Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.448 příspěvků, z toho 128448 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 1. srpna 2012 v 7:54® skwor
-
Kazan> Škoda. Já včera poprvé slyšel delší dobu brzdu Technia, zatím na ní ještě pořádně nebyl důvod sáhnout

Dejwík2504> Díky

- Středa 1. srpna 2012 v 7:02® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…

- Středa 1. srpna 2012 v 6:33® MIG-35
-
Brýtro a cheski den.

- Středa 1. srpna 2012 v 6:31® džigit
-
fajne rano synci
- Středa 1. srpna 2012 v 6:23® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Středa 1. srpna 2012 v 0:17® Dejwík2504
-
skwor> Gratulace kámo
Říkal jsem, že to příjde 
- Úterý 31. července 2012 v 19:32® Kazan
-
skwor> já se dnes konečně dokopal k tomu vytáhnout zaubíka k vodě, dva záběry a ani na jednu rybu jsem se nechytl, obě stály za to a vyklepaly se mi v proudu z bl háčků. Po břehu nešlo s nimi po proudu jít, příliš mnoho stromů, do vody jsem si teď při vysokém stavu na slepo netroufl.
- Úterý 31. července 2012 v 19:25® skwor
-
Kazan> To bylo poprvé zase po delší době
A zase byla u vody hezká slečna, jenom tentokrát nelovila 
- Úterý 31. července 2012 v 19:21® Kazan
-
skwor> ty jsi se dnes rozdováděl
aspoň že ti koušou - Úterý 31. července 2012 v 19:20® skwor
-
MIG-35> Děkuju
Dneska se zase štěstí unavilo (no
ostatně už letos bylo skoro na čase
) - Úterý 31. července 2012 v 16:58® MIG-35
-
skwor> Krááásný fotečky!!! Štíhle nádhera!
Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 17:59:12 uživatelem MIG-35.
Já byl z mladym chvíli na nedaleký říčce a docela miserie
i na UL. Nu což každej den nemohe bejt…
A du k řece na pifko, malý-malý mi nekde jinde nadaj. 
- Úterý 31. července 2012 ve 13:04® Merza
-
mirek66> To z 37cm kapra je nějaké maso jo?
Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 14:07:53 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Úterý 31. července 2012 ve 12:53® Fryw
-
osprey> Teď nechytám kapry ne z blbosti ale z lenosti. Chodím s dědou, a on toho moc neujde. A já mu nosím vercajk, tak jsme na tom s mobilitou stejně. Chce se to zapřít a jit kus proti proudu…někdy

- Úterý 31. července 2012 ve 12:50® osprey
-
Fryw> Nejvíc člověk zaplatí za blbost.
Těm rybám by měl ty výdaje nějak odpustit

- Úterý 31. července 2012 ve 12:46® Fryw
-
pemalda>A z parmy je i dobrá šunka. Říká se ji parmská
Tady kde jsem ji chytil je celoročně hájená. No ale kdybych věděl že
z ni jde udělat sulc, taková pochoutka, to teda nevim jak by dopadla 
mig-35> člověk zaplatí za povolenku, pak zaplatí za kukuřici kterou vaří na drahé elektrice a pak tady toto. Jak k tomu pak přijde čoveče…

Ale trošku mě mrzí že jsem si ji nezměřil a nevyfotil. Moc jich nenachytám. Ale když vytáhnu rybu tak na to moc nemyslím. No a voko mám z kašparov krávy. Ale změřil jsem si dylku podběráku tak pak mužu trošku špekulovat kolik mohla ta která ryba mít…
Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 13:49:31 uživatelem Fryw. - Úterý 31. července 2012 ve 12:23® MIG-35
-
Fryw> Pravdu díš: fšechny ostatní ryby krom kaprů vymlátit!!!

