Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 9:07® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 8:26® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 8:18® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 8:09® džigit
-
timbab> koukal,ale mám "nějaký vztah k Tropicu a tohle mě zaujalo.Nemusim mět furt vytaženy čtyrmetrovy klacek
Tento příspěvek byl editován 1.11.2012 07:09:52 uživatelem džigit.a cosyk to tež unese…
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 7:59® džigit
-
nnnap> rameno je kujwa, největší propletenec nejvíce potřebných šlach apod. Taky mám problém a tím letos velmi omezenou vláčku
Tento příspěvek byl editován 1.11.2012 07:00:57 uživatelem džigit.
Jinak byla máma celý život „rehabkou“,tak o tym cosyk vím - Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 7:45® Shrek
-
MIG-35> být Tebou, tak místo draka jdu pouštět MIGy.
Ještě jsem dneska ven nevylezl, tak snad mě to nevodfuní.
Dobré ráno všem.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 7:00® MIG-35
-
Brýtro! Tak dneska je to tak pouštět draka a že by lítal…
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 1:49® nnnap
-
džigit> mital bych zrušil a to tak že hned a na furt.
Poté, co jsem si v kapitalistickém nadšení v práci pro plebs udělal s ramenem mi dochtor naznačil, že náprava, řekněme do 60% stavu bude trvat rok.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 0:44® mirek66
-
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 0:27® džigit
-
nnnap> slévači a stávka? Evraz stojí,Mittal jede na jednu pec… Ty a rehabka? Obdobný nesmysl…
Tento příspěvek byl editován 31.10.2012 23:30:16 uživatelem džigit. - Středa 31. října 2012 ve 21:53® MIG-35
-
hraji> Hmmm pěknej mixík, budu mušet testnout!
- Středa 31. října 2012 ve 21:33® hraji
-
MIG-35> to bude metadon říznutej metanolem
- Středa 31. října 2012 v 19:14® MIG-35
-
nnnap> Vobčas si říkam na čem, že to ten člověk frčí…
- Středa 31. října 2012 v 18:53® nnnap
-
Fryw> neúctu k autorům pouze. Jinak normální člověk nepoužije moderní distribuční kanály, protože plní sny pouze sockám.
- Středa 31. října 2012 v 18:51® nnnap
-
nnnap> i MY ČEŠTÍ SLÉVAČI se přidáváme k protestu pradlen! To je všude samý kevlar, samý karbon a my se už bojíme, že nebudem mít do čeho píchnout! A můžete za to vy! Betonářská ocel, která se výborně hodí na přívlačové pruty, vy podléháte té zblblé západní propagandě a kupujete šmejdy z anglie! Poldovku jsme museli zavřít, protože jste začali kupovat fidr špice z uhlíka, kery je mimochodem dobrý tak akorát na litinu, kterou také umíme nejlépe na světě, od toho anglického spisovatele, Šejkspeara! A jaké byly naše FídršpicePOLDI. Nejlepší. A ten zvuk, když ste si dělali na kovadlině akci jakou jste potřebovali! Ale sjednoceným úsilím , spravedlivým požadavkem na odstranění z trhu všech imperialistických materiálů, spravedlivým opovržením všemi, jenž tyto náhražky používají s nám podaří docílit stavu, kdy bud zase dostatek železa na naše mírové tanky, a konečně se nám pak podaří vyvést světový mír do celého světa.
K tomu nám pomáhej bůh!
- Středa 31. října 2012 v 18:33® Fryw
-
nnnap> to je tvůj pohled na věc. Ale uvědom si, že v dnešní době existují takové distribuční kanály které umožňují naprosto pohodlné nakupování. Jsou velice efektivní a myslím lže pro obě strany výhodné (teda, pro kopírovací monopol nejspíš ne). Je škoda je nevyužívat (ale to myslím obecně, ne pouze ve vztahu tady k těm novým DVD chytej).
Ano, je pravda, že mít placku a obal je pro někoho velice důležité. Pro mě naopak, zrovna minulý týden jsem vyhodil kvanta těch různých placek. Je v tom brajgl, zabírá to místo, otrava, optické mechaniky jsou už jen na parádu. Když se dívám jak se distribuují PC hry, od čistého stažení za poplatek, krabicové verze až speciální dárková balení. Navzájem se to nevylučuje. Může to jít tak i tak.
