Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:31® osprey
-
Budete se divit, ale ještě mi letos Petr dvakrát na rybách pomoh. Nic paranormálního, prostě shoda náhod.
Slíbil jsem, že rok nevlezu na jeho fleky, abych netěžil ze smrti kamaráda. Takže možná sem časem dám nějakou tu padesátku tlouště nebo mníka.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 19:28® Kazan
-
Char> myslím že je nás tu víc co v průběhu roku na Peťu vzpomenou.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 19:27® sus1
-
Char> Jj, tuhle jsem si na něj vzpoměl, když jsem byl tady : http://www.chanovice.cz/index.php?…
byl jsem tam s ním 3×.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 19:27® Kazan
-
gomz> no, trochu jsem se na výsledky nadřel – candát, okyši, tloušťák
- Neděle 11. listopadu 2012 v 19:20® Char
-
Už je to rok co odešel rybář, kamarád a zdejší dopisovatel Sander, často si vzpomenu na momenty strávené u vody v jeho společnosti
- Neděle 11. listopadu 2012 v 19:06® MIG-35
-
jersey> Proto tam poctivýho a slušnýho člověka nepotkáš…
- Neděle 11. listopadu 2012 v 18:52® kubas
-
jersey> Myslíš DeBílka?
- Neděle 11. listopadu 2012 v 18:45® jersey
-
MIG-35> jj, v poho… Bílek na hrad!!!
Kubas: politika byla vždycky svinstvo.
Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 17:46:39 uživatelem jersey. - Neděle 11. listopadu 2012 v 18:33® MIG-35
-
jersey> Ráčkování mi neva.. Havla sem nemusel. Onehdá sem o šišlovi čet docela „fajn“ článek. Škoda, že uh nwm, kde, rád bych ti hodil link. Vono je toho hromada co sed děje v zákulisí. Rozhodně nejsem pro, aby se nám tu jako kdysi roztahovala šlechta. Myslim, že už si nakradli dost vod našich předků. Ať si dřepne na Orlik a tam ať si páchá audience koho chcá. Respekuju tvůj názor a jen ventiluju svůj.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 18:20® kubas
-
jersey> To je bohužel prověřený až, až… Nechci to tady rozebírat. Serme na politiku ale
- Neděle 11. listopadu 2012 v 18:05® jersey
-
kubas> tvůj problém je v tom, že hned v každým vidíš zloděje…ale tvůj názor, já ti ho neberu a ani ti svůj nevnucuju. Ale jedno ti povím,až mě někdy někdo přesvědčí o tom, že někde něco ukradl, nebo že je zkorumpovanej, nemám problém sem přijít a říct, že jsem naivka, jak tvrdíš. Ale dokud mu jeho zlodějiny někdo nedokáže, neřaď mne prosím mezi naivky. Respektive nechtěj mě přesvědčit, že se řídíš podle hesla : „podle sebe, soudím tebe“. MIG-35: promiň, ale na tvůj komentář reagovat nebudu. Na „argument“ Myslím, že by se na něj dalo vyhrabat dost věcí, se ani reagovat nedá. A že šišlá…hm, ehm, hm, ehm a ráčkování Havla, Dienstbiera a ještě by se našli i jiní, ti nevadilo? To je fakt „takyargument“.
Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 17:09:14 uživatelem jersey. - Neděle 11. listopadu 2012 v 17:54® MIG-35
-
Kazan> To proto, že je šlechta tak zbídačená a nemá co do huby.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 15:44® gomz
-
Kazan> To je fajn, uz jsem myslel, ze me rady prijdou vnivec.Stalo to za to?
- Neděle 11. listopadu 2012 v 15:32® Kazan
-
gomz> poradil jsi dobře, představ si, že jsem tý vodě ty ryby chytil
- Neděle 11. listopadu 2012 v 15:25® Kazan
-
MIG-35> No, koukám že se nám tu Kadel za těch 20 let docela pěkně vyžral. Na to videu co přišel z Ésterajchu je nějakej hubenej
- Neděle 11. listopadu 2012 v 15:13® MIG-35
- Šišli, šišli.. jo to je tak, když se kříží mezi sebou. Toho fak néé
Vidíš a pak, že má prachy. Sám říká jak je chudinka šlechta zbídačená jako všichni lidi.
