Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 23:47® ladamaj
-
regulus>máš naprostou pravdu já byl u komančů také no musel sem díky mé profesi a žebych se zato styděl ani náhodou.
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 23:17® regulus
-
jersey> je fakt, že jsem byl s komárama na kordy, nebudu to tu ventilovat, je to dávno a nikoho to nezajímá, ale naprosto to nemá vliv na můj úsudek. To co jsi psal je sice pravda, ale je to jen její půlka a je fakt, že kdo neměl možnost se na to kouknout z obou stran, tak to možná ani nezaregistroval. Komáři jako tzv. dělnická strana měli nějakou vnitřní řekněme směrnici, ža na X THP pracovníků muselo být Y dělníků. Jaký to bylo číslo fakt netuším, ale řekněme na jednoho THP 5 nebo 10 dělníků. To, že se dělňasi do strany nějak moc nehrnuli bylo známý, voni s tím často nic moc nezískali, jen platili příspěvky, jistě, nějaký výhody tam byly, lepší osobní ohodnocení, byli upřednostňovaní na ROHáckejch dovolenej, někteří mohli dělat parťáka, ale ve finále to bylo nula od nuly pojde, už si nepamatuju kolik ty příspěvky byly, nějaký procento z platu, ale v podstatě to co dostali navíc, to jim v této formě zase odevzdali. U THP to bylo jinak, pokud jsi chtěl dělat jakýhokoliv vedoucího, tak jsi musel být komanč, až teda na nějaký vyjímky. Spousta THP pracovníků chtěla do strany, ale protože se nevešli do onoho síta X:Y, tak měli smůlu. Ono to taky bylo jak kde, v takové fabrice, kde bylo dělníků jako much, tam se do strany dostalo i dost TPH a třeba i některý lákali, ale tam kde převládaly nedělnický profese, tam už to byl problém a dostat se do KSČ jako čerstvej absolvent, zaměstnanec vysoké školy, no nevím … nebudu to pitvat. Já pracoval i jako dělník ve fabrice i jako THP ve výzkumáku. Dokud jsem byl dělňas, tak votavovali imrvére, slibovali jako Jezinky, v okamžiku kdy jsem začal dělat ve výzkumáku jako THP, tak jsem je jako mávnutím proutku vůbec nezajímal. Navíc jsem znal spoustu lidí, kteří by tam vlezli kdyby mohli nebo je chtěli, pochopitelně především z těch důvodů co jsi popisoval. No a když nemohli bejt ve straně, tak se většinou angažovali v různejch jinejch organizacích, jako např. ruskej kamoš apod.
Pokud se týká mých 25, tak zhruba to samý co lidi jako já, ono když lítáš od 16 let po fabrikách, mezi tím 2 roky vojny, tak máš určitě větší přehled o životě než borec co právě vylezl z vejšky a to nemyslím nijak zle, je to jen konstatování reality.Popravdě, já už jsem za ty roky vychladl, už se na to dívám s nadhledem, ale když se ti tzv. disidenti spaktovali s komunistama (Dlouhý, Čalfa atd.) tak jsem tehdy myslel, že mě trefí. Od tý doby taky nemůžu Havlovi přijít na jméno a pak si to u mě ještě párkrát vylepšil.
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 22:22® kubas
-
jersey> Njn prostě je vidět co si bohužel asi zasloužíme… Ukázali to tyto krajské volby a bude to pokračovat dále
Tento příspěvek byl editován 10.11.2012 21:22:48 uživatelem kubas..
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 21:51® jersey
-
regulus: to je právě to, v čem si myslím, že nemáš pravdu…Za komačů bylo úplně jedno, jestli jsi VŠ, nebo dělník. Já dělal v té době na bagru. Ruským. Jako nestraník jsem neměl šanci dostat se na blbou UDSku,(což nebyl žádnej zázrak, ale byl to aspoň čs výrobek). Pokud jsi dělal školu, bylo to to samý. Chceš dělat kariéru? Tak musíš do strany. Chceš s titulem sedět v kanclu za 3000,– hrubýho? Tak do strany nemusíš.
Tento příspěvek byl editován 10.11.2012 20:53:35 uživatelem jersey.
A to nemluvím o tom, že Dlouhý vlez do strany v 25 letech. Co ty si v 25 věděl o životě? Stejný hovno, jako tenkrát on.Ta doba byla prostě taková.
Neber to co ti píšu nějak špatně, jen takovej můj pohled na věc, kterej ti určitě nevnucuju. Prostě jen názor. Po pravdě ani sám nevím, koho budu volit, ale jedno vím skoro jistě. Jsme tak blbej národ, že jsme schopni si tam zvolit kohokoli. A já mám takový pocit, že tam bude Fischer, což je fakt katastrofální, protože se zas po dlouhé době budu stydět za prezidenta. - Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:25® nnnap
-
no, je to hrozný kluci. Hele, já jsem byl také na jedné motoakci, nenapráším je, ale na vlasní uchadla jsem slyšel posádku, řekněme disciplína extrémní, jak pod kopcem si povídali, posádka mezi sebou, že maj problémy s brzdama. No a pak, jak se pustili z kopce, no pustili, neudržela to automatická převodovka, tak prostě shučeli mezi lidi dolů, to vám jenom lítali lidé vzduchem sem a tam, já tam vzal tehdy kluka, bylo mu snad 6 let, bylo to potichu, bez varování, jak vlétli mezi lidi do diváckého sektoru, tak 5 metrů od nás. Brr. Dopadlo to dobře, nikdo nezraněn, ale byli jsme od smrti 5 metrů. Bylo to po klukově straně. Určitě bych je zabil.
