Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 14. října 2012 v 8:17® Kazan
-
Alivio> byl jsi nabušenej, neměl jsi pruty, nemohl na ryby, tak se to v tobě střádalo. Jak jsi se teď dostal k vodě tak to zákonitě vybuchlo a roznesl jsi Boba na kopytech
Budeme ti častěji brát pruty, to pak budou fišky, to budou výsledky
- Neděle 14. října 2012 v 6:26® spike
-
Taky jsme dělali včera výlov. Slovil se jak jinak než kapr ale i pár metrových amurů nějací candáti do 50 a pár štik. Další víkend budeme lovit přehradní nádrž tak jsou všichni zvědavý jaké tam budou ryby ale spíš to bude zklamání protože se tam hodně pytlačí. No a na konci měsíce budeme dělat jeden rybník kam se dalo 800kg K2 a 2500ks ročka amura tak su zvědavý jak kluci porostli.
- Neděle 14. října 2012 v 0:42® ladamaj
-
Alivio>ahoj moc pěkný okyš doufám že tam ještě budou i příští rok moc gratuluji.
- Neděle 14. října 2012 v 0:21® Nils Master
-
Kazan> nikoho nezabili (asi), ale přijela zásahovka a dostali ho, už seděl takže teď pude do chládku zas a na dýl… Vytáhl pistoli tak snad to bude na dýl…
Normálně chytal bez povolenky na tři pruty, nonstop ze zahrady, ryby prodával… zbrojili proti němu všichni rybáři z okolí a bylo to jen otázka času, než ho stráž pořeší. V zimě třeba i chodil podsekávat sumce, takže většina táboráku asi už ví o koho de
- Sobota 13. října 2012 ve 23:24® BoBo-Falknow
-
Alivio> Co se Tebe týče, tak to zase tak nevídané není
- Sobota 13. října 2012 ve 23:01® Kazan
-
Nils Master> koho zabili, koho zabili, hoď nějaké podrobnosti
- Sobota 13. října 2012 ve 22:47® Nils Master
-
tak největšího pytláka z Tábora už dostali, tasil na rybářskou stráž…
- Sobota 13. října 2012 ve 22:42® Kazan
-
jajco> dnes nemít v krabce vláčejáckou nástrahu, to je jako by jsi nebyl
- Sobota 13. října 2012 ve 22:41® Kazan
-
chosebaits> tak to je krása
- Sobota 13. října 2012 ve 22:14® Scanix
-
JirkaF> pekne jako vzdy
- Sobota 13. října 2012 ve 22:11® BoBo-Falknow
-
JirkaF: Pěkné
Ryby i fotky
- Sobota 13. října 2012 ve 20:26® jajco
-
JirkaF: Krásný fotky
,pomalu a jistě se chystám ke klukům/Vláčej.cz/na stránky a koupit ty zázraky,protože je prostě v krabičce ještě nemám!
- Sobota 13. října 2012 ve 20:08® chosebaits
-
Cudla> Pevně věřím že ano.
- Sobota 13. října 2012 v 17:10® Cudla
-
chosebaits:doufam že ten poklad tam bude dlouho a dlouho uložen a že se i rozmnoží.....viz z lovu…
- Sobota 13. října 2012 ve 12:04® ladamaj
-
SURF>mněl sem možnost tuto lokalitu naštívit s Aliviem samo sebou sem se setkal i skluky ale to už sem nezvládal zdravotně.Takže kluci dorazili a naložili moje věci a já přespal na benzíně nebyl sem schopen pokračovat v jízdě a zato sem jim moc vděčný a cením si jich oni sami dobře ví o koho se jedná kluci ať vám koušou a moc děkuji.
- Sobota 13. října 2012 ve 12:00® nnnap
-
kua ten čas dneska letí. Nemilosrdně. 14 hodina se blíží. Musím jít. Brány rudého pekla se zavírají. Na rozdíl od mých otesilovaných spoluobčanů se obleču do khaki a naběhnu tam s airsoftovou pistolkou- kluk a já s nožíkem, páč půjdu pak na hříbky, jinak bych se splnit svou občanskou povinnost a udělat místní oranžádě radost z mé potupné porážky, letos nedokopal.