- Neděle 11. listopadu 2012 ve 14:19® MIG-35
-
jersey> Myslim, že by sa na něj dalo vahrabat dost věcí. Já ho nemusim! Šišla co všade chrápe? Ty v práci můžeš spát? Navíc mi sere to „knížo“. Tyhle tituly sou už hezkou řádku let zrušený. Ať táhne do rakous tam může zvesela chrochtat se svejma.
- Neděle 11. listopadu 2012 ve 14:06® kubas
-
jersey> Tak to se na to bohužel díváš stejně jako 80% naivních lidí, co si myslí, že nemá zapotřebí si něco nakrást, protože on už ty majetky, peníze atd má..... Proč by ze sebe v 75 letech dělal kašpara a spal kde se dá?… Protože mu na lidech hrozně moc záleží? Neblázni
- Neděle 11. listopadu 2012 ve 13:55® jersey
-
kubas> ale on není nastrčenej a už vůbec ne loutka. Naopak, je to člověk, který je politikem minimálně evropského formátu. Nechybí mu slušnost, stejně jako politický nadhled. Nepamatuji, že by někde něco tzv. politicky zprasil. Má svůj úsudek, nepotřebuje se zviditelňovat, není v politice, aby jen mlaskal u koryta a jen koukal, kde mu z čeho co kápne. Nemá to zapotřebí. Vsadím cokoli, že cokoli se peněz týká, na něj nikdy nic špinavýho nevyhrabou. Troufám si říct, že druhýho takovýho politika v celém našem politickém spektru nenajdeš. A proto má mou úctu. Ovšem jak říkám, na prezidentský úřad by musel být o dost mladší. Už je to prostě starý, unavený pán.
Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 12:56:10 uživatelem jersey.
A nemáš pravdu ani v tom, že by ho volila většina. To už vůbec ne. - Neděle 11. listopadu 2012 ve 12:47® kubas
-
jersey> To by většina nejradši volili tu nastrčenou loutku z Rakouska? Snad né
… I když ve své podstatě jsou ti kandidáti prašť jak uhoď, to je fakt
.
- Neděle 11. listopadu 2012 ve 12:18® jersey
-
regulus> myslím, že máme hodně podobné zkušenosti. Fakt to nemá cenu pitvat dál. Já se jen s trochu větším nadhledem dívám právě na pana Dlouhého. Jinak Havla jsem nikdy nějak extra nemusel, pro své několikeré pochybení a naopak. Neuměl jsem si Klause představit jako prezidenta, ale přesvědčil mě o tom, že to je Pan Prezident. Kdyby kvůli ničemu jinému, tak kvůli reprezentaci jako takové a kvůli jeho postojům vůči EU.
A novej prezident? Nevím, ale Zeman odešel z velké politiky s tím, že se nehodlá vracet, tak nevím, proč se teď vrátit chce…Jeho doba skončila.Tečka.
Kdyby bylo knížeti aspoň o 10 méně, asi jasná volba. Takhle fakt nevím a mám trochu obavy, jak to dopadne. - Neděle 11. listopadu 2012 v 11:24® gomz
-
Kazan> zadny problem, poradim rad
- Neděle 11. listopadu 2012 v 10:04® Kazan
-
gomz> skvělej nápad, to bych mohl zkusit
- Neděle 11. listopadu 2012 v 9:43® gomz
-
Kazan> Volil bych nekde k vode
- Neděle 11. listopadu 2012 v 9:41® Kazan
-
Šmarjá, já nevím kam mám dnes vypadnout na ryby
- Neděle 11. listopadu 2012 v 9:05® ladamaj