Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. srpna 2012 v 8:37® džigit
-
fajne rano synci… Včera vše nachystal a nabalil a od 5 hod chčije
Ja se snad zachytam až na srazu…
- Sobota 25. srpna 2012 ve 22:03® olda
-
osprey> JJ,děvčata jedou,držme jim palce.
- Sobota 25. srpna 2012 ve 21:56® osprey
-
olda> Hezký.
- Sobota 25. srpna 2012 ve 21:55® olda
-
Po prvním dni
- Sobota 25. srpna 2012 v 19:44® ladamaj
-
Cudla>já si nestěžuji naopak moc prýma odpoledne neboli noc.Nějak to sem nešlo vložit až po několikátém pokusu.
- Sobota 25. srpna 2012 v 18:24® Cudla
-
ladamaj> Ládíku mě jak makam v kuchyni tam dáš ,ale sebe,jak máš „boule“ za ušima to néééééé a to jsi papal šupíka kámoše…bylo tam fajn ,co.
Tento příspěvek byl editován 25.8.2012 18:26:41 uživatelem Cudla. - Sobota 25. srpna 2012 v 18:13® Nerodia
-
Vážení kolegové, dnes jsem se dozvěděl že údajně v rybníce Papež Na Dobříši jsou raci ( prý je tam lovili děti cca 14dní nazpět).Chci se Vás zeptat jestli také máte tuto zkušenost a jestli někdo z Vás nemá fotku raků z tohoto rybníka?
- Sobota 25. srpna 2012 v 8:03® Shrek
-
Dnes se přidávám s přáním hezkého víkendového rána i já.
- Sobota 25. srpna 2012 v 6:15® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej, za chvíli odjiždíme losovat místa na dnešní závod.
- Pátek 24. srpna 2012 ve 21:40® ladamaj
-
ještě něco z tábora na Zásadě i když trošku opožděně http://www.chytej.cz/…_videa/1648/
- Pátek 24. srpna 2012 v 19:34® hraji
-
Ahoj, hezký den v Čechách.
- Pátek 24. srpna 2012 v 11:37® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Já myslím, že dokonce lépe než, kdybys byl nějaký pesimista. Také tak žiju… Rád se na něco těším, rád si něco plánuju nebo o něčem sním, i když se to třeba nejspíš nestane nebo nesplní. Ale je hezké už jen to tím žít nebo to plánovat… A mohou to být třeba i pro někoho hlouposti typu, plánování výpravy na ryby atd. Člověk má alespoň hezký pocit a fajn představy. Být nějaký stresovaný morous…to musí být na hlavu
A být realista musí být v dnešní době na hlavu taky
- Pátek 24. srpna 2012 v 11:33® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Já mám taky život postavený na naivních představách. Ale dá se s tím žít…
- Pátek 24. srpna 2012 v 11:29® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> No tak až si budu myslet něco jiného, tak to určitě napíšu. Myslím, že není vůbec špatné diskutovat s někým, kdo má jiný názor (pokud je to slušně vedená diskuze a ne hádka) a nakonec to často končí tím, že se najde kompromis, každý si z toho vezme něco a nakonec vznikne to nejlepší řešení. Při mé práci tohle podstupuji téměř denně.
Kéž by něco takového provozovali například i v poslanecké sněmovně
…já vím najivní představa…
- Pátek 24. srpna 2012 v 11:23® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Jednou mi třeba za pravdu nedáš. A je to tak v pořádku.
Jedna věc, co se tu pokouším lidem předat, je to, že člověk, který ti oponuje, nemusí být nutně tvůj nepřítel – často je to i naopak.
Takže až se ti nebude chtít přikyvovat, nezdráhej se napsat, co máš na srdci.
- Pátek 24. srpna 2012 v 11:16® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Tak mě kapr ve vodě vůbec nevadí… Naopak… Ať tam jsou… A ať se jimy živý kdo chce v rozumné míře (ať už vydry nebo rybáři). Ale mrzí mě vybíjení takových rybích druhů, jako je třeba tloušť. Krásné bojovné ryby, které navíc podle mě nemohou mít tak chutné maso, aby to stálo za to je zabíjet.
