Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 19:35® Raf
Raf

Scanix> Přesně tak. Přírůstek už se pomalu rozhýbává a chystá se mluvit. Občas je to hektický, ale to znáš dobře :-) Jinak manželka je šikovná, takže stíham i ty ryby. Jezdim snad častěji než dřív, ale zase na mnohem kratší dobu…

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 18:11® JHolc

džigit> U Petra jsem byl pro ty vajíčka :-) Musím ho tam zkontrolovat, neviděl jsem ho už dýl jak rok…

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 17:30® džigit

JHolc> byl jsem v Lužnici u Sýkorky/přes kamaráda s divadla/ a u P.Hájka kouknout na araby :-) už je to přeci jen pár let

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 17:21® Prichy
Prichy

Alivio> jsi mu dal sedativa jo :-D ( myslím candátovi) :-D

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:58® JHolc

džigit> Ty máš známé na Pohorské? Já tam jednou šel pro vajíčka a zůstal týden… :-)

MIG-35 – Tak tam pozdravuj, já jedu v pátek. :-)

Tento příspěvek byl editován 30.8.2012 16:58:39 uživatelem JHolc.
Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:52® Shrek
Shrek

Prichy> hovno tester, když neumí uklidnit candáta, aby nejančil při focení :-D I když – už jsem ho to naučil :-D

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:32® olda
olda

Raf> Teda moc hezké,ty mne fakt ser…(v dobrém)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:21® Scanix
Scanix

Raf> diky, vsak ono se to povede, problem je, ze ja nenosim podberak a casto mam zamacknutej protihrot, coz se u te vetsi ryby obcas vymsti…kazdopadne na dosah ruky jsem tu rybu mel a ryby 67–69 jsem letos taky nejake lapil, ale dva moji kolegove si zvedli osobacek alespon na 77 a 76, takze trosku toho ryb.stesti a bude. Letos jsem tech ryb.nezdaru mel dost, snad alespon doma to bude o to stastnejsi a veselejsi. Mimochodem, jak zvladate novy prirustek, uz jste se zabehli, kdyz jezdis na rybky ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:15® Raf
Raf

Scanix> Ahoj, je to s nima boj, no :-) Taky jsem si letos už dvakrát zaklel. Jednoho velikána 80+ jsem viděl kousek od podběráku, na poslední chvíli se rozhodl zdemolovat trojháček… Druhá podobná ryba se mi ani neukázala, možná to nebyl bolen, spíš ale jo… Jinak ryb 69,70,71 cm jsem letos chytil relativně dost. Tenhle byl ale první, který přelezl tu sedmdesátku víc. Máme před sebou září, tak přeju, ať nějakou 80tku ještě lapneš :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 13:43® Scanix
Scanix

Raf> Peknej bolda, ja jsem letos zadneho pres 70 z vody nevyndal a ze jsem jich na prute par mel, i rybky urco nad 80, jenze ten zaver mi nejak nevychazi ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:50® Prichy
Prichy

Kazan: Dobře TY :-D , asi Tě navrhnu na hlavního testera ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:27® Scanix
Scanix

mvincik> uz treba proto, ze se da snadno overit, co se do te vody sype, kdyz u toho nekdo je, on papir snese vsechno. Ale jinak mas pravdu, vedlo by to k tomu, ze by lovci lezli k vode podle vysazovaciho kalendare :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:47® mvincik
mvincik

Scanix> Tak by to ale mělo být. Na co oznamovat termíny vysazování a podobně? Viz debata na www.vltava24.cz. Buď chci jít k vodě, nebo ne. A ne v závislosti na tom, zda je čerstvě vysazeno. To mi přijde už samo o sobě ujeté…

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:42® Scanix
Scanix

mvincik> no ja musim rict, ze jsem u vody casto, sice asi mimo prac.dobu, ale v zivote jsem u nas nevidel nebo neslysel, ze by se vysazoval, max kapry do nadjezi pri podzimnich vylovech. Jedine, co jsem zazil je vysazovani na P a to jen proto, ze jsem o tom vedel a sel se mrknout ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:36® mvincik
mvincik

Scanix> Máš pravdu, jen mam pauzu. Boatovačka až na přes týden, už teď se ale těším, blíží se to!

A gro toho lovce, o tento patent by se místní masaři i poprali, bylo by jich mnoho…

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:22® Scanix
Scanix

mvincik> taky jsem slysel pribeh o jednom lovci, co umel tak precist ryby, ze pokazde nachytal a poznal, kam splavaly ty vysazene ryby. Ve skutecnosti jen vzdy registroval motor auta, co rozvazelo granulace a pak jen pozoroval. Tusim, ze se nekde prokec v hospode a jeho god-like rybarske umeni bylo razem objasneno :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:20® Scanix
Scanix

mvincik> jaky video mas na myslis, jako ze film nejakej? ;-)

Btw. nemas se ucit na statnice, to uz rovnou muzeme dat tu boatovacku ;-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:11® mvincik
mvincik

Scanix> voe, tedka jsem myslel to video! :-)

O rybách je mi jasné, že chodíš po stopách V3S, co rozváží… Ale jsou to pěkní fišácí!

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:07® Scanix
Scanix

mvincik> proste nevim, kam je pak z tech sadek vozi :-)) )

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:05® Scanix
Scanix

mvincik> vetsinou k vode…ale ze zkusenosti vim, ze urcita mista jsou dobra jen v urcitem obdobi, bohuzel byva dost kratke a zatim nevim, kde ty ryby jsou pak…hledam leta a prd :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:02® mvincik
mvincik

Scanix> Kam ty na to chodíš! Asi v 1:07 jsem si drcnul do stolu a pakm už jen čučel. :-D

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:15® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci… :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:09® Bigpista
Bigpista

Bodré podoledne :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 8:35® džigit

MIG-35> tam jsem kdysi vandroval s T.O. satan z Budějek.Hezké,ale od bolšana pustá krajina. :-(( Mám známé v Pohorské vsi a Lužnici

Tento příspěvek byl editován 30.8.2012 08:35:41 uživatelem džigit.
Čtvrtek 30. srpna 2012 v 8:33® skwor
skwor

Scanix> Jedeme až večer, tak možná předtím ještě stihnu návštěvu jednoho festivalu tady nedaleko. Sice by to před tou cestou bylo zabijácký, ale láká mě to :-)

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 8:15® MIG-35
MIG-35

Pěkný den! Tu se mlžka válela po zemi, ale slunko uh jí rozehnalo. A dneska hurá na vejlet do Novohradek. Juhuhůůů snad uh tam nebude lid. :-D Přeju veleůspěšnej den. :->

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 7:19® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Sluníčko svítí, venku je příjemných 16 stupňů.

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 7:14® džigit

Fajne rano synci,kula je venku.Bude pažák :-))

Středa 29. srpna 2012 ve 23:04® Scanix
Scanix
skwor> no tak si to koukej pripomenout…bud rad, ze jedes do Svedska a ne do UK :-)
Středa 29. srpna 2012 v 15:26® skwor
skwor

Scanix> Jo, to si pamatuju z minule :-)