Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. listopadu 2012 v 10:22® Bigpista
-
Dobré ráno!
- Úterý 27. listopadu 2012 v 9:40® ladamaj
-
Krásné hezké ráno přeji.
- Úterý 27. listopadu 2012 v 9:29® skwor
-
Kazan> Ta barva se začne vyrábět pod označením Kazan
- Úterý 27. listopadu 2012 v 8:32® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Úterý 27. listopadu 2012 v 8:30® BoBo-Falknow
-
Alivio> Klasika – čím menší kudla, tím ostřejší žiletky
- Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:49® Shrek
-
Kazan> limited series?? Protekčňáku!!!
Já byl máčet běžné bílé hořavky – minikudla mi jí slupla celou a než jsem jí vytáhnul z vody, tak jí bestie tak zřídila, že byla nepoužitelná. A to jsem si myslel, že by mohla 2–3 štiky vydržet
- Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:22® hering
-
hraji> Ještě se stále může jednat o snahu dostat se k trdlištím.Vytírám potočáky získané výhradně z divokého chovu.Žádné bazénovky.První jikernačky dozrávají tak okolo 25 října,vrchol výtěru je v polovině listopadu,pak to nabírá sestupnou tendenci.Končívám s výtěrem okolo Mikuláše.Loni jsem poslední výtěr udělal týden před Štědrým dnem.Potíž je v prosinci jen s mlíčáky.Takto to tedy je s PO na Děčínsku
Minulý týden jsem pozoroval lososi v Kamenici a potočáci ještě vytloukali jámy.
- Pondělí 26. listopadu 2012 ve 21:51® osprey
-
hraji> Myslím, že by tu ještě mohl být pokus o výtěr. Už proto, že skákali a snažili se dostat výš. Nepředpokládám otravu v obou tocích. Jestli šli z řeky do potůčku, tak mohli zůstat pod tím stupněm, jestli byl problém v potůčku, mohli táhnout do řeky.
Letos je dost teplý podzim.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 19:00® Cudla
-
hraji> mohla to být druhá vlna.Sám jsem viděl na Chomutovce před pár lety tření v půli prosince,je i tato možnost…
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:25® HaD
-
Znečištění (chemické) nemusí byt vizuálně viditelné.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:10® hraji
-
David Havlíček> určitě ne, voda v řece byla čistá a zcela v pořádku.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 17:47® HaD
-
hraji> je to možné. Nehrálo roli nějaké znečištění?
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 16:29® hraji
-
Mám dotaz. Odborný. Pstruh obecný, forma potoční se vytírá v říjnu až v listopadu. To je známý fakt. O víkendu jsem pozoroval na potůčku skupinu asi dvaceti pstruhů, velikosti od cca 15 do 30 cm, jak se opakovaně snaží dostat z velké řeky přes nízký jízek do potůčku. Co je k vedlo? Nebyli vytření?
- Pondělí 26. listopadu 2012 ve 12:29® HaD
-
Tož dobré deň
Podívejte se na úžasné záběry lososů na tahu. Kéž bychom jednou takové měli v nějakém z našich filmů! http://www.chytej.cz/…_videa/1730/
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:27® mvincik
-
Bigpista> To věřím. Mě se ji ještě nepodařilo, za nějakých 15 let čapnout ani jednou. Ale ono to jednou přijde.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:20® Bigpista
-
mvincik> Děkuju. Byl jsem šťastnej jak blecha
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:13® mvincik
-
Bigpista> Pěkná žačka ve „Z lovu“. Je fajn, že se ukáže i taká dorůstající.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:57® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:40® Bigpista
-
mvincik> Ještě se mi směj
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:29® mvincik
-
Bigpista> Brýtro!
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:20® Bigpista
-
Dobré ráno vespolek!
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:02® Kazan
-
valcha186> myslím že si to hoši vyříkali kde byl problém. Věřím že poslední větu jsi psal tak trochu v afektu. Předpokládám že si skutečně nemyslíš že privatizace všech vod přinese něco lepšího, bude víc konkurence, ceny klesnou a spousta vod bude stejně v systému nasaď, chyť a sežer. Sposta lidí zoologické s velkými kapry taky nemusí a nezachrání to ani tím že, v kdejakém soukromáku bude strčený jester. Neber můj příspěvek jako pruzení, jen názor k zamyšlení, možná diskuzi
Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 08:06:32 uživatelem Kazan.
Pepák77> tvého přístupu si vážím, bo lidí kteří dnes dělají něco pro druhé a zadarmo, to se hned tak nevidí. Myslím že nedorozumnění bylo vysvětleno. Jen malou poznámku k těm kapříkům, pokud by se situace opakovala asi bych nechal dělat rozbor vody, dnes to zas tak moc nestojí. Je taky možné že ti kapříky do rybníku někdo donesl, dělají to nasazené ryby běžně, krouží kolem rybníka a než se srovnají je možné je sbírat podběrákem. Těch důvodů může být opravdu hodně. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 8:52® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 7:48® MIG-35
-
Fešnej den! a úspěšnej pracovní tejden.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 0:31® HaD
-
Libor>
)
Alivio: tak to potom chápu
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:49® osprey
-
Libor> Dobře ti tak. Já nenápadně sežral během natáčení dvě, o třetí se rozdělil David s rybami.
Budiž mi omluvou, že jsme to točili od rána a něco jsem jíst musel.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:43® Libor
-
Při sledovaní DVD FEEDER III jsem dostal strašnou chuť na klobásu. Jdu to zaspat.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:08® osprey
-
Pepák77> Opravdu těžko říct. Já nevím, jak moc bojovní byli v té vaně. Ale jestli byla ve vaně jiná voda než v rybníku a udělalo se jim líp, tak je problém v té vodě.
Jinak se opravdu nediv. Tady většina lidí chytá na svazovkách a napsat, že jsem lapil tři kapry podběrákem a odnesl, to opravdu leckoho zvedne ze židle.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:28® valcha186
-
Pepák77> Klidně to mohlo být vodou, ale záleží zda bylo po dešti, odkud to přitéká, po krmení atd. Na to se nedá jen tak odpovědět. Jinak od ostatních se jedná jenom o blbou závist. Máš ryby,dalo ti to práci a oni to mají za pár korun a prodávají to po hospodách a kde se dá. Je třeba už všechny vody zprivatizovat, aby tam byly opět ryby a někdo se o ně staral.
- Neděle 25. listopadu 2012 v 18:48® nnnap
-
Pepák77> tady takovej dotaz dopadne jak granát do bahna.
Haha, sorry, víš, že tady je 101% rybářů ze svazovek? Nemůžeš se na ně zlobit. Chtělo to jenom upřesnit.