Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. srpna 2012 v 9:51® mvincik
-
I já přeji všem povedený sraz. Pořádně si to užijte, já si jdu sednout ke svým otázkám. Za rok snad již budu součástí té akce.
A ať koušou!
- Pátek 31. srpna 2012 v 8:04® MIG-35
-
Pěkné deštivé ráno z JČ…
- Pátek 31. srpna 2012 v 8:02® BoBo-Falknow
-
Dobré ráno
Tak ještě pobalit všechnu gumovou havěť a razím také.
- Pátek 31. srpna 2012 v 7:29® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci… Ať se vám na srazu daří ve všech rovinách
- Pátek 31. srpna 2012 v 7:26® hraji
-
Všem účastníkům srazu Chytej přeji příjemný víkend, počasí ať vás trápí co nejméně a ryby ať spolupracují na jedničku.
- Pátek 31. srpna 2012 v 7:23® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Pátek 31. srpna 2012 v 6:27® džigit
-
Fajne rano synci,balím,v Ova polojasno.Sem zvědav,kam až
Hurá na sraz
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:54® brčkař
-
Cudla> Krásný pstruh! A v pozadí podobně krásný Lakušník vzplývavý!
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:46® Scanix
-
Raf> no, to ti verim, tuhle jsem jel pres Prahu a myslel, ze me rohne, byl patek, co vic si prat
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:45® Raf
-
osprey, scanix> Když já jedu krátce, tak pořád stojim v Praze v zácpě, když už je na rybách i Osprey
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:38® Kazan
-
Alivio> to víš, člověk se učí celý život
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:21® Scanix
-
HaDová> tady uz solidne leje a bouri
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:16® Scanix
-
osprey> je mi jasny, ze to vsude neni tak „snadne“, no ono to nejde taky zdaleka vzdy, hlavne mnohdy ani nevis, ze tam ty ryby jsou a trenink dostavaji nejenom ode me, je tu proste tlak…nekdy se jiste stavim, ale nevim, zda na boleny, spis to tak omrknout a poklabosit s prutem v ruce
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:07® HaDová
-
osprey> tady se už taky něco blíží, hřímá to mocně
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:06® osprey
-
Vypínám to, je bouřka a napětí cuká. Lepší než aby to padlo samo.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:05® osprey
-
Scanix> Já taky rád jezdím tady kolem. Máme tu pěkné barevné plotice, sem tam tloušť nebo okoun a maximální trofej je tady momentálně štika 55 cm.
Přijeď si chytit bolena sem. Něco zažiješ…
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:04® mvincik
-
Scanix> Tak musí mít taky šanci…
Hm, jak já bych už tak vyrazil k té vodě. Ale už se to blíží a pak mě to snad taky potká!
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:59® Scanix
-
mvincik> Mira pise pravdu, dnes mi treba ryba zlomila thrill, bez sance ji ubrzdit, ale skoro mozna to byl sum, i kdyz kdo vi, nejdrive to jen kleplo a jelo to ke me, pak ztezklo a vyrazilo proti proudu a pri dalsi otocce, kdy se ryba tocila zase po vode to povolilo, jeden hacek vyhlej a thrill zlomenej, holt smolik
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:56® Scanix
-
osprey> ja vim, ty mas taky jinou kadenci a kdyz uz jdes, tak si to chces uzit. Neni to spatne a dava to moznost vyrazit i o kus dale.
Ja jsem rad, ze se dostanu na tu chvilku, no mam to pak obehany kolem baraku hlavne a nekdy ty „jine“ reviry lakaji no
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:54® osprey
-
mvincik> Já chytám tak trošku specificky, to je další problém. Ale výsledky to nějaké má.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:52® mvincik
-
osprey> Věřím, jen se ptám, páč jsem tu čest ještě neměl…
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:51® osprey
-
Scanix> Pokud já pojedu krátce, tak na ty ryby ani nedojedu
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:50® osprey
-
Raf> Jen 81. Ale to je jedno. Letos i loni byli na prutu větší a ty víš určitě, jaké to je.
Nejsem si vědom chyb – prostě spadli. Zatímco ti malí to berou někdy až na mandle, ti velcí často jen reflexivně chňapnou. Setkal jsem se i s rybami, které evidentně ze všech sil brzdí už rozjetý útok – když to vidí zblízka, prostě si ještě stačí uvědomit, že to není košer – to je podle mě i příčina občasného seknutí bolena za ocas. Někdy mine, ale věřím, že si to často i rozmyslí.
Tady jsou ty ryby dost oházené, ten můj přes 80 byl podle odrbané tlamy v životě na prutu několikrát.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:50® Scanix
-
Raf> no takovy rezim mam i ja, casto a kratce, me to vyhovuje, doma se to celkem toleruje, v ramci moznosti, takze aspon jsi dalsim dukazem, ze to jde. At se vam vsem dari a rostete do zdravi a za chvili budes mit na rybach treba pomocnici
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:46® Raf
-
osprey> Ty už máš letos tou 82kou splněno. Tak tě ti větší můžou nechat občas zaběhat
Tento příspěvek byl editován 30.8.2012 21:46:28 uživatelem Raf. - Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:38® osprey
-
mvincik> Když napálíš v proudu nějakých 6 – 7 kg ryby, ta jede dolů a máš tam dvacítku vlasec, tak vůbec nemáš velký snahy ji zastavovat. To jsou pak ty deformace trojháčků a další chujoviny.
Bolen vadne rychle – je důležitý nepodělat začátek a konec toho souboje. Zvlášť když tady je ryb 70+ dost málo.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:30® mvincik
-
osprey> To dokáže velikej bolen až takové rodeo, nebo jsi měl posledních 30 m vlasce na cívce??
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:14® osprey
-
Raf> Dobrá práce. Taky jsem se letos snažil, ale poslední dobou už jde ta aktivita větších ryb dolů.
A samozřejmě jsem v duchu nejlepších tradic o největšího bolena taky přišel – jedinej, za kterým jsem musel běžet a to jsem nemusel ani za osmdesátkou.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 19:50® MIG-35
-
džigit> Zdarec. Je vidět, že uh si tam dlouho nebyl… Docela to tam vzkvétá. A tůristů je tam o poznání míň jak na Šumavě.
I ta krajina je jinačí. Mam to tam hoodně rád!
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 19:37® Raf
-
olda> Oldo, doufam, že tě jednou opravdu naštvu (snad ještě letos)
Ať ti berou…