne.. Diskuzi sledujeme a pokud je to mozne, reagujeme a veci napravujeme.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:55® Mary
Mary

Odkaz z Face…od Džigita, když budete šířit, možná bude dopadena.

Smutné,ale důležité!Prosím sdílejte,nebo i jinak pomozte.Žádná zlodějina nesmí nikomu projít! Kamarádi,přáte­lé.Obracím se na Vás s prosbou o pomoc.Na uvedené společné fotce je i ženština(blon­dýna,menší postavy,obrýle­ná),která si od kamaráda…Hakli­ho(ten na vozíku)pujčila kytaru cca za 24 000 Kč a pak se i s kytarou ztratila jak pára na kotlíkem.Proto bychom byli rádi za jakoukoliv informaci pohybu této ženštiny,říká si „MEČIÁROVKA“ a má se pohybovat v okolí Českých Budějovic.Volejte i na mobil č.723768307 Dík Walda z Čenkova

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:57:25 uživatelem Mary.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img89504.jpg
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:48® Martin Chmelík

Za sebe jsem zde napsal co jsem chtěl a dále nehodlám diskutovat protože ta diskuze mi připomíná NĚCO. Děkuji Mírovi, držím palce CHYTEJ a Tomášovi. Nějací návštěvníci zmizí, nějací přijdou. To je život, každý je nahraditelný.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:48:51 uživatelem Martin Chmelík.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:41® Tomik
Tomik

Sice se zde již moc nevyjadřuju,ale čtenář jsem pravidelný. Chci tímto příspěvkem poděkovat Mírovi za jeho práci, bylo to fajn a Tvoje práce zde zanechala obrovskou stopu.

Zároveň chci přivítat Toma a těším se na změny, které s sebou určitě přinese…

PS: Změna je život! a život je fajn…;-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:40® džigit

Martin Chmelík> obávám,že ne.Dáváš dostatečně najevo „svůj“ úhel pohledu na nastálou situaci, ale v něčem máš pravdu,jenže když budu platit,tak za jinou kvalitu a pružnější reakce stran majitele a odpovědných/bez urážky vůči někomu/,jinak to půjde do kytek.
Projeď si zpětně žádosti v diskuzi s adminy a reakce na ně…

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:42:55 uživatelem džigit.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:39® MP-E65mm
MP-E65mm

Martin Chmelík> Ale já se nebojím, jsi dospělý člověk a máme demokracii, takže se vyjadřuj směle dál.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:36® Martin Chmelík

džigit> Ale uvědomil. Nicméně bych si neodvážil, brát Davidovi právo na výběr zaměstnanců. Platí je totiž on! On musí peníze vydělat. Až bude členství na CHYTEJ.cz zpoplatněno, pak můžeme „kecat“ i do personálního obsazení.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:36® revoke
revoke

Bigpista> zhodnotil jsi to opravdu moc hezky.

Osobne se domnivam, ze neslo o vymenu redaktoru. Proste jen neco skoncilo a tak tam neco jineho zase zacina.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:39:07 uživatelem revoke.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:32® džigit

Martin Chmelík> a to je přesně ono. Koukáš na to jako „tvrdý“ majitel firmy. Komu v tomhle straníš si dal dostatečně najevo.Jen sis opravdu,ale opravdu nikdy neuvědomil,čím byl tento server s Ospreyem vyjímečný… :-((
Tahle komunita,které si na hony daleko, utrpěla ránu a prostě se z tím nějak vypořádává.Sic každej po svým,ale i tím dávaj najevo tu vyjímečnost…

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:34:37 uživatelem džigit.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:29® Martin Chmelík

hraji> do toho ti vůbec nic není. Ale když to chceš vědět, žádné. Na rozdíl od politiků se živým poctivou prací a státu odvádím slušné daně, byť skřípu u toho zubama.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® Martin Chmelík

MP-E65mm> Neboj, už se vyjadřovat nebudu. Ono v podstatě to nemá smysl. Každý má svou pravdu, každý má možnost volit si své zaměstnance.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® džigit

hraji> jisté je,že téma vláčení zajištěno bude, na plavanou se tu snad ještě občes zjevíš Ty,ale feeder? Feederu nastane chudé období… :-((

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® hraji
hraji

Martin Chmelík> a ty jsi zastupitel které pražské městské části? :-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:22® Martin Chmelík

hraji> já MRK respektuji. Tečka konec. Jen jsem si dobvolil poznamenat, že nemám rád demonstrativní sebevraždy. A ty tu někdo předváděl.