Ale musím říct, že ty mě vždycky překvapíš nějakou myšlenkou nebo postojem, který by mě nenapadl a nakonec jsem ti musel zatím dát vždycky za pravdu…
- Pátek 24. srpna 2012 v 11:00® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Neboj, tloušti tam jsou a tohle bylo před 10 lety. Ale stav z 90. let už nikdo z nás znovu nezažije. Vydry musejí v zimě žrát. V tomto ohledu dělá vysazený kapr tloušťákům živý štít – oni jsou v zimě rychlejší a aktivnější, navíc nažraná hydromačka do vody zbytečně neleze a jeden kapr jí stačí.
Vznikl tu podivný systém, u něhož nevím, co je vlastně dobře.
- Pátek 24. srpna 2012 v 10:53® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Takovým lidem je už zbytečné něco říkat, protože to musejí být id..ti! Těm tak zlámat pruty a ruce… Zrovna tlouště… Ryby co mám opravdu moc rád… A poslední dobou už jich chytám tak málo
Když chce něco mermo mocí žrát tak ať si chytí to vodní prase, co se tam sype na tuny. Z toho je mi fakt smutno…
Co tu zbyde pro moje kluky?! Asi téměř nic…
- Pátek 24. srpna 2012 v 10:48® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> A co bys řekl člověku, který před časem jen za únor sejmul 30 kg tlouště na naší říčce?
Pak se hrozně divil, že v tom úseku příští rok skoro nic nebylo.
- Pátek 24. srpna 2012 v 10:32® ssg.Jimmy Wild
-
SURF> Takový lidi nesnášim… Včera se mi stalo něco podobného… Ten člověk jich měl prý letos „jen“ 28… To znamená, že si každý 8. až 9. den asi dá jednoho celého kapra… Ti lidé fakt nemají soudnost a pak se ještě diví.
- Pátek 24. srpna 2012 v 10:13® SURF
-
hrdobec> Taky jsem se setkal s „podobným“ případem: seděl jsem na „kaprech“ a vedle starší rybář nadával, že nic nebere, že to stojí za .........atd. Když jsem se ho zeptal, kolik má kaprů, ( cca v půlce sezony ), tak řekl, že asi šedesát. Tak jsem mu odpověděl, že asi dvacet takových rybářů jako on, „zlikviduje“ asi půlku jedlých kaprů na rybníce. Pak se nediv, že ti nic nebere. Koukal
a neříkal nic.
Je pravda, že kapr neni sumec a další rok se zase nasypou. Už jedou.......!!
- Pátek 24. srpna 2012 v 9:17® kety.vydra
-
Bigpista> Málo
- Pátek 24. srpna 2012 v 9:03® Bigpista
-
kety.vydra> Sedum. V krabici od vína
- Pátek 24. srpna 2012 v 9:02® Bigpista
-
džigit> no ty kjáááávo! Taková hodina existuje jen když jdu na ryby
- Pátek 24. srpna 2012 v 8:57® kety.vydra
-
MIG-35> Ty máš na zahradě melouny?
- Pátek 24. srpna 2012 v 8:44® ssg.Jimmy Wild
-
Nerodia> Náhodou jsem narazil na stránku s těmi mapami, co jsi sháněl… Tady maj, jak mapy krjů, tak celé ČR (na stránce dole).
- Pátek 24. srpna 2012 v 8:26® MIG-35
-
Bodré podoledne páni a dámové z chytej! Krásně, ale krátce zapršálo… Aspoň se mi melounky troche nalejou.
- Pátek 24. srpna 2012 v 8:18® džigit
-
osprey> nejsou,max kreknout nějakou ToPo
- Pátek 24. srpna 2012 v 8:16® osprey
-
towartod> Já jsem o mapách českých vod nikdy neslyšel. Nevím, jestli jsou nebo nejsou, ale fakt o nich nevím, že by nějaké byly.
- Pátek 24. srpna 2012 v 8:11® džigit
-
Bigpista> chodím na půl šestou,dnes jsem moh k PC dříve