Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. září 2012 v 11:43® hraji
-
MIG-35> i u nás je profi stráž, v pondělí kontrolovala současně s námi. Akorát že profík se projížděl na kole kolem vody a rozdával zápisy a my jsme skutečně kontrolovali. V podstatě se v poslední době ujala metoda číhané na pytláky.
- Středa 19. září 2012 v 11:30® MIG-35
-
CeP> Jo měl sem z něj radost! Na houby cíleně moc nechodim. Tenhle se mi připlet do cesty, když sem sháněl lipový klacíky. A nevem ho.
Jo drškovka se mi povedla.
osprey> Jasně, ale víš jak na to a snažíš se rizika eliminovat.
ssg.Jimmy Wild> Těžko říct co v tom je. Ale byl bych hoodně zlej pan RS.
- Středa 19. září 2012 v 11:25® osprey
-
MIG-35> Já musím – fotím hodně ryb a dávám to na spoustu míst. Nerad bych kázal vodu a chlastal víno. A i tak se to občas může stát.
Svatý jsou jen ty, co mají sochy na oltáři v kostele a to jen proto, že si je naživo nikdo nepamatuje.
- Středa 19. září 2012 v 11:25® CeP
-
MIG-35> krasnej kotrc. slintam pri pomysleni jaka z nej musela bejt drzkova.
- Středa 19. září 2012 v 11:24® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> Myslíš, že to bude xichtem?
Bůh ví co v tom je
- Středa 19. září 2012 v 11:05® MIG-35
-
hraji> Vim! Tady je profi RS. I sem se hlásil do výběr. řízení a na mojí MO žádal, ale.. Asi mam špatnej xicht.
- Středa 19. září 2012 v 11:03® hraji
-
MIG-35> tohle si musí vyřešit MO a její vlastní RS. Já díky svému parťákovi začal kontrolovat opravdu hodně, třeba v pondělí i včera jsem šel hned z práce a přišel domů až za tmy, ale jinak se pořádek kolem revíru dělat nedá. Z kanceláře to nejde.
- Středa 19. září 2012 v 10:57® Bigpista
-
osprey> Tahle se naštěstí vrátila do vody v pořádku, ale taky jsme o tom držení chvilku diskutovali…
- Středa 19. září 2012 v 10:55® MIG-35
-
hraji> Nechcete přijet k nám na etnickou čistku??
osprey> Líbí se mi tvůj přístup k živýmu! To je super, doufam, že se to rozkřikne a víc lidu se tak začne chovat!!
- Středa 19. září 2012 v 10:51® osprey
-
Bigpista> Před mnoha a mnoha lety mi takhle upadla. Dodnes slyším tu ránu o štěrk a mám chuť si nafackovat.
Jeden z důvodů, proč fotím ve vodě – nikdo tu rybu nemačká, nedrží, nedře. Samozřejmě, když se podebírá, cvaknu ji na síťce na břehu.
- Středa 19. září 2012 v 10:51® hraji
-
Před chvílí můj parťák chytil dalšího nenažrance s nezapsanou rybou. Dva roky rybářských prázdnin …
- Středa 19. září 2012 v 10:50® hraji
-
osprey> ale houby, kaprů je v řece mraky. Nerozumím logice některých lidí.
- Středa 19. září 2012 v 10:48® MIG-35
-
osprey> Je to spíš nenažraností!!! Dyk víš jak to tu chodí. Když to de, proč si nevzít víc, že? A nejlépe vše. Co nesežeru prodam či rozdam.
- Středa 19. září 2012 v 10:45® Bigpista
-
hraji> Jen do nich! Jen je škoda, že není hájená všude. Ta moje včerejší byla první, kterou jsem viděl na vlastní oči. To kamarád měl začátkem září víc štěstí. Tuhle lapil při vláčce na 6cm Rapalu.
- Středa 19. září 2012 v 10:32® osprey
-
hraji> Nechápu ty lidi – to už mají takovej hlad? Je málo kaprů nebo v nejhorším cejnů?
Parma 35 cm je kostnatá jednohubka.
- Středa 19. září 2012 v 10:27® MIG-35
-
hraji> Dobře ty!! U nás je taky celoročně hájená. Je jich míň a míň, proto se o ně zase tak nesnažim. Tu sebrali papíry ferdům co masili všechno. V saku měli i štišku 35cm.
