Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:00® nerf

Jinak, já jsem tu relativně nový a nebudu tady brečet nad špatným hrobem. Ospreyovy články mi i za tu krátkou dobu přirostly k srdci a já mu poděkoval mejlem. Jen bych rád poznamenal, že si myslím, že výměra redaktorů nebyl od pana Havlíčka zrovna moudrý tah… No, čas ukáže.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:59® hraji
hraji

Nastalá situace a diskuze k ní je přesným obrazem toho, že prostě schází informace a kde schází informace, tam je prostor pro dohady. Na druhou stranu je třeba respektovat, že pracovně právní vztah je věcí Davida a Mirka, nikoliv diskutujících na Chytej. Pak už záleží jen na osobním založení diskutujícího, zda to pojme klidně a nebo nějak kontroverzněji. Mě tato změna taky zaskočila, zejména její rychlost a způsob oznámení. Jako zaměstnavatel vím, jak za normálních okolností probíhá ukončení pracovního poměru a tak i mě napadají různé varianty. Já věřím, nebo chci věřit, že změna proběhla v mezích slušného a zákon respektujícího chování. Jen je potřeba si uvědomit, že každý zde má právo vyjádřit svůj názor, ať už je pozitivní a nebo negativní. Dokonce mám pochopení i pro některé ostré reakce končící zrušením profilu, i když si nemyslím, že by to cokoliv změnilo.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:59® mvincik
mvincik

Tak ono přátelé, diskutující, je samo sebou divná již věta z Davidova prhlášení, kdy napsal, že v rámci rozvoje atd… Přeci, když se chci dále rozvíjet, nebudu se zbavovat KLENOTU své firmy. V tom již vidím první podivné. A nahrává to pak těmto spekulacím, to je jasné.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:58® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno. Myslím, že to chce zklidnit emoce. Důvody výměny redaktorů znají David i Míra. Ani jeden se o nich nechce šířit. Asi pro to mají důvod. My to můžeme buď respektovat, nebo odejít. Neznám Míru zdaleka tak dobře, jako ho znají někteří z vás, ale jsem přesvědčen, že diskuze v tomto tónu by se mu ani za mák nelíbila. Pokud vím, on sám měl rád, když byla diskuze věcná. Jakmile sklouzla k urážkám a vyhrožování, obvykle poměrně rázně zakročil. Nepřijde vám tenhle čurbes trochu jako neúcta k jeho práci? Současná podoba chytej je z velké části jeho dílo. Ať už odchází v dobrém či zlém, určitě by nechtěl, aby se rozpadlo všechno, na čem tu tři roky velmi intenzivně pracoval. Navíc si asi nikdo nemohl myslet, že tu Osprey bude klepat do klávesnice až do důchodu. Přiznávám, že rychlost té změny a nedostatek informací jitří i mojí představivost. Jenže dobře vím, že se pravděpodobně nikdy nedozvím proč, zač a nač. Ještě napíšu něco. Toro bude mít těžkou práci i bez toho, aby ho tu „štamgasti“ brali jako někoho, kdo ospreye vyhnal. Dejte mu krůtí brk taky šanci.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:56® nerf

Martin Chmelík> Myslím si, že návrh zdražit reklamu 2× byla jen nadsázka..

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:51® MP-E65mm
MP-E65mm

Martin Chmelík> Lidi to zajímá a zajímat bude. Stejně se ty důvody dozví. Otázka času. O tom jsem naprosto přesvědčen. Za sebe můžu říct, že toto počínání nechápu, ale dokážu se s tím smířít.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:46® Martin Chmelík

Robur> Asi tedy opravdu nepochopil. Kdo se pohybuje v marketingu tak ví, že ceny inzerce naopak klesají. Všude.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:46® Kazan

Martin Chmelík> ano, řekl bych že o to tu jde celou dobu;-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:44® Martin Chmelík

MP-E65mm> Ano souhlasím. Asi by bylo prospěšné, aby obě strany řekli, proč k tomu došlu. Jinak se budou množit fámy, polopravdy.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:42® Robur
Robur

Tora, bych nepodceňoval. Myslím si, že má velký archív a je rozhodně dobrý vypravěč. Každopádně Osprey laťku kvality posadil hodně vysoko, což je dobře. Ostatní by měli taky něco napsat a můžeme srovnávat, třeba i Tora můžete nahradit:-) . Každopádně trohu té osvěty, PROČ? By tedy neškodilo. Takhle to připomíná Skřivánky na niti…paralela s otázkou: Kde je Osprey? se tu nabízí.

