Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. srpna 2012 ve 14:08® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Zdarec. Já se nakonec věnoval odpočinku, cyklistice a houbaření. Na vodě byl veliký tlak, nestálé počasí taky nedávalo moc optimismu a nějak se prostě nechtělo. Jednou jsem ale přec vyrazil a zachytal si pěkně. Za 3 hoďky lovu 2 krásné Céčka a nějaké to okouní. Kolezové o týden déle si začapali solidně, co vím…

Já se rozchytám zase až po dovolených, po létě, až budou vody méně lidnaté. :-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49900.jpg
Středa 8. srpna 2012 ve 14:02® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> Ahoj… Jak bylo? Co rybky?

Středa 8. srpna 2012 ve 13:41® mvincik
mvincik

Bigpista> Ahoj. Jsem z dovol zpět, tak pokud by jsi na tu V. chtěl zajít, můžeme něco podniknout společně.

Středa 8. srpna 2012 v 9:39® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci :-)

Středa 8. srpna 2012 v 9:13® hraji
hraji

regulus> to je to, co mám na mysli, jeden rybář se zvrácenou touhou lovit dvoumetrové sumce na každé kaluži a ještě zvrácenějších chápáním (nebo spíše nechápáním) přírody může nadělat víc škoda jak užitku. On si neuvědomuje souvislosti. Není sto pochopit, že dvoumetrových sumců musí být ve vodě jen pár. Je to stejné postižení jako lov trofejních kaprů kdekoliv a zavedení K70 na potůčku, ve kterém by se takový kapr ani neotočil.

Středa 8. srpna 2012 v 8:39® regulus
regulus

hraji> taky jsme tu měli takovýho převozníka, údajně jich v 90 letech z Dyje k nám dotáhl asi 5, nejspíš nic moc velkýho, ale kluci asi dorostli, jeden z nich měl před tak 7 nebo 8 roky asi 165 cm, takže dnes už bude mít o kapinku víc a pokud ti další byli taky takoví a přežili, tak potěž pánbůh, na 4 ha rybník nejspíš moc. Nevím jestli je to tím, ale pomalu a jistě začali mizet větší cejni, zatím co ještě před 15 lety se chytali od malejch klidně i ke 40 cm, dnes už jen ti malí. Líny kteří se každoročně vysazujou a dřív jich tam bylo relativně dost taky jsou stále méně častější úlovek no a ve finále s kaprama je to podobný. Zkrátka pokud vezmeme nějaký rozumný procento přirozenýho úhynu, něco se nenapíše i když RS chodí vcelku poctivě, tak počet nasazených a vykázaných kaprů a línů vcelku diametrálně nesouhlasí, protože pokud by opravdu byli ve vodě, tak tam asi nebude k hnutí.

Středa 8. srpna 2012 v 8:07® Bigpista
Bigpista

hraji> Jojo, už jsem to taky našel. To chce klid. Ber to tak, že úmysl nebyl špatný, byl jen nedomyšlený a k realizaci to má daleko…

Středa 8. srpna 2012 v 8:04® džigit

hraji> ono by bylo docela zajímavé,co by mu na „těch pár desítek“ zbylých trofejek řekl majitel soukromáku :-))

Tento příspěvek byl editován 8.8.2012 08:04:27 uživatelem džigit.
Středa 8. srpna 2012 v 8:02® hraji
hraji

Bigpista> ten převozník velkých sumců na Fóru

Středa 8. srpna 2012 v 7:54® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno.

hraji> Co tě tak nadzvedlo?

Středa 8. srpna 2012 v 7:48® hraji
hraji

džigit> co nám zbývá, hodit se do klidu a počkat, až to přejde

Středa 8. srpna 2012 v 7:11® džigit

fajne rano synci a pohodovy den Jiří ;-)

Středa 8. srpna 2012 v 7:07® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Člověk si přečte jeden příspěvek a hned se musí napružit

Úterý 7. srpna 2012 v 18:48® Nils Master
Nils Master

ty jo koukám z okna, a zase vám asi v Budějících pěkně napršelo včera…

Úterý 7. srpna 2012 v 18:42® HaD
HaD

NOVÉ VIDEO – PŘÍVLAČ S ECHOLOTEM Včera jsem se vydal k vodě, abych ukázal, jak je možné využít bezdrátový echolot při přívlači. Mnoho jsem sice neulovil, ale byl jsem svědkem velmi kuriózního úlovku!!! http://www.chytej.cz/…s-echolotem/

Úterý 7. srpna 2012 v 17:05® olda
olda

kubas> Dobré,fotka nic nedevalvuje,zážitky jsou na prvním místě.

Úterý 7. srpna 2012 v 16:28® kubas
kubas

sethy> Dík. Njn, čas je velký nepřítel :-(( .

Úterý 7. srpna 2012 v 16:26® sethy
sethy

kubas: pěkný. Kurník taky bych se chtěl dostat k vodě, jen ten čas :-((

Úterý 7. srpna 2012 ve 13:43® cormaxx
cormaxx

skwor> Mít tu možnost,tak sjsem u vody i v tom hroznym větru co tu je:-((

Úterý 7. srpna 2012 ve 13:36® Bigpista
Bigpista

osprey> Ani mi nemluv. Dařilo se na všech frontách. Ztratil jsem modem k notebooku, dcera dostala čtyřicítky horečky a ještě mi zdechlo auto. Tu hostovačku na Volyňku jsem si sice koupil, ale ještě jsem tam nebyl. Díky Bohu mi na ní nevyplnili datum platnosti, tak mi aspoň nepropadla.

Úterý 7. srpna 2012 ve 13:14® skwor
skwor

Jít na ryby nebo sledovat Londýn? Asi vyhraje moje lenost a Olympiáda :-)

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:33® Fryw
Fryw

Takovou vodu, kde pul hodina s vlačákem znamenala několik ryb jsem navštívil zhruba před měsícem a od té doby jsem ještě neměl potřebu vzít vlačák do ruky. Nějak jsem se vyvláčel na dost dopředu :-)

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:19® sharkcom
sharkcom

osprey> O tom ani potom…

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:07® osprey
osprey

sharkcom> Važ si toho, že o takové vodě víš. A s těmi štikami – napoprvé jsou to naivky. Ale párkrát je proškolíš a pak už to bude jiné kafe.

Taky jsem takovou vodu měl.

Úterý 7. srpna 2012 v 11:59® sharkcom
sharkcom

Dneska se tam jdu podívat zase. Dneska beru i rohlíky… Bude tráva lítat !!!

Úterý 7. srpna 2012 v 11:42® Shrek
Shrek

Sharkcom> chceš mě nasrat? :-D

Úterý 7. srpna 2012 v 11:13® HaD
HaD

MIG-35> :-D

Úterý 7. srpna 2012 v 11:01® osprey
osprey

Bigpista> Zdravím. Doufám, že tě jih nezklamal.

Úterý 7. srpna 2012 v 10:22® Fryw
Fryw

džigit> pravda. jsem měkota. Když se na mě vyvalily ty klubka červů z toho nafouklyho břicha tak jsem uplně vyměkl a dal si radši řízek :-D

Úterý 7. srpna 2012 v 9:07® ladamaj
ladamaj

Dobré táno všem.Jak vám berou ryby v těchto víkyvech počasí.