Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. listopadu 2012 v 17:27® MIG-35
MIG-35

Pepák77> Trapně si měl popsat pořádně situaci. Pak by možná ubyl jeden trapnej komentář. Tak když ti tam chytaj děcka, ryby sou více méně taky ještě děcka tak si zřejmě chtěli hrát. Proto čekali u břehu… :-D A sry za ten homor. :->

Neděle 25. listopadu 2012 v 16:22@ Pepák77

Pánové ptal jsem se protože jsem si trapně myslel že se něco dozvím,místo toho trapné napadání.Rybník je můj a na mém pozemku,nejsem rybář,nechávám tam chytat ryby děti ze vsi a zadarmo,takže to jen pro upřesnění.A ty kapři mají všichni kolem 57cm.Jen jsem chtěl vědět proč nebyli plaší.

Neděle 25. listopadu 2012 v 11:18® džigit

překvapuje
http://www.sport.cz/…-a-spol.html#…

Neděle 25. listopadu 2012 v 9:58® ladamaj
ladamaj

Krásné dobréráno přeji.

Neděle 25. listopadu 2012 v 9:51® džigit

Char> aby ses z teho neopupinkoval :-)) tež přeju fajne pracovni rano :-)
Kole vody plno aut,budu jatka…by jeden neřek,kolik se u Rezavky da zaparkovat aut a kolik se k Porubske kaluži vejde „potřebnych“ :-))

Tento příspěvek byl editován 25.11.2012 08:54:01 uživatelem džigit.
Neděle 25. listopadu 2012 v 9:44® Char
Char

Dobrý ráno, hurá konečně jsem první a venku bude asi hezky :-)

Tento příspěvek byl editován 25.11.2012 08:45:36 uživatelem Char.
Neděle 25. listopadu 2012 v 9:31® Kazan

Alivio> zas to moc neřeš, bouchal jsem je z toho co bylo, jasně že měď a mosaz jdou lépe ale obyčejný plech je taky dobrý, dělal jsem i z nerezu a ten se vyklepává dost blbě.

Neděle 25. listopadu 2012 v 9:18® Shrek
Shrek

David Havlíček> ale to víš že jo, jen si pod pojmem plandavka vybavuji něco cca 4× až 5× většího. Navíc to není tak, že nutně potřebuji plandavky, ale spíš abych měl přes zimu co dělat v garáži a když už tam něco chci dělat, tak proč to nespojit s rybařinou? :-D

Ladamaj> ano, pouze pro sebe

Neděle 25. listopadu 2012 v 0:58® ladamaj
ladamaj

Alivio>Tome to máš pto sebe

Tento příspěvek byl editován 24.11.2012 23:58:44 uživatelem ladamaj.
Neděle 25. listopadu 2012 v 0:54® HaD
HaD

Alivio> naše se Ti nelíbily?

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:34® Shrek
Shrek

Kluci, nemáte někdo možnost sehnat kousky mosazného plechu za slušnej peníz? Za dlouhých zimních večerů bych rád vybastlil nějakou plandavku..... Díky za info…

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:24® Shrek
Shrek

sidla_napajedla> kašli na něj, to je jistě jen nějakej provokativní žvást..... :-D A pokud ne, stejně nevíš, jestli to bylo na svazovce, nebo na jeho soukromém revíru.....

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:21® sidla
sidla

Pepák77> a znáš rybářský řád? obrovské? jak jako do podběráku? tady kamaráááde narazíš

Sobota 24. listopadu 2012 v 18:12® MIG-35
MIG-35

Pepák77> Třeba si je někdo ochočil. :-93;

Sobota 24. listopadu 2012 v 17:58@ Pepák77

Dobrý den,mohl by mi někdo vysvětlit,jak to že jsem dneska z rybníku vytáhl pouze podběrákem tři obrovské kapry,byli u břehu,pomalu pluli a vůbec nebyli plaší.Dal jsem je do plechové vany na zahradě a už jsou zase rychlí a bojovní.Čím to je,že ryba není plachá? Díky.

Sobota 24. listopadu 2012 v 15:36® ladamaj
ladamaj

Fryw>červy se dělají i zde unác Milo Brno mám takoví dojem už si ti nepamatuji ale dělal sem dýlera v rybařině tak sem si nato spoměl.

Sobota 24. listopadu 2012 v 15:02® Fryw
Fryw

David Havlíček> To by bylo fajn, ale jak psal Osprey, leda že máš někde v Italii pobočku na produkci bílejch červů. :-)

Ta rapala by snad mohla byt. Ještě mam chvilku času, tak uvidim co se da o čem zjistit.

