Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 31. července 2012 v 8:49® kubas
-
pemalda> Tak takovýho večeru, kdy chytnu 7 sumců nad metr bych se chtěl někdy dočkat
Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 09:49:59 uživatelem kubas.
. Silná šňůra rybám v noci
nevadí… Včera jsem chytl jesena cca 45cm a vůbec mu to nevadilo a to je
docela problém je chytat na ULko
. - Úterý 31. července 2012 v 8:23® Scanix
-
pemalda> tloustum, bolenum ci candatum silnej navazec z pletenky v noci nevadi, resp. se nejaci chytnou i tak. Jinak je to jak pises, sumec urcite nelovi kazdej den a dost se presouva, nektera mista jsou proste v nektere dny dost licha. Celkem mi funguje to, ze kde jsou boleni, tam pak byvaji i sumci, ale je to spis dane dostupnosti potravy, i kdyz obcasny ulovek bolena s otiskem kartacu pres bricho ci hrbet mi rika, ze se nemylim

- Úterý 31. července 2012 v 8:08® pemalda
-
kubas> Scanix-U mě je problém,že při sumcovláčce chytám téměř jen sumce.Za tři roky co se o ně pokoušim sem mimo nich chyt ani ne 10 jinech ryb.Takže když máš třeba 35 vycházek bez jedinýho záběru a to jim dáváš třeba 5 hodin každej den,tak to už musíš mít velkou trpělivost.Naštěstí mam přes léto dost času,takže si ještě stíhám zachytat na lechčí přívlač,jinak bych za celý léto nic nechyt.Ale ta vidina toho dne kdy to přijde je tak velká,že se bojim vynechat každaj den,abych to nepropás.Zkoušim je jen přes prázdniny a pak už jen lehká přívlač.Oni tady letos neberou nikomu,ale vim,že tady jsou,ale maj asi dost potravy.Nechápu je,hážu třeba bez úspěchu na jednom místě 40 dní a nic 41 den jich tam chytnu 7 přes metr za večer.To že při tom nechytám jiné ryby je dáno silnym návazcem co používám,ale já na silnější prut s pletenkou o jiné ryby než sumce nestojim.
- Úterý 31. července 2012 v 7:41® MIG-35
-
I od nás pěkné ráno a úspěšný den!

- Úterý 31. července 2012 v 7:22® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…

- Úterý 31. července 2012 v 6:21® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Úterý 31. července 2012 v 0:36® kubas
-
Scanix> Hlavní je, aby to „barabum“ občas přišlo
. - Úterý 31. července 2012 v 0:29® Scanix
-
pemalda> tohle je problem, mam to stejne, jdu treba 20 vychazek bez kontaktu a pak najednou velke „barabum“
Taky si nekdy rikam, mel jsem vydrzet na tamtom miste, mel jsem jit vcera,
musim jit i zitra. Fakt tezke a navic neni jistota, ze kdyz vydrzis, ze to
prijde, ale pokud nepujdes, muze to byt zrovna ten den D 
- Úterý 31. července 2012 v 0:13® kubas
-
pemalda> To já při sumcovláčce chytám poslední dobou všecko možný, ale sumec se mi teď jaksi vyhýbá
. Panice ale zatím nepropadám
. - Úterý 31. července 2012 v 0:08® pemalda
-
kubas>No aspoň nejsem sám,ale já jim obětuju až moc času.Den po dni na úkor všeho ostatního.Zkusim ještě tenhle týden a když žádnýho nedostanu,tak je omezim a budu je zkoušet jen obden

- Pondělí 30. července 2012 ve 23:58® kubas
-
pemalda> Vítej do klubu
. - Pondělí 30. července 2012 ve 23:54® osprey
-
pemalda> Díky. Ale je to náhoda.
- Pondělí 30. července 2012 ve 23:44® pemalda
-
osprey>Pěknej sumík-gratuluji.Dodatečně i Scanixovi k těm jeho sumcům.Já už přes měsíc žádného nedostal a to sem vynechal jen jeden den,jinak je zkouším pořád.Už mě to přestává bavit

- Pondělí 30. července 2012 v 18:18® Veronika3
-
osprey> Děkuju moc

- Pondělí 30. července 2012 v 18:16® osprey
-
Veronika3> Já bych tomu tak asi říkal. Prostě vypnuli cvrček na navijáku.
Je dobré vědět, že máš záběr, ale nemusí to dělat kravál celou dobu, co zdoláváš rybu.
- Pondělí 30. července 2012 v 17:45® Veronika3
-
osprey> abo, to vypadá podobně
.. Takže cvrček? 
- Pondělí 30. července 2012 v 15:38® HaD
-
Veronika3> pak bych to nazval, jak píše Osprey: cvrček
- Pondělí 30. července 2012 v 15:31® osprey
-
Veronika3> Aha, to by mohl být cvrček na navijáku. V podstatě je to věc, která začne vydávat zvuk, když se při záběru roztočí cívka navijáku.
Něco v tomhle duchu. Koukni na to, jestli se teď bavíme o stejné nebo aspoň podobné věci.
- Pondělí 30. července 2012 v 15:26® Veronika3
-
osprey> no, mají zaseknutého tuňáka a chystají se začít navíjet…a má ten „clicker“ vypnout…ale není vidět, co to je… na google jsem našla něco, co vypadá jako vypínač nebo pacička od zvonku na kolo
. - Pondělí 30. července 2012 v 15:25® Scanix
-
Veronika3> protoze na navijaku to ma smysl indikacni, kdyz se proste pri odvijeni snury z civky ozyvaji klikaci zvuky viz „What is a bait clicker used for? When the bait clicker is engaged it causes the reel to make a “clicking” noise anytime the spool on the reel moves.“
- Pondělí 30. července 2012 v 15:22® Scanix
-
Veronika3> presne tak, je to clicker na navijaku nebo kde?
- Pondělí 30. července 2012 v 15:22® HaD
-
Veronika3> o jaký seriál se jedná? Něco pro nás?

- Pondělí 30. července 2012 v 15:14® osprey
-
Veronika3> Koukni se, prosím, na kontext. Není to takové to očko pro zaháknutí nástrahy kousek nad rukojetí?
- Pondělí 30. července 2012 v 15:09® Veronika3
-
Dobrý den, mám další dotaz
… snad už jeden
z posledních neboť seriál už je skoro hotov
. Čemu se na prutu říká „clicker“ ? Moc děkuju! - Pondělí 30. července 2012 v 11:49® Scanix
-
sethy> njn, cas, casu neni nikdy dost, ne na to, aby clovek stihl vse, taky dost veci ted odkladam, spatenka, snad se to vyresi pak zdarne…jenze si nemuzu pomoct

- Pondělí 30. července 2012 v 10:31® sethy
-
Scanix> čas je nepřítel.
- Pondělí 30. července 2012 v 9:06® Scanix
-
sethy> no tak aspon ted jsi to zjistil, ze jsem si vzpomnel…mimochodem, co ze nechodis na ryby, snad ne, nejake problemy…doufam, ze je to jen prechodna vec :/
- Pondělí 30. července 2012 v 7:14® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…
A hraji má pravdu. Sumíci berou… Sice
né mě, ale jednoho jsme v sobotu k ránu vytáhli. 
- Pondělí 30. července 2012 v 6:37® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej, sumci berou.
- Pondělí 30. července 2012 v 5:07® sethy
-
Scanix> Ahoj, no nějak nezaznamenal – moc to tu teď nečtu.
Uvidíme, snad bude čas, ale na rybách jsem nebyl ani nepamatuju a asi se ještě nějaký ten pátek ani nedostanu