pemalda> Jo vzal bych ho sebou do hustýho lesa tam stlouk jako máslo a hechal dravé zvěři!
Vogo tohle théma opouštim, rozčiluje
mi, nasírá. Du k vodě se synkem, naučit ho jak být správnou
masařkou. 
- Úterý 31. července 2012 v 11:46® pemalda
-
Fryw> Z parem je prej dobrej sulc,tvrdil mi to jeden místní masař.Když sem se mu pochlubil,že se mi nějaká povedla,začal mě přemlouvat ať ho beru sebou,že mi dá ochutnat.Normálně sem z jeho slov málem omdlel a musel sem od něj rychle zmizet,ještě by mě mohlo rupnout v hlavě a něco mu udělat.Samozřejmě ho ani nezajímalo,že jsou hájené.No hnus
- Úterý 31. července 2012 v 11:36® Fryw
-
MIG-35> Já se zase rozčílil při kalkulaci masa vytaženého ze svazové vody a porovnání s cenou povolenky. Sakra, jsem ve ztrátě, musim zabrat .-D A nejhorší je, když chytnu třeba parmu. Víš co má ta sviňa kostí?! Nechápu proč to ještě ve vodách trpí. Akorat to zabírá místo kaprům… (a co toto, uklidnilo tě to?
) - Úterý 31. července 2012 v 11:30® MIG-35
-
pemalda> Jo to jenvetší voser, když si „rybář“ myslí, že se mu cena povolenky musí vrátit v rybách!!
A takovejhle hajzlů znam moc a
nejen dědky…
Týpek kosí dravce zahájení, nezahájení a
prodává!! Střílet! Já beru ryby pro rodinu, děti je milujou. Cena
povolenky je mi u řitky, chci prostě rybařit, baví mi to čim dál víc!!
Jo sem tam killnu okyše, candoše i sumíka. Ale převažuje cejn a kapr.
Další věc co mi nebetyčně sere je zacházení s bolenam. Pro někoho sou
přemnoženej plevel. Chytí, zabijou a zahodí s tim, že se to nedá
žrát-maj prej moc kostí!
To je pro mě neůcta a plejtvání. HLAD
na ně!!!! Fix sem se zasejc rozčílil..
- Úterý 31. července 2012 v 11:24® osprey
-
kety.vydra> To byla vláčka z nouze. Nejel jsem na sumce.
Ale donedávna to byl jediný podběrák, co jsem měl a bral jsem ho leckams. Co vezmu do ruky, to nepotřebuju podebírat a když už musím podebírat, většinou potřebuju podběrák velký a dlouhý.
Teď jsem si pořídil takový velký rakeťák do kajaku. Občas ho nosím, i když chytám z břehu. Ale ten velký je skladnější – obrazně řečeno, je to metrová tyč, ten rakeťák je víc než půlmetrová deska. Pořád ještě dost jezdím na kole a ten velký se mi veze líp.
- Úterý 31. července 2012 v 11:16® Fryw
-
ssg.Jimmy Wild> Mám taky ty obavy. Dostalo se mi prostřednictvím TV několik takových zpráv. Jedna od druhé mě zvedaly ze židle. Nejvic asi ta, kdy v Hradci vypouštěl podnikatel/majitel čističky sračky do Labe protože se s městem nedohodl na penězích…ale jak to dopadá, nebo jak se to řeší se ke mě už nedostalo. Ona je to taková klasická polovičatost našeho „zpravodajství“.
- Úterý 31. července 2012 v 11:07® kety.vydra
-
osprey> Díval jsem se do Z lovu a .....Ty běžně bráváš takový podběrák na „lehčí“ vláčku?

- Úterý 31. července 2012 v 10:54® ssg.Jimmy Wild
-
Fryw> Osobně nevím, ale nedělal bych si iluze, že u nás někdo za něco takového pořádně zaplatí a že se pak bude podílet na likvidaci škod, které způsobil

- Úterý 31. července 2012 v 10:48® Fryw
-
V poslední době se množí zprávy o otrávených řekách. Poslední zpráva byla o tom, že kejda dokonce přitekla až do nějaké přehrady kde se očekává uhyn ryb. Už nevím o jakou přehradu šlo. Zajimalo by mě, jak se vůbec věc pak řeší a jestli je možnost (jestli se už stalo v moderní historii) vrátit vodu do puvodniho nebo alespon podobného stavu. kdo se na nápravě jakou měrou podílí a kolik to stojí toho člověka co vodu otrávil…
- Úterý 31. července 2012 v 10:39® osprey
-
pemalda> Bude muset být napřed strašně blbě, aby jednou bylo líp. Bohužel, pořád ještě není dost blbě.
Jinou cestu nevidím.
- Úterý 31. července 2012 v 10:05® pemalda
-
Scanix> Ono ve finále stačí jen pár exotů a je hotovo.Tady je pár takovejch.Jeden si veme dva pruty a žížali a nahodí do jediný jamky mezi proudama co tady je,tam jsou najetí okounci a on tahá jednoho za druhym,okamžitě je morduje a hází do kýble a krmí stim kočky-chodí pravidelně.Další borec tu loni vychytal valnou většinu bolenů na rohlík.Byli najetý na jednom místě a on jich za pár dní odtahal několik tašek-nevim co snima dělal.Pak je tu jeden dědek kterej vyrazí hned po zimě s rohlíkem a bere každýho tlouště domů,když sem mu řekl,že by bylo dobré,aby tu taky nějací zbyli na vytření a do budoucna,tak odpověděl,že ho to nezajímá,protože on je starej a za chvíli tu nebude(už aby to bylo)kapři mě nevadí,ale ty tloušti a okouni zamrzí.A další exot sem já kterej všechno pouští a od ostatních při tom poslouchá různé narážky.Za poslední roky sem vzal rodičům 2 kapry a štiku s přehrady a včera zažranýho candáta ze řeky.
- Úterý 31. července 2012 v 9:36® Scanix
-
pemalda> to je bohuzel vsude stejne

- Úterý 31. července 2012 v 9:24® pemalda
-
Scanix To možná jo,ale jak píšu,já o takový ryby na silnější prut moc nestojim.Takový ryby si víc vychutnám s jemnějším náčiním.A těch blbů co tady drancujou vodu je opravdu hodně-je to smutný,ale nic stim neudělám.Oni na to maj většinou právo.Je to jen o jejich rozumu.
- Úterý 31. července 2012 v 9:15® Scanix
-
pemalda> jinak ty jine ryby plandu moc nemusi, s woblerem by ti brali tlousti ci jeseni aspon

- Úterý 31. července 2012 v 9:13® pemalda
-
MIG-35> No je to vážně těžký vynechat nějakej den.Znám dost lidí co vsázej stejný čísla ve sportce už několik let a taky si nedovolí vynechat žádnej tah.Já to mam stejný přes léto se sumci.A ve finále jsem na tom s nima stejně,oni občas vyhrajou pár korun a já třeba taky nějakýho dostanu