Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. října 2012 ve 20:20® olda
olda

JirkaF> Moc hezká fota,viz: Z lovu.

Úterý 2. října 2012 ve 20:10® Shrek
Shrek

jak říká Maňas – největší kandátí berou v Davli na housku.

Úterý 2. října 2012 v 19:29® MIG-35
MIG-35

osprey> Mě docela štvalo, že sem si nevzal vláčák. Okyši vyjížděli až na břeh a všade řežba veliká. Teď sem e vrátil z města, vezl sem mladýho na kroužek. Čekání sem si krátil trápením pruhatců mikromrdinama. Poved se pěknej cca 35. Ale zejtra fídr bude doma a provětram woblery a jinou verbež. :->

Úterý 2. října 2012 v 18:52® Char
Char

fila> to jsem rád že se ti sestava zamlouvá, já jsem taky spokojen, mám ten samý prut a chybu jsi určitě neudělal je to poctivej cajk co zvládne i velkou rybu

Úterý 2. října 2012 v 18:38® fila
fila

Char> Tak jsem si nakonec opravdu pořídil žluťáska 2.70–40g a Ryobi 4000 s pevnou kličkou.Zítra je vyrazím provětrat.Ještě jednou díky za tip,ten navijáček je k sežrání a ladí dokonale.:))

Tento příspěvek byl editován 2.10.2012 18:39:33 uživatelem fila.
Úterý 2. října 2012 v 17:33® HaD
HaD

osprey, Kazan> součástí toho všeho by ale mělo být i porozumění ostatních.

Úterý 2. října 2012 v 16:12® Kazan

osprey> něco v tom smyslu jsem měl na mysli v té poslední větě:->

Úterý 2. října 2012 v 16:09® osprey
osprey

Kazan> To hledání formuje osobnost. Ty roky hledání nic nenahradí. Učíš se být trpělivý, vyrovnat se s porážkou a máš pak jiný vztah k té rybě…

U vláčky navíc neskončíš u úvah, že tě spasí lov 24 hodin denně, tři pruty a podobně.

Úterý 2. října 2012 v 15:42® Kazan

Prichy> já jsem taky proti,nedávám sem vše a ani zveřejnit revír není dobrá volba. Pokud tady propálíš lidem jak na to zmiznou ty ryby kolem míry. Včera jsem si dal cvičně tři céčka jeden se mrnil kolem míry dva kousek pod a to jsem jim vnutil desítková kopyta(tu zelenou křiklavku Bobo :-) )Jsem si jist že v mnoha případech by se svezli domů. Myslím že net a literatura která je v tuto chvíli poskytuje o lovu jednotlivých ryb takovou spoustu informací, že není nutné vše totálním lenivům a všechnožroutům dodávat info až pod rypák. Kdo chce, tak si najde vlastní cestu jak chytat a pokud si přijde na některé věci sám, bude to jen dobře a bude to zábavnější ;-)

Úterý 2. října 2012 v 15:39® osprey
osprey

MIG-35> Gratulace, potřeboval bych to udělat taky tak. Naposledy jsem ale na přehradě najížděl kilometry, monitoroval a mlátil gumami do dna. Z toho cejn ani kapř nekouká.

Úterý 2. října 2012 ve 14:52® MIG-35
MIG-35

Úkol splněn!! Cejni popícháni, kapř zavražděn. Dneska klofali jedna báseň. To by dědci měli radost. :-D Ještě, že nikde nikdo. :->

Úterý 2. října 2012 ve 14:41® Prichy
Prichy

sharkcom> jj, přesně, ani Bobo to nedostal zadarmo

Úterý 2. října 2012 ve 14:32® sharkcom
sharkcom

Prichy> Jo to znám. Ryby obecně berou pokud nejsem u vody. Když k ní přijdu, můžou jít všichni domů. Ted den jsou tam zbytečný… :-)

Úterý 2. října 2012 ve 13:14® Prichy
Prichy

sharkcom štěstí nemám čili budu muset trénovat ty ruce ;-)

Úterý 2. října 2012 ve 13:12® Prichy
Prichy

osprey> nastesti to není tak jednoduché, jinak pepa.č sice neco pise, ale ono je to jinak. Bud je to s nějakými výsledky naucis na umele nástrahy nebo ti je budou kurvit na 5cm rybky ( kdo chytá na živou nechť se neurazi, ale z toho co jsem viděl mizivé procento seka ihned). Dusledkem toho nebudou candati vubec. Když investujes nebo utracis budes mít v tu chvíli o něco málo penez v peněžence, z dlouhodobého hlediska je to ovšem úplně něco jiného. Otazkou je, co je investice a co utrácení.