Tento příspěvek byl editován 24.11.2012 14:07:08 uživatelem Fryw.
Sobota 24. listopadu 2012 v 8:05® Char
Char

Brýtro, tož já frčím do Práglu zkontrolovat chytéjáky a okoknot té výprodeje :-)

Sobota 24. listopadu 2012 v 1:33® ladamaj
ladamaj

Fryw>to není vůbec špatný nápad od Davida:->

Sobota 24. listopadu 2012 v 1:32® osprey
osprey

David Havlíček> Tak to abys koupil třeba odchovnu bílých červů někde v Itálii. Abys měl tu mezinárodní firmu.:-D

Sobota 24. listopadu 2012 v 1:11® HaD
HaD

Fryw> co něco o CHYTEJ.cz? :-))

Pátek 23. listopadu 2012 ve 21:24@ anet

Moc děkuju za ochotu a pomoc při výběru :-) . Pěkný večer!

Pátek 23. listopadu 2012 ve 21:11® MIG-35
MIG-35

Fryw> A co strejda rapala? Už jen představení firmy máš 10 stran… :-93;

Pátek 23. listopadu 2012 ve 20:57® Fryw
Fryw

Ahoj rybáři. Měl bych na vás dotaz, jelikož chodíte po výstavách, znáte firmy zabývající se výrobou vercajku atd..prostě máte přehled.

Měl bych napsat několik stránek o mezinárodní firmě. Body jako – představení firmy, její mezinárodní působnost, způsob pronikání na trhy, strategie, problémy a uspěchy a nějaké zajimavosti. (asi 10 stran jenom)

Přemýšlím že by to mohla být nějaká firma co dělá něco pro rybáře.

Můžete nějakou doporučit, o které by bylo co napsat, která se dobře prezentuje na webu – v nastíněných směrech (ideálně česky, ale může být i anglicky), aby bylo z čeho čerpat?

p.s. může to být vlastně jakákoliv mezinárodní firma, o které se toho dá dost dohledat. Nějak mi prostě dochází v poslední době nápady…

Děkuji

Tento příspěvek byl editován 23.11.2012 20:00:27 uživatelem Fryw.
Pátek 23. listopadu 2012 v 16:10® TJSS

anet: ono je to dneska hlavně o reklamách a inzercích, tudíž všeobecně bída, ale dle mne kajman je č. 1…

Pátek 23. listopadu 2012 v 16:08® Shrek
Shrek

anet> já osobně odebíral Kajmana a přemýšlím o dalším jeho předplatném..... Rybářství jsem brával taky, víc se mi však zamlouvá Kajman. Ale je to pouze můj osobní pocit.

Pátek 23. listopadu 2012 v 15:59® hraji
hraji

anet> na takto položenou otázku je jen těžké odpovědět zcela korektně. Protože asi nikdo nečte všechny časopisy na trhu a neprovádí detailní srovnání (tedy mimo pověřených pracovníků redakcí těchto časopisů). Mám největší zkušenost s časopisem Rybářství. To je solidně dělaný časopis zahrnující všechny rybolovné techniky. Někomu vadí, že to je „hlásná trouba“ Českého rybářského svazu, ale to nijak nesnižuje jeho obsahovou náplň. Znám i časopis Rybolov, protože do něj pravidleně příspívám. Časopis se také snaží být všestranně zaměřený, přebírá hodně článků ze zahraničí, vychází ovšem jednou za dva měsíce. A další časopisy neznám natolik, abych si je dovolil hodnotit.

Pátek 23. listopadu 2012 v 15:37@ anet

Dobré odpoledne, rybáři! Jsem laik, o rybaření skoro nic nevím, tak bych vás chtěla požádat o radu. Strýčkovi, náruživému rybáři, bych chtěla objednat k Vánocům předplatné nějakého časopisu pro rybáře. Je kvalitnější „Rybářství“ či „Český rybář“? Nebo ještě něco jiného? Předem děkuji za odpověď a za tip. Pěkný den, A.

Pátek 23. listopadu 2012 ve 13:00® ladamaj
ladamaj

Krásné poledne přeji po včerjčím naštívení Prahy sem dost unavenej.Už jenom to tam vše projít zastavit se nachvilku u stánku s chytej a pozdravit se s kluky no a o prodejcích nemluvě spoustu znám a všem děkuji za milé přivítání a s diskusí s členem chytej Honzou alias (brčálem)moc děkuji.Cesta pro mne zrovna né moc příjemná byl sem unavenej přesto sem to absolvoval a nelituji naopak.:-> Mezi supr lidma a rybářema jeto můj živel a zůstane co víc si přát parádní den.:-)

Pátek 23. listopadu 2012 v 9:27® TORARYK
TORARYK

honda 4C0 2342 štastnou cestu přes magistrálu přeje geis :-)