Pro Martina Chmelíka – ten příspěvek s 2 redkatory co psal tuším Sethy jsi moc nepochopil.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 08:53:19 uživatelem Robur.
Pátek 30. listopadu 2012 v 9:41® Martin Chmelík

Kazan> Nerozumíme si. Já jen komentoval vyjádření, že nelze reklamu zdražit 2× v dnešní době. Nic víc, nic míň. S výměnou redaktorů to vůbec nesouviselo.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:40® MP-E65mm
MP-E65mm

Martin Chmelík> Možná proto, že jsou lidi překvapený. Možná proto, že mají pocit, že se tu děje něco, co vrhá dost velký stín . Naprosto normální reakce. Upřímně? já se tomu fakt, ale fakt nedivím. Možná ty koule nejsou na správném místě (bez urážky). Myslím si, že zdejší komunita by si zasloužila nalít čistého vína, protože server bez lidí = čisté zero, jestli mě chápeš.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:39® Martin Chmelík

Kazan> Vžádném případě jsem to nemyslel tak, jak píšeš. S MRKem tady někdo vyhrožoval a to se mi nelíbilo. Když to někdo chce udělat, tak ať to udělá, ale nemusí s tím „otravovat“ ostatní diskutující.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:37® Kazan

Martin Chmelík> pochopil bych ekomomickou situaci, níže někde je psáno paní Havlíčkovou že tou to není. Tady nejde o dva redaktory, tady jde o výměnu redaktora. Pokud by někde bylo psáno že to toro bude dělat z vlastního přesvědčení zdarma, tak jsem štont to pochopit.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:32® Kazan

Martin Chmelík> hm, teď jsi to zase rozštípl ty, takže komu se to nelíbí má jít na mrk? Já myslel že se tu vždy mohly prezentovat i nesouhlasné názory. Jediný co tu lidem vadí, že neví proč k tomu došlo. Způsob prezentace mi nápadně připomíná jednání naší vlády.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:32® Martin Chmelík

Někde níže jsem četl, že mohli být dva redaktoři, kdyby CHYTEJ zdražilo 2× inzerci. Bláhová to představa. Pisatel zřejmě absolutně netuší, jaká je současná ekonomická situace v oblasti prodeje rybářských potřeb.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:28® džigit

Piranha> tady ten důvod nikdo nezveřejnil a osobně ho bude vykládat každému zvlášť? Proč,aby to tu hned někdo propálil? Nenech se vysmát…

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:27® Martin Chmelík

Chytejáci, čtu diskuzi a je mi divně z toho, když si tu diskutující navzájem vyhrožují. Pokud má někdo pocit, že mu CHYTEJ už nemá co dát, pak chápu, že tu ukončí působení. Ten kdo na to „KOULE“ má, tak učiní v klidu a tichosti, ten kdo na to „KOULE“ nemá, vyhrožuje a píše tři písmena MRK. Jo, občas se stává, že ze sparťana je najednou slávista a naopak. Takový je život. Ale proč taková veřejná demonstrace? Způsobit davové šílenství?

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:25® Piranha
Piranha

džigit> proč myslíš :-|

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:19® džigit

Piranha> nó,tak teď si to rozsek…
Ten poslední odstavec teda je! ;-)

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 08:21:26 uživatelem džigit.
Pátek 30. listopadu 2012 v 9:14® Piranha
Piranha

Je to velká škoda, nemyslím si že by Tomáš odvedl stejnou nebo lepší práci.(nechci ho podceňovat ale!) Pendlovat mezi diskuzemi a držet to na uzdě uměl jen Míra.Je všestranně zaměřený oproti Tomášovi, který preferuje převážně dravce.Nevím jak bude řídit diskuzi na mouchárně, nebo feederu. Každopádně, pokud to tak má být, tak přeji hodně zdaru.

Kdo chce vědět proč, tak ať si napíše Mírovi mejla.Nemyslím si, že by David měl říkat důvody odchodu, Míra není vysoce postavený politik :-)) a je to myslím si osobní věc těch dvou.