JINAK ŠKODA, ŽE AKTIVITA NĚKTERÝCH DISKUTUJÍCÍCH SE NEPŘENESE DO POLITIKY. PAK BY TÉTO ZEMI NEVLÁDLI Z M R D I.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:24:09 uživatelem Martin Chmelík.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:22® Kazan

džigit> i ty máš pravdu předsedo:-> :-((

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:21® hraji
hraji

džigit> jo, já to chápu.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:15® džigit

hraji>Máš pravdu předsedo :-) víš,ono je pro některé opravdu těžké se smířit s tím,že tou nešťastnou prezentací výměny redaktorů,se vlastně pozapomělo na prohlášení typu: děláme to pro Vás a Vy děláte tento server. Tak nějak jim došlo,že je to byznys a ne „rodina“.
Jisté je, že to tu navštěvovalo dost lidí kvůli Mírovi a ne kvůli Davidovi /bez urážky,nemyslím,že bych s náčelníkem nevycházel v dobrém ;-) /

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:16:20 uživatelem džigit.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:13® MP-E65mm
MP-E65mm

Martin Chmelík> Nemyslím si to, ostatně stačí si přečíst diskuze níže. Možná tlačíš moc na pilu, otázkou je jestli to nebude kontraproduktivní :-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:11® hraji
hraji

Martin Chmelík> ale každý má právo napsat tři písmena. Třeba o mně je zcela veřejně známo, že jsem aktivní jako autor na obou serverech. A neměl s tím nikdo problém. A moje články mají zde na Chytej velmi slušnou „návštěvnost“. Zájem o plavanou zde na Chytej je malý, pokud bude ještě nižší, vyplatí se vůbec sem psát? Nebudou pak ona tři písmena jedinou rozumnou alternativou? Já chápu, že vy osobně nemáte MRK v oblíbených. Ale čí to je vina?

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:09® olda
olda

Pokud vezmeme selský rozum,tak nám musí vyjít že to byl vyhazov za slušnou práci. Kdyby redaktor odešel sám z vlastní vůle už dávno by se o tom vědělo že se něco takového chystá.Pan majitel by měl vysvětlit jak se věci mají,redaktor to vysvětlovat nebude,já bych to také neudělal.Bez vysvětlení vždy vznikají konspirační teorie.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:09® Kazan

Martin Chmelík> ale tady o tora vůbec nejde. Za prvé, spousta lidí tu psala včetně tora že to nebude mít jednoduchý. Za druhé pevně věřím že tomu bude dávat co bude moct. Tady jde jen o to že změna byla udělaná náhle a podivně zdůvodněna.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:08® nerf

Martin Chmelík> Já si nemyslím, že by tu Tomáše někdo odsuzoval. Spíš místní diskutéry mrzí, že odchází někdo výjimečný a to ještě za mlhavých okolností. Ale i já jsem toho názoru, že do „proč“ nám diskutujícím zas až tak moc není.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:05® džigit

Martin Chmelík> nějak jsem si nevšim,že by Toma někdo odsuzoval.Ty jsi někdy hodně ponořen v byznysu,viď? :-))

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:02® Martin Chmelík

MP-E65mm> Jo to chápu. Ale mě jako návštěvníka a čtenáře nejvíce zajímá, jak na Mírovu práci naváže Tomáš. Tato výměna má pouze dvě roviny. Buď bude přínosem nebo ztrátou. Ještě ani Tomáš neměl šanci ukázat své kvality a už se tu odsuzuje, někteří demonstrativně píší tři písmena M R K. Klasika český národ, kritizovat umí každý blbec.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:02:33 uživatelem Martin Chmelík.
Pátek 30. listopadu 2012 v 10:01® mvincik
mvincik

Bigpista> Napsal jsi to myslím si, velice dobře. I já píšu v klidu a s rozvahou.