Možná by se dalo poučit jinde ;-)

Jen nesmíme čekat změnu hned ;-)

Úterý 2. října 2012 v 11:29® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> OK zajedu tam… ;-)

Úterý 2. října 2012 v 11:17® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Díky za SZ. Určitě tam mrkni a dej vědít.

Úterý 2. října 2012 v 11:12® Bigpista
Bigpista

ssg.Jimmy Wild> Ještě furt doufám ve smírné řešení, ale už se připravuju i na tuhle variantu.

Úterý 2. října 2012 v 11:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Bigpista> Rozumná řeč… A nedal bych jim ani korunu (tedy pokud bych to odvážel na konci týdne s tím, že to není hotové).

Tento příspěvek byl editován 2.10.2012 11:10:30 uživatelem ssg.Jimmy Wild.
Úterý 2. října 2012 v 10:54® Bigpista
Bigpista

ssg.Jimmy Wild> Slíbili, že to do konce týdne bude. Jestli ne, stejně si to odvezu.

Úterý 2. října 2012 v 10:43® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Bigpista> Když máš ještě jedno auto, tak je to v pohodě, ale stejně to je hrozně dlouhá doba. Nehledě na to, že evidentně ještě nejsou u konce. Tak snad to daj brzy nějak do kupy.

Úterý 2. října 2012 v 10:37® Bigpista
Bigpista

ssg.Jimmy Wild> Ono mě to zatím nepálilo, mám ještě druhé auto. Průser je, že dlouho nemohli přijít na příčinu problému. První dva týdny mi pravidelně každý den volali a informovali mě o vývoji. Jenže pak ochladli. Minulý týden jsem neměl čas na ně vletět, tak jsem to nechal na teď.

Úterý 2. října 2012 v 10:07® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Bigpista> Jakmile bych neměl auto hotové alespoň do týdne (pokud by k tomu nebyla samozřejmě objektivní příčina), tak bych auto odvezl a už bych jim ho tam nikdy nedal. A ještě by si pěkně vyslechli. V dnešní době se člověk bez auta neobejde pomalu jeden nebo dva dny. Natož 4 týdny. To si nedovedu představit…

Úterý 2. října 2012 v 10:01® Bigpista
Bigpista

hraji> Začíná to tak vypadat.

Úterý 2. října 2012 v 9:54® osprey
osprey

Prichy> Samozřejmě, že když „na to“ přijde víc lidí, tak je to v pytli. V téhle zemi není tolik candátů, aby si každý rybář mohl legálně odnést aspoň jednoho.

Proto, jak píše pepa-č: Učit lidi chytat je pitomost.

Já se teď taky učím chytat candáty, ale psát o tom nebudu a pokud jo (bo hlad je sviňa), tak si dám sakra záležet, aby to bylo hezké, čtivé, ale na to hlavní tam vůbec nedošlo.

Mimochodem, vyzkoušel jsem si povícero candátových revírů (většinou spousta dřiny s neadekvátními výsledky) a ty zkušenosti jsou téměř nepřenosné.

Úterý 2. října 2012 v 9:53® sharkcom
sharkcom

Prichy> nene, to chce jiný ruce a být klikař. To není dáno (přáno)každému… :-)

Úterý 2. října 2012 v 9:53® hraji
hraji

Bigpista> čtyři týdny? Já jsem nervózní, když mi nevolají ze servisu již druhý den, že si mám auto vyzvednout. To ti staví nové auto?

Úterý 2. října 2012 v 9:44® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno! Tak jsem si hned po ránu zvednul adrenalin. Už čtvrtý týden mám auto v servisu. Po telefonu mi pořád vysvětlují, proč to ještě není. Tak jsem tam ráno udělal přepadovku. Auto jim stojí na dvoře a přes týden na něj nikdo ani nehrábnul. :-O

Úterý 2. října 2012 v 8:54® Prichy
Prichy

sharkcom> asi připravíme video s bobem, jak na candáta, ale to nás moc lidí nebude mít rádo :-(( . Osobně mám už alespoň záběry a věřím, že ro chce jiný prut. Mám trochu obavy o naše vody, když na to „přijde“ víc lidí.

Úterý 2. října 2012 v 7:37® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.