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:23® Nerodia
-
Vážení kolegové,můžete mi prosím vyjasnit jak je to z mřenkou mramorovou.Na jedněch stránkách je napsáno že je chráněná ,na těchto ( chytej.) že ne.Tak jak je to?
- Sobota 10. listopadu 2012 v 19:20® Kazan
-
regulus> je to docela nářez, a to se immer dělají opatření aby k takovým věcem nedocházelo
- Sobota 10. listopadu 2012 v 19:14® regulus
-
revoke> to je v prdeli …
V poslední době je těch mrtvejch diváků nějak moc …
- Sobota 10. listopadu 2012 v 18:01® hraji
-
Dobrý podvečer, taky jsem si odskočil na ryby, fučelo tam jak v tunelu, ale zima nebyla tak hrozná. Voda ja jak křišťál, ale nějaké ryby jsme pochytali, mohlo jich být tak ke stopadesáti. A byly tam i moc hezké kousky, které by stály za fotku. Krásně jsme si zachytali.
Tento příspěvek byl editován 10.11.2012 17:01:55 uživatelem hraji. - Sobota 10. listopadu 2012 v 16:11® revoke
-
Já jsem si dal tento víkend od ryb volno, za dvě hodiny jsem měl namířeno na noční RZ AutoGames, ale ta je pro velkou tragédii předčasně ukončena – http://zlin.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 13:44® MIG-35
-
Fešný den! Tak sem si odskočil na rybky. Vítr jako kjáva a zima jako v ruský pohádce. Nic sem nechyt, ale krásný a asi neopakovatelný zážitek sem si odnes. Tak si čumim na fídr špic, když se na druhý staně ozval rachot. Koukám co se děje a nějaká černá lavina se valí ze stráně. Fix dyk tam žádný šutry nejsou. A vono to hejno čuníků a šup do vody a hurá na druhou stranu. Čuměl sem jak péro z gauče.
- Sobota 10. listopadu 2012 v 7:31® ladamaj
-
Krásné ráno přeji a pohodoví víkend.
- Pátek 9. listopadu 2012 ve 23:23® BoBo-Falknow
-
Alov> Přesně, je to jen o výdrži
- Pátek 9. listopadu 2012 ve 22:18® Alov
-
BoBo-Falknow> Moje zásilka od Vás už ke mě do Krnova dorazila dávno. Pár desítek prutohodin a stále nic. Ale v mém případě je problém mezi rukojetí prutu a ramenama
Ale já to nevzdáv!! A budu trhat dál
- Pátek 9. listopadu 2012 ve 21:26® BoBo-Falknow
-
Luban>
Tak to jsem zvědav
- Pátek 9. listopadu 2012 ve 13:06profil byl smazán
-
BoBo-Falknow:Zásielka dorazila,ešte si v práci namotám šnúru na novú Caldiu a ráno pôjdem učiť rozmaznané slovenské ryby na českú kuchyňu:D
- Pátek 9. listopadu 2012 v 8:35® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Pátek 9. listopadu 2012 v 8:34® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…
Tak je tady zase pátek. Zítra mě voda nemine
- Pátek 9. listopadu 2012 v 7:26® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 23:20® ladamaj
-
JirkaF>moc pěkné gratuluji.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 13:06® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Jo výjezd kajakem to je jiná…
Tak šetři… Kdo šetří má za tři
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 12:50® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Dneska ne. Včera jsem to nějak přetáhl s prací (hlavně aktuální článek) a bolí mě záda jako psa. Navíc si musím vyšetřit delší časový blok na nový výjezd kajakem.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:41® ssg.Jimmy Wild
-
Hezké ráno s mrazíkem… Jak by bylo krásně na rybách…
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:28® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:22® ladamaj
-
Vše nejlepší k svátku přeji v šem Bohoušům.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:21® ladamaj
-
Krásné ráno přeji.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 7:46® MIG-35
-
Dobry rano a hezky den! A Mig migá do práce.
- Středa 7. listopadu 2012 ve 20:19® Kazan
-
chosebaits> ano Simíre, či jak se ten dojčland jmenoval
- Středa 7. listopadu 2012 ve 20:08® chosebaits
-
Kazan> Muj revír je D1 a jsem postrachem všech ryb.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2012 19:09:33 uživatelem chosebaits. - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:03® Kazan
-
chosebaits> nedá mi to si trochu nerýpnout, kde se na Dé jedničce nechají chytat ryby?
(viz tůj příspěvek z lovu, revír.)