Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 29. srpna 2012 ve 14:49® Bigpista
-
Scanix> Na co svědky, to se přeci nemusí hned ženit, ne?
Miluju češtinu
- Středa 29. srpna 2012 ve 14:43® Scanix
-
skwor> si poradis, svedky odchytis cestou, v McDoldech jsou casto pekny, ne jako ty vyzrany holky u nas
- Středa 29. srpna 2012 ve 14:14® skwor
-
Díky. Na švédskou trojku asi nebude s kým
- Středa 29. srpna 2012 ve 13:30® Scanix
-
osprey> no jo, ja jsem pokazde z pekne ryby tak vyklepanej, ze stejne poradne nevim, co delam
Nejak to dopadne a nebo ne, tak drzim palce, at to zvladnes, az to prijde.
- Středa 29. srpna 2012 ve 13:29® Scanix
-
skwor> uzivej svedskou trojku
- Středa 29. srpna 2012 ve 13:05® mvincik
-
skwor> S Bolenem jsme na tom stejně.
Na severu si to patřičně užij a zanech tam svou rybářskou stopu!
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:31® osprey
-
Scanix> Osmdesátka se mi vešla do rakeťáku slušně, myslím, že i 90 cm by se dalo. Na jedné rybě 70+ jsem vyzkoušel i skřelový hmat. Jde to, i když ne tak snadno jako u štiky.
Takže možnosti jsou. Detaily budu řešit, až bude ryba na prutu.
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:29® osprey
-
skwor> Šťastné pořízení ve Švédsku.
A bolena klidně stihneš, až se vrátíš. Bude akorát ta správná doba. Udělej pakt s Bigpistou a každý si nějakého chyťte.
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:27® Scanix
-
osprey> no gaf by byl pak asi na miste, takoveho tunaka nevim nevim
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:25® skwor
-
osprey> Já letos bolena nemám vůbec, jezdil jsem na řeku tak málo, že na ně nějak nedošlo
Ale zítra odjíždím do Švédska, takže budu lapat jiné ryby
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:18® osprey
-
Bigpista> Tak tam choď dál. Blíží se podzim, jednou ti to některý vezme.
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:08® Bigpista
-
osprey> Trefils to
- Středa 29. srpna 2012 v 11:39® osprey
-
Scanix> U vás jsou bezprotihroty celkem na místě. Když ale lovím s nadějí na jeden záběr za vycházku, tu šanci jim nedávám. Tam k vám jezdím málo, je vás tam jak psů a většinou je to „vraždění neviňátek“.
Jednou trefím jednoho z těch fakt velkých na Orlíku. Ale to se nedá uspěchat. Až to přijde, tak to přijde. Musí chtít ten bolen.
Doufám, že ho pak nějak dostanu do kajaku.
- Středa 29. srpna 2012 v 11:26® osprey
-
Bigpista> Do Strakonic dojedu, dál ne.
Ale Otava to není. Pokud je to, dejme tomu, Labe, tak tam jsem letos bodoval, načež jsem postoupil úspěšný flek kolegovi, který následně bodoval ještě líp.
Ano, lehké to není. Jsou dny, kdy to nemá cenu. Bolena chytneš jen někdy a někde.
- Středa 29. srpna 2012 v 11:24® Scanix
-
osprey> jinak jsem nejakoho tveho 80+ zaregistroval a verim, ze jsi zaprah i vetsi, takove ryby jsou, jen to neni tak snadne jak ty mensi
- Středa 29. srpna 2012 v 11:23® Scanix
-
osprey> jj, mame asi podobnou zkusenost, bohuzel, ja nebyl uspesny ani v jednom z pripadu a vzdy vyhrala ryba, ale jednou to treba bude naopak. Uz jsem si rikal, jestli delam dobre s temi zamacknutymi protihroty, ale delam, preci jen je dost tech mensich, kterym se poroste lepe s mene potrhanou papulou
- Středa 29. srpna 2012 v 11:21® osprey
-
Scanix> O tom něco vím. A navíc nedobírají a padají. Letos i loni jsem o nějvětší rybu přišel. Přesto letos nějaké z těch lepších mám.
Je to spousta ježdění, hledání a zkoušení, ale tak to má být. Zjistíš spoustu věcí.
- Středa 29. srpna 2012 v 11:06® Scanix
-
osprey> jasne, porad je jich tady celkem dost a nestaci se vsichni potrenovat, nicmene velikostne jsou zajimavejsi mista, bohuzel, ty vetsi ryby, nebo spis bohudik, se nedaji tak snad lapit
(mmam na mysli ryby 75+)
- Středa 29. srpna 2012 v 11:04® Bigpista
-
osprey> Přijeď za mnou, boleny dodám. Ale včera jsem se přesvědčil, že jsou to mrchy vyčůraný a zlomyslný
- Středa 29. srpna 2012 v 10:46® osprey
-
Bigpista> Já mám jiný problém – náš zdejší půlmetrový bolínek už několikrát lovil jako o život (a jednou i jeho o něco menší kolega) a taky jsem si ani neštrejch. Možná proto, že v červnu jsem ho škrábnul wobblerem.
Tak jezdím jinam, kde je těch ryb víc. Ale co najdu, když někam přijedu, to je ve hvězdách.
Přesto boleny lovím. Nejsnadnější je to na lokalitě Nižné Scanixovo. Když tam teda jsou
- Středa 29. srpna 2012 v 10:38® Bigpista
-
mvincik> Dodělej státnice a přijeď mi to ukázat, frajere
- Středa 29. srpna 2012 v 10:26® Scanix
-
Bigpista> opet te muzu uklidnit, parkrat jsem to letos zazil. Jednou me vzal dokocne kamarad na jedno misto na Orliku, tak zivo jsem roky nevidel, ryby giga rozmeru, ale byl jsem uplne lichej, to je holt zivot
- Středa 29. srpna 2012 v 10:19® mvincik
-
Bigpista> A házel jsi to do vody?
- Středa 29. srpna 2012 v 10:13® Bigpista
-
Scanix> David Havlíček> Včera to byla obzvlášť tragická podívaná. Kolem nás lovili boleni jak o život a my jsme si ani neštrejchli.
- Středa 29. srpna 2012 v 9:41® Scanix
-
Bigpista> z toho si nic nedelej, ja byl natesenej ze vcerejska, tak jsem mrknul brzo rano pred praci a krome par drbancu cistej prustrel, jen aby bylo jasno
- Středa 29. srpna 2012 v 9:27® HaD
-
Bigpista> však ono to zase půjde
- Středa 29. srpna 2012 v 9:19® Bigpista
-
hraji> Co se přívlače týká, tak nejen včera
- Středa 29. srpna 2012 v 8:39® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci
- Středa 29. srpna 2012 v 8:29® hraji
-
Bigpista> pokud jenom včera, tak to je zlatý
- Středa 29. srpna 2012 v 8:13® Bigpista
-
Dobré ráno. Hraji má pravdu, dneska by to šlo. Když už to včera tak strašně nešlo