Ale je dost možny, že v tom vidíš zase bolševismus, ne?
Tento příspěvek byl editován 31.10.2012 17:34:21 uživatelem Fryw. - Středa 31. října 2012 v 18:25® nnnap
-
Frywe> to je možný. Já dovedu pochopit autora jakéhokoliv audiovizuálního díla, že chce to svoje miminko , po těch hodinách a penězích, které do toho vrazil, že toto svoje dítko chce také pěkně zabalit a doprovodit třeba bookletem. Nabídnout ho nejenom jako konzum, ale i jako dárek. To přes internet neprotlačíš.
Já osobně bych se na lidi, kterým stačí nebo jsou ochotni zaplatit pouze za obsah jako za psí konzervu, vysral. Tak se distribuují pouze mrtvoly. V kartonu nebo jedničkách a nulách. Zaplacený mrtvoly. Starý filmy, býtls a podobný zvěrstva. Novinka ne. Trochu úcty k práci nepradlen. - Středa 31. října 2012 v 18:14® nnnap
-
hraji> to určitě. Kaká do ní kravička a pak nám za to dá čokoládu.
- Středa 31. října 2012 v 17:06® timbab
-
džigit> koukal jsi na Gerardix od Mila?
- Středa 31. října 2012 v 17:03® džigit
-
hraji> jj, dík za čas
- Středa 31. října 2012 v 16:43® hraji
-
džigit> tohle mi připadá jako dobrá volba. já mám na běžné chytání kompozitovou, na závodění dvě uhlíkové. Ten rozdíl není zásadní
- Středa 31. října 2012 v 16:00® džigit
-
hraji> sháním něco na ty naše upravené břehy,nerad bych se v zimě koupal.Mám kompozit,tak koukám po uhlíku rozumné tloušťky,pevnosti,ceny ( cca do 1000 ) a variability. Občas zavěsím něco většího než plotici,tak jsem koukal po této…
- Středa 31. října 2012 v 15:51® hraji
-
džigit> no to je poměrně dobrá kaprová (rozuměj odolná) podběráková tyč.
- Středa 31. října 2012 v 15:47® džigit
-
hraji> když už Tě tu mám,nevíš něco o tomto? http://www.tropicliberec.cz/…-handle-3-8m
- Středa 31. října 2012 v 15:45® hraji
-
džigit> to ani náhodou. Prázdná sláma je užitečná věc
- Středa 31. října 2012 ve 14:57® osprey
-
džigit> Ti dva spolu nepůjdou, měl jsem toho víc.
- Středa 31. října 2012 ve 14:50® džigit
-
osprey> tož duel Black & White musi byt proveden zodpovědně, ať Tě kery nenařkne z rasismu
Tento příspěvek byl editován 31.10.2012 13:51:52 uživatelem džigit.
To ja jen řešim dilema ohledně podběrakove tyče.Chcu jakousik uhlikovu,bo ta rula z kompozita se mi přestala libit - Středa 31. října 2012 ve 14:41® osprey
-
džigit> Navijáky do Duelů a tak. Práce na hodiny – když si třeba i vysypeš brzdové podložky, stěhuješ se kvůli světlu a pozadí (když fotíš černýho Gold Arca a po něm bílýho Stradica, tak se stěhuješ se vším všady).
Jo, moh bych to namlátit kompaktem na stole za půl hodiny, ale když tady kecám do toho, jak se má fotit, tak musím jít příkladem
- Středa 31. října 2012 ve 14:37® džigit
-
osprey> pradlen švadlen a Ty do teho heršvec
Tento příspěvek byl editován 31.10.2012 13:37:32 uživatelem džigit.Co si fotil hezkého?
- Středa 31. října 2012 ve 14:29® osprey
-
Heršvec, to je komunikace.
Já strávil dopoledne čuměním do foťáku. Jak jsem se tak hrbil na tou věcí a snažil udržet dlouhé časy, vybavila se mi ta slavná Werichova věta: „Tak dlouho tajila dech až chcípla.“