Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 12. listopadu 2012 v 15:10® ladamaj
ladamaj

rybomil 2>Máš naprostou pravdu Petra sem znal jen přes mejla přesto sem nezapoměl mám v obyváku své nej kamarády včetně rodiny kde vždy zapaluji svíčku.Jinak nepřetržitě rozsvícenou žárovku ve formě svíčky tu nezhasínám tu mají všichni na cestu dlouhou poutí.Bolíto ale vzpomínku by mněl udělat každý i bych navrhnul na Petrovu počest vypnout na pár minut servr a všechny nato upozornit ale to už je jen na Davidovi jestli to povolí čine.Vzpomínám a nezapomenu8-(

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 14:55® Scanix
Scanix

rybomil 2> uz jsem psal vedle, vzpominam casto a dnesek proto neni vyjimkou…

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 14:43® HaD
HaD

Doba je uřícená, uspěchaná. Na vzpomínku by si ale měl udělat čas každý. Vzpomínám…

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 13:06@ rybomil 2

Dnes je to 1 rok co odešel náš kamarád a zdatný rybář Petr Křížek – Sander. Ve vzpomínce na něj jsem v sobotu navštívil Lužnici u letní restaurace Harachovka pod Táborem, kde jsem ho na minisrazu jihočeské sekce MRKu viděl naposledy. Mám ten den, zvláště pak od loňska stále v paměti. Na památku jsem zapálil svíčku tam a včera také na místě společné vzpomínky na něj a na dalšího kámoše Zdeňka H. ktery má malý pomníček přímo pod zbořeným hradem Příběnice.

Vzpomeňte také. Jiřan rybomil

Pondělí 12. listopadu 2012 v 10:19® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Asi ano, asi se odpol někam podívám.

Pondělí 12. listopadu 2012 v 10:06® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> Tao se tak někdo má… Tak odpočinout a šup na ně ;-)

Pondělí 12. listopadu 2012 v 10:06® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hraji> No pár podobných záběrů, jako byl tenhle jsem ještě pak prošvihl. Možná že jich tam je ještě víc. Nevím. Těžko soudit. Ale hrozně mě potěšil…

Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:45® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Jak nejhorší? Já přišel z roboty po sobotním plesu a nedělní službě. takže dnes a zítra volno. Tak japak nejhorší… :-D

Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:39® hraji
hraji

ssg.Jimmy Wild> přichází období, kdy pstruzi berou a to poměrně hodně, protože je po tření.

Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:37® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hraji> Já byl jen včera dopoledne, ale i tak je to dnes fakt pondělí nic moc… Ale povedlo se mi alespoň včera zase něco co se mi ještě nepovedlo. Chytil jsem prvního pstruha na naší řece a ještě k tomu vůbec prvního pstruha na feeder :-) Nejdřím jsem myslel, že mě šálí zrak :-D

Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:33® hraji
hraji

ssg.Jimmy Wild> navzdory intenzivnímu lovení v sobotu to dnes není tak strašné, možná protože jsem se včera věnoval jen psaní a fotografování pro další článek, a tak jsem v podstatě relaxoval. Po celovíkendovém lovu bývají horší pondělky

Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:32® skwor
skwor

osprey> Pokusím se, pokud najdu čas.

Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:20® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Hezký nejhorší den v týdnu přeji :-D

Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:42® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:35® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:33® Kazan

BoBo-Falknow> však píšu že to jde kolem mne obloukem, dík za poučení.
No holt Mírovi nezbyde nic jiného než přibalit celé stolní PC, monitor a elektrocentrálu:-D

Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:26® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Kazan> Dobře myšleno, ale v praxi nerealizovatelné :-)

• Noťas se sakra pronese.
  • Ne vždy je vhodné počasí k jeho použití.
  • Displeje na noteboocích nejsou to pravé ořechové, takže se na něm může vše jevit OK, ale doma Tě čeká nepříjemné překvapení. :-)
Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:13® Kazan

osprey> focení jde kolem mě obloukem, nepomohlo by ti sebou nosit noťas? Že by jsi hned viděl jak to vypadá větší. Beztak sebou jistě taháš spoustu krámů, jeden navíc už se ztratí:-D

Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:02® MIG-35
MIG-35

Fešný den přeju.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 22:40® Scanix
Scanix

osprey> napadlo me, zda by ti nepomohlo nosit s sebou ty folie, co se pouzivaji pri foto modelingu, problem je, ze smerovat svetlo na objekt by ti musel nekdo asi pomoct…ale je fajn, ze mas takovouhle sebekazen, vsako ono je to asi nutne, preci jen, kdyz dodaz blbej matros, tak te nikdo asi neoslovi znovu…tak lepsi svetlo priste…

Neděle 11. listopadu 2012 ve 22:28® osprey
osprey

Scanix> Já vím, že nepsal. Ale když předám firmě fotky, tak by měly k něčemu vypadat.

Půjdu znovu, no. V týdnu snad bude víc světla. Ale to je malá ukázka toho, proč pořád nadávám, že mám málo času.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 22:24® Scanix
Scanix

osprey> tak na A4 tisk, to je pak mozna jina, ale v tehle velikosti vypadaji ok ;-) Ani jsem nepsal, ze mas neco ojebavat :-D

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:39® osprey
osprey

Scanix> Tyhle jsou ve velikosti 800 bodů. Polož si tu otázku takhle – dal bys je do katalogu přes celou stranu?

Dělám tuhle práci už čtvrtý rok proto, že ji neojebávám a nemůžu s tím na starý kolena začít:-))

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:36® osprey
osprey

skwor> Udělej ho. Já jich nemůžu regulérně stíhat 30 ročně. A když budou i od jiných lidí, bude jich víc.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:17® Scanix
Scanix

osprey> Miro, s tema fotkama jsi na sebe dost prisnej…jsou podle me v pohode

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:16® skwor
skwor

osprey> Pohrával jsem si s myšlenkou zkusit napsat duel feederů Mivardi Imperium proti Aliviu BX, oba je mají kamarádi a nebyl by problém si je vypůjčit. Jenomže oba ty pruty už mají nástupce a ty neznám.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:09® osprey
osprey

skwor> Když slíbíš (a máš šanci to splnit), že uděláš firmě dost velkou reklamu, tak ti ho na měsíc dva půjčej. Mě ty dvířka otvírají Duely a recenze, které firmám při vrácení předám:-)) Na druhou stranu, hromadu věcí do Duelu kupuju za své tak jako kdokoli jiný.

Fór je právě v tom, že naviják vracím s recenzí a balíčkem fotek. Byl bych rád, aby ty fotky za něco stály a daly se normálně použít – třeba na reklamní leták. Letos mi buď chybí čas nebo není světlo. Ale budu ten cajk muset vracet a je třeba se snažit.

Akorát ten černej naviják, s tím starost nemám, ten je můj.

A mimochodem, není to jen o Stradicách. Mám tu i Alivio a Sweepfire. Na vlastní žádost. A musím něco odchytat i s těmi.

Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 20:11:12 uživatelem osprey.
Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:58® skwor
skwor

osprey> Na co se dají nachytat takový navijáky? Že bych se o ten Stradic FD pokusil taky :-)

Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:55® skwor
skwor

Char> Zrovna dneska mě to napadlo taky :-((

Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:35® mvincik
mvincik

Char> Letí to jako hrom. I já na něj často vzpomenu.