To mi hlava nebere…
- Středa 19. září 2012 v 10:25® hraji
-
Bigpista> no vidíte, já včera za dvě ponechané parmy zadržel povolenku a doufám, že si chlapík minimálně rok až dva nezachytá. Ponechal si parmy 35 a 41 cm, smůlu měl v tom, že u nás je parma celoročně hájená
- Středa 19. září 2012 v 10:00® MIG-35
-
Bigpista> Neboooj!!
Já sem pro každej humor! Z půlky „mozku“ teď vařim drškovku taže za chvíli budu bezmozek. To mi víc nasíraj ty zelený darmožrouti co se mi věčně ve stíhačkách prohání nad barákem. Lítaj tak nízko, že bych je i lukem sundal.
- Středa 19. září 2012 v 9:48® Bigpista
-
MIG-35> Neber to osobně, sranda muší bejt
- Středa 19. září 2012 v 9:46® MIG-35
-
Bigpista> Děfkuji velice za to přirovnáníčko. Ještě poladit pupíček a mohu založit stranu.
Jo letos je to nafouklí celou sezonu a hejbe s vodou pořád. Už sme přemejšlely, že pošlem výhružnou sms hráznýmu.
- Středa 19. září 2012 v 9:39® Bigpista
-
MIG-35> Minulej víkend jsem jel přes Žďákovák a koukal jsem, že je voda až v lese. Kamarád, kterej tam jezdí často chytat taky pěkně běduje. Tak nejen Paroubek, i MiG má sexy mozek
- Středa 19. září 2012 v 9:28® MIG-35
-
Bigpista> Tak tady v tý špenátový louži taky něco plave. Ale je to voda zrádná a nevyzpytatelná.
Teď jak prší tak ten jantar na hrázi pořád připouští a to se rybyškám nelíbí. Já si tůhle vyndal mozek (foto), abych zjistil co tam vlastně mam.
- Středa 19. září 2012 v 9:20® Bigpista
-
MIG-35> Tak Labe na tom není s rybama špatně. A asi jsem i našel dobrej flek. Tak teď už jen trpělivost a ona ta parma zas přijde
Ale aspoň jsem si včera chytil jednu krásnou kravinu
- Středa 19. září 2012 v 9:10® MIG-35
-
Bigpista> 4éčé parmu zanm jan z obrázků. Chystal sem se o nějakej pokus, ale pak z toho ňák sešlo. No já byl včera fídr + kapřák a ani prd. Cestou na základnu sem zapřáh tu štičku co mi prchla. Ale oslavil sem to taky.
- Středa 19. září 2012 v 8:58® Bigpista
-
MIG-35> Já včera plavačkoval. Cejni šli dobře, ale stejně jsem odcházel přinasrán. Díky volšovejm rukám jsem spálil svou první parmu. Nebyla velká (odhadl bych něco přes 40cm), ale stejně bych jí oslavil. Prohibice neprohibice.
- Středa 19. září 2012 v 8:56® MIG-35
-
hraji> Já sem samé překvápko.
A než si hrát na vodníka radši bubu pěkně v suchu. Ryby mi neuplavou, doufam. To viš, stárnu a pohodlnim.
- Středa 19. září 2012 v 8:49® hraji
-
MIG-35> nezklamal jsi mně, jen mě to trošku překvapilo.
- Středa 19. září 2012 v 8:47® MIG-35
-
Bigpista> To já taky… A utekla mi obr štika už po druhý na stejnym fleku.
To bylo jmen. Navíte někdo, kde se daj vycentrovat ruce???
- Středa 19. září 2012 v 8:42® Bigpista
-
Dobré ráno!
MIG-35> Taky by se mi dnes nechtělo. Já si byl zachytat včera za sluníčka.
- Středa 19. září 2012 v 8:18® MIG-35
-
hraji> A vídíš jak sem tě sklamal…
Chtěl sem se jít zabrodit do říčky, ale ta bude po celonočním deštíku zvedlá. Na kapři se mi nechce tak budu doma tvořit a vydělávad prašule. A to se mi taky moc nechce. Saprlot nějaká rozpolcenost se dostavila.
nnnap- Nemá tažný zařízeníčko. Na vrtuli vlečík nepřipojim. Jak bych pak odvážel ty metráky ryb??
Tento příspěvek byl editován 19.9.2012 08:20:48 uživatelem MIG-35.