Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. srpna 2012 v 8:12® Bigpista
-
Dobré ráno! Po dvou týdnech zase tady…
- Úterý 7. srpna 2012 v 7:29® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Úterý 7. srpna 2012 v 1:12® MIG-35
-
džigit> Twl to je na mě velký i když mam pozemek rozsáhlý.. Já du max do čuníka, toho sem schopen zavraždit sám.
Teď sem konečně pořídil stádo slípek a sem hrdym vidlákem juhuhůůů
Navíc na můj pozemek smí jen zvaný!!!! A ostatní verbež ženu a to platí i o místních. Kolem mě se chodí rechle a potichu!!
- Úterý 7. srpna 2012 v 0:45® džigit
-
MIG-35> ouplnej „prodám kravku…“
- Úterý 7. srpna 2012 v 0:35® MIG-35
-
David Havlíček> Celej život věčino makam jako vsteklej.. baví mi to, uspokojuje!
Taková úchylka, co se v mládí naučíš
Nedokážu si představit sedět u kompu 12 a víc hodin, chcípnul bych. Na druhou stranu obdivuju lidi co to dělaj. Polovina mejch kamarádů se takhle nějak živí, druhá dře jako mongoli. Já mam komp jako relax. Teda až po rodině a rybách. A nezávidim nikomu to co a jak dělaj a vydělávaj. Každej umí něco, já naštěstí neumim nic.
Docela začínam chápat ty pražský vejletníky co se jezdí na ves ukájet štípání dříva a sečením trávy…
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 20:23® HaD
-
MIG-35> jojo, už jsem párkrát v životě fyzicky něco dělal, takže tuším, o čem mluvíš
- Pondělí 6. srpna 2012 v 18:05® MIG-35
-
Scanix> David Havlíček> Nejni nad poctivou fyzickou dřinu!! Bolí sice celej člověk, ale vo dost jináč.
Jo ze zubaře sem měl fobii (chodim k němi 1× za 6 let
) naštěstí ho mam dost v pohodě. Zubáka i chrup.
OBr> To mě vždycky baví číst.. já mam tchyni i tchána ouplně supéér!! Sic se mnou nebydlí, ale několikrát sem jim to nabízel.
- Pondělí 6. srpna 2012 v 15:40® HaD
-
OBr>
- Pondělí 6. srpna 2012 v 15:32® OBr
-
David Havlíček> svinstvo to je, pánové (bohužel taky vlastní zkušenost), ale co to je proti tchýni v baráku? Na tu s práškama ani operací legálně jít nemůžu
- Pondělí 6. srpna 2012 v 15:17® HaD
-
Scanix> Záda, zuby a bolení hlavy je svinstvo. Mě naštěstí zlobí jen ty záda…
- Pondělí 6. srpna 2012 v 15:09® lunimus
-
priatelia, som s5 po dvojtyzdnovej dovolenke bez prutov .. a veru mam riadny abstak … bebyt toho, ze dnes vecer cakam este navstevu, tak urcite vybehnem k vode
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:49® Scanix
-
David Havlíček> no prave, takze si to uzivam, vloni jsem marodil takhle asi pul roku, pak se to na cas srovnalo, ale obcas to zlobi, necitlivost v ruce, svalove zaskuby, svalova slabost a myslim, ze rybarina tomu moc neprida, porad tahas ruce ve strnule pozici, i kdyz se snazim je uvolnovat a pravovat vic se zadama, no nevim…ale je fakt, ze jedine, co jsem v te dobe mohl delat, bylo prave chodit/brodit vodou a lovit…sednout za komp proste neslo…
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:39® HaD
-
Scanix> mě to vždycky nejvíce trápilo v období, kdy jsem byl hodně ve střižně. Více než 12–14 hodin sedm dní v týdnu strnule u PC je fakt peklo. Zejména třeba po dvou až třech týdnech.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:16® Scanix
-
David Havlíček> s tou pateri jsme na tom podobne, uz jsem byl i na magneticke rezonanci, dost mozna me v budoucnu ceka operace, coz je pry nejkrajnesi reseni, tez krcni pater, to vis, sedim za kompem leta a jeste k tomu mam asi geneticke dispozice
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:14® Scanix
-
David Havlíček> nadjezi jsou tezka obecne i pri ciste vode, preci jen proudy trochu prectes a tady pod vodu nevidis, kde je jakej kamen ci vetev
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:14® HaD
-