Pátek 30. listopadu 2012 v 8:56® 1Mara
1Mara

No NAZDAR :-O Plně souhlasím s Alovem a Kazanem ! :-(( Dle toho jak to bylo psaný a podaný to vypadá dle mého , že Míra musel zkončit dosti rychle a náhle . Poznám to už jenom z jeho odepsanej přízpěvků že jeho odchod není zrovna košér a něco není v pořádku. Jsem plně přesvědčen že kdyby to věděl ohodně dřív , už by tady něco naznačil dopředu a pomalu se tady s lidmi rozloučil. Davide , je to tvá věc, firma , Chytej.cz a atd.ale jak už bylo tady psané , někteří lidi tady jsou něco skoro jako rodina a Míra BYL vždycky jako vedoucí,kamarád,držák,ra­dil,a atd. Zkrátka vidím v tom nějakou nekalost a stím osobně nesouhlasím. Tomáše Rosypala neznám osobně jako Míru , nebudu to ani porovnávat , ale Míra mě osobně dal něco čemu se říká rybářské srdce a pochopení.Díky Míro. Jen doufám že další zaměstnání má Míra už na cestě a nenastane mu s tímhle náhlím ukončeným zaměstnáním problém :-(( .

Pátek 30. listopadu 2012 v 8:44® cormoran
cormoran

Kazan> Ona kdyby celá ta situace byla úplně košér, tak se uvede na pravou míru hned. Já si potom někdy v budoucnu rád poslechnu z xtý ruky, jak to všechno bylo.

Nikdo neumírá a život jde dál, jen už to tu nebude takový, jak to bylo zažitý. Každej kdo sem chodil tak ví, že to tu Míra táhnul. Jeho osobitost a lidskost nikdo nenahradí. Tora neznám a nevím co od něj čekat, ale vzal si na bedra těžký břemeno. Třeba překvapí…

Míro, díky za všechno..

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 07:50:02 uživatelem cormoran.
Pátek 30. listopadu 2012 v 8:36® Kazan

Davide mě jen mrzí že nemáš dost koule na to říct proč k té změně dochází. Níže uvedené důvody to nevysvětlili nikomu. Chytej si tu vždy tak nějak zakládalo na domáckém, možná i rodinném přístupu k lidem. Pokud někdo z rodiny odejde ostatní ví proč. I v tý blbý továrně nám žeknou že pan xy odchází protože…, stejnak vědí že se to dřív nebo později rozkecá. Nevím co vzniklo za problém, ale i kdy by jste se pohádali, názorově rozešli, tak se to líp kouše, než tak jak je nám to prezentováno níže. Nikdo tady asi nebude diskutovat o tom, že jako zaměstnavatel máš právo měnit personální osazení firmy ale ve firmě se mění (tedy většinou) pokud si někdo z nějakého důvodu neplní své povinnosti. Pokud vezmu, jak nás to tu všechny se-e že Míra odchází asi to nebude zrovna tím, že by málo makal.

Pátek 30. listopadu 2012 v 8:24® hraji
hraji

Hezké dobré poslední listopadové ráno tohoto roku Chytej.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 07:24:35 uživatelem hraji.
Pátek 30. listopadu 2012 v 7:35® Shrek
Shrek

mažu do práce, ať je to pro tento týden co nejdřív za mnou. Hezký den všem, vinšuji!!

Pátek 30. listopadu 2012 v 7:32® toro
toro

David Havlíček> Helou, za chvíli vyrážím do terénu, takže budu mimo civilizaci. Přes den se pokusím někam dostat na signál, ale pokračování komunikace dám spíš až po návratu. Technika je sviňa! Vyšplouchne tě, když nejmíň potřebuješ a konspirace je na světě. Mně se s železnou pravidelností pokaká auto při cestě na zahájenou. Čubkapes!:-/

Pátek 30. listopadu 2012 v 1:16® HaD
HaD

revoke> ok. Děkuji. Věřím, že už každý svůj příspěvek nyní bez problému najde.

Pátek 30. listopadu 2012 v 1:12® revoke
revoke

Opraveno. Tvůj i můj příspěvek se mi nyní korektně načetl na jiném profilu (a prohlížeči), nepozoruji problémy.

Pátek 30. listopadu 2012 v 1:09® HaD
HaD

revoke> a je to tedy opraveno?