Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 31. srpna 2012 v 9:51® mvincik
mvincik

I já přeji všem povedený sraz. Pořádně si to užijte, já si jdu sednout ke svým otázkám. Za rok snad již budu součástí té akce.

A ať koušou!

Pátek 31. srpna 2012 v 8:04® MIG-35
MIG-35

Pěkné deštivé ráno z JČ… :->

Pátek 31. srpna 2012 v 8:02® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Dobré ráno :-) Tak ještě pobalit všechnu gumovou havěť a razím také.

Pátek 31. srpna 2012 v 7:29® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci… Ať se vám na srazu daří ve všech rovinách :-)

Pátek 31. srpna 2012 v 7:26® hraji
hraji

Všem účastníkům srazu Chytej přeji příjemný víkend, počasí ať vás trápí co nejméně a ryby ať spolupracují na jedničku.

Pátek 31. srpna 2012 v 7:23® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Pátek 31. srpna 2012 v 6:27® džigit

Fajne rano synci,balím,v Ova polojasno.Sem zvědav,kam až :-(( Hurá na sraz :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:54® brčkař
brčkař

Cudla> Krásný pstruh! A v pozadí podobně krásný Lakušník vzplývavý!

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:46® Scanix
Scanix

Raf> no, to ti verim, tuhle jsem jel pres Prahu a myslel, ze me rohne, byl patek, co vic si prat :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:45® Raf
Raf

osprey, scanix> Když já jedu krátce, tak pořád stojim v Praze v zácpě, když už je na rybách i Osprey :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:38® Kazan

Alivio> to víš, člověk se učí celý život:-))

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:21® Scanix
Scanix

HaDová> tady uz solidne leje a bouri ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:16® Scanix
Scanix

osprey> je mi jasny, ze to vsude neni tak „snadne“, no ono to nejde taky zdaleka vzdy, hlavne mnohdy ani nevis, ze tam ty ryby jsou a trenink dostavaji nejenom ode me, je tu proste tlak…nekdy se jiste stavim, ale nevim, zda na boleny, spis to tak omrknout a poklabosit s prutem v ruce ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:07® HaDová
HaDová

osprey> tady se už taky něco blíží, hřímá to mocně

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:06® osprey
osprey

Vypínám to, je bouřka a napětí cuká. Lepší než aby to padlo samo.

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:05® osprey
osprey

Scanix> Já taky rád jezdím tady kolem. Máme tu pěkné barevné plotice, sem tam tloušť nebo okoun a maximální trofej je tady momentálně štika 55 cm.

Přijeď si chytit bolena sem. Něco zažiješ…

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:04® mvincik
mvincik

Scanix> Tak musí mít taky šanci…

Hm, jak já bych už tak vyrazil k té vodě. Ale už se to blíží a pak mě to snad taky potká!

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:59® Scanix
Scanix

mvincik> Mira pise pravdu, dnes mi treba ryba zlomila thrill, bez sance ji ubrzdit, ale skoro mozna to byl sum, i kdyz kdo vi, nejdrive to jen kleplo a jelo to ke me, pak ztezklo a vyrazilo proti proudu a pri dalsi otocce, kdy se ryba tocila zase po vode to povolilo, jeden hacek vyhlej a thrill zlomenej, holt smolik ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:56® Scanix
Scanix

osprey> ja vim, ty mas taky jinou kadenci a kdyz uz jdes, tak si to chces uzit. Neni to spatne a dava to moznost vyrazit i o kus dale.

Ja jsem rad, ze se dostanu na tu chvilku, no mam to pak obehany kolem baraku hlavne a nekdy ty „jine“ reviry lakaji no ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:54® osprey
osprey

mvincik> Já chytám tak trošku specificky, to je další problém. Ale výsledky to nějaké má.

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:52® mvincik
mvincik

osprey> Věřím, jen se ptám, páč jsem tu čest ještě neměl…

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:51® osprey
osprey

Scanix> Pokud já pojedu krátce, tak na ty ryby ani nedojedu:-))

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:50® osprey
osprey

Raf> Jen 81. Ale to je jedno. Letos i loni byli na prutu větší a ty víš určitě, jaké to je.

Nejsem si vědom chyb – prostě spadli. Zatímco ti malí to berou někdy až na mandle, ti velcí často jen reflexivně chňapnou. Setkal jsem se i s rybami, které evidentně ze všech sil brzdí už rozjetý útok – když to vidí zblízka, prostě si ještě stačí uvědomit, že to není košer – to je podle mě i příčina občasného seknutí bolena za ocas. Někdy mine, ale věřím, že si to často i rozmyslí.

Tady jsou ty ryby dost oházené, ten můj přes 80 byl podle odrbané tlamy v životě na prutu několikrát.

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:50® Scanix
Scanix

Raf> no takovy rezim mam i ja, casto a kratce, me to vyhovuje, doma se to celkem toleruje, v ramci moznosti, takze aspon jsi dalsim dukazem, ze to jde. At se vam vsem dari a rostete do zdravi a za chvili budes mit na rybach treba pomocnici ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:46® Raf
Raf

osprey> Ty už máš letos tou 82kou splněno. Tak tě ti větší můžou nechat občas zaběhat :-)

Tento příspěvek byl editován 30.8.2012 21:46:28 uživatelem Raf.
Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:38® osprey
osprey

mvincik> Když napálíš v proudu nějakých 6 – 7 kg ryby, ta jede dolů a máš tam dvacítku vlasec, tak vůbec nemáš velký snahy ji zastavovat. To jsou pak ty deformace trojháčků a další chujoviny.

Bolen vadne rychle – je důležitý nepodělat začátek a konec toho souboje. Zvlášť když tady je ryb 70+ dost málo.

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:30® mvincik
mvincik

osprey> To dokáže velikej bolen až takové rodeo, nebo jsi měl posledních 30 m vlasce na cívce?? :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:14® osprey
osprey

Raf> Dobrá práce. Taky jsem se letos snažil, ale poslední dobou už jde ta aktivita větších ryb dolů.

A samozřejmě jsem v duchu nejlepších tradic o největšího bolena taky přišel – jedinej, za kterým jsem musel běžet a to jsem nemusel ani za osmdesátkou.

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 19:50® MIG-35
MIG-35

džigit> Zdarec. Je vidět, že uh si tam dlouho nebyl… Docela to tam vzkvétá. A tůristů je tam o poznání míň jak na Šumavě. :-> I ta krajina je jinačí. Mam to tam hoodně rád! ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 19:37® Raf
Raf

olda> Oldo, doufam, že tě jednou opravdu naštvu (snad ještě letos) :-) Ať ti berou…