Scanix> Jo a ty záda – když se soustředíš a snažíš být alespoň trochu opatrný, aby tě ryby neviděly, tak jsi pořád lehce v předklonu a z toho to bolí. A já mám dlouhodobě záda a hlavně krční páteř (s kterou už jsem párkrát skončil na kapačkách) dost v zadnici, takže mi stačí málo.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:11® HaD
-
Scanix> Tohle byl jen krajskej přebor, takže pořadí bylo jen v jednotlivcích a byl jsem někde za desítkou. Výsledek na prd, co budu povídat. Ale nešlo o nic – je to kvalda na Mistrovství republiky, kam jdu díky prvenství v žebříčku jednotlivců z JČ automaticky. Tady jsem mohl jen nasbírat body pro žebříček letošní
Ta sobota mě vážně neklapla. Celkově smolnej den. Ale to k tomu bohužel někdy patří. A to kalný nadjezí – to nesnáším
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:04® Scanix
-
David Havlíček> hmm, tak slusnej rozptyl, holt to nekdy tak dopadne…prej se dobrej zavodnik pozna, ze ma ustalene poradi
Delam si prcu, nekdy nic nezmuses a nebo holt blbe zvolis…nekdo musi byt posledni, ale je videt, ze tou jednickou jsi se zase vybicoval
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:02® Scanix
-
David Havlíček> jj, jak jste vlastne dopadli…mimochodem s tim ULkem nevis, ze necim hazis, jak te muzou bolet zada, leda od neustaleho mereni rybek
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:56® HaD
-
osprey> Chachacha. V sobotu nejhorší možná konstalace – chytal jsem ráno (nemám na závodech rád), v nadjezí (čtení vody na houno), v zakaleném a rotoval jsem na místo sice dobré, ale dobře prochytané. Navíc jsem měl smolíka s pěkným tlouštěm a navíc po rotaci chytal blbě. Takže v sobotu poslední
Neděle už mi sedla vodou, časem a vůbec vším a hned z toho byla jednička
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:43® Shrek
-
kety.vydra> nemám klimu, takže z ní to nebude, ale mlaďas chytil nějakou angínu z veder minulý týden (to tvrdila doktorka) a jen co ho to ve čtvrtek přešlo, tak mě od pátku taky drbe v krku a dneska už nemůžu pomalu ani polknout. Když jsem měl klimu v autě, tak jsem jezdil jen s ní a nikdy jsem neomarodil, teď jí nemám a nakazí mě rok a půl starý dítě
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:13® cormaxx
-
skwor> Já jsem z těch štik letos celkem zoufalej. Plánuju přitvrdit.Pak se alespoň nebudu divit že chytim prdlajs.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:07® osprey
-
David Havlíček> Je dobře, že sis dobře zachytal. Co výsledky?
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:04® HaD
-
Scanix> no! Asi jo!
Jen mě lehce z víkendu bolí záda
I jsem si docela zachytal – pěkní okouni, proudníci, tloušti.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:03® skwor
-
cormaxx> Dneska s TD SE 14–35g, ale zvládnou jí i měkčí pruty. Akorát jsem jinak koupal větší věci, tak jsem měl tenhle prut. Jinak na ty štiky si samozřejmě nestěžuju
Baví mě to, chodím na ně cíleně.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:01® cormaxx
-
skwor> Dvanáctka je slušnej kus dřeva
Na čem taháš šestku?
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:00® skwor
-
Kazan> Mě to je jasný
Včera zrovna jsem přemýšlel, kde nakonec skončíme. Ale to dořešíme až u vody.
cormaxx> 6ka, na dvojnásobné nemám prut
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:57® cormaxx
-
skwor> To je 12cm slider?
Já letos ještě nechytil štiku 55+. Jindy jsem jich popíchal X za vycházku. Asi jsem přes zimu vyčíchnul
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:56® Kazan
-
skwor> nechám to na tobě, přeci jen ta fiška bude až druhořadá záležitost. Prvotně je to mezikrajská, přátelská zdvořilostní návštěva
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:56® Scanix
-
skwor> ty kraso, bud fakt rad za ne…btw. 7cm jsou vetsi nastrahy