Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. listopadu 2012 v 15:10® TJSS
-  
anet: ono je to dneska hlavně o reklamách a inzercích, tudíž všeobecně bída, ale dle mne kajman je č. 1… 
- Pátek 23. listopadu 2012 v 15:08® Shrek
-  
anet> já osobně odebíral Kajmana a přemýšlím o dalším jeho předplatném..... Rybářství jsem brával taky, víc se mi však zamlouvá Kajman. Ale je to pouze můj osobní pocit. 
- Pátek 23. listopadu 2012 ve 14:59® hraji
-  
anet> na takto položenou otázku je jen těžké odpovědět zcela korektně. Protože asi nikdo nečte všechny časopisy na trhu a neprovádí detailní srovnání (tedy mimo pověřených pracovníků redakcí těchto časopisů). Mám největší zkušenost s časopisem Rybářství. To je solidně dělaný časopis zahrnující všechny rybolovné techniky. Někomu vadí, že to je „hlásná trouba“ Českého rybářského svazu, ale to nijak nesnižuje jeho obsahovou náplň. Znám i časopis Rybolov, protože do něj pravidleně příspívám. Časopis se také snaží být všestranně zaměřený, přebírá hodně článků ze zahraničí, vychází ovšem jednou za dva měsíce. A další časopisy neznám natolik, abych si je dovolil hodnotit. 
- Pátek 23. listopadu 2012 ve 14:37@ anet
-  
Dobré odpoledne, rybáři! Jsem laik, o rybaření skoro nic nevím, tak bych vás chtěla požádat o radu. Strýčkovi, náruživému rybáři, bych chtěla objednat k Vánocům předplatné nějakého časopisu pro rybáře. Je kvalitnější „Rybářství“ či „Český rybář“? Nebo ještě něco jiného? Předem děkuji za odpověď a za tip. Pěkný den, A. 
- Pátek 23. listopadu 2012 ve 12:00® ladamaj
-  
Krásné poledne přeji po včerjčím naštívení Prahy sem dost unavenej.Už jenom to tam vše projít zastavit se nachvilku u stánku s chytej a pozdravit se s kluky no a o prodejcích nemluvě spoustu znám a všem děkuji za milé přivítání a s diskusí s členem chytej Honzou alias (brčálem)moc děkuji.Cesta pro mne zrovna né moc příjemná byl sem unavenej přesto sem to absolvoval a nelituji naopak.  Mezi supr lidma a rybářema jeto můj živel a zůstane co víc
si přát parádní den. Mezi supr lidma a rybářema jeto můj živel a zůstane co víc
si přát parádní den. 
- Pátek 23. listopadu 2012 v 8:27® TORARYK
-  
honda 4C0 2342 štastnou cestu přes magistrálu přeje geis  
- Pátek 23. listopadu 2012 v 7:31® hraji
-  
Hezké dobré ráno Chytej, při pátku 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:14® ladamaj
-  
osprey>Míro to víže zajdou neboj já chvilku čekal než sem odjel ale nevím kde ste z Davidem byli no ženských tam je dost  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:30® MIG-35
-  
osprey> Ještě tě návštěvníci neroztrhali??  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:25® osprey
-  
Děkuji všem, co zašli nebo ještě zajdou. Některé rozhovory byly moc fajn. 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:23® osprey
-  
Kazan> I tak to bylo fajn. Pokračování dáme příště s multíkem v ruce. 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:19® MIG-35
-  
Hale a to uh spíte bo se mazlíte s woblerama??  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 19:54® skwor
-  
sus1> Na sraz zatím nedošlo, to je fakt  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 19:53® skwor
-  
ladamaj> Taky jsem Tě rád poznal  Char> Se ví, a i nějakou korunu tam nechal  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:58® Kazan
-  
osprey> dodatečně se omlouvám že jsem vzal čáru bez slibovaného rozloučení, přítulkyni už bylo dlouho. ( a jak řekl Příchy, jsem podpantoflák bo on tam zůstává až do neděle  ) )
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:56® ladamaj
-  
Char>ten nelze přehlédnout  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:41® sidla
-  
za 3dny odvláčeno 18 hodin, dnešek nejúspěšnější, za 5hodiny 3 sumce,candáta a nějaké ryby nevytažené,co budu vykládat,šak to znáte.ryby reagovaly na styl vláčení a hlavně barvu, trvalo to se jim dostat do chuti    
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:33® Char
-  
skwor> potkal jsi stánek kluků z Vláčej.cz ? 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:27® ladamaj
-  
skwor>tohle je moje zasada osobní setkání než klávesnice neboď se sejdou lidi kteží se dohadují o blbostech a nakonec když se setkaj tak jde uplně o jinou řeč rád sem tě poznal  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 17:11® sus1
-  
skwor> Musiš vyrazit na sraz,tam to teprve je …  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 17:06® skwor
-  
ladamaj> Přesně  Já mám ty výstavy rád hlavně
z tohohle hlediska. Ty nákupy jsou vedlejší, ale ty setkání
bývají fajn. Já mám ty výstavy rád hlavně
z tohohle hlediska. Ty nákupy jsou vedlejší, ale ty setkání
bývají fajn.
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 17:03® ladamaj
-  
skwor>nápodobně milé setkání myslím že osobní kontakt je vždy lepší než klávesnice.  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 15:58® MIG-35
-  
Kazan> Radši ne! Bratránec mi nabízel volňasy a stejně sem rači nejel. Dam je kámošům…  Tak se budu těšánkovat a sobotu.
Ještě písnem. Mažu venčit ratliky. Tak se budu těšánkovat a sobotu.
Ještě písnem. Mažu venčit ratliky. 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 15:55® skwor
-  
Uf, náročnej den  Zdravím všechny, koho jsem dneska potkal
(nebo teprve osobně poznal) na výstavě. Zdravím všechny, koho jsem dneska potkal
(nebo teprve osobně poznal) na výstavě.
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 10:12® džigit
-  
Fryw> někdy to holt nevychází dle představ… 
 Hlavu hore,jedeme dál 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 9:48® Fryw
-  
džigit> nebylo to lehky teď vubec 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 9:40® džigit
-  
Fryw> a kajs valel kule do včilka,žes dluho nebyl?  
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 9:32® Fryw
-  
Dobré ráno chytej. Dnes to vypadá pěkně, chtělo by to na ryby. Ale bohužel, slovenští bratři prý potřebují povyprávět něco o zásobovací logistice, tak místo rybářského náčiní chystám prezentaci a na místo k vodě se odeberu do hlavního města slovenské části Československa. 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 9:17® džigit
-  
Kazan> kulový,už jsem v práci  zítra ozkoušet nový feeder a
So-Ne opět do práce zítra ozkoušet nový feeder a
So-Ne opět do práce 
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 7:28® hraji
-  
Hezké dobré ráno Chytej.