A odnesou to praváci. Budu jim řezat hlavičky, kroutit nožičky házet do hromadnýho hrobu vrbového košíku.
- Sobota 13. října 2012 v 11:26® SURF
-
ladamaj> Perfektní, krásná, ale nedá Ti „zadarmo“, ani grudličku.
Asi jako každá voda. Ta voda je jako žena.....
- Sobota 13. října 2012 v 11:22® SURF
-
peta128>, mvincik> Jó pánové… až uvidíte BoBa v akci, tak zjistíte, že je to rukama.
- Sobota 13. října 2012 v 10:48® Shrek
-
džigit> Bobocopa kdysi vymyslel Rarach, když jsme znaveni seděli na Koutech po celodenním házení a Bobo stále mrskal vodu a snažil se rybám svou mouchu vnutit.
- Sobota 13. října 2012 v 10:01® BoBo-Falknow
-
nnnap> To jim nemůžeme udělat, já mám kapři rád
- Sobota 13. října 2012 v 9:48® nnnap
-
BoBo-Falknow> kdy budete mít kluci, žluté plovoucí bojlís? Taková kulička, která by se dala kaprovi vyjmout z tlamy a opakovaně použít? To by byla pecka!
- Sobota 13. října 2012 v 9:46® mvincik
-
BoBo-Falknow> Tady je podobným revírem v kratším dosahu asi jen Orlas, ale málokde se dostaneš autem blíže, tedy tam, kde to není obleženo. A jinak mušíš lesy, lesními cestami, kde jsou všade zákazy, a tak pokud nejsi MIG, je to složité. A navíc prokouknout tak velikou vodu, je nad mé síly, alespoň zatím. Neumím to tam.
Poblíž města je to bída.
- Sobota 13. října 2012 v 9:42® BoBo-Falknow
-
mvincik> Jo, to je fakt, slalom mezi bobkařema bych asi nedával
- Sobota 13. října 2012 v 9:41® mvincik
-
BoBo-Falknow> Díky. To koukám, holt znalost místa je velice důležité, to je jasná věc. A také, mít takový revír, kde moheš chytat v těchto podmínkách i ze břehu a nesedí tam bambilion bobkařů.
- Sobota 13. října 2012 v 9:40® mvincik
-
Scanix>
Nene, je víkend, mám doma přítelkyni a navíc musím plnit i sportrovní povinnosti. K vodě zase po neděli. Ikdyž šel bych hned, né že né.
Jen mám poslední dobou pořád dilema, zda s mouchou na P, MP, nebo s feederem nebo s vláčkou. Jo, život žehlíře není jednoduchý.
- Sobota 13. října 2012 v 9:39® BoBo-Falknow
-
mvincik> Mám vytipovaná různá místa, která jsou zajímavá v různou dobu. V daném období chodím na jedno místo. I na tom jednom místě je několik různých fleků, které se liší hloubkou (6–12 m) a profilem dna. Také není jedno, kde stojíš. Je tam například flek, kde když hážu 9 – 12 h (směr), čekám candáta a na 12 – 3 h okouna, je to flek s velkým rozdílem hloubek. Samozřejmě to není dogma, ale hodně to funguje.
No a když přestává místo fungovat a je správné období, přesouvám se o několik km dál testovat jiná místa.
Tento příspěvek byl editován 13.10.2012 09:43:34 uživatelem BoBo-Falknow. - Sobota 13. října 2012 v 9:36® Scanix
-
mvincik> nebud zvedavej a mazej k vode
- Sobota 13. října 2012 v 9:29® mvincik
-
BoBo-Falknow> Helejď Bohouši, to chodíš pokaždé na ten samý flek, či obcházíš různá místa??
- Sobota 13. října 2012 v 9:20® BoBo-Falknow
-
Alivio> Je to I o prutohodinách
- Sobota 13. října 2012 v 9:18® Fryw
-
džigit> Zdar. Povedl se na Dyji nějakej